Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Na igen, mondjuk a sanghaji nyár az nem jó. 😀 Viszont az ősz nagyon kellemes és a tavasz is buli. A tél meg laza nagyon, alig-alig esik a hó (van, hogy egyáltalán nem), és ami leesik, az sem marad meg. A leghidegebb idő pedig talán -1 fok volt tavaly. A tavasz végével viszont beáll a 30+ fok dögmeleg, napsütés viszont alig van. Párás f.s, de ha átveszed a kínaiak lazább stílusát, akkor ki lehet bírni (értsd: nem rohansz sehová, stb). DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
😀 Az ember a legegyszerűbbre nem gondol sosem....😀Igen, xp-ről beszéltem. Megnéztem a két, általad említett fület, ott üres volt a lista. A letiltást csak a végső esetben próbálnám meg, nem tudom, van-e esetleg más tipped. Amúgy a semmiből kezdte el ezt csinálni, egyik pillanatban minden működött, a következőben viszont már ezek a jelek jelentkeztek. Köszönöm a segítséget.SzokolElőször futtass le egy kémprogram keresőt, remélhetőleg ez megoldja a gondot. Ha nem, csak manuálisan tudod állítgatni az Internenetbeállítások/speciális fülön, az kissé hosszadalmas meló. Vagy a sysregistry-ben, de azt nem javaslom.....apeszos
A dátumot sikerült 2012-re állítani, amitől meghülyült minden, még az F-Secure is. Amint belőttünk a megfelelő dátumot, minden tökéletesen működött. Szép a számítástechnika, ugye?
Mindenesetre köszönöm a segítséget! 😊Szokol
több mint 13 éve
😀Először futtass le egy kémprogram keresőt, remélhetőleg ez megoldja a gondot. Ha nem, csak manuálisan tudod állítgatni az Internenetbeállítások/speciális fülön, az kissé hosszadalmas meló. Vagy a sysregistry-ben, de azt nem javaslom.....apeszosNézd meg a vezérlőpult/internet beállítások/Tartalom/Tanusítványok részen mik vannak betöltve. A személyes, más személyek fül alatt jó, ha üres a lista. Végső megoldásként ugyan itt a speciális gombra kattintva be tudod állítani, hogy ne kérjen tanusítványt egyáltalán. Persze csak ha XP-d van. W7-ben nem tudom....apeszosIgen, xp-ről beszéltem. Megnéztem a két, általad említett fület, ott üres volt a lista. A letiltást csak a végső esetben próbálnám meg, nem tudom, van-e esetleg más tipped. Amúgy a semmiből kezdte el ezt csinálni, egyik pillanatban minden működött, a következőben viszont már ezek a jelek jelentkeztek. Köszönöm a segítséget.Szokol
A dátumot sikerült 2012-re állítani, amitől meghülyült minden, még az F-Secure is. Amint belőttünk a megfelelő dátumot, minden tökéletesen működött. Szép a számítástechnika, ugye?
