NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
63
13
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Valaki aki kicsit jobban képben van jelenleg a számítástechnikában tudna segíteni. Kicsit frissíteni szeretném a gépem. Kellene egy alaplap+proci+memória és videókártya csomag. Ki milyet ajánl? Olyan kellene ami egy darabig megint megfelelne és lehetőség szerint ne legyen horror drága.visi_bprohardver fórumon nézelődj, de ha megmondod mennyit szánsz rá, meg milyen felhasználásra kell, akkor összedobok pár lehetséges konfigot.
|
több mint 14 éve
Valaki aki kicsit jobban képben van jelenleg a számítástechnikában tudna segíteni. Kicsit frissíteni szeretném a gépem. Kellene egy alaplap+proci+memória és videókártya csomag. Ki milyet ajánl? Olyan kellene ami egy darabig megint megfelelne és lehetőség szerint ne legyen horror drága.
több mint 14 éve
Bármikor.Az ötös verzió fejlettebb objektumorientált programozási lehetőségeket, a PDO (PHP Data Objects) adatbázis-absztrakciós kiterjesztést, és sok teljesítményt növelő javítást tartalmaz, a php4-hez képest a fejlesztő motort javították Zend Engine II-re az I-ről, azon kívül rengeteg biztonsági frissítést. (Nehezebb legyen visszafejteni... stb.) Rengeteg olyan feladat végezhető el vele, amelyre az ügyféloldali szkriptek nem képesek (vagy ha igen, korlátozottan). Ilyen például a bejelentkezés, az adatbáziskezelés, fájlkezelés, kódolás, adategyeztetés, kapcsolatok létrehozása, e-mail küldése, adatfeldolgozás, dinamikus listakészítés stb. Minden olyan esetben, ahol nagyszámú ismétlődő feladatsort kell végrehajtani (például képek listázása és linkelése, listakészítés stb.), ott ez a programnyelv a tuti. Szerintem neked az oktatóprogram elég, ha a könyvet is elolvasod nyerő vagy.... Vannak alapjaid, nem kell hozzá két év, sőt egy sem....apeszosÉrtem. Köszönöm szépen a segítséget.süti
több mint 14 éve
Az ötös verzió fejlettebb objektumorientált programozási lehetőségeket, a PDO (PHP Data Objects) adatbázis-absztrakciós kiterjesztést, és sok teljesítményt növelő javítást tartalmaz, a php4-hez képest a fejlesztő motort javították Zend Engine II-re az I-ről, azon kívül rengeteg biztonsági frissítést. (Nehezebb legyen visszafejteni... stb.) Rengeteg olyan feladat végezhető el vele, amelyre az ügyféloldali szkriptek nem képesek (vagy ha igen, korlátozottan). Ilyen például a bejelentkezés, az adatbáziskezelés, fájlkezelés, kódolás, adategyeztetés, kapcsolatok létrehozása, e-mail küldése, adatfeldolgozás, dinamikus listakészítés stb. Minden olyan esetben, ahol nagyszámú ismétlődő feladatsort kell végrehajtani (például képek listázása és linkelése, listakészítés stb.), ott ez a programnyelv a tuti. Szerintem neked az oktatóprogram elég, ha a könyvet is elolvasod nyerő vagy.... Vannak alapjaid, nem kell hozzá két év, sőt egy sem....apeszosÉrtem. Köszönöm szépen a segítséget.
több mint 14 éve
Az ötös verzió fejlettebb objektumorientált programozási lehetőségeket, a PDO (PHP Data Objects) adatbázis-absztrakciós kiterjesztést, és sok teljesítményt növelő javítást tartalmaz, a php4-hez képest a fejlesztő motort javították Zend Engine II-re az I-ről, azon kívül rengeteg biztonsági frissítést. (Nehezebb legyen visszafejteni... stb.) Rengeteg olyan feladat végezhető el vele, amelyre az ügyféloldali szkriptek nem képesek (vagy ha igen, korlátozottan). Ilyen például a bejelentkezés, az adatbáziskezelés, fájlkezelés, kódolás, adategyeztetés, kapcsolatok létrehozása, e-mail küldése, adatfeldolgozás, dinamikus listakészítés stb. Minden olyan esetben, ahol nagyszámú ismétlődő feladatsort kell végrehajtani (például képek listázása és linkelése, listakészítés stb.), ott ez a programnyelv a tuti. Szerintem neked az oktatóprogram elég, ha a könyvet is elolvasod nyerő vagy.... Vannak alapjaid, nem kell hozzá két év, sőt egy sem....a php4-et már nem támogatják, de érdemes ezzel kezdeni, alapoknak jó. Ha a HTML megy akkor ezzel sem lesz gondod, mivel a html formázása a célja szerver oldalról, tehát a dinamikus weboldalak készítésére ideális. Kell hozzá MySQL, illetve a MySQL a legjobb, és legkompatibilisebb mellé adatbázisként. Az apache2-nél nincs frissebb, 2.2 a legújabb, és a legjobb szerverkezelő. PHP-vel szinte mindent meg tudsz csinálni....apeszosKöszönöm szépen.
