NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 659
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Hogy tudok a rohadék excelben úgy táblázatot másolni, hogy megtartson minden formázást és adatot is? Az irányított beillesztés nem jó, mert szétcseszi az egészet.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ja hirtelen visszaállt. 😀 Most már OK.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Átállítottam nyári időszámításra a profilomban az időt és tök fekete lett az oldal háttere?Most már jó?
Ez így normális?
Így szarul néz ki. Nem lehet visszaállítani a színt?danyly
több mint 13 éve
Átállítottam nyári időszámításra a profilomban az időt és tök fekete lett az oldal háttere?Ez így normális?
Így szarul néz ki. Nem lehet visszaállítani a színt?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Meghát ez csak itthon derült ki az első felvéte/lejátszásnál, hogy elég gyengus lett a Sport tv-s kép. Ami tiszta volt, hogy nem lesz éles, hd minőség, hiszen a csatorna adása sem az, csak azt furcsállottam, hogy gyengébben festett mint a régebbi tv-n ugyanaz a felvett adás, meghogy a mostani tv adás is rosszabul vevődik fel mikor lejátszom utána. De akkor talán a kábel lesz a ludas tényleg, hogy nem tud annyit átvinni.Van aki ezt mondja, én csak a saját tapasztalataimat tudom, aszerint, csak kérdezni kell, válaszolnak mindenre.A Médiamarktban ezt mind elmondták volna. 😛Jaja, ki lett cserélve, örültem. 😊 A Mediaban állítólag szakképzelten munkaerő árusít. 😛zavi27
De ezek szerint legalább kicserélték a tévét.Sobri Jóska
Igaz, egyszer még egy olyan megoldást is tudtak pár ezer forintért, ami a Westendben még megoldásnak hangzott, de otthon már alkalmazhatatlan volt. 😊
De ettől függetlenül hiszek a MM-ban. 😊Sobri Jóska
Köszi mindenkinek a válaszokat!
több mint 13 éve
A tv adás, hacsak nem HD-ban jön, sokkal gyengébb a jelenlegi tv-den megjelíthetőnél. Ő ugyan felinterpolálja akkorára, amekkorára kell, de lehet, hogy nem túl jól végzi mindezt. Vannak különféle beállítások, próbálgasd végig. Plusz vszinű a kábelcsere is javít majd rajta nem is kicsit. A scart nem képes annyi infót átvinni, amennyi kéne.GRAFIOK, akkor egy kábel mindenképp alap, meg megnézem majd a beállításokat mégegyszer.
több mint 13 éve
Van aki ezt mondja, én csak a saját tapasztalataimat tudom, aszerint, csak kérdezni kell, válaszolnak mindenre.A Médiamarktban ezt mind elmondták volna. 😛Jaja, ki lett cserélve, örültem. 😊 A Mediaban állítólag szakképzelten munkaerő árusít. 😛zavi27
Igaz, egyszer még egy olyan megoldást is tudtak pár ezer forintért, ami a Westendben még megoldásnak hangzott, de otthon már alkalmazhatatlan volt. 😊
De ettől függetlenül hiszek a MM-ban. 😊
több mint 13 éve
A Médiamarktban ezt mind elmondták volna. 😛Jaja, ki lett cserélve, örültem. 😊 A Mediaban állítólag szakképzelten munkaerő árusít. 😛
több mint 13 éve
A Médiamarktban ezt mind elmondták volna. 😛De ezek szerint legalább kicserélték a tévét.
több mint 13 éve
A tv adás, hacsak nem HD-ban jön, sokkal gyengébb a jelenlegi tv-den megjelíthetőnél. Ő ugyan felinterpolálja akkorára, amekkorára kell, de lehet, hogy nem túl jól végzi mindezt. Vannak különféle beállítások, próbálgasd végig. Plusz vszinű a kábelcsere is javít majd rajta nem is kicsit. A scart nem képes annyi infót átvinni, amennyi kéne.
több mint 13 éve
Na, köszi akkor meggyőztetek a kábelt illetően! Viszont a felvevőnél átnéztem a beállítások, ott áttettem 16:9re de más beállítást nem nagyon lehet variálni szerintem ami ehhez kapcsolódna. Az ok hogy gyengébb kép lehetett eedig, de az miért van hogy mondjuk egy Sport tv-s nhl meccs, most ROSSZABBUL néz ki ezen a tv-n, míg a másikon sokkal szebb volt, legalább azona szinten miért nem jeleníti meg ezen is? Ja eddig Scarttal volt összekötve mert 2 napja van meg.
több mint 13 éve
Eddig mivel kötötted össze? Scart? Az kb olyan , mint a BMW-be tesco olajat tenni. 😊 Vegyél valami normálisabb HDMI kábelt, és el fogsz csodálkozni
A felvevőnél az is lehet, hogy valami gyengébb minőségre van beállítva, csak ugye az eddigi gynegébb képnél nem vetted észre.
több mint 13 éve
Abba gondoljatok bele, hogy nem véletlenül találták ki a hdmi kábelt.
több mint 13 éve
Nem tudom, ennek köze van-e a hdmi kábelhez, de azt mindenképpen vegyél! Nemtudom, hogy tvadásnál mennyit számít, de haverommal régebben sokat fifáztunk xbox360on, hdtvn. Nem vettünk hdmit, mert gondoltuk nem nagy cucc a különbség, hisz egy kábel mifasz? Aztán egyszer volt pénz, hát vegyünk... Na, hát leírni nem tudom a különbséget.... Simán megéri, hatalmas a különbség!
több mint 13 éve
Perzse, hogy a kábelnek is köze van hozzá.GRAFIAkkor emiatt érdemes HDMI kábelt venni, az javít majd ezen? Vagy az a tv képmínőségén is alapból segít? Ha igen akkor mire kell figyelni a vásárlásánál, mert elég sokféle kapható ha jól láttam?
több mint 13 éve
Perzse, hogy a kábelnek is köze van hozzá.
több mint 13 éve
Vettem egy 82 cm-es Samsung LCD tv Full HD. Nagyon szép a képe, pendrivot rádugva is visz mindent. Viszont össze van kötve egy Panasonic asztali HDD felvevővel, aminél ha fölveszünk tv műsort akkor elég homályosan, gyengébb minőségben játsza utána le, még a régi crt tv minőségénél is gyengébben. Ez miért lehet, és mi lehet rá a megoldás? A HDMI kábelnek van ehhez köze, érdemes emiatt azt venni hozzá? Mert gondolom a felvevő tudná jobb minőségben felvenni, ha még a régi 4:3as tv-n is szebb volt a képe. PL. a DIGI sport HD adása miért lesz nagyságrendekkel gyengébb képű ha felveszem és lejátszom, vagy miért nem ugyanaz a színvonalú a kép amikor lejátszom az adott csatorna felvételét, amikor a régi tv-n ugyanolyan vol?Koszi előre is.
több mint 13 éve
a samsung omnia 7-ről van valakinek valami tapasztalata,hogy milyen mobil ?minden véleményt szívesen meghallgatok 😊Pont az omnia 7-ről nincs, de nekem az elmúlt pár évben csak samsung tlóm volt, és mindegyik fasza volt, semmi gond nem volt vele, mindent faszán csinált amit kellett, tehát a samsung mint olyan jó mobil.
mondjuk egy HTC 7 prot jobban eltudnék viselni,kár,hogy egyik mobilszolgáltatónál sincs.... 😕Newman
több mint 13 éve
Miért van az, hogy egy adott oldalon,nem jók a flash-ek? Több free online játékos oldalt szoktam nézegetni,de az egyiken szinte egyik sem megy FF-el, IE-vel meg simán megy az is..
több mint 13 éve
a samsung omnia 7-ről van valakinek valami tapasztalata,hogy milyen mobil ?minden véleményt szívesen meghallgatok 😊mondjuk egy HTC 7 prot jobban eltudnék viselni,kár,hogy egyik mobilszolgáltatónál sincs.... 😕
több mint 13 éve
Végül már megkaptam máshol a szeged-flensburgot(sajnos kikaptunk), de azért kösz! 😊 Még jól fog jönni.Nem tudja valaki, hogy a rojadirecta most milyen néven fut?valaki2http://www.rojadirecta.es/briareos
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy a rojadirecta most milyen néven fut?valaki2http://www.rojadirecta.es/
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy a rojadirecta most milyen néven fut?