Mindenesetre köszönöm a segítséget! 😊
több mint 13 éve
FedEx 😂azért ez szörnyű 😛 mennyi embernek van ázsiafétise, pfej 😊én Sanghajba mennék. nagybátyám és szomszédom is volt, teljesen más világ. biztos jó Memphis meg minden, de több leszel akkor, ha Sanghajba mész ki. kultúrsokk.brk+1 Sanghaj, csak a monszunidőszak felejtős.Dzsokijuing
JJ Tiller
http://www.youtube.com/watch?v=IMWZ37ZyU6E
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
azért ez szörnyű 😛 mennyi embernek van ázsiafétise, pfej 😊+1 Sanghaj, csak a monszunidőszak felejtős.Dzsokijuingjaja, mind a kettő érdekesnek hangzik.én Sanghajba mennék. nagybátyám és szomszédom is volt, teljesen más világ. biztos jó Memphis meg minden, de több leszel akkor, ha Sanghajba mész ki. kultúrsokk.brk
hát majd meglátjukbriareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
+1 Sanghaj, csak a monszunidőszak felejtős.jaja, mind a kettő érdekesnek hangzik.én Sanghajba mennék. nagybátyám és szomszédom is volt, teljesen más világ. biztos jó Memphis meg minden, de több leszel akkor, ha Sanghajba mész ki. kultúrsokk.brk
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Először futtass le egy kémprogram keresőt, remélhetőleg ez megoldja a gondot. Ha nem, csak manuálisan tudod állítgatni az Internenetbeállítások/speciális fülön, az kissé hosszadalmas meló. Vagy a sysregistry-ben, de azt nem javaslom.....Igen, xp-ről beszéltem. Megnéztem a két, általad említett fület, ott üres volt a lista. A letiltást csak a végső esetben próbálnám meg, nem tudom, van-e esetleg más tipped. Amúgy a semmiből kezdte el ezt csinálni, egyik pillanatban minden működött, a következőben viszont már ezek a jelek jelentkeztek. Köszönöm a segítséget.SzokolAz internet explorer és a mozilla firefox is állandóan tanúsítványt akar letölteni, de minden egyes oldal esetében. Emellett nem akar működni a gmail-en a chatfelület. Utóbbi a nagyobb probléma, mert kisebb szakmai egyeztetéseket itt kellene lefolytatnom. Én valamiért a javara gyanakszom, de már frissítettem, ahogy a mozilát is, szóval ez se biztos. Előre is köszönöm a segítséget!SzokolNézd meg a vezérlőpult/internet beállítások/Tartalom/Tanusítványok részen mik vannak betöltve. A személyes, más személyek fül alatt jó, ha üres a lista. Végső megoldásként ugyan itt a speciális gombra kattintva be tudod állítani, hogy ne kérjen tanusítványt egyáltalán. Persze csak ha XP-d van. W7-ben nem tudom....apeszos
több mint 13 éve
.brk
1 890
jaja, mind a kettő érdekesnek hangzik.én Sanghajba mennék. nagybátyám és szomszédom is volt, teljesen más világ. biztos jó Memphis meg minden, de több leszel akkor, ha Sanghajba mész ki. kultúrsokk
több mint 13 éve
Igen, xp-ről beszéltem. Megnéztem a két, általad említett fület, ott üres volt a lista. A letiltást csak a végső esetben próbálnám meg, nem tudom, van-e esetleg más tipped. Amúgy a semmiből kezdte el ezt csinálni, egyik pillanatban minden működött, a következőben viszont már ezek a jelek jelentkeztek. Köszönöm a segítséget.Az internet explorer és a mozilla firefox is állandóan tanúsítványt akar letölteni, de minden egyes oldal esetében. Emellett nem akar működni a gmail-en a chatfelület. Utóbbi a nagyobb probléma, mert kisebb szakmai egyeztetéseket itt kellene lefolytatnom. Én valamiért a javara gyanakszom, de már frissítettem, ahogy a mozilát is, szóval ez se biztos. Előre is köszönöm a segítséget!SzokolNézd meg a vezérlőpult/internet beállítások/Tartalom/Tanusítványok részen mik vannak betöltve. A személyes, más személyek fül alatt jó, ha üres a lista. Végső megoldásként ugyan itt a speciális gombra kattintva be tudod állítani, hogy ne kérjen tanusítványt egyáltalán. Persze csak ha XP-d van. W7-ben nem tudom....apeszos
több mint 13 éve
Az internet explorer és a mozilla firefox is állandóan tanúsítványt akar letölteni, de minden egyes oldal esetében. Emellett nem akar működni a gmail-en a chatfelület. Utóbbi a nagyobb probléma, mert kisebb szakmai egyeztetéseket itt kellene lefolytatnom. Én valamiért a javara gyanakszom, de már frissítettem, ahogy a mozilát is, szóval ez se biztos. Előre is köszönöm a segítséget!SzokolNézd meg a vezérlőpult/internet beállítások/Tartalom/Tanusítványok részen mik vannak betöltve. A személyes, más személyek fül alatt jó, ha üres a lista. Végső megoldásként ugyan itt a speciális gombra kattintva be tudod állítani, hogy ne kérjen tanusítványt egyáltalán. Persze csak ha XP-d van. W7-ben nem tudom....
