Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Tavaly 27. volt a Giron.Idén 14., javított 13 helyet.
Ugye értitek jövőre mi lesz? 😁
több mint 3 éve
Hát ezt sokan aláírták volna előre, mindenféle kétség meg szakaszgyőzelem nélkül. A rózsaszín meg parádés extra.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Remek, meg van a 14. hely az összetettben a Giro d'Italia-n!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Megvan az az összetett 14. hely.
több mint 3 éve
Gyerünk Attila!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Valójában annyi hiányérzete lehet az embernek, hogy amikor számított egyszer se tudott a menőkkel egyszerre beérkezni hegyen.De ez csak annyit jelent, hogy Bernal, Yates, Caruso, Almeida, stb. jobbak mint ő.
De ezt eddig is tudtuk.
Az meg kimondottan jó, hogy a kb. hozzá hasonló képességű rengeteg fiatal nagyrészét megelőzte.
És az is, hogy jól használta ki, hogy nem volt Pinot.
több mint 3 éve
Plusz nem tudhatjuk ki mikor és hogy tud fejlődni. Foss 1 évvel oregebb mint Attila, tavaly a hongrie-n es a Giron is jobban ment Valter, de Atti is javulhat ennyit és szerintem fog is.Ha szívemre hallgatok, van egy kis hiányérzetem Atival kapcsolatban. Abban reménykedtem hogy lesznek olyan napok, ahol képes fő mezőnnyel maradni majdnem a végig, és hiába van meg a TOP15, azért az 45+ perc kicsit sok. Az első hét után Fosshoz hasonló teljesítményt képzeltem el.Ne legyen. Ennek a fele egy napon jott ossze. Mindenkinek volt legalabb egy rossz napja de azzal is lehet valaki szerencses es o nem volt.
Valóságot nézzük, ez egy csodás eredmény, 3 nap rózsaszínben, 5 nap fehérben, mellé egy TOP15. Ami nagyon fontos, kipróbálhatta magát, hogy mire is képes, ha három héten át a maximumot kell nyújtani. Nagy esélyt látok rá, hogy viszik Vueltázni is, ott jó lenne ha kipróbálná magát segítő szerepben is Pino, és Gaudu mellett, most már jöhetnek az egynapos versenyek is.
Kíváncsi leszek ma milyen ITT fog futni, mert szerintem ez az a terület amit nagyon fel kell fejlesztenie ha háromhetes menő akar lenni.
Nomac
Foss az egyik uj Pele es hozta is, de a Jumbo egy nem tul jo Giro-t zarva azert az erejet mutatva Koen B szemelyeben egy olyan segitoje van Foss-nak aki jelenleg jobb mint VA. A jumbo viszont hiaba jott eros csapattal ha GBennett besult es ez egy nagy mazli volt Foss-nak aki elolephetett, de segitve volt 100x jobban mint VA. Ettol meg elorebb tart es forditott csapatokkal is elotte lenne de sokkal kisebb lenne a kulonbseg.
no
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
no
7 304
Ha szívemre hallgatok, van egy kis hiányérzetem Atival kapcsolatban. Abban reménykedtem hogy lesznek olyan napok, ahol képes fő mezőnnyel maradni majdnem a végig, és hiába van meg a TOP15, azért az 45+ perc kicsit sok. Az első hét után Fosshoz hasonló teljesítményt képzeltem el.Ne legyen. Ennek a fele egy napon jott ossze. Mindenkinek volt legalabb egy rossz napja de azzal is lehet valaki szerencses es o nem volt.
Valóságot nézzük, ez egy csodás eredmény, 3 nap rózsaszínben, 5 nap fehérben, mellé egy TOP15. Ami nagyon fontos, kipróbálhatta magát, hogy mire is képes, ha három héten át a maximumot kell nyújtani. Nagy esélyt látok rá, hogy viszik Vueltázni is, ott jó lenne ha kipróbálná magát segítő szerepben is Pino, és Gaudu mellett, most már jöhetnek az egynapos versenyek is.
Kíváncsi leszek ma milyen ITT fog futni, mert szerintem ez az a terület amit nagyon fel kell fejlesztenie ha háromhetes menő akar lenni.
Nomac
Foss az egyik uj Pele es hozta is, de a Jumbo egy nem tul jo Giro-t zarva azert az erejet mutatva Koen B szemelyeben egy olyan segitoje van Foss-nak aki jelenleg jobb mint VA. A jumbo viszont hiaba jott eros csapattal ha GBennett besult es ez egy nagy mazli volt Foss-nak aki elolephetett, de segitve volt 100x jobban mint VA. Ettol meg elorebb tart es forditott csapatokkal is elotte lenne de sokkal kisebb lenne a kulonbseg.
több mint 3 éve
Ha szívemre hallgatok, van egy kis hiányérzetem Atival kapcsolatban. Abban reménykedtem hogy lesznek olyan napok, ahol képes fő mezőnnyel maradni majdnem a végig, és hiába van meg a TOP15, azért az 45+ perc kicsit sok. Az első hét után Fosshoz hasonló teljesítményt képzeltem el.Valóságot nézzük, ez egy csodás eredmény, 3 nap rózsaszínben, 5 nap fehérben, mellé egy TOP15. Ami nagyon fontos, kipróbálhatta magát, hogy mire is képes, ha három héten át a maximumot kell nyújtani. Nagy esélyt látok rá, hogy viszik Vueltázni is, ott jó lenne ha kipróbálná magát segítő szerepben is Pino, és Gaudu mellett, most már jöhetnek az egynapos versenyek is.
több mint 3 éve
43 másodperccel kéne verni Fortunatót, míg Formolóhoz képest 2 perc 32 másodpercen belül maradni.Ennyi izgalom maradt az utolsó napra 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
no
7 304
Holnap kiderul mekkora hibat kovetett el a mapei. Nagyot vagy oriasit
több mint 3 éve
Holnapi rajt időpontok:Dina Márton 14.28,-
Valter Attila 15.55,-
több mint 3 éve
no
7 304
A kozvetitesben DMartinez volt a nap segitoje. Nalam PBilbao-Storer foleg a baszk, hihetetlen mit hajtottak vegre 3.5 sky-1orica kerekessel szemben.
több mint 3 éve
no
7 304
Jo lesz a TDF is es bar nem lattam a kiirast, de erzesbol az ITT GT lesz ahogy a Giro a hegyimakike volt. A franciaknak kisebb a variaciojuk a hegyekre es mindenki mindet tudja fejbol, a TDF annyira minden felett van es gyakorlatilag az utvonalat jobban mozgatja a penz es a kerekesek minden fajtajat kielegitenek de a sarga triko elnyom mindent es nem viszik a sprintereket mert nem fernek bele a GC csapatoknal es 2 retegre bomlik de olyan latvanyosan ami mar kozel erdektelenne teszi a napi szakaszokat mint napi egyseg.
A legnagyobb baj de az itt is igaz hogy hasonlo karakteru kerekesek kuzdenek es a lemorzsolodas elkeruleset kerulik.
Az ASO-t picsan kellene rugni es keresni egy 200-300 m amivel lehetne +10 csapatot csinalni es elvalasztani az egynapos es GT csapatokat atjarassal de kieseses jelleggel. Eltunne a kotelezo reszveteles, ha jol kijon orulunk, de ha nem egy vallranditast sem ero reszvetelek. Fizetesi plafont de csak a versenyeken. A tobb csapat es a kozel azonos penz jobban oszlatna el a fiatalokat es segitoket es specifikusan. Erdekesebb lenne az osszehasonlithatosag es bejonne a statisztika, jobban szamitana az UCI pontok es hajtananak erte, mert szamitana.
több mint 3 éve
no
7 304
A csodara kernek meghatarozast. 😊Hát ezaz.Nekem nagyon bejön ez az idei Giro.RE jelenleg nagyon keveset, ha vegig megy csak rosszabb es rosszabb lett volna.
Valter Ati, sok olasz győzelem, Fortunato es ma Caruso epikus győzelmeivel, Bernal összetett sikere, csak Remco kiesését sajnálom, már érdekelne mit tud valójában egy háromhetesen.
Sobri Jóska
no
Pedig korszakos ifi eredményei voltak, igazán berobbanhatott volna a felnőttek közé, meseszerű lett volna. De csodák ugye nincsenek.
Sobri Jóska
RE berobbant, de Eddie M nem letezik a mai sportban. EM maga nem lenne kepes ra es ez a lenyeg. JAlaphillipe sokkal jobb de nem kepes egy GT-on versenykepes lenni. Tudna ha arra koncentralna de akkor az egynaposokon lenne gyengebb. RE-nek is el kell donteni es arra edzeni. Meg fiatal, konnyen eladhato es nepszeru csak a magamfajta ven medve felejti el nehezen a valsopros befutojat. A Lombardin es itt is megkapta hogy meg lett meretve es konnyunek talaltatott. De lesz ez meg sokkal jobb mert az ITT-t sokkal nehezebb fejleszteni mint minden egyebet es abban nagyon jo.
több mint 3 éve
Az majd jövőre kiderül amikor fel tud készülni normálisan.Nagyon jó ez a Giro, baromi jó útvonal, remek szakaszok.
Néztem az idei Tourt, hát bár baromi jó nevek lesznek, de az útvonal sokkal szarabb sztem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Hát ezaz.Nekem nagyon bejön ez az idei Giro.RE jelenleg nagyon keveset, ha vegig megy csak rosszabb es rosszabb lett volna.
Valter Ati, sok olasz győzelem, Fortunato es ma Caruso epikus győzelmeivel, Bernal összetett sikere, csak Remco kiesését sajnálom, már érdekelne mit tud valójában egy háromhetesen.
Sobri Jóska
no
Pedig korszakos ifi eredményei voltak, igazán berobbanhatott volna a felnőttek közé, meseszerű lett volna. De csodák ugye nincsenek.
több mint 3 éve
no
7 304
Nekem nagyon bejön ez az idei Giro.RE jelenleg nagyon keveset, ha vegig megy csak rosszabb es rosszabb lett volna.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nekem nagyon bejön ez az idei Giro.Valter Ati, sok olasz győzelem, Fortunato es ma Caruso epikus győzelmeivel, Bernal összetett sikere, csak Remco kiesését sajnálom, már érdekelne mit tud valójában egy háromhetesen.
több mint 3 éve
Quickstep és Yates ma megmutatta, hogy itt már nem lesz szökés!Első héten lett volna rá esély, de a rózsa közbeszólt.
Azóta volt fönt és lent, de szerintem taktikusan/éretten saját zsíron hozza a saját tempót. Ha nem nyom komfortzónán kívüli extra effortot három szakaszon át, még jobb is lehetett volna!
Ez a pohár teli! ...a második is 😉
több mint 3 éve
Bár nem láttam, de így van nagyon szép, gratula!!!
több mint 3 éve
Úgy gondolom a rossz napját már letudta...Ati 16. ma, 3:30 hátrány.Amennyiben holnap nem úszik meg nagyon, úgy egy álomszerű top15 kinézhet!
Nagyon szép 😊
tüsi91
clbass
több mint 3 éve
Ati 16. ma, 3:30 hátrány.Amennyiben holnap nem úszik meg nagyon, úgy egy álomszerű top15 kinézhet!
Nagyon szép 😊
tüsi91