NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Összekötöttem a gépemet a tv-vel, HDMI kábellel. Tudja valaki miért van az, hogynyilván a videókártya lesz a bűnös az akadozás miatt. milyen kártya?
1) a Madden menüben még megy, de a meccset nem tudom tv-n látva játszani?
2) a videók kissé akadoznak. Az ilyen HD videók jobban (de azok a gépemen sem mennek olyan gyönyörű simán), viszont a sima divx-ek, sőt, még a jobb minőségű (hd-vel ellátott) youtube videók sem simák.?fetomy
több mint 13 éve
Köszi! 😊
több mint 13 éve
fetomy: Nem tudom milyen VGA-d van, de catalystba lehet rengeteg mindent állítgatni lehet ott nem stimmel valami.De.A mögüled érkező és a lencsébe verődő fényerősséget tompítja,nem lesz teljesen "tükröződés mentes" de abszolút lecsökkenti olyan szintre hogy nem zavar,nekem kb 3 éve ilyen van,jóféle.
Szemüvegeseket kérdezném, hogy a tükröződésmentes lencse pontosan mit takar?
Én úgy tudtam, hogy akkor nem csillog be a szemüveg és pláne nem vakít szembe a nap ha mögöttem süt... Nem ezeket szürné ki?süti
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy mi ez: akamai/controllpanel.exeMegállás nélkül ezt akarja futtatni(telepíteni) a gépem.
több mint 13 éve
fetomy: Nem tudom milyen VGA-d van, de catalystba lehet rengeteg mindent állítgatni lehet ott nem stimmel valami.Szemüvegeseket kérdezném, hogy a tükröződésmentes lencse pontosan mit takar?
Én úgy tudtam, hogy akkor nem csillog be a szemüveg és pláne nem vakít szembe a nap ha mögöttem süt... Nem ezeket szürné ki?
több mint 13 éve
Összekötöttem a gépemet a tv-vel, HDMI kábellel. Tudja valaki miért van az, hogy1) a Madden menüben még megy, de a meccset nem tudom tv-n látva játszani?
2) a videók kissé akadoznak. Az ilyen HD videók jobban (de azok a gépemen sem mennek olyan gyönyörű simán), viszont a sima divx-ek, sőt, még a jobb minőségű (hd-vel ellátott) youtube videók sem simák.?
több mint 13 éve
Csak is PC. Öreg ember nehezen változik 😀 Mivel a "szakmában" nem vagyok jártas, így egy darabig egyedül gyakorolnék, mielőtt feletetném magam a profikkal. Köszönöm a segítséget! 😊
több mint 13 éve
Lehet hogy tovább meszesedek, de vén fejjel játszani szeretnék.... A hozzáértőktől kérdezném, melyik amerikai football játékkal érdemes kezdeni?apeszosVideójátékra gondolsz? Mert akkor Madden minden mennyiségben 😊 Ha konzolod van akkor a legújabb kiadást is eléred (madden nfl 11, sőt ebben az esetben az NCAA változat is rendelkezésedre áll - NCAA football 12). Ha PC-n űznéd a dolgot akkor a jó öreg Madden NFL 08, ez az utolsó amit kiadtak... Ezt viszont online is űzheted a bowl.hu hivatalos madden ligájában -> http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=162
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Lehet hogy tovább meszesedek, de vén fejjel játszani szeretnék.... A hozzáértőktől kérdezném, melyik amerikai football játékkal érdemes kezdeni?apeszosPC or konzol?
PC-n sok választásod nincs: Madden 08, v kezdésnek vmi flash játék 😊
|
több mint 13 éve
Lehet hogy tovább meszesedek, de vén fejjel játszani szeretnék.... A hozzáértőktől kérdezném, melyik amerikai football játékkal érdemes kezdeni?
