Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Most miért? Valaki a fél karját odaadná, hogy benne legyen a tvben. Hát te max szó szerint megteszed 😀fetomy.......... rossz vicc.....
több mint 14 éve
Most miért? Valaki a fél karját odaadná, hogy benne legyen a tvben. Hát te max szó szerint megteszed 😀
több mint 14 éve
ne idegelj már......De az se gáz, ha robban. Benne leszel a hírekben. 😀szabaNem tűnik úgy, de ez a komoly válasz. Nem robban, csak elfustöl.szabaszóval akkor semmi gáz, majd füstöl és kész. (homlok töröl)
köszönöm a segítséget 😀Amadeus91
több mint 14 éve
De az se gáz, ha robban. Benne leszel a hírekben. 😀szóval akkor semmi gáz, majd füstöl és kész. (homlok töröl)komolyan kérdeztem.Amadeus91Nem tűnik úgy, de ez a komoly válasz. Nem robban, csak elfustöl.szaba
köszönöm a segítséget 😀Amadeus91
több mint 14 éve
szóval akkor semmi gáz, majd füstöl és kész. (homlok töröl)Nem tűnik úgy, de ez a komoly válasz. Nem robban, csak elfustöl.szabaA számítógép füsttel működik, ha kijön belőle a füst, akkor nem nem működik tovább.Black_Adderkomolyan kérdeztem.Amadeus91
köszönöm a segítséget 😀
több mint 14 éve
Nem tűnik úgy, de ez a komoly válasz. Nem robban, csak elfustöl.komolyan kérdeztem.Amadeus91szerinted felrobbanhat? Kigyulladhat?A számítógép füsttel működik, ha kijön belőle a füst, akkor nem nem működik tovább.Black_Adder
(Itt fosok, hogy egy bomba mellett ülök 😀 )Amadeus91
több mint 14 éve
komolyan kérdeztem.A számítógép füsttel működik, ha kijön belőle a füst, akkor nem nem működik tovább.Black_Adderhttp://www.a38.hu/?p=cikk&id=812szerinted felrobbanhat? Kigyulladhat?
rossz a hűtése, meghalt a ventillátor/túl van pörgetve valamelyik cuccJJ
több mint 14 éve
A számítógép füsttel működik, ha kijön belőle a füst, akkor nem nem működik tovább.szerinted felrobbanhat? Kigyulladhat?A38-on mennyibe kerül egy korsó sör? 😊 😀Asbeehttp://www.a38.hu/?p=cikk&id=812
mitől lehet szinte forró a gép? Az előbb pukkant is egyet, de megy rendesen, semmi hibaüzenet, mi lehet? (vagy lehet nem a gép pukkant?!)Amadeus91rossz a hűtése, meghalt a ventillátor/túl van pörgetve valamelyik cuccJJ
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
szerinted felrobbanhat? Kigyulladhat?A38-on mennyibe kerül egy korsó sör? 😊 😀Asbeehttp://www.a38.hu/?p=cikk&id=812
mitől lehet szinte forró a gép? Az előbb pukkant is egyet, de megy rendesen, semmi hibaüzenet, mi lehet? (vagy lehet nem a gép pukkant?!)Amadeus91rossz a hűtése, meghalt a ventillátor/túl van pörgetve valamelyik cuccJJ
(Itt fosok, hogy egy bomba mellett ülök 😀 )
több mint 14 éve
A38-on mennyibe kerül egy korsó sör? 😊 😀Asbeehttp://www.a38.hu/?p=cikk&id=812
mitől lehet szinte forró a gép? Az előbb pukkant is egyet, de megy rendesen, semmi hibaüzenet, mi lehet? (vagy lehet nem a gép pukkant?!)Amadeus91rossz a hűtése, meghalt a ventillátor/túl van pörgetve valamelyik cucc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
mitől lehet szinte forró a gép? Az előbb pukkant is egyet, de megy rendesen, semmi hibaüzenet, mi lehet? (vagy lehet nem a gép pukkant?!)
több mint 14 éve
A38-on mennyibe kerül egy korsó sör? 😊 😀
több mint 14 éve
Central European Summer Time. Tehát tekintheted "itteni" időnek is.fetomyfaszás, köszi!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Central European Summer Time. Tehát tekintheted "itteni" időnek is.
több mint 14 éve
ez az időpont mit takar?2011 at 5:00pm CEST
közép európai időben du 5óra?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
én a Cyberlink PowerDirectort ajánlom 😊DuffKipróbáltam ezt is,de valamiért a 800gigás 55perces fileból,amit kivágtam lett 2perc és 2giga 😐
több mint 14 éve
én a Cyberlink PowerDirectort ajánlom 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
próbáld meg a sony vegast
több mint 14 éve
Hát ez kiváló...azért kösziVideot szeretnék vágni,de ahogy beimportálom a filet rögtön kifagy a windows movie maker :/Nagy méretű dolgokat nem szereti, sőt haszálhatatlan vele.JayB
És 1-2 kivétellel az összes videoval ezt csinálja,nem tudjátok mi lehet a gond?
A nero recode-ot is próbáltam,de azzal meg nem lehet a merevlemezre menteni valamiért :/JoeyPorter
több mint 14 éve
Videot szeretnék vágni,de ahogy beimportálom a filet rögtön kifagy a windows movie maker :/Nagy méretű dolgokat nem szereti, sőt haszálhatatlan vele.
És 1-2 kivétellel az összes videoval ezt csinálja,nem tudjátok mi lehet a gond?
A nero recode-ot is próbáltam,de azzal meg nem lehet a merevlemezre menteni valamiért :/JoeyPorter
több mint 14 éve
Videot szeretnék vágni,de ahogy beimportálom a filet rögtön kifagy a windows movie maker :/ És 1-2 kivétellel az összes videoval ezt csinálja,nem tudjátok mi lehet a gond?
A nero recode-ot is próbáltam,de azzal meg nem lehet a merevlemezre menteni valamiért :/
több mint 14 éve
Ventura, ha a bebaszás a lényeg, minek mész a Morrisonsba? Teljesen felesleges akkor.Valamint sok hely van, ahol csapolva megkapod 200ért a sört, mégiscsak feelingesebb, nem?
Valamint bár Pesten a kutyát nem érdekli az utcánsörözés, de csak fogyasztani tilos a sört, vinni nem.
Ha mondjuk találsz egy nyitott sörösdobozt, van még benne sör, és úgy döntesz hazaviszed, senki se akadályozhat meg benne. 😉
több mint 14 éve
problémákat oldok meg.lol 😀 am,úgy tényleg, te mit dolgozol? mi a munkád?Venturaminden dollár kell 😊 na elég lesz mielőtt valami veszekedés történik.rosetta stone ügyefelem 😀
más kérdés:
használtatok/használtatok nyelvoktató programot? pl.: rosetta stone, tell me more, stb.
ha igen mi a véleményetek róluk?Ventura
állítólag jó a cuccuk, elég sok celeb használja world widebriareos
több mint 14 éve
lol 😀 am,úgy tényleg, te mit dolgozol? mi a munkád?minden dollár kell 😊 na elég lesz mielőtt valami veszekedés történik.rosetta stone ügyefelem 😀
más kérdés:
használtatok/használtatok nyelvoktató programot? pl.: rosetta stone, tell me more, stb.
állítólag jó a cuccuk, elég sok celeb használja world widebriareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
minden dollár kell 😊 na elég lesz mielőtt valami veszekedés történik.rosetta stone ügyefelem 😀
más kérdés:
állítólag jó a cuccuk, elég sok celeb használja world wide