NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 502
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
xrace77
4 515
A http://feliratok.hs.vc oldalról bármilyen feliratot próbálok letölteni, állandó "Hiba, nem tudok csatlakozni!" üzenet jelenik meg. Másnál is van ez a probléma, vagy a hiba az én készülékemben van?Kipróbáltam. Nálam működik Google Chromemal.
Esetleg telepítsek csak ezért egy másik böngészőt, mert a google chrome-mal lehet a gond?DoM
több mint 13 éve
A http://feliratok.hs.vc oldalról bármilyen feliratot próbálok letölteni, állandó "Hiba, nem tudok csatlakozni!" üzenet jelenik meg. Másnál is van ez a probléma, vagy a hiba az én készülékemben van?Esetleg telepítsek csak ezért egy másik böngészőt, mert a google chrome-mal lehet a gond?
több mint 13 éve
tényleg ne vegyél egyben. menj fel az ipon ra és próbáld darabokból összarakni ott. van ilyen gépösszerakó funkció. egy olyant amin megy a TW vsz 120ból már vígan összerakszharomtviszont, szerintem ne az legyen a cél, hogy a TW legújabb része elmenjen rajta, hanem hogy a következő is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tényleg ne vegyél egyben. menj fel az ipon ra és próbáld darabokból összarakni ott. van ilyen gépösszerakó funkció. egy olyant amin megy a TW vsz 120ból már vígan összeraksz
több mint 13 éve
Nem vagyok nagy szakértő a témában, de szerintem jobban jár az ember, ha nem kész gépet vásárol, hanem egy helyről megvesz mindent alkatrészenként. Mindkét gép jónak néz ki, csak felvetődik pár kérdés:Egálban vannak, kb. 200k bruttó mindkettő. Igaz nem sokkal előtte szerkesztettem a hsz.-t és egy drágább gép volt a második.
Kell neked 1.5 TB-os merevlemez? Ha nem tárolsz sok adatot, akkor fölösleges pénzkidobás.
Kell LCD-s csili-vili ház? Mert ha a földön van a sarokba betolva, akkor az is fölösleges.
Egyébként milyen árban van a 2 gép? Mert a 2. drágábbnak tűnik így elsőre.Sebii
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Nem vagyok nagy szakértő a témában, de szerintem jobban jár az ember, ha nem kész gépet vásárol, hanem egy helyről megvesz mindent alkatrészenként. Mindkét gép jónak néz ki, csak felvetődik pár kérdés: Kell neked 1.5 TB-os merevlemez? Ha nem tárolsz sok adatot, akkor fölösleges pénzkidobás.
Kell LCD-s csili-vili ház? Mert ha a földön van a sarokba betolva, akkor az is fölösleges.
Egyébként milyen árban van a 2 gép? Mert a 2. drágábbnak tűnik így elsőre.
több mint 13 éve
Tudom, hogy vannak erre specializálódott oldalak, de én mégis inkább itt teszem fel a kérdést.Szeretnék venni egy jó gémer számítógépet 200 k-ig monitor nélkül. Annyi az elvárásom, hogy a Total War sorozat legújabb darabjai is röccmentesen suhanjanak.
Mire figyeljek? Az alábbi kész cuccot az a cég árulja, ahol a nyomtatómba veszem a patront. Jó lesz ez nekem?
Alaplap: ASUS P7P55D LE Processzor: Intel Core i5-760 2.80GHz BOX Memória: OCZ DDR-3 4Gb 1333 KIT CPU Hütö:Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2 VGA kartya:HD5770 1Gb GIGABYTE Ház: Thermaltake V3 Black Edition VL80001W2Z Tápegység: Gigabyte 550W SuperB GE-P450P-C2 Optikai meghajtó: LG 22x GH22LS50 SATA (fekete)
HDD:Western Digital 500Gb SATA-II 32Mb WD5000AADS A4tech gamer billentyűzet+ egér
Vagy ez?
PC ASUS/GIGABYTE I5 HD GAMER FULL PC INTEL I5-2500 QUAD 3.3Ghz .
8192MB 1333Mhz DDR3RAM MAX 16GB
1500 GB 1.5 TERRABYTE SATAII HDD
ATI RADEON HD 6850 1024MB DDR5 DUAL DVI/HDMI kimenet,Directx 11, PCI-E
20X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró
int 7.1 audio , USB 2.0
10/100/1000 Lan + WIFI LAN
8db USB 2.0, 2db elõlapi USB és audio 2.0 ,Fekete-ezüst ATX ház
több mint 13 éve
Nem tudom, nem ismerem a játékokat, de szerintem kizárt hogy a játékban lenne a hiba. Ami nem akkora hiba, mert 75 fok nem vészes.
