Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Mivel úgy néz ki kolis leszek, ezért most a számítógépet jól ismerőkhöz lenne egy kérdésem. Egy saját laptopra lenne szükségem, a kérdés pedig az lenne, hogy ti miket tudtok ajánlani a számomra? Leginkább konkrét masinára gondoltam, de ha nincs jobb akkor egy márkanév is elég lesz, árhatárt még nem lőttem be, jöhet minden, természetesen nem csillagászati árúakra gondoltam. 😀 Előre is köszönöm a segítséget. 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
amiért szexuális tanácsadás sincs.Doktor Briareos mindig rendel.
nincs rá igényHöri
több mint 14 éve
off topic megoldja a te gondod 😀Privátban csak konkrét kérdést tennék fel, viszont az nincs, pusztán beszélnék a témáról.Amadeus91Nem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.Írj Szabának!tenorx
Egyébként miért nincs?Amadeus91
több mint 14 éve
Privátban csak konkrét kérdést tennék fel, viszont az nincs, pusztán beszélnék a témáról.Írj Szabának!tenorxnyiss egy blogotHöriNem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.
több mint 14 éve
Írj Szabának!Nem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.Miért nincs gyúrós topik?Amadeus91nyiss egy blogotHöri
több mint 14 éve
amiért szexuális tanácsadás sincs.Nem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.Miért nincs gyúrós topik?Amadeus91nyiss egy blogotHöri
nincs rá igény
több mint 14 éve
Nem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.Miért nincs gyúrós topik?Amadeus91nyiss egy blogotHöri
Egyébként miért nincs?
több mint 14 éve
Miért nincs gyúrós topik?
több mint 14 éve
Nekem ilyen gondom lenne: http://imageshack.us/photo/my-images/853/wtffz.jpg/és a fórum óráját miért nem állítod be ? 😀
Nem tudjátok,hogy tudnám ezeket eltüntetni?Néha aláhúz találomra pár szót és berakja a helyükre ezt a linket 😐JoeyPorter
több mint 14 éve
Az szép 😊 Szerintem pörgess le valami jó kis vírus/spyware irtót 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nekem ilyen gondom lenne: http://imageshack.us/photo/my-images/853/wtffz.jpg/Nem tudjátok,hogy tudnám ezeket eltüntetni?Néha aláhúz találomra pár szót és berakja a helyükre ezt a linket 😐
több mint 14 éve
nem találtam ilyen beállítást, pedig keresgéltem.érdekes nekem megjelennek 😀Nekem a bowl.hu se jelent meg! Keresgélem a beállítást, de egyenlőre semmi.catattack
bal oldalon van a profilképem alatt hogy pages: itt van a bowl.hu fb oldal és alatta a groups és ott van nekem legalább is.
Szerintem a profilodban kell ezt beállítani, de nem vagyok a téma szakértője 😊Fucu
a bowl.hu nekem azért van külön mert ott is admin vagyok.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Újabb kib.szott FB kérdés. A Favorites alól a Welcome pont állandóan kint van, vagy valahogy le tudom szedni?
több mint 14 éve
Mármint úgy értettem, hogy mások nem látják.érdekes nekem megjelennek 😀Rosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.catattackAzt hiszem ezek sehol nem jelennek meg az adatlapodon és ezen nem is lehet változtatni.Schleck
bal oldalon van a profilképem alatt hogy pages: itt van a bowl.hu fb oldal és alatta a groups és ott van nekem legalább is.
Szerintem a profilodban kell ezt beállítani, de nem vagyok a téma szakértője 😊Fucu
Azt hittem ez volt catattack kérdése. 😐
több mint 14 éve
catattack
3 520
érdekes nekem megjelennek 😀Nekem a bowl.hu se jelent meg! Keresgélem a beállítást, de egyenlőre semmi.
több mint 14 éve
érdekes nekem megjelennek 😀Azt hiszem ezek sehol nem jelennek meg az adatlapodon és ezen nem is lehet változtatni.SchleckBal oldali oszlop csoportok "menüpont" legalja: "Csoport létrehozása"RataxesRosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.catattack
Szerintem a profilodban kell ezt beállítani, de nem vagyok a téma szakértője 😊
több mint 14 éve
Azt hiszem ezek sehol nem jelennek meg az adatlapodon és ezen nem is lehet változtatni.Bal oldali oszlop csoportok "menüpont" legalja: "Csoport létrehozása"RataxesRosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Bal oldali oszlop csoportok "menüpont" legalja: "Csoport létrehozása"RataxesRosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.
több mint 14 éve
Próbálkoztam 6-7 fórumon, sehol semmi, bevittem T-Mobilebe, sima szoftverfrissítés és megy is 😀Valaki esetleg ért nagyon telefonos wifikhez?Én a helyedben a telefonod típusának nyitott fórumon próbálkoznék, prohardveren pl. szinte minden telónak van topicja.Rataxes
Van egy olyanom, hogy tegnap délutánig tökéletesen ment, erre ma nézem, nem wifit használ itthon, hanem saját netet, látom ki van kapcsolva wifi, bekapcsolom, pár másodperc után kidob egy olyan szöveget, hogy nem lehet hálózatot keresni. Eltellik kb. 5 másodperc és megint kiírja, majd ki is kapcsolja wifit.
Ötlet esetleg?Deny
több mint 14 éve
Valaki esetleg ért nagyon telefonos wifikhez?Én a helyedben a telefonod típusának nyitott fórumon próbálkoznék, prohardveren pl. szinte minden telónak van topicja.
Van egy olyanom, hogy tegnap délutánig tökéletesen ment, erre ma nézem, nem wifit használ itthon, hanem saját netet, látom ki van kapcsolva wifi, bekapcsolom, pár másodperc után kidob egy olyan szöveget, hogy nem lehet hálózatot keresni. Eltellik kb. 5 másodperc és megint kiírja, majd ki is kapcsolja wifit.
Ötlet esetleg?Deny
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Bal oldali oszlop csoportok "menüpont" legalja: "Csoport létrehozása"
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
catattack
3 520
a facebookon az open group hol vagy hogy jelenik meg az adatlapomon?
több mint 14 éve
Valaki esetleg ért nagyon telefonos wifikhez?Néha nekem sem akar hálózatot keresni.
Ötlet esetleg?Deny
A telefon újraindítása segíteni szokott.
több mint 14 éve
Valaki esetleg ért nagyon telefonos wifikhez?Van egy olyanom, hogy tegnap délutánig tökéletesen ment, erre ma nézem, nem wifit használ itthon, hanem saját netet, látom ki van kapcsolva wifi, bekapcsolom, pár másodperc után kidob egy olyan szöveget, hogy nem lehet hálózatot keresni. Eltellik kb. 5 másodperc és megint kiírja, majd ki is kapcsolja wifit.
Ötlet esetleg?