több mint 13 éve
kár h az odrick face-em lemaradt megnéztem volnaa tavalyi draft közvetítés még fellelhető az interneten ?gabtsiItt azt hiszem még működik: http://www.ustream.tv/channel/nfl.hu-draft-showSchleck
több mint 13 éve
a tavalyi draft közvetítés még fellelhető az interneten ?gabtsiItt azt hiszem még működik: http://www.ustream.tv/channel/nfl.hu-draft-show
több mint 13 éve
a tavalyi draft közvetítés még fellelhető az interneten ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem. csak nyomnak egy túrnétÉs valami új albumot vagy ilyesmit terveznek?Vagy a régi számaikkal lépnek fel?CowboykarcsiMég pár hete - inkább hónapja - írta valahol valamelyik topicba Haromt,helyesebben linkelt egy oldalt amin arról volt szó hogy újra összeáll a SOAD.Erről lehet tudni valami ujjat?Haromt,valaki?Cowboykarcsifellépnek a novarockon. szóval összeállnak.
itt lesz Hegyeshalomtól pár km-reharomt
több mint 13 éve
És valami új albumot vagy ilyesmit terveznek?Vagy a régi számaikkal lépnek fel?Még pár hete - inkább hónapja - írta valahol valamelyik topicba Haromt,helyesebben linkelt egy oldalt amin arról volt szó hogy újra összeáll a SOAD.Erről lehet tudni valami ujjat?Haromt,valaki?Cowboykarcsifellépnek a novarockon. szóval összeállnak.
itt lesz Hegyeshalomtól pár km-reharomt
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még pár hete - inkább hónapja - írta valahol valamelyik topicba Haromt,helyesebben linkelt egy oldalt amin arról volt szó hogy újra összeáll a SOAD.Erről lehet tudni valami ujjat?Haromt,valaki?Cowboykarcsifellépnek a novarockon. szóval összeállnak.
itt lesz Hegyeshalomtól pár km-re
több mint 13 éve
Milyen formázást nem tart meg? Mielőtt beírtam végignéztem pár táblázaton, és nekem jó volt.Pedig pont azt csinálja amit kertel 😀tenorxHát pont nem mivel a formázást rohadtul nem tartja meg. De ezen kívül igazad van.Matthew99
Minden nap tanul valami újat az ember 😀
több mint 13 éve
Pedig pont azt csinálja amit kertel 😀tenorxHát pont nem mivel a formázást rohadtul nem tartja meg. De ezen kívül igazad van.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Még pár hete - inkább hónapja - írta valahol valamelyik topicba Haromt,helyesebben linkelt egy oldalt amin arról volt szó hogy újra összeáll a SOAD.Erről lehet tudni valami ujjat?Haromt,valaki?
több mint 13 éve
Pedig pont azt csinálja amit kertel 😀Szerinte ha ilyen egyszerű lenne megkérdezném? Közben sikerült megoldani.Matthew99Hogy tudok a rohadék excelben úgy táblázatot másolni, hogy megtartson minden formázást és adatot is? Az irányított beillesztés nem jó, mert szétcseszi az egészet.Matthew99Ctrl+c majd ctrl+v?tenorx
több mint 13 éve
pont arra, gondoltam, hogy ha erre visszaírod, azt h "köszi, így simán át tudtam másolni", akkor sokkot kaptam volna. 😀BébéMegérte volna 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
pont arra, gondoltam, hogy ha erre visszaírod, azt h "köszi, így simán át tudtam másolni", akkor sokkot kaptam volna. 😀Szerinte ha ilyen egyszerű lenne megkérdezném? Közben sikerült megoldani.Matthew99Hogy tudok a rohadék excelben úgy táblázatot másolni, hogy megtartson minden formázást és adatot is? Az irányított beillesztés nem jó, mert szétcseszi az egészet.Matthew99Ctrl+c majd ctrl+v?tenorx
több mint 13 éve
Szerinte ha ilyen egyszerű lenne megkérdezném? Közben sikerült megoldani.Hogy tudok a rohadék excelben úgy táblázatot másolni, hogy megtartson minden formázást és adatot is? Az irányított beillesztés nem jó, mert szétcseszi az egészet.Matthew99Ctrl+c majd ctrl+v?tenorx
több mint 13 éve
Hogy tudok a rohadék excelben úgy táblázatot másolni, hogy megtartson minden formázást és adatot is? Az irányított beillesztés nem jó, mert szétcseszi az egészet.Matthew99Ctrl+c majd ctrl+v?