Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Ha bedugtam a mikrofont a gépbe, (skypeolni akarok ) hol tudom a hangerejét növelni, de úgy hogy más hangerősség ne növekedjen ? KöszgravediggerA hangerőszabályzó ablakban ott kéne lennie a mikrofonnak is külön. Ha nincs, akkor Beállítások->Tulajdonságok és ott pipa a Mikrofon négyzetre.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha bedugtam a mikrofont a gépbe, (skypeolni akarok ) hol tudom a hangerejét növelni, de úgy hogy más hangerősség ne növekedjen ? Kösz
több mint 14 éve
ez meg van firefoxba is, csak greasemonkey kell hozzá. 😛http://szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_to_mp3_converter_3.10.15..html ezt a progit letöltöd majd belemásolod a youtube-rol a zene linkjét és már le is tölti .superbrutal88Vagy ha Chrome-ot használsz, akkor a Web Store-ban van Youtube Downloader, akkor közvetlenül a videó alatt lesz letöltési opció (csak mp3-ban is).BMG
|
több mint 14 éve
http://szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_to_mp3_converter_3.10.15..html ezt a progit letöltöd majd belemásolod a youtube-rol a zene linkjét és már le is tölti .superbrutal88Vagy ha Chrome-ot használsz, akkor a Web Store-ban van Youtube Downloader, akkor közvetlenül a videó alatt lesz letöltési opció (csak mp3-ban is).
több mint 14 éve
HTML-nyelvben járatos fórumozók segítségét kérnem.Totális programozási analfabétaként szövegformázásnál szeretném növelni a betűméretet, eddig sikertelenül.
Ez a két megoldás nem működött:
szöveg
szöveg
Kösz, ha valaki felvilágosít!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_to_mp3_converter_3.10.15..html ezt a progit letöltöd majd belemásolod a youtube-rol a zene linkjét és már le is tölti .
több mint 14 éve
Honnan lehet legegyszerűbben mp3 zenéket letölteni?Most olyasmire gondolnék ami nem torrent vagy DC és ingyenes.
Járok futni és feltölteném a lejátszómat,de torrentezni/DCzni nincs módom.
több mint 14 éve
egyszer csak így full random elment a hang a laptopomról,mi a bánat állítódott el?vagy csak szimplán elbaszódott a rencer?totál el nem baszódhatott mert skype bejelentkező hang meg hiba hangok vannak
megoldottam
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi 😊CowboykarcsiNincs mit 😊
több mint 14 éve
Köszi 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a JPEG és a JPG nem ugyan az ugye?CowboykarcsiUgyanaz
több mint 14 éve
szerintem de
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
a JPEG és a JPG nem ugyan az ugye?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok offolni, de itt kezdtük el a témát, még beirom ide 😊 Szóval megnéztem a filmet, hihetetlenül nagy élmény volt, nem tudom ez eddig hogy maradhatott ki, minden esetre mindenkinek ajánlom aki még esetleg nem látta 😊 😊 😊Na ezek után már tuti meg fogom nézni, majd utána leirom a benyomásaimat 😊 Még kb fél óra és le is jön 😊gravediggerKösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?gravediggerNekem személy szerint nagyon tetszett. Marky Mark kedvenc színészeim között van, és a sztori is elképesztő. Igaz történet alapján van, így főleg felemelő látni. Nézd meg mindenképp szerintem, nekem messze a kedvenc focis filmem. 😊Schleck
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na ezek után már tuti meg fogom nézni, majd utána leirom a benyomásaimat 😊 Még kb fél óra és le is jön 😊Nekem személy szerint nagyon tetszett. Marky Mark kedvenc színészeim között van, és a sztori is elképesztő. Igaz történet alapján van, így főleg felemelő látni. Nézd meg mindenképp szerintem, nekem messze a kedvenc focis filmem. 😊Schleckhttp://www.imdb.com/title/tt0445990/Kösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?gravedigger
Nincs mit. 😊Schleck
több mint 14 éve
Hö! Épp itt figyel a pendrájvomon ez a film. Még én sem néztem meg.Ataripedig tényleg érdemes
több mint 14 éve
Hö! Épp itt figyel a pendrájvomon ez a film. Még én sem néztem meg.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Nekem személy szerint nagyon tetszett. Marky Mark kedvenc színészeim között van, és a sztori is elképesztő. Igaz történet alapján van, így főleg felemelő látni. Nézd meg mindenképp szerintem, nekem messze a kedvenc focis filmem. 😊Kösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?gravediggerLeirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....http://www.imdb.com/title/tt0445990/
Köszgravedigger
Nincs mit. 😊Schleck
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....http://www.imdb.com/title/tt0445990/
Köszgravedigger
Nincs mit. 😊Schleck
több mint 14 éve
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....http://www.imdb.com/title/tt0445990/
Köszgravedigger
Nincs mit. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....Kösz
több mint 14 éve
1. lépés megjelenik a szöveg a dián, 2. lépésként animációk közül kiválasztasz vmi neked tetszőt az társítod a képhez amivel belebeg, bekúszik stb. a diára, majd egy hasonló eltűnő animációt is kiválasztasz. Miután kiment a kép ugye újra ott van a szöveg amiről beszéltél és a 2. pontban elmondottakkal újra behozhatsz egy másik képet ugyanígy.empty taxiÁ, h vannak eltüntető animációk is, wow. :cool:
Thx.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
1. lépés megjelenik a szöveg a dián, 2. lépésként animációk közül kiválasztasz vmi neked tetszőt az társítod a képhez amivel belebeg, bekúszik stb. a diára, majd egy hasonló eltűnő animációt is kiválasztasz. Miután kiment a kép ugye újra ott van a szöveg amiről beszéltél és a 2. pontban elmondottakkal újra behozhatsz egy másik képet ugyanígy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Prezentációt csinálok.pptx-ben hogy tudok olyat, hogy van egy szöveg, felsorolás, melynek akár minden eleméhez egy időre felvillantok egy képet.
Tehát egy slide menete:
1. lépés:
Cím
felsorolás
szöveg...
2. lépés:
Egy ábra arról amiről épp beszélek, a felsorolás egy adott eleméről
3. lépés:
Ugyanaz mint az 1.
4. lépés:
Újabb ábra a felsorolás következő eleméről
... és így tovább, míg véget nem ér, az első lépésben bemutatott felsorolás
ha lehetséges elkerülném azt, hogy az 1. lépést tartalmaző diát annyiszor teszem be, amennyiszer arra kerülne a sor, és hogy minden képnek új dia legyen...
Tudom google a barátom, de nagyon nincs most időm keresgélni...
Thx:
B
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Cyberlink Powerdirector