Akkor először végig csinálom ezt az oktató programot, utána pedig keressek egy php5 24 óra alatt vagy hasonló könyvet, amivel azt is megtanulom ?
A php5 mibe különbözik a 4-től ? A főbb utasítások megmaradnak, de több hiba és biztonsági javítás van benne ?
Illetve 1-2 év alatt meglehet tanulni ezt is viszonylag "profi" szinten vagy kevesebb/több időt vesz igénybe ?süti
több mint 14 éve
a php4-et már nem támogatják, de érdemes ezzel kezdeni, alapoknak jó. Ha a HTML megy akkor ezzel sem lesz gondod, mivel a html formázása a célja szerver oldalról, tehát a dinamikus weboldalak készítésére ideális. Kell hozzá MySQL, illetve a MySQL a legjobb, és legkompatibilisebb mellé adatbázisként. Az apache2-nél nincs frissebb, 2.2 a legújabb, és a legjobb szerverkezelő. PHP-vel szinte mindent meg tudsz csinálni....apeszosKöszönöm szépen.
Akkor először végig csinálom ezt az oktató programot, utána pedig keressek egy php5 24 óra alatt vagy hasonló könyvet, amivel azt is megtanulom ?
A php5 mibe különbözik a 4-től ? A főbb utasítások megmaradnak, de több hiba és biztonsági javítás van benne ?
Illetve 1-2 év alatt meglehet tanulni ezt is viszonylag "profi" szinten vagy kevesebb/több időt vesz igénybe ?
több mint 14 éve
a php4-et már nem támogatják, de érdemes ezzel kezdeni, alapoknak jó. Ha a HTML megy akkor ezzel sem lesz gondod, mivel a html formázása a célja szerver oldalról, tehát a dinamikus weboldalak készítésére ideális. Kell hozzá MySQL, illetve a MySQL a legjobb, és legkompatibilisebb mellé adatbázisként. Az apache2-nél nincs frissebb, 2.2 a legújabb, és a legjobb szerverkezelő. PHP-vel szinte mindent meg tudsz csinálni....Most ismerkedek vele. Találtam fasza videó tutorialt is. HTML-ben otthon vagyok, pascal és c-ben is.Van itt valaki aki ért/tanult php programozást?sütiMiért, mi a baj?apeszos
A kérdésem az lenne, hogy az apache 2, php4 és MySQL megfelelőek-e a kezdéshez vagy érdemes más webszerver után nézni, illetve már a php5-tel kezdeni?süti
több mint 14 éve
Most ismerkedek vele. Találtam fasza videó tutorialt is. HTML-ben otthon vagyok, pascal és c-ben is.Van itt valaki aki ért/tanult php programozást?sütiMiért, mi a baj?apeszos
A kérdésem az lenne, hogy az apache 2, php4 és MySQL megfelelőek-e a kezdéshez vagy érdemes más webszerver után nézni, illetve már a php5-tel kezdeni?
több mint 14 éve
Van itt valaki aki ért/tanult php programozást?sütiMiért, mi a baj?
több mint 14 éve
Van itt valaki aki ért/tanult php programozást?
több mint 14 éve
nekem a kistestvére vanAlszok még rá egyet kettőt.
ő: http://ipon.hu/webshop/product/_logitech_ls21_fekete/26344
ez is tökéletes. Filmetnézni és zenéthallgatni is. Na és olcsóbb egy 10essel 😊haromt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem a kistestvére vanő: http://ipon.hu/webshop/product/_logitech_ls21_fekete/26344
ez is tökéletes. Filmetnézni és zenéthallgatni is. Na és olcsóbb egy 10essel 😊
több mint 14 éve
PC hangfalnál az a helyzet hogy ne mindig hidd el ami rá van írva, tehát a Sony, Philips stb más téren nagy márkának számító PC hangszórók valójában bóvli szarok, csak a nevüket adják hozzá hogy a piac ezen részén is jelen legyenek. Mindenképpen erre szakosodott márkát nézz, pl Logitech, még senkit nem hallotam csalódni benne.JayBOké köszi mindenkinek. Szerintem azt kapom karácsonyra amit itt többen is ajánlottak 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
JéBé
7 034
PC hangfalnál az a helyzet hogy ne mindig hidd el ami rá van írva, tehát a Sony, Philips stb más téren nagy márkának számító PC hangszórók valójában bóvli szarok, csak a nevüket adják hozzá hogy a piac ezen részén is jelen legyenek. Mindenképpen erre szakosodott márkát nézz, pl Logitech, még senkit nem hallotam csalódni benne.
