Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Jó ez a Flandria, Blanka a vendég.
Beszélgetnek hogy amikor nézi a versenyeket, hogy nézi, csak szorakozásból, vagy figyeli, hogy ő bizonyos szitukban, hogy helyezkedne, mit csinálna.
Aszongya orszagutit meg nem tud ugy nezni, crosst igen, mert meg nincs azon a szinten.
Vilagbajnoki 4.

Nem tudom nem imadni ezt a csajt 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
 www.eurosport.hu/kerekpar/3945-meteres-szintkulonbseggel-kell-megkuzdenie-a-mezonynek-a-kerekparos-vilagbajnoksagon_sto8867376/story.shtml

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.eurosport.hu/kerekpar/intenziven-az-edzes-kozben-elutott-nemet-sprinter_sto8860009/story.shtml

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
atyaég ghirmay!
nagy story!
eaglesmcnabb
Eritrea-i győztes a Gent Wevelgemen!!!
iktriad
jó mondjuk PCM-ben nyertem én már vele san remot is valamelyik mentésemben 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
atyaég ghirmay!
nagy story!
eaglesmcnabb
Eritrea-i győztes a Gent Wevelgemen!!!
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
atyaég ghirmay!
nagy story!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Egyszer csak osszejon.
Tudnek ra egy nagyon jo helyet....
gabokocka
Ott mindenki nagyon friss lesz és nagyon bizonyítani akar majd, ott egy TOP10 is nagyon szép lenne... ha egyre gondolunk...
több mint 2 éve
Egyszer csak osszejon.
Tudnek ra egy nagyon jo helyet....

több mint 2 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Tyű szép ez a Valteről 2. hely itt a katalán kör utolsó napján. Látszott is, hogy mosolyog 😊
több mint 2 éve
Atti 😀
mekkorát sprintelt

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.eurosport.hu/kerekpar/colbrelli-jol-vagyok-de-semmire-nem-emlekszem_sto8856004/story.shtml

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
 www.eurosport.hu/kerekpar/valter-attila-nagyon-jol-esik-a-vezetoseg-elozetes-bizalma_sto8855146/story.shtml

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com
Colbrellinek megállt a szíve a beérkezés után...jelenleg a mentőben küzdenek az életéért 😕

www.cyclingnews.com/news/rider-in-emergency-condition-after-volta-a-catalunya-opening-sprint/?fbclid=IwAR3peiAaClOVMsZNuF0WSyTQ2kVUhS1IM3Uj55-7PdUujkx2-0YHJyCRmwE
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
Valter Ati top10 a Katalán kör első szakaszán 😊
több mint 2 éve
Mekkora menet volt atyaég.
De van der poel is szépen kezdte a szezont.

sagan is bekezdett, még jó hogy turgis hozta az eredményt 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
Mohoric mit ment lejtmenetben!
Utolsó kilin meg mindenki elbukta kb. de volt elég előnye.
több mint 2 éve
Kragh szétszed mindenkit, azt a rohadt.
több mint 2 éve
Pogacar nagyon erős még mindig
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
ja, meg hol van Valter????
eaglesmcnabb
Az FDJ-Ben még mindig 😛

Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
ja, meg hol van Valter????

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Nomac
Vitaindítónak jó, de amúgy hülyeség a lista. Lopez mint top hegymászó Bernal előtt... Nem is tudom ki van mellette, talán Yates.... No Comment

Akkor már inkább a Pro Cycling Manager értékeit lehetne nézni
FLZOLI
Minden ilyen vitaindítónak jó, de ami miatt idetettem az a "Slovenina Tier" 😀

Szerintem Roglic közel nem ilyen jó hegyimenő. GC-re igaz lehet, de tisztán hegyen nem.
Nomac
Hát eleve sokféle hegy van, rövid de meredek, hosszú de konzisztensen emelkedő. Előbbiben kb Roglic a legjobb, neki van a legjobb dinamikája a végén. Utóbbiban meg azok a jók, akik amúgy időfutamon is jók, mert erős az átlagtempójuk.

Az igazi hegyimanók inkább a brutál hosszú és meredek emelkedőkön tudnak nagyot villantani, de ez is egyre ritkább az erős csapatok miatt.

több mint 2 éve

Nomac
Vitaindítónak jó, de amúgy hülyeség a lista. Lopez mint top hegymászó Bernal előtt... Nem is tudom ki van mellette, talán Yates.... No Comment

FLZOLI
Minden ilyen vitaindítónak jó, de ami miatt idetettem az a "Slovenina Tier" 😀

Szerintem Roglic közel nem ilyen jó hegyimenő. GC-re igaz lehet, de tisztán hegyen nem.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Nomac

több mint 2 éve