NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 562
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Korábban a maddennel meg tudtam csinálni, hogy asszem alt+enterrel kivettema menüt teljes képernyőről, és ablakban futott. Most win7-em van, és akármit próbálok, nem tudom kis ablakba rakni. Tudja valaki, hogy miért van ez, illetve hogy a picsába tudnám kis ablakba rakni?fetomymilyen videokártyád van? tudomásom szerint csak nvidiánál műxik.
|
több mint 13 éve
Korábban a maddennel meg tudtam csinálni, hogy asszem alt+enterrel kivettema menüt teljes képernyőről, és ablakban futott. Most win7-em van, és akármit próbálok, nem tudom kis ablakba rakni. Tudja valaki, hogy miért van ez, illetve hogy a picsába tudnám kis ablakba rakni?
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire menő meg ilyenek, de a Zipfer nevű sor krvára jó és nagyon itatós is. Isteni! És egyébként szörnyű szar érzés, ha Csollány Szilveszter szolgál ki sörhassal és cigivel a szájában..
több mint 13 éve
na akkor hogy mondjam, főleg a szlopálós italokra igaz ez 😊 éppen azért, hogy minél többet vegyél belőleHát nem tudom, én azt szoktam meg hogy a nagyobb kiszereléssel jobban jár az ember 😊 + itt is csak a Becherovkára jellemző, pl.:Hát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊Rataxesamit írtál az majd' minden italnál így van, és nem csak itt, mindenholJJ
Bailey's
0.5 liter - 4000 Ft
0.7 liter - 5000 Ft
Malibu
0.5 liter - 3500 Ft
0.7 liter - 4000 Ft
Unicum
0.2 liter - 1800 Ft
0.5 liter - 3000 Ft
1.0 liter - Hamarosan...
A Becheren kívül mindháromnál a nagyobbal jársz jobban...Rataxes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát nem tudom, én azt szoktam meg hogy a nagyobb kiszereléssel jobban jár az ember 😊 + itt is csak a Becherovkára jellemző, pl.:amit írtál az majd' minden italnál így van, és nem csak itt, mindenholJJezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊JJHát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊Rataxes
Bailey's
0.5 liter - 4000 Ft
0.7 liter - 5000 Ft
Malibu
0.5 liter - 3500 Ft
0.7 liter - 4000 Ft
Unicum
0.2 liter - 1800 Ft
0.5 liter - 3000 Ft
1.0 liter - Hamarosan...
A Becheren kívül mindháromnál a nagyobbal jársz jobban...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
amit írtál az majd' minden italnál így van, és nem csak itt, mindenholezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊JJHát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊Rataxes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊JJHát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Becherovka:ezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊
0.5 liter - 2500 Ft
0.7 liter - 4500 Ft
Ki az a hülye aki 0,7-est rendel 4.500-ért ahelyett hogy + 500 pénzt hozzátegyen és 2*0,5 litert kapjon...? 😊Rataxes
---
több mint 13 éve
Becherovka:0.5 liter - 2500 Ft
0.7 liter - 4500 Ft
Ki az a hülye aki 0,7-est rendel 4.500-ért ahelyett hogy + 500 pénzt hozzátegyen és 2*0,5 litert kapjon...? 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
És hol nincs alkoholtilalom 11 után?Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?SchleckboltbanFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?Schleckboltban
több mint 13 éve
Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?
több mint 13 éve
Most láttam meg pont és meg akartam köszönni.Itt meg is teszem : köszönöm szépen.
Go, Go Dolphins!!!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Átírtam Neked, most már hivatalosan is Dolphins fan vagy 😛Ez csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
Honnan tudod, hogy azt akarom, hogy Dolphins Fan. 😀danyly
Persze, hogy azt akarom, nem is akartam volna mást.danyly
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Phúúúú ez durva volt. 😀Pedig egy Bills vagy Jets fan jobban menne a sig/avatarhozfetomyEgyenlőre csak fanságot választhatsz.szabaEz csak vicc volt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Pedig egy Bills vagy Jets fan jobban menne a sig/avatarhozEz csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
több mint 13 éve
Ez csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
Persze, hogy azt akarom, nem is akartam volna mást.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.
több mint 13 éve
Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Honnan tudod, hogy azt akarom, hogy Dolphins Fan. 😀
több mint 13 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118
Előre is köszi.danyly
De kérned se kell, ha valamelyik szerkesztő észreveszi megkapod a Dolphins fan rangot...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?Itt kérheted a modiktól: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118
Előre is köszi.danyly
több mint 13 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?Előre is köszi.
több mint 13 éve
Nagyon hálás lennék,ha valaki levezetné, hogyan kell elvégezni a következő osztást:Én így csinálnám: http://img696.imageshack.us/img696/20/intfl.png
x^2
--------
1+x^2
lehet, hogy marha egyszerű csak én nem jöttem rrá. integrálásos feladat egyébkénttüsi91