Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mivel úgy néz ki kolis leszek, ezért most a számítógépet jól ismerőkhöz lenne egy kérdésem. Egy saját laptopra lenne szükségem, a kérdés pedig az lenne, hogy ti miket tudtok ajánlani a számomra? Leginkább konkrét masinára gondoltam, de ha nincs jobb akkor egy márkanév is elég lesz, árhatárt még nem lőttem be, jöhet minden, természetesen nem csillagászati árúakra gondoltam. 😀 Előre is köszönöm a segítséget. 😊

több mint 14 éve
catattack 3 520
amiért szexuális tanácsadás sincs.

nincs rá igényHöri
Doktor Briareos mindig rendel.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.

Egyébként miért nincs?Amadeus91
Írj Szabának!tenorx
Privátban csak konkrét kérdést tennék fel, viszont az nincs, pusztán beszélnék a témáról.Amadeus91
off topic megoldja a te gondod 😀
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
nyiss egy blogotHöri
Nem szakértőt akarok játszani, csupán tapasztalatot cserélni másokkal innen, akik szintén lejárnak.

Írj Szabának!tenorx
Privátban csak konkrét kérdést tennék fel, viszont az nincs, pusztán beszélnék a témáról.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Miért nincs gyúrós topik?Amadeus91
nyiss egy blogotHöri

Írj Szabának!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nyiss egy blogotHöri

amiért szexuális tanácsadás sincs.

nincs rá igény

több mint 14 éve
nyiss egy blogotHöri

Egyébként miért nincs?
több mint 14 éve
nyiss egy blogot

több mint 14 éve
Miért nincs gyúrós topik?
több mint 14 éve
Nekem ilyen gondom lenne: http://imageshack.us/photo/my-images/853/wtffz.jpg/
Nem tudjátok,hogy tudnám ezeket eltüntetni?Néha aláhúz találomra pár szót és berakja a helyükre ezt a linket 😐JoeyPorter
és a fórum óráját miért nem állítod be ? 😀

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Az szép 😊 Szerintem pörgess le valami jó kis vírus/spyware irtót 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Nekem ilyen gondom lenne: http://imageshack.us/photo/my-images/853/wtffz.jpg/
Nem tudjátok,hogy tudnám ezeket eltüntetni?Néha aláhúz találomra pár szót és berakja a helyükre ezt a linket 😐

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
érdekes nekem megjelennek 😀
bal oldalon van a profilképem alatt hogy pages: itt van a bowl.hu fb oldal és alatta a groups és ott van nekem legalább is.

Szerintem a profilodban kell ezt beállítani, de nem vagyok a téma szakértője 😊Fucu
Nekem a bowl.hu se jelent meg! Keresgélem a beállítást, de egyenlőre semmi.catattack
nem találtam ilyen beállítást, pedig keresgéltem.
a bowl.hu nekem azért van külön mert ott is admin vagyok.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
catattack 3 520
Újabb kib.szott FB kérdés. A Favorites alól a Welcome pont állandóan kint van, vagy valahogy le tudom szedni?
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Rosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.catattack
Azt hiszem ezek sehol nem jelennek meg az adatlapodon és ezen nem is lehet változtatni.Schleck
bal oldalon van a profilképem alatt hogy pages: itt van a bowl.hu fb oldal és alatta a groups és ott van nekem legalább is.

Szerintem a profilodban kell ezt beállítani, de nem vagyok a téma szakértője 😊Fucu
Mármint úgy értettem, hogy mások nem látják.
Azt hittem ez volt catattack kérdése. 😐

több mint 14 éve
catattack 3 520

Nekem a bowl.hu se jelent meg! Keresgélem a beállítást, de egyenlőre semmi.
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Bal oldali oszlop csoportok "menüpont" legalja: "Csoport létrehozása"Rataxes
Rosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.catattack
Azt hiszem ezek sehol nem jelennek meg az adatlapodon és ezen nem is lehet változtatni.Schleck

Szerintem a profilodban kell ezt beállítani, de nem vagyok a téma szakértője 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azt hiszem ezek sehol nem jelennek meg az adatlapodon és ezen nem is lehet változtatni.

több mint 14 éve
catattack 3 520
Rosszul fogalmaztam. Tagja vagyok egy csoportnak, de nem jelenik meg az adatlapomon, hogy bármi közünk lenne egymáshoz.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Valaki esetleg ért nagyon telefonos wifikhez?
Van egy olyanom, hogy tegnap délutánig tökéletesen ment, erre ma nézem, nem wifit használ itthon, hanem saját netet, látom ki van kapcsolva wifi, bekapcsolom, pár másodperc után kidob egy olyan szöveget, hogy nem lehet hálózatot keresni. Eltellik kb. 5 másodperc és megint kiírja, majd ki is kapcsolja wifit.
Ötlet esetleg?Deny
Én a helyedben a telefonod típusának nyitott fórumon próbálkoznék, prohardveren pl. szinte minden telónak van topicja.Rataxes
Próbálkoztam 6-7 fórumon, sehol semmi, bevittem T-Mobilebe, sima szoftverfrissítés és megy is 😀
több mint 14 éve
Van egy olyanom, hogy tegnap délutánig tökéletesen ment, erre ma nézem, nem wifit használ itthon, hanem saját netet, látom ki van kapcsolva wifi, bekapcsolom, pár másodperc után kidob egy olyan szöveget, hogy nem lehet hálózatot keresni. Eltellik kb. 5 másodperc és megint kiírja, majd ki is kapcsolja wifit.
Ötlet esetleg?Deny
Én a helyedben a telefonod típusának nyitott fórumon próbálkoznék, prohardveren pl. szinte minden telónak van topicja.

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Bal oldali oszlop csoportok "menüpont" legalja: "Csoport létrehozása"

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
catattack 3 520
a facebookon az open group hol vagy hogy jelenik meg az adatlapomon?
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Ötlet esetleg?Deny
Néha nekem sem akar hálózatot keresni.
A telefon újraindítása segíteni szokott.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ötlet esetleg?