több mint 13 éve
Memphis... közel van Lynchburg-höz. 😀
több mint 13 éve
Az internet explorer és a mozilla firefox is állandóan tanúsítványt akar letölteni, de minden egyes oldal esetében. Emellett nem akar működni a gmail-en a chatfelület. Utóbbi a nagyobb probléma, mert kisebb szakmai egyeztetéseket itt kellene lefolytatnom. Én valamiért a javara gyanakszom, de már frissítettem, ahogy a mozilát is, szóval ez se biztos. Előre is köszönöm a segítséget!
több mint 13 éve
Bár Memphisben még nem voltam, de egyértelműen Sanghaj (több, mint valószínű ez így lenne akkor is, ha megjártam volna MEM-t is).DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
mondjuk bria feltehette volna úgy is a kérdést, hogy futball vagy kurvák, bár gondolom szofisztikáltabb akart most lenni, azért helyettesítette be városnevekkelPláne Sanghaj. 😊Sobri JóskaMemphisben meg van Elvisőrület, gyapotmúzeum, oszt ennyi.Sobri Jóskameg tigrisek és grizzlikHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Pláne Sanghaj. 😊Memphisben meg van Elvisőrület, gyapotmúzeum, oszt ennyi.Sobri Jóskameg tigrisek és grizzlikHöri
több mint 13 éve
Memphisben meg van Elvisőrület, gyapotmúzeum, oszt ennyi.Sobri Jóskameg tigrisek és grizzlik
több mint 13 éve
Sanghaj-ban volt egy jó ismerős, ő szuperlativuszokban beszélt róla (persze, ha nem csóróskodni mész).Minden eladó, minden megvehető, minden fullos, minden szórakoztató, minden gigászi, csak bírd az ingereket. Olyan osztályon felüli csajok -szintén eladóak-, hogy ha bírod a sárgákat, akkor szinte paradicsom ezügyben.
Memphisben meg van Elvisőrület, gyapotmúzeum, oszt ennyi.
több mint 13 éve
jaja, mind a kettő érdekesnek hangzik.hát majd meglátjuk
több mint 13 éve
ez kérdés? lehetsz a bowl.hu Bombera Krisztinája, ki tudna elszalasztani egy ilyen esélyt? 😊de viccen kívül is
http://www.youtube.com/watch?v=4JzuZW-Lcns
---
több mint 13 éve
akkor bármelyiket is választod nem jársz rosszul szerintem.legjobb barátom shanghaiba pattant le, egy másik nagyon jó barátom meg memphisbe, és erősen invitálnak mind a ketten.nyári vakáció...és miért pont ez a kettő? 😊Fucu
aztán meglátjuk megtetszik-e valamelyik helybriareos
mondjuk a legjobb az lenne ha mind a kettő befigyelnebriareos
több mint 13 éve
legjobb barátom shanghaiba pattant le, egy másik nagyon jó barátom meg memphisbe, és erősen invitálnak mind a ketten.és miért pont ez a kettő? 😊FucuMeló?Drabinnyári vakáció...
mondjuk a legjobb az lenne ha mind a kettő befigyelne
több mint 13 éve
és miért pont ez a kettő? 😊nyári vakáció...memphis vagy shanghai?briareosMeló?Drabin
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
memphis vagy shanghai?briareosMemphis, bár én utálom Ázsiát
több mint 13 éve
memphis vagy shanghai?briareosmemphis
több mint 13 éve
nyári vakáció...memphis vagy shanghai?briareosMeló?Drabin
aztán meglátjuk megtetszik-e valamelyik hely