NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
http://lmgtfy.com/?q=amr+playerKöszi, ez tényleg fantasztikus kis lejátszóprogi! Mondjuk a másik kedvencem is visz mindent, csak ezt a telefonost nem vitte, de ez igen. A második kérdésre, mi játszik le amr (szintén telefonnal felvett hangfelvétel) filet tud valaki választ?zavi27HTC desire telefonommal készítettem videót. Fantasztikus képű file, lejátsza minden lejátazóa gépen (pl. vlc) de hang az nincs hozzá, pedig a telefonon szolt. Valami 3GP kiterjesztésű a file, az ikont felismeri lejátsza, de hangot nem tud. Van valami lejátszó ami vinné ezt, vagy milyen programmal tudom átkonverálni hogy maradjon a jó minőség, de hang is legyen?KMPlayer....apeszos
2. Amr hangfilet mivel tudok lejátszani, vagy konvertálni?zavi27
több mint 13 éve
Köszi, ez tényleg fantasztikus kis lejátszóprogi! Mondjuk a másik kedvencem is visz mindent, csak ezt a telefonost nem vitte, de ez igen. A második kérdésre, mi játszik le amr (szintén telefonnal felvett hangfelvétel) filet tud valaki választ?HTC desire telefonommal készítettem videót. Fantasztikus képű file, lejátsza minden lejátazóa gépen (pl. vlc) de hang az nincs hozzá, pedig a telefonon szolt. Valami 3GP kiterjesztésű a file, az ikont felismeri lejátsza, de hangot nem tud. Van valami lejátszó ami vinné ezt, vagy milyen programmal tudom átkonverálni hogy maradjon a jó minőség, de hang is legyen?KMPlayer....apeszos
több mint 13 éve
HTC desire telefonommal készítettem videót. Fantasztikus képű file, lejátsza minden lejátazóa gépen (pl. vlc) de hang az nincs hozzá, pedig a telefonon szolt. Valami 3GP kiterjesztésű a file, az ikont felismeri lejátsza, de hangot nem tud. Van valami lejátszó ami vinné ezt, vagy milyen programmal tudom átkonverálni hogy maradjon a jó minőség, de hang is legyen?KMPlayer....
több mint 13 éve
HTC desire telefonommal készítettem videót. Fantasztikus képű file, lejátsza minden lejátazóa gépen (pl. vlc) de hang az nincs hozzá, pedig a telefonon szolt. Valami 3GP kiterjesztésű a file, az ikont felismeri lejátsza, de hangot nem tud. Van valami lejátszó ami vinné ezt, vagy milyen programmal tudom átkonverálni hogy maradjon a jó minőség, de hang is legyen? 2. Amr hangfilet mivel tudok lejátszani, vagy konvertálni?
több mint 13 éve
Próbáld ki a Speedfan nevű programot. Azon túl, hogy látod a vinyótól kezdve a videókártyán át a prociig mindennek a hőmérsékletét, még manuális is tudod szabályozni a hűtőventillátorok fordulatát.
több mint 13 éve
tudom, hogy nem normális. Tökéletesen tiszta, enni lehetne belőle. A hűtésével van gond, de per pill ez az egyetlen gép van működőképes állapotban itthon :/
több mint 13 éve
Nem teljesen normális dolog, ha túlmelegszik, ideje lenne kipucolni. Egyébként az Everest nevű progit ajánlom.
több mint 13 éve
meg lehet nézni valahol a gépen (w7), hogy milyen hőmérsékleten fut éppen? Mert tesóm gépe túlmelegszik elég könnyen, és kikapcsol, és ha közben látnám hogy áll a hőfok, időben tudnék menteni, stb... mielőtt jön a visszhall.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na, majd most szenvedek vele.4.5JC6megírva a foglalt terület 4,5?
Az számít, ha kevesebbnek látja mint 3.5 akkor egyszerűen valami írási hiba volt, ha újra írod lehet h jó lesz. Ha látja a teljes 3.5öt aminek rajta kéne lenni, de csak az egyik file-t a 3ból, akkor valami izgalmasabb baj van...Black_Adder
köszi
több mint 13 éve
4.5JC6megírva a foglalt terület 4,5?
Az számít, ha kevesebbnek látja mint 3.5 akkor egyszerűen valami írási hiba volt, ha újra írod lehet h jó lesz. Ha látja a teljes 3.5öt aminek rajta kéne lenni, de csak az egyik file-t a 3ból, akkor valami izgalmasabb baj van...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
4.5
több mint 13 éve
Help!Hány gigásnak látja a géped a DVD-t, amikor beteszed?
Nero8-ban írtam ki adat dvd-t. raktam rá két filmet. az egyik két részes. összesen 3.8 giga. beteszem asztaliba és a 2 részes film 2. részét kezdi el lejátszani, a többi sehol. ez meg wtf????
help légyszi..JC6
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A neten azt olvasom, hogy nem kell Szerbiába útlevél, bár ez 2010 évi adat. Volt valaki mostanában? Mi a helyzet?catattackSzemélyi elég magyar állampolgárnak. Nem tudom hol akarsz menni, de Tiszaszigetnél csak magyarok és szerbek mehetnek át, azt érdemesebb választani ha Röszke a cél, nincs a sok rühes vendégmunkás aki feltartson.
több mint 13 éve
catattack
3 520
A neten azt olvasom, hogy nem kell Szerbiába útlevél, bár ez 2010 évi adat. Volt valaki mostanában? Mi a helyzet?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Help!Nero8-ban írtam ki adat dvd-t. raktam rá két filmet. az egyik két részes. összesen 3.8 giga. beteszem asztaliba és a 2 részes film 2. részét kezdi el lejátszani, a többi sehol. ez meg wtf????
help légyszi..
több mint 13 éve
😀 A legjobb androidos telefon 😀Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.tenorxNagy ujjakhoz ez az ideális telefon. Mindent tud amire csak szükséged lehet. 😊
Nekem, szintén nagy ujjakkal, hasonló van. 😊
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.tenorxNagy ujjakhoz ez az ideális telefon. Mindent tud amire csak szükséged lehet. 😊
Nekem, szintén nagy ujjakkal, hasonló van. 😊
több mint 13 éve
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.
több mint 13 éve
Haveromnak Touch HD2-je van. Az is remek telefon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorxosztálytársamnak desire hd van. csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, gyakorlatilag tökéletes (az árat leszámítva 😀)
több mint 13 éve
Hát a Nokia talán nem a legbiztosabb információforrás a kérdésben, tekintve hogy nem is gyárt androidos telefonokat.Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorxmost volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
egyébként itt van a mobilaréna beszámolója: http://mobilarena.hu/teszt/mobile_world_congress_2011_osszefoglalo/tenyek_es_szamok.html
Hát nekem nagyon nem az android leáldozása látszik belőle.
több mint 13 éve
Igazából azért kellene androidos mobil, mert nagy valószínűséggel azt fogom tanulni most elég sok óraszámban, hogy arra hogy kell appokat írni, és jó lenne egy 😛
több mint 13 éve
nem fogjákTisztában vagyok vele, hogy jön a Nokia+Microsoftos Windows Mobile, de azért annak kell egy kis idő, még kinyírják az androidos mobilokat.tenorxGondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorxmost volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
több mint 13 éve
én is néztem nagyokat, de Barcelonában mindenki ott volt, aki számít, és több helyen is olvastam azótaLeáldozott?Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorxmost volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
Én úgy tudtam hogy most jöttek még föl igazán. 😊 Mondjuk annyira nem követem a mobilipart.Döme
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal