Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Aki még ma megfejti nekem annak küldök gazdagság és jólét energiát !
több mint 14 éve
Akkor közkincsé teszem. 😀
Ezt kéne bizonyítani: http://kepfeltoltes.hu/111207/linalg_www.kepfeltoltes.hu_.png
Idáig pedig már eljutottam: http://kepfeltoltes.hu/111207/linalg2_www.kepfeltoltes.hu_.png
Innentől pedig már csak 1 sor lenne. :/
több mint 14 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Szerintem írd le a példát, én is megpróbálok ránézni, bár BSZből erős kettes voltam 😀
több mint 14 éve
Köszi srácok, küldtem nektek PM-et. 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van itt valaki aki lineáris algebrából zseni?süti
mondd...hátha tudok segíteni

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Van itt valaki aki lineáris algebrából zseni?süti
Talán Gauss. 😊

több mint 14 éve
Van itt valaki aki lineáris algebrából zseni?
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 221 — Eagles fan
Day of the tentacles 😊 - 'majd 15 éve nagy sláger volt nálam, és ahogy látom iPadra is van: http://www.youtube.com/watch?v=d9cTzg_vCV8 (02:00-tól)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 819 — no es importante
Tipikus point-and-click játékokat keresek ipadre, a Monkey islandet és a Broken swordot már megtaláltam, van még olyan régi klasszikus amit érdemes letölteni?JJ
Grim Fandango ?Drip
megjelent ipadre?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hogy tudok egy word dokumentumból egy sima táblázatot beszurni egy PP diába?akárhogy variálok csak a szöveget bassza bele ugy ahogy van,biztos én vagyok a láma de nem birok rájönni.Cowboykarcsi
akarod még később szerkeszteni? mert ha nem akkor print screen aztán kész... 😊

|
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
hogy tudok egy word dokumentumból egy sima táblázatot beszurni egy PP diába?akárhogy variálok csak a szöveget bassza bele ugy ahogy van,biztos én vagyok a láma de nem birok rájönni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Tipikus point-and-click játékokat keresek ipadre, a Monkey islandet és a Broken swordot már megtaláltam, van még olyan régi klasszikus amit érdemes letölteni?JJ
Grim Fandango ?

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Hali! Eltudja-e nekem mondani valaki hogy egy amerikai foci edzés miből áll, miket szoktak csinálni edzésen?
köszi!bence12
offseasonban leginkább atlétika/erősítés. szezon előtt pozíciós edzések. szezon közben pedig leginkább "játék"

több mint 14 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
gyerekek!
nincs vagy létezik e ilyen NFL-es képernyőkímélő? pontosabban miami dolphins-os kéne. lesegetem itt a google-ba, de nem nagyon találtam.Ventura
http://lmgtfy.com/?q=Miami+Dolphins+screensaver
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
gyerekek!
nincs vagy létezik e ilyen NFL-es képernyőkímélő? pontosabban miami dolphins-os kéne. lesegetem itt a google-ba, de nem nagyon találtam.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
tud valaki esetleg jobb interneten elérhető wpf szakirodalmat? e-book vagy jegyzet vagy vmi...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
fejhallgatót tud ajánlani valaki? 10k alatti lenne jóSzobi22
Csakis AKG.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fejhallgatót tud ajánlani valaki? 10k alatti lenne jóSzobi22
Sennheiser HD 203
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
fejhallgatót tud ajánlani valaki? 10k alatti lenne jó

több mint 14 éve
Nem tudom, hogy van-e iPadre, de nálam a Syberia a #1, nagyon zseniális játék.tenorx
Akkor már inkább a Kyrandia :p
De sajnos egyik sincs ipadre, a sam & max-et fedeztem ég fel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Nem tudom, hogy van-e iPadre, de nálam a Syberia a #1, nagyon zseniális játék.
több mint 14 éve
Tipikus point-and-click játékokat keresek ipadre, a Monkey islandet és a Broken swordot már megtaláltam, van még olyan régi klasszikus amit érdemes letölteni?

---
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Más eszközt felismer azokban a portokban (bár annak az esélye, h mind egyszerre megy tönkre elég csekély)
Nézd meg, Hogyha nem mint hordozható vinyót próbálod használni, hanem beteszed a gépbe, adsz neki tápkábelt meg buszt az alaplapból, úgy működik-e...Black_Adder
hát megmondom őszintén, nem tudom h tudnám betenni. Ezen csak egy snassz usb csatlakozó van.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Más eszközt felismer azokban a portokban (bár annak az esélye, h mind egyszerre megy tönkre elég csekély)
Nézd meg, Hogyha nem mint hordozható vinyót próbálod használni, hanem beteszed a gépbe, adsz neki tápkábelt meg buszt az alaplapból, úgy működik-e...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Szerintetek mitől van, hogy a gép nem ismeri fel a hordozható vinyót 2 napja? Illesztőprogram rendben, a hardver jó, az USB portok sem jeleznek hibát.

"Nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz" most meg kiírt egy ilyet..ha frissíteném az illesztőt, akkor meg az az üzenet, hogy a jelenlegi a legjobb hozzá.Amadeus91
Próbáltad akkor több portba is? Mert nekem is volt olyan, hogy az egyik port az egyik pillanatról a másikra abba hagyta az egér érzékelését. A többi porton jó az egér, meg minden más cucc is jó az egérintoleráns porton is 😀tenorx
igen. Ugyanaz mindnél...

maga a hordozható vinyó tökéletes, minden máshol (asztali DVD, másik gép) működik.