Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Túl strapás, gusztustalan, sok ember undorodik tőle, de ami a legfontosabb, sok törődést igényel.ha a megy a csajozás akkor gyanítom rasztával is menni fog 😊 egyébként csak egy félelmem van vele amit te is írtál: a törődés, azért is kérdeztem h van-e itt vki, ha igen ő mennyit foglalkozik vele.
Valamint a rövid, sportos férfiasabb is.
ha nem megy a csajozás, akkor rasztahajjal se fog jobban menni, ha meg megy, akkor megy rasztahaj nélkül is. 😉Sobri Jóska
a többi része szubjektív a lényeg sztem h nekem tetszen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://lax-in-pecs.atw.hu/vannak meg a forumon akik pecsett tanulnak ?Konqueror, Zorddd, én, meg még biztos páran.Tomeee
kis keresem lenne hozzajukFake
Feb. 9-én este 20:00 kor NYÍLT LACROSSE EDZÉSt tartunk a Jakabhegyi úti kollégium tornacsarnokában.
Találkozó: 19:45 30-as küt utcai végálomás
Minden érdeklődőt várunk.
ha megtennetek azt h ezt a ket dolgot korbetudnatok linkelni a sulitarsaitoknak roppant halas lennek
az adam jofej srac o is egyetemre jar pecsre es tok rendes h probalja a dolgot forszirozni
csak ezert szeretnem a segitsegeteket kerni. ha csak par ember lemegy megnezni h mi is ez tulajdonkeppen
mar az is tok jo lenne. megtennetek/tenned h pl faszbukra kiteszegeted ezeket ?
több mint 13 éve
Túl strapás, gusztustalan, sok ember undorodik tőle, de ami a legfontosabb, sok törődést igényel.ja, erősen gondolkozom rajtakristofMicsoda problémák 😀VadkenderGondolom ő is olyat akar.eaglesmcnabb
Valamint a rövid, sportos férfiasabb is.
ha nem megy a csajozás, akkor rasztahajjal se fog jobban menni, ha meg megy, akkor megy rasztahaj nélkül is. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja, erősen gondolkozom rajtaGondolom ő is olyat akar.eaglesmcnabbvan itt vki akinek raszta haja van?kristofMicsoda problémák 😀Vadkender
több mint 13 éve
van itt vki akinek raszta haja van?kristof
több mint 13 éve
Gondolom ő is olyat akar.van itt vki akinek raszta haja van?kristofMicsoda problémák 😀Vadkender
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
van itt vki akinek raszta haja van?kristofMicsoda problémák 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van itt vki akinek raszta haja van?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vannak meg a forumon akik pecsett tanulnak ?kis keresem lenne hozzajuk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
visszaraktam
több mint 13 éve
Nem tudjátok hova lett az eredménykövető topic ??Lockout van ott is.
Szeretem volna visszaolvasni a SB alatti kommenteket.... :rolleyes:Keano
több mint 13 éve
Nem tudjátok hova lett az eredménykövető topic ??Szeretem volna visszaolvasni a SB alatti kommenteket.... :rolleyes:
több mint 13 éve
annak mi oka lehet, hogy (windóz7) hiába használom az altgr billentyűt, nem csinál semmit. Magyarán ha pl. @-t akarok irni, hiába nyomom be az alt-v kombót, sima v-t ír, de ugyanígy minden más altossal is :/fetomyMi változott a működő verzióhoz képest?
A billentyűzet új? -> Próbáld ki másikkal
Az opre új? -> Próbáld újra tenni, vagy szétnézni windowsos fórumokon
Semmi sem változott mégis elromlott? -> Az szívás
Alternatív megoldás, válts angol nyelvű billentyűzetre, ott mindent el lehet érni alt nélkül. Az ékezetes betűket úgy ugyan nem lehet elérni, de alt+shift-tel gyorsan lehet váltani a nyelvek között.