több mint 13 éve
Mint kiderült 1 másik srácnak ugyanilyen hőfokon volt. Majd holnap "tesztelem" Arma2-t, másfél óra játék után már elő kell jönnie a problémának, ha nem jelentkezik akkor érdekes. Vajon TDU2-ben lenne a hiba? :rolleyes:75 Celsius fokos videókártya hőmérséklet tesztprogramnál sztetek sok? Öcsém szerint nincs gáz vele, itt többiek azt mondják sok...AsbeeVideokártyák hőmérséklete elég magas lehet, passzív kártyáknál elfogadott a 80-100°C között hőmérséklet, de ha ennyire meleg a kártya, akkor javíts a kártya/komplett rendszer hűtésén! Aktív hűtős kártyákra is érvényes az előbb megállapítás, de a maximális üzemi hőjüknek már nem szabadna elérni a 80°C-ot! Nem elég figyelni a GPU hőmérsékletét, a memóriák sokkal könnyebben felfőhetnek, illetve a VRM-ek (voltage regulator module) hőmérséklete is igen magas. apeszos
több mint 13 éve
Könnyű hívogatni, úgyse hajtja be senki 😀 Veled esélyes, hogy találkozok, ha a BMEre jössz (bár haveromat is BMEn 3szor láttam eddig 😀 )
több mint 13 éve
Gyere a Krákenbe, én holnap ZHk után ott leszek vagy 3ig, meghívlak egy sörre 😀tenorxkajak rád szakadt a Borsodi sörgyár? 😀
egy kocsma nem tudna ellátni azzal a mennyiséggel,amennyire te meghívtad a fórum tagjait 😛
több mint 13 éve
Gyere a Krákenbe, én holnap ZHk után ott leszek vagy 3ig, meghívlak egy sörre 😀
több mint 13 éve
A sajátomhoz nincs kedvem + energiám, nemhogy máséhoz 😀sokkal jobbat tudok. Az én szobámat takarítsd ki mert kurvára nincs hozzá kedvem 😛haromtHolnap estére tud valaki valami tuti programot?eaglesmcnabbTakarítsd ki a szobát 😀Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sokkal jobbat tudok. Az én szobámat takarítsd ki mert kurvára nincs hozzá kedvem 😛Holnap estére tud valaki valami tuti programot?eaglesmcnabbTakarítsd ki a szobát 😀Hanni
több mint 13 éve
kösz a tippeket, marad az eredeti terv 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Holnap estére tud valaki valami tuti programot?eaglesmcnabbkocsma
több mint 13 éve
Holnap estére tud valaki valami tuti programot?eaglesmcnabbTakarítsd ki a szobát 😀
több mint 13 éve
Elnézést, ah volt már, de egyik ismerősömet érdekelné a következő kérdés:1. nem
1. Az NFL shop szállít el Magyarországra?
2. Illetve, hogy található e nálunk olyan bolt, ami focis cuccokat forgalmaz? Ebben megerősítést várok, mert ha jól tudom Pesten van.tüsi91
2. igen
több mint 13 éve
Holnap estére tud valaki valami tuti programot?
több mint 13 éve
Köszi, én a programban szenvedtem makacs módon, eredménytelenül. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudna adni tanácsot hogy állítsam be a VLC media playert alapértelmezett lejátszóként? A DivXszel tele a hócipőm. 😐gyeekrandom videófájlon jobb klikk, társítás, kiválasztod a vlct és lista alatt kipipálod h az ilyen fájlokat mindig ezzel nyissa meg. (de a vlcben is betudod állítani)
több mint 13 éve
Valaki tudna adni tanácsot hogy állítsam be a VLC media playert alapértelmezett lejátszóként? A DivXszel tele a hócipőm. 😐
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Elnézést, ah volt már, de egyik ismerősömet érdekelné a következő kérdés:1. Az NFL shop szállít el Magyarországra?
2. Illetve, hogy található e nálunk olyan bolt, ami focis cuccokat forgalmaz? Ebben megerősítést várok, mert ha jól tudom Pesten van.
több mint 13 éve
75 Celsius fokos videókártya hőmérséklet tesztprogramnál sztetek sok? Öcsém szerint nincs gáz vele, itt többiek azt mondják sok...AsbeeVideokártyák hőmérséklete elég magas lehet, passzív kártyáknál elfogadott a 80-100°C között hőmérséklet, de ha ennyire meleg a kártya, akkor javíts a kártya/komplett rendszer hűtésén! Aktív hűtős kártyákra is érvényes az előbb megállapítás, de a maximális üzemi hőjüknek már nem szabadna elérni a 80°C-ot! Nem elég figyelni a GPU hőmérsékletét, a memóriák sokkal könnyebben felfőhetnek, illetve a VRM-ek (voltage regulator module) hőmérséklete is igen magas.
több mint 13 éve
75 Celsius fokos videókártya hőmérséklet tesztprogramnál sztetek sok? Öcsém szerint nincs gáz vele, itt többiek azt mondják sok...AsbeeHát, kicsit magas.