Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Motorola Defy, nem is drága, kb annyi mint a HTC telefonok. Miért jó ez a Motorola? Nokia okostelefon van?Amadeus91nekem is Defy-m van, és nagyon bejön. amúgy víz- és ütésálló
több mint 14 éve
nézd Németországban rendesen szolgáltatónál kapható a Galaxy.....Úgy tudom a galaxykat betiltották, mert iphone copy-k voltak. Ha okostelót akarsz én a Motorola Defy-t ajanlom 😛DuffAztat nem betiltották?Duffh-h betiltani? Várj megnézem a katalógust...
2 perc múlva...
Na, elvileg kapható a Galaxy S II, de amire gondoltam (mint kiderült) az a Samsung Galaxy Ace. Esetleg még HTC telefonok lennének, HD7, 7 pro, Wildfire S, Cha Cha.
Ezeket ismeritek? Milyenek?Amadeus91
Motorola Defy, nem is drága, kb annyi mint a HTC telefonok. Miért jó ez a Motorola? Nokia okostelefon van?
több mint 14 éve
Úgy tudom a galaxykat betiltották, mert iphone copy-k voltak. Ha okostelót akarsz én a Motorola Defy-t ajanlom 😛h-h betiltani? Várj megnézem a katalógust...Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?Amadeus91Aztat nem betiltották?Duff
2 perc múlva...
Na, elvileg kapható a Galaxy S II, de amire gondoltam (mint kiderült) az a Samsung Galaxy Ace. Esetleg még HTC telefonok lennének, HD7, 7 pro, Wildfire S, Cha Cha.
Ezeket ismeritek? Milyenek?Amadeus91
több mint 14 éve
h-h betiltani? Várj megnézem a katalógust...Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?Amadeus91Aztat nem betiltották?Duff
2 perc múlva...
Ezeket ismeritek? Milyenek?
több mint 14 éve
Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?Amadeus91Aztat nem betiltották?
több mint 14 éve
Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?
több mint 14 éve
A mobilnetet az x10 mini pron le is tudod tiltani, így csak akkor van neted ha van használható WIFI a közelben (az díjmentesn). Így tuti nem lesznek váratlan költségeid.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Igen, ő is ezt írta, nem volt mobilneted (ami okostelefon mellé kb. kötelező).
több mint 14 éve
stitch90
256
Azt mondták, hogy hiába csak ingyenes dolgokat töltöttem le,ettől függetlenül a 3G-s net meg az adatforgalom meg blabla... 😀Megvan a progi, egy csöcsrázós app-al kezdtem volna amit most kivételesen meg is talált és hűhhaaa 😀 de nem indul. Ez már fél siker,köszönöm! 😊
Vamos Gringos!
több mint 14 éve
Az a baj, hogy a markettől félek, összehozott év elején egy 200e-s számlát. Azért köszönöm.stitch90Az nem a market miatt volt, valószínű a mobilnetet használtad úgy hogy hogy csak adatforgalom alapú mobilneted volt. A marketnél max. az alkalmazásért fizetsz, ha ott van mellette hogy ingyenes akkor ingyenes. Ha wifi-ről netezel az meg ugye szintén nem fizetős.
Nekem is x10 mini prom volt amíg az SE szervíz ki nem baszott velem, úgyhogy viszonylag biztos információk birtokában vagyok 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
stitch90
256
Az a baj, hogy a markettől félek, összehozott év elején egy 200e-s számlát. Azért köszönöm.
Vamos Gringos!
több mint 14 éve
Androidos telefonról szeretnék kérdezni.Tegyél fel marketről valami fájlkezelőt, pl. ES file explorer (ehhez ugye kell internetkapcsolat - ha nincs mobilnetet keress egy wifi-spotot).
XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!stitch90
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
stitch90
256
Androidos telefonról szeretnék kérdezni.XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!
Vamos Gringos!
több mint 14 éve
Inez
9
Ő az, bizony, köszönöm.. 😊Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..http://www-01.footballfanatics.com/NFL_Tampa_Bay_Buccaneers_Shoes_And_Socks/Tampa_Bay_Buccaneers_Ladies_Black_Enthusiast_Boots
Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..Inez
ilyenre gondoltál? szállítanak Mo.-ra iskristof
Ha szállítanak ide is, akkor ezt kérem itthon a családomtól Karácsonyra. 😀
"...Harcolok foggal, körömmel. Az Élettel, a Halállal..."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..http://www-01.footballfanatics.com/NFL_Tampa_Bay_Buccaneers_Shoes_And_Socks/Tampa_Bay_Buccaneers_Ladies_Black_Enthusiast_Boots
Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..Inez
ilyenre gondoltál? szállítanak Mo.-ra is
több mint 14 éve
Inez
9
Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..
több mint 14 éve
neeem. Egy komplett, mindenes gépet szeretnék. Csak nálam most már nem gép a gép, ha nem viszi a Madden-t. 😀Amadeus91manapság azért nehezen találsz olyan notebookot, ami nem viszi a madden 08-at 😀
több mint 14 éve
Inez
9
Nekem is a fagyi jött be..Torokfájás megszüntetésére miket javasoltok?13-14 gombóc fagyi ésvagy 2 liter épphogy cseppfolyós innivalófetomy
eddig próbált: forró tea, forró húsleves, méz, fokhagyma, strepsils, neocitran, pálinkakristof
Jobbulást. 😊
több mint 14 éve
Persze, legyen MAC 😛 Hehehe.neeem. Egy komplett, mindenes gépet szeretnék. Csak nálam most már nem gép a gép, ha nem viszi a Madden-t. 😀
Amúgy ha külön játékgépet veszel akkor annak az aksija nem fogja bírni a nyüstölést, enyém most sorozatnézés mellett bír olyan 2 óra 10-20 percet, játékkal max 1 óra 10-20 percet, és akkor lehet sokat mondtam.tenorx
több mint 14 éve
Persze, legyen MAC 😛 Hehehe.Amúgy ha külön játékgépet veszel akkor annak az aksija nem fogja bírni a nyüstölést, enyém most sorozatnézés mellett bír olyan 2 óra 10-20 percet, játékkal max 1 óra 10-20 percet, és akkor lehet sokat mondtam.
több mint 14 éve
de akkor meg már Notebook, de olyan amin fut a LotrO meg a Madden...de akkor már bírja aksival a nyüstölést. Persze legyen Mac, de arra megint külön cucc kell h fusson rajta a game..áá megőrülök ebbe...Akkor egy új gépet 😛DuffHát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Duffhát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Amadeus91
több mint 14 éve
Akkor egy új gépet 😛hát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Amadeus91mármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Duff
több mint 14 éve
hát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.DuffHát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.tenorxmármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91
több mint 14 éve
Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Hát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.tenorxmármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91
több mint 14 éve
Hát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.tenorxmármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)