több mint 14 éve
sztem is ezt vedd, nekem is ilyen van és qrva jó.Szeretnék venni új hangfalakat egy nem túl nagy szobába. 5-15e Ft közöttire gondolok. Javaslatok, ötletek hogy mire figyeljek ,melyiket érdemes megvenni!?Matthew99Nem nagyon értek ahhoz, hogy pontosan mit kell figyelni, de én ilyet: http://ipon.hu/webshop/product/_logitech_z_323/126056 vettem vagy fél éve és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egy átlagos méretű szobában elképesztően jól kitölti a teret a hang és amúgy is - amennyire a botfülemmel meg tudom ítélni - nagyon szépen szól.F.Schleck
|
több mint 14 éve
Jól is néz ki. Ezek számítanak nekem is, amiket írtál.Szeretnék venni új hangfalakat egy nem túl nagy szobába. 5-15e Ft közöttire gondolok. Javaslatok, ötletek hogy mire figyeljek ,melyiket érdemes megvenni!?Matthew99Nem nagyon értek ahhoz, hogy pontosan mit kell figyelni, de én ilyet: http://ipon.hu/webshop/product/_logitech_z_323/126056 vettem vagy fél éve és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egy átlagos méretű szobában elképesztően jól kitölti a teret a hang és amúgy is - amennyire a botfülemmel meg tudom ítélni - nagyon szépen szól.F.Schleck
több mint 14 éve
Szeretnék venni új hangfalakat egy nem túl nagy szobába. 5-15e Ft közöttire gondolok. Javaslatok, ötletek hogy mire figyeljek ,melyiket érdemes megvenni!?Matthew99Nem nagyon értek ahhoz, hogy pontosan mit kell figyelni, de én ilyet: http://ipon.hu/webshop/product/_logitech_z_323/126056 vettem vagy fél éve és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egy átlagos méretű szobában elképesztően jól kitölti a teret a hang és amúgy is - amennyire a botfülemmel meg tudom ítélni - nagyon szépen szól.
több mint 14 éve
Matthew ha nem túl nagy a szoba akkor 2.1-es legyen Logitech leginkább v vmi fadobozos Genius. ipon.hu-n nézz körül a pénztárcád és ízlésed szerint, esetleg prohardver.hu fórumán olvashatsz véleményeket róluk 😉kristofIgen 2.1-ben gondolkodtam én is, csak a márkákban nem vagyok otthon. De akkor ezek alapján utánanézek. Kösz a gyors választ.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szal Schleck tenorx kajáját eszi álmában 😊Az mitől lehet, hogy mióta felköltöztem albérletbe cirka 2 hónap alatt híztam 7 kilót? Pedig annyira nem érzem, hogy egészségtelenebbül étkeznék. Mondjuk heti egyszer megyek gyorskajáldába, de általában itthonról hozott kajákat eszem, mégis hízom. Ez mitől lehet? Esetleg alváshiány?F.SchleckHallod én meg amióta felköltöztem Pestre fogytam legalább 5öt 😀tenorx
Matthew ha nem túl nagy a szoba akkor 2.1-es legyen Logitech leginkább v vmi fadobozos Genius. ipon.hu-n nézz körül a pénztárcád és ízlésed szerint, esetleg prohardver.hu fórumán olvashatsz véleményeket róluk 😉
több mint 14 éve
Az mitől lehet, hogy mióta felköltöztem albérletbe cirka 2 hónap alatt híztam 7 kilót? Pedig annyira nem érzem, hogy egészségtelenebbül étkeznék. Mondjuk heti egyszer megyek gyorskajáldába, de általában itthonról hozott kajákat eszem, mégis hízom. Ez mitől lehet? Esetleg alváshiány?F.SchleckHallod én meg amióta felköltöztem Pestre fogytam legalább 5öt 😀
több mint 14 éve
Szeretnék venni új hangfalakat egy nem túl nagy szobába. 5-15e Ft közöttire gondolok. Javaslatok, ötletek hogy mire figyeljek ,melyiket érdemes megvenni!?
több mint 14 éve
Az mitől lehet, hogy mióta felköltöztem albérletbe cirka 2 hónap alatt híztam 7 kilót? Pedig annyira nem érzem, hogy egészségtelenebbül étkeznék. Mondjuk heti egyszer megyek gyorskajáldába, de általában itthonról hozott kajákat eszem, mégis hízom. Ez mitől lehet? Esetleg alváshiány?F.SchleckOregon bye week?
több mint 14 éve
Az mitől lehet, hogy mióta felköltöztem albérletbe cirka 2 hónap alatt híztam 7 kilót? Pedig annyira nem érzem, hogy egészségtelenebbül étkeznék. Mondjuk heti egyszer megyek gyorskajáldába, de általában itthonról hozott kajákat eszem, mégis hízom. Ez mitől lehet? Esetleg alváshiány?
több mint 14 éve
Természetesen arra. Wilson márkájú (legalábbis 90% h az, mert eredetileg kabátot néztem), aztán ahogyan eddig tudtam 17-18-tól indul a bőr...12-ért viszont talán már megérné ráfizetni, ráadásul a tapintása is százszor jobb volt mint a kompozité.12 ezer Ft-ért bőrlabda nagyon megéri?AsbeeHa tojáslabdára gondolsz és egy márkásabb nem kompozit bőr labda, akkor szerintem igen.süti
több mint 14 éve
12 ezer Ft-ért bőrlabda nagyon megéri?AsbeeHa tojáslabdára gondolsz és egy márkásabb nem kompozit bőr labda, akkor szerintem igen.