Én pl programozáshoz gyakran át szoktam váltani angol nyelvűre, h gyorsabban elérhessek néhány fontos jelet, a jegyzőkönyv írásokhoz meg visszaváltok magyarra...
//a '@' jel a shift+2-vel érhető el... az angol (Egyesült Államok) kiosztáson
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
annak mi oka lehet, hogy (windóz7) hiába használom az altgr billentyűt, nem csinál semmit. Magyarán ha pl. @-t akarok irni, hiába nyomom be az alt-v kombót, sima v-t ír, de ugyanígy minden más altossal is :/fetomyvsz szarul van beálltva valami a billentyűzet kiosztásnál
több mint 13 éve
annak mi oka lehet, hogy (windóz7) hiába használom az altgr billentyűt, nem csinál semmit. Magyarán ha pl. @-t akarok irni, hiába nyomom be az alt-v kombót, sima v-t ír, de ugyanígy minden más altossal is :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm Höri! Én is erre gondoltam, csak a hétvégén itt voltak Londonban a Colts cheerleaderek és már azt hittem, hogy lemaradtam valamiről. Mégegyszer köszi az infót!
több mint 13 éve
Lehet, hogy hülye kérdésem van, lehet, hogy sokan majd lehurrognak érte, de én nem hallottam semmit a 2011-es londoni meccsről!! Valaki tudna ezzel kapcsolatban valami infót adni nekem? Előre is köszönöm!!Bécimacinincs cba -> nincs schedule -> nincs londoni meccs
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy hülye kérdésem van, lehet, hogy sokan majd lehurrognak érte, de én nem hallottam semmit a 2011-es londoni meccsről!! Valaki tudna ezzel kapcsolatban valami infót adni nekem? Előre is köszönöm!!
több mint 13 éve
jóvan ne bántsatok! :'-( :'-(mittudjam én hogy 3 órás stúridóbeszélgetés van... 😀
én mondjuk sose néztem élőben a super bowlt (csak az ismétlést, mert iskola volt másnap), de én nem annyira emléklszek hogy órás stúdióbezsélgetés lwett volna. mindegy, a lényeg, hogy remélem lesz link 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Draft kizárólagos közvetítési jogai nálunk vannak Magyarországon 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
pff... :-Smár az is baj ha van előtte stúdiózás... beszarás
Köszönöm. Akkor egyébként a sporttv mit kezd negyed 12kor ha a super bowl csak fél 1 kor kezd?Ventura
több mint 13 éve
pff... :-Smost komolyan, fél évig nem lesz semmi nfl a sporttvn (feltételezem a draftot még pár évig nem szándékozzák elkezdeni adni), szerinted nem lesz, vagy neked meglepő, hogy lesz egy kb. 1 órás "felvezető"? Még ha nem ez lenne a gigahiperdöntő, akkor is agyonpluszolnák, ahogy csak lehet, mivel ez most az utsó.
Köszönöm. Akkor egyébként a sporttv mit kezd negyed 12kor ha a super bowl csak fél 1 kor kezd?Ventura
több mint 13 éve
pff... :-SAhogy tavaly is volt meg a korábbi években is lesz egy felvezető műsor amolyan ráhangolódásként.
A stúdióban Olivér, Sanyi, Márk és Szaniszló Csabi beszélgetnek, elemeznek, hírek érdekességek mi szem szájnak ingere majd mindenki nagy örömére és meglepetésére bejelentkezik a helyszínről Ricsi és Gyula aka "Víziló". 😀
Legalább ebben a felvezetőben lehet szó mindenről, nem kell beolvasni minden grandiózus emailt, sms-t meccs közben legyen szó akár, hogy miért Brady az MVP, holnap vizsgázom de fennmaradok mert az SB kötelező, Meskó Pro Bowlon volt-e mert nem láttam, évek óta nézem a közvetítést, de mi az a holding... stb. 😛
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!