Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ati 16. ma, 3:30 hátrány.
Nagyon szép 😊
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Nyilván a rózsaszín trikó után kicsit csalódás, de eddig Bodrogi óta kilátásunk se volt hasonlóradande
Ne már...
Mikey
Rosszul fogalmazva írtam: sokakban nőhetett az "elvárás" a vágy az éhség, hogy többre is juthat még ennél is, és emiatt lehet így érezni, így értettem 😊 egyébként a továbbit is olvastad amit írtam 😉 ?
dande
Persze. Nekem a kétharmad is kevés (pedig nem is vagyok fideszes), én nekem semmi hiányérzetem nem lesz Valter Girója kapcsán akkor sem, ha nem nyer szakaszt. Nálam a Maglia Rosával többet is hozott annál.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyilván a rózsaszín trikó után kicsit csalódás, de eddig Bodrogi óta kilátásunk se volt hasonlóradande
Ne már...
Mikey
Rosszul fogalmazva írtam: sokakban nőhetett az "elvárás" a vágy az éhség, hogy többre is juthat még ennél is, és emiatt lehet így érezni, így értettem 😊 egyébként a továbbit is olvastad amit írtam 😉 ?
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Ne már...
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 110 — balazs.t85@gmail.com
Remco kiszállt, ahogy várható volt. Kíváncsi leszek fel tudják e építeni GC menőnek, most az egoja kapott egy nagy pofont.

Bernal tegnapi rossz napjával tényleg vérszemet fognak kapni a csapatok, kemény lesz az utolsó két hegyi nap.

Atinak ma rossz napja volt, reméltem hogy enélkül le tudja hozni. Kíváncsi leszek hogy csak egy napról lesz e a szó, vagy teljesen kihajtotta magát. Kicsit csalódott vagyok én is, rózsaszín trikó után, elhittem hogy ott van a közvetlen elit mögött, de még egy szinttel alatta van. Amikor felvette a rózsaszínt, akkor tudott csak a GC menőkkel megjönni. Vártam volna még egy-két ilyen szakaszt, de szerintem ezt már csak a szívem mondatja velem 😊
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Konkrétan kimaradt neki a junior versenyek, erről is beszéltek sokat a kozvetitesek során. Plussz komoly bicaj kezelési nehézségei is vannak még, egyszerűen nem olyan magabiztos a lejtőn vagy a kockán, murvan mint a többiek.

Űrlény a srác, ha ilyen hátránnyal tudott a sérülése előtt ripityára verni mindenkit aki szembe jött.
FLZOLI
csak nem nagyon jottek szembe. De inkabb ugy mondom hogy okosan volt felepitve a versenynaptarja.
több mint 3 éve
Nyilván a rózsaszín trikó után kicsit csalódás, de eddig Bodrogi óta kilátásunk se volt hasonlóra most meg ketten is ott vannak egy 3 hetes GTn. Ráadásul, Bodrogi is csak virtuális sárgáig jutott ha jól emlékszem. Szóval érthető az éhség (nálam is😛) de próbàlom legalább 2/3d telinek látni azt a poharat. Ha esetleg szakaszt nyerne, túl is csordul 😀
dande
Iden nalam kozel tele van es a jovo szempontjabol probalja az ember kalkulalni.
RE fel volt szopkodva, mert oruletes generacios tehetseg de ahhoz kepest mint a Reichstag es hozza kepes VA sehol nem volt elozetesen. Viszont ez nem egy turelmes sport es az tetszik hogy jol lottek be a sajat erteket a jumbo-s ajanlatnal, mert ott elnyomtak volna es abbol lehet soha nem jott volna ki mar akar csak a lehetoseg hianya miatt.
no
ja, Remco januárban még bicajra se tudott ülni, azután hogy 9 hónapja ripityára törte magát, ahhoz képest nem mondanám hogy égne mint a Reichstag.

A Belga sajtó persze éghet, mert ők fullba nyomták a kretént, és elhitték hogy Merckx üzemmódban nyomja majd ennyi kihagyás után, élete első háromhetesén 21 évesen, mikor 7 napnál hosszabb versenyen még életében nem szerepelt.
Schlecken és Pogacaron kívül nem is emlékszem nagyon senkire az elmúlt 20 évből aki rögtön az első Gran Tourján dobogós lett volna. (Froome 83. volt az első GT-ján 23 évesen, Contador 31. volt 22 évesen, Nibali 19. volt 23 évesen, Bernal 15. lett 21 évesen, Valter 27. lett 22 évesen (😀), csak hogy a legnagyobbakat említsem)

Hozzáteszem a sérülése nélkül sem biztos hogy az ilyen útvonalú Girokra van kitalálva a gyerek, de még van idő kitalálni, hogy mire feküdjön rá.
eaglesmcnabb
Felreertesz, nem bantani akarom hogy nem szerepel jol. De tavaly egy szamara kedvezobb kiirasnal is eselytelennek tartottam serules nelkul. Semmit nem bizonyitott hogy kepes lenne ra. Ettol iszonyatosan nagy tehetseg es meg fogja talalni a helyet a sportban.

Viszont a regieket kar osszehasonlitani a mostaniakkal. Oriasit fejlodott a sport. A korulmenyek ma ezerszer jobbak a fiataloknak. Mind az etkezestol-felkeszulesig-edzesmodszerekig-technikaig es a lehetosegekben versenyzes szempontjabol. PL egy 15 evvel ezelott egy kivaltsag volt egy szelcsatornas lehetoseg es meglepodnek ha VA-nak ne lett volna mar. A szemelyre szabott technika es minden oriasi lokest tud adni es foleg a csapatok hozzaertese fejlodik rohamosan es aldoznak is ra. De a lehetosegeik a legfontosabb, a fiatalok versenyeiktol kezdve.

Froome profiva valasat nem lehet osszehasonlitani Pogacar-eval. Ahogy a tehetseg felszinre tor a legtobb esetben ma egyszeruen konnyebb megmutatni. A tehetseg viszont tehetseg marad.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Konkrétan kimaradt neki a junior versenyek, erről is beszéltek sokat a kozvetitesek során. Plussz komoly bicaj kezelési nehézségei is vannak még, egyszerűen nem olyan magabiztos a lejtőn vagy a kockán, murvan mint a többiek.

Űrlény a srác, ha ilyen hátránnyal tudott a sérülése előtt ripityára verni mindenkit aki szembe jött.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nyilván a rózsaszín trikó után kicsit csalódás, de eddig Bodrogi óta kilátásunk se volt hasonlóra most meg ketten is ott vannak egy 3 hetes GTn. Ráadásul, Bodrogi is csak virtuális sárgáig jutott ha jól emlékszem. Szóval érthető az éhség (nálam is😛) de próbàlom legalább 2/3d telinek látni azt a poharat. Ha esetleg szakaszt nyerne, túl is csordul 😀
dande
RE fel volt szopkodva, mert oruletes generacios tehetseg de ahhoz kepest mint a Reichstag es hozza kepes VA sehol nem volt elozetesen. Viszont ez nem egy turelmes sport es az tetszik hogy jol lottek be a sajat erteket a jumbo-s ajanlatnal, mert ott elnyomtak volna es abbol lehet soha nem jott volna ki mar akar csak a lehetoseg hianya miatt.
no
ja, Remco januárban még bicajra se tudott ülni, azután hogy 9 hónapja ripityára törte magát, ahhoz képest nem mondanám hogy égne mint a Reichstag.

A Belga sajtó persze éghet, mert ők fullba nyomták a kretént, és elhitték hogy Merckx üzemmódban nyomja majd ennyi kihagyás után, élete első háromhetesén 21 évesen, mikor 7 napnál hosszabb versenyen még életében nem szerepelt.
Schlecken és Pogacaron kívül nem is emlékszem nagyon senkire az elmúlt 20 évből aki rögtön az első Gran Tourján dobogós lett volna. (Froome 83. volt az első GT-ján 23 évesen, Contador 31. volt 22 évesen, Nibali 19. volt 23 évesen, Bernal 15. lett 21 évesen, Valter 27. lett 22 évesen (😀), csak hogy a legnagyobbakat említsem)

Hozzáteszem a sérülése nélkül sem biztos hogy az ilyen útvonalú Girokra van kitalálva a gyerek, de még van idő kitalálni, hogy mire feküdjön rá.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
dande
Részben egyetértek!
Kicsit olyan érzésem van mint amikor egy középkategóriás ellenfél elleni győztes, barátságos válogatott focsi-mérkőzés után a szaksajtó belehajszolja a népet az EB győzelem reményébe...
Minden kerékpárrajongó tudta, érezte, hogy milyen komoly esemény történt két hete! Remek volt, hogy egy ország képbe került, belelkesült!
A realitás azonban az aktualitás. Jelenleg ennyi megy...
Ne legyen hiányérzet, keserű szájíz! Olyat kaptunk amit álmunkban nem gondoltunk volna pár hete! Hogy nem lehet az a pohár teli???
Biztos vagyok benne, hogy rózsa nélkül más lenne most a matek. Erre a fizikai és mentális terhelésre még sem ő, sem a felkészítő nem készültek fel. Látványos volt a fal ami jött, de ebből csak tanulni lehet, és ésszel kiélvezni a váratlan sikert!
több mint 3 éve
dande
több mint 3 éve
Nem sok eselyt latok nemhogy neki hanem senkinek. A sky elengedne sot orulne egy szokesnek de a mai utan Yates-Caruso es akar a tobbiek is brutal nyomni fogjak hatha Bernal elpukkan. Nehez lesz beerni a nagyfiuk elott hacsak nem kapnak borzaszto nagy elonyt es a tempot gyilkossa akarjak majd tