Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Dokumentum-filmeket honnan lehet letölteni, spéci az FBI-aktákat?valaki2direkt torrent linket nem lehet megosztani, de az isohunt-on megtalálod. Keress rá az fbi files-ra az oldalon
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Dokumentum-filmeket honnan lehet letölteni, spéci az FBI-aktákat?
több mint 13 éve
én Kispestre jártam hatosztályosba, a Deákba. igaz lassan ennek 10 éve, és nem tudom milyen állomány van ott, de valahogy csak ember lett belőlem. de vszleg nem az elit színvonal.gabtsiWekerleiként a távolság optimális (lenne).
több mint 13 éve
Asszony azt mondta, ha már annyit lógok itt a fiatalság között a fórumon, akkor kérdezzem meg, hogy ki, mit tud a a budapesti hatosztályos gimikről, azaz melyikbe érdemes felvételizni?Én a Szent Istvánba jártam, egy köpésre van a Radnótitól. Elég konzervatív suli, egyetemre jól felkészítettek, főleg a gólyák többségéhez viszonyítva és én még jól is éreztem magam a 6 év alatt. Bár Duff lehet egy picit mást mondana 😀
Persze Rajnán és a Radnótin kívül. 😊vadibandi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a Móriczba ne 😊bár én elvoltam a 6 osztályosban, de azóta nagyot esett a színvonal
több mint 13 éve
én Kispestre jártam hatosztályosba, a Deákba. igaz lassan ennek 10 éve, és nem tudom milyen állomány van ott, de valahogy csak ember lett belőlem. de vszleg nem az elit színvonal.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asszony azt mondta, ha már annyit lógok itt a fiatalság között a fórumon, akkor kérdezzem meg, hogy ki, mit tud a a budapesti hatosztályos gimikről, azaz melyikbe érdemes felvételizni?verespalneba NE
Persze Rajnán és a Radnótin kívül. 😊vadibandi
berzsenyi jobbfajta de azert ott is honol a demagogia bizonyos szinten
több mint 13 éve
Asszony azt mondta, ha már annyit lógok itt a fiatalság között a fórumon, akkor kérdezzem meg, hogy ki, mit tud a a budapesti hatosztályos gimikről, azaz melyikbe érdemes felvételizni?Persze Rajnán és a Radnótin kívül. 😊
több mint 13 éve
nem találom, ha megvan azonnal beteszem mert tényleg hatalmas.gabtsithat's what he said
több mint 13 éve
tuti, hogy igen. verset írt talán németül is meg tükörírásban is. és sztem vitraynál is volt, és úgy rémlik én láttam azt a videot nem olyan régen. de nem találom, ha megvan azonnal beteszem mert tényleg hatalmas.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Volt kb. 14-15 éve a Ki Mit Tudban és a Friderikusz Showban egy tag, aki egyszerre írt és számolt a két kezével, közben verset mondott, valamint egy szöveget olvastak fel neki amit aztán visszamondott. Csak úgy eszembe jutott, és megnézném újra a dolgait, valahol biztos fent vannak a neten.Vágja valaki ki volt ez, fellelhető e még valahol a produkciója?
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tűzrókát használok és az ajánlott termékek beváltak. Köszi mindenkinek!
több mint 13 éve
Operához NoAds a dolog neve. Csak hogy nehogy emiatt mondj le a legjobb böngészőről. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
AdBlock Plus. Már feltéve ha Firefoxot használsz. Azt tudom hogy pl. Operához is van hasonló kiegészítő, többi böngészőhöz nem tudok.Deleteigen, Firefoxhoz, Operához és Chrome-hoz is van ilyen, a többi böngészőt meg szvsz nem érdemes használni
több mint 13 éve
Nekem olyan gondom lenne, hogy pl. nso.hu és egyéb olyan oldalak, ahol hirdetések arzenáljával találkozunk finoman szólva zabálja a memóriámat (nem az enyémét, a gépét). Nem tud vki olyan megoldást amivel ezek letilthatóak vagy hasonló?AdBlock Plus. Már feltéve ha Firefoxot használsz. Azt tudom hogy pl. Operához is van hasonló kiegészítő, többi böngészőhöz nem tudok.
A ne menjek arra az oldalra tartalmú válaszok nem elégítenek ki. 😛 😀
Előre is köszönöm.tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nekem olyan gondom lenne, hogy pl. nso.hu és egyéb olyan oldalak, ahol hirdetések arzenáljával találkozunk finoman szólva zabálja a memóriámat (nem az enyémét, a gépét). Nem tud vki olyan megoldást amivel ezek letilthatóak vagy hasonló?A ne menjek arra az oldalra tartalmú válaszok nem elégítenek ki. 😛 😀
Előre is köszönöm.
több mint 13 éve
És persze a pénzt is vedd figyelembe. Haveromnak megcsinálták, de mivel valamit elb*sztak benn a legelején leis kellett vágni rá két hétre. Kidobott jó sok pénzt a semmire. Másik haveromnak meg 3 évig volt, mikor levágatta és szétbontották, találtak benne érdekes dolgokat, fésű, fog, kavicsok... Szerintem csak akkor vállald be, ha már elkötelezted magad mellette.Túl strapás, gusztustalan, sok ember undorodik tőle, de ami a legfontosabb, sok törődést igényel.ha a megy a csajozás akkor gyanítom rasztával is menni fog 😊 egyébként csak egy félelmem van vele amit te is írtál: a törődés, azért is kérdeztem h van-e itt vki, ha igen ő mennyit foglalkozik vele.
Valamint a rövid, sportos férfiasabb is.
ha nem megy a csajozás, akkor rasztahajjal se fog jobban menni, ha meg megy, akkor megy rasztahaj nélkül is. 😉Sobri Jóska
a többi része szubjektív a lényeg sztem h nekem tetszenkristof
több mint 13 éve
nah és még kajajegy is játszik...akkor jövő7en tesztelem...kösszHa már Pécs...Én Pizza Kingtől szoktam, 760 és klasszisokkal jobb mint a Casa "pizzája" 😀
már több mint 1 hónapja zárva van a kedvenc kiszállítós pizzériám Pécsett (finezza...660/30-as és nagyon jó volt)
Vki vmit ajánlani? Főnix drága, Póker elmegy, de annyira nem jó, hogy 850-et kiadjak érte. Casa 500 forintos pizza meg elég fos.Bébé
www.pizzakingpecs.comTomeee
több mint 13 éve
Tomeee
753
Ha már Pécs...Én Pizza Kingtől szoktam, 760 és klasszisokkal jobb mint a Casa "pizzája" 😀
már több mint 1 hónapja zárva van a kedvenc kiszállítós pizzériám Pécsett (finezza...660/30-as és nagyon jó volt)
Vki vmit ajánlani? Főnix drága, Póker elmegy, de annyira nem jó, hogy 850-et kiadjak érte. Casa 500 forintos pizza meg elég fos.Bébé
www.pizzakingpecs.com
több mint 13 éve
Ha már Pécs...már több mint 1 hónapja zárva van a kedvenc kiszállítós pizzériám Pécsett (finezza...660/30-as és nagyon jó volt)
Vki vmit ajánlani? Főnix drága, Póker elmegy, de annyira nem jó, hogy 850-et kiadjak érte. Casa 500 forintos pizza meg elég fos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én kiraktam Fake, ha éppen Pécsen lennék meg is nézném.koszi szepen
szerk: ja most látom holnap este lesz, akkor úgy mondom ha nem lenne pont buli akkor meg is nézném 😀Tomeee
mar egy megosztas is szamit mert en hiaba osztanam meg
mivel csak olyan ismeroseim vannak pecsen akiknek ez nem lenne nagy ujdonsag
masreszrol biztos lesznek meg ilyen sessionok ahol majd ratudsz nezni a dologra
a lenyeg h a koztudatba lappangjon a kor 😊
több mint 13 éve
Nem volt rasztám és nem is akarok, de sztem vállald be.Főleg akkor ha már van olyan hosszú a hajad.
Ha nem jön be, akkor 1 hét után levágatod és kész.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha megtudod allni h ne moss hajat/fejet evekig csak akkor vallald be.
több mint 13 éve
A lényeg, hogy ne rohadjon ki a hajad, a fejbőröd. 😊Ha tudsz vele rendesen foglalkozni, akkor nem lesz vele gond. Annyi "meló" van vele, mint egy átlagos hosszú hajjal, az öntisztulás kamu. 😊