Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 304
Olyan rogyasok lesznek a hegyi napokon mint eddig.A szlovénokon kívűl szerintem bárki uthet bárkit és adhat oda vissza perceket a többinek 1-1 rossz nappal.Attól, hogy tavaly top5 volt, idén még szerintem nem lesz. Mondjuk ha ilyen szinten morzsolodnak majd az esések miatt a többiek akár be is férhet.Tavaly sem sokan várták szerintem Top 5-be, aztán...Masnak mennyi esélye van?Ha engem kérdezel totál semmi.
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
Toca
De mivel itt nincs sok hegy nagy megrogyasok a gyilkos tempójú dombos, szeles napokon lesznek
FLZOLI
Tul sok az ITT es/ vagy keves a nehez hegy. De a lenyeg az erobeosztas a TDF es minden GT-n.
több mint 3 éve
Azt a Sky sort én még nem írnám le.A szlovénokon kívűl szerintem bárki uthet bárkit és adhat oda vissza perceket a többinek 1-1 rossz nappal.Attól, hogy tavaly top5 volt, idén még szerintem nem lesz. Mondjuk ha ilyen szinten morzsolodnak majd az esések miatt a többiek akár be is férhet.Tavaly sem sokan várták szerintem Top 5-be, aztán...Masnak mennyi esélye van?Ha engem kérdezel totál semmi.
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
Toca
De mivel itt nincs sok hegy nagy megrogyasok a gyilkos tempójú dombos, szeles napokon lesznek
FLZOLI
Egyébként Roglic megint felesleges energyt éget ezekért a másodpercekért már az első szakaszon. Aztán megint megpukkad a végén…
Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
A szlovénokon kívűl szerintem bárki uthet bárkit és adhat oda vissza perceket a többinek 1-1 rossz nappal.Attól, hogy tavaly top5 volt, idén még szerintem nem lesz. Mondjuk ha ilyen szinten morzsolodnak majd az esések miatt a többiek akár be is férhet.Tavaly sem sokan várták szerintem Top 5-be, aztán...Masnak mennyi esélye van?Ha engem kérdezel totál semmi.
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
Toca
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Konovalovas az eszméletét is elvesztette rövid időre a második bukásban, éjjelre kórházban tartják megfigyelésre. Pedig mennyire örültem, hogy ott lesz a Touron.
több mint 3 éve
Attól, hogy tavaly top5 volt, idén még szerintem nem lesz. Mondjuk ha ilyen szinten morzsolodnak majd az esések miatt a többiek akár be is férhet.Tavaly sem sokan várták szerintem Top 5-be, aztán...Masnak mennyi esélye van?Ha engem kérdezel totál semmi.
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Tavaly sem sokan várták szerintem Top 5-be, aztán...Masnak mennyi esélye van?Ha engem kérdezel totál semmi.
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
több mint 3 éve
Masnak mennyi esélye van?Ha engem kérdezel totál semmi.
csebi
Top5-n is meglepődnék.
több mint 3 éve
Masnak mennyi esélye van?annyi mint mindenki Mas-nak
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Masnak mennyi esélye van?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szegény Froome azért az utóbbi 4 éve rémálom!Legalább az összes csapatban kiderült ki az első számú.
több mint 3 éve
no
7 304
Kb olyan jol sikerult a szakasz hogy a vegso top 10 meg is van.200 km-t sem mentek es jopar csapat TDF eredeti celkituzesenek jo resze a kukaban landolt. A Movistar-nal legalabb nem lesz belso harc csak Mas nem ragadt be
több mint 3 éve
Froome nagy nehezen betekert de en meglepodnek ha holnap a rajtvonalhoz allna... Durva 2 bukas volt ma sajnos.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Hu ez a második bukás még durvább volt, abban tuti ott maradtak többen.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Megtervezték a szakaszt Alaphilippenek és meg is nyerte.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mekkora bukás Te jó ég.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
A legbosszantóbb, hogy a verseny, a versenyzők nem is érdekelték, csak a kamera. 🤬
több mint 3 éve
A fene egye meg azt az idiotat.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
no
7 304
Alapvetoen a TDF a folyamatos farasztasrol szol es nem a nehez szakaszokrol. A GT-okon a balance megtalalasa a nehez feladat. Ha mindenki jo formaban van es nem durran el akkor az ITT menoket itt nehez lesz legyozni. A Giro-n iden igaz volt a hegyimakikra. A TDF a stressz folyamatossagara epit es a jumbo ezert kapott ki mert nem "versenyeztek" csak kontrollaltak. A legerosebb fog nyerni, de pl a Movistar nehez helyzetben van mert keves eselyuk van az "atmeneti" szakaszokon buntetni/kezdemenyezni ( ezek ha szel nelkuliek lesznek akkor dogunalmasak es semmire nem jok lesznek ) A Mt. Ventoux szakaszon a nagy baj hogy eloszor a leggyengebb oldalon mennek fel es a ketto kozotti 13 km megolheti a korai tamadast. A Liguiere-tol gyakorlatilag fel kell aldozni a csapatot es full gazon menni hogy a JUMBO vonatot ( 😊 ) redukaljak de igy 120 km-t kell full gazon nyomni es ha a 13 km atkoton a szelirany nem kedvezo akkor csak a gyengebb napot kifogok hullananak el azok miatt nem erne meg es igy csak a 2. felmenetelen lesz tamadas ( ahol akit erdekel mar most meg tudja mondani ki hogy tud felmenni ra es a kulonbsegeket beloni ). A lejtot meg aki bator az ki tudja hasznalni ( es forditva is ), de nehez nem gazdasagi okokkal megmagyarazni.
Viszont a vonat ritkitashoz tobb csapat kellene a kimaxolashoz mert keves eselyuk lesz a 3 het alatt. De ahhoz fel kellene aldozni a segitoket es ugy egyszerubb ha a hasonloan nyerni tudo csapatok kozul mindenki ad bele mert kulonben senki nem fog. Az Ineos erdekes Carapaz miatt mert o biztos szabad kezet kap de nem fog tamogatast kapni ( hacsak nem tortenik valami ) es ki tudja mekkora hatranyba lesz addigra az osszes hegyimaki, de o barkivel osszeall a GC menokkel es ok is szamolhatnak vele mint szovetseges.
Nalam a 13km atkoto szakasz donti el a szakaszt ami szomoru amikor elozetesen egy 1.kategorias es a Mt Ventoux ketszer van egy szakaszra igerve | es a tenyleges szakaszkiiras meg talan csak akarattal lehetne rosszabb. |
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Kicsit átnéztem az útvonalat, most abba nem megyek bele hogy mennyire könnyű a szintrajza a három hétnek, mert kicsit divat is lett szidni a Tour nehézségét, szóval azt nem. Na de hogy egy Mount Ventoux nem befutó lesz, hanem utána még lesz 22 km lejtmenet, az mindennek a legalja. Az jól hangzik, hogy 2x mennek fel rá, de másodjára mi a francnak jönnek le?! Hihetetlen.
több mint 3 éve
Korai volt az öröm, Peák mégsem indul a Touron...Túl szép lett volna h igaz legyen. Hátha a Vueltán.
Mikey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Korai volt az öröm, Peák mégsem indul a Touron...
több mint 3 éve
Közben Fetter nyerte tegnap a TT országos bajnokságot, 20 másodperccel Valter előtt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Vizhordó lesz, de remélem egy-két szökés azért összejön neki.Nice. 😊Jól olvasom, hogy Peák indul a TdF-en?Yep.
Mikey
www.procyclingstats.com/race/tour-de-france/2021/startlist
empty taxi
Két grand tour, három magyar induló. Ezt így szokni kell.
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nice. 😊Jól olvasom, hogy Peák indul a TdF-en?Yep.
Mikey
www.procyclingstats.com/race/tour-de-france/2021/startlist
empty taxi
Két grand tour, három magyar induló. Ezt így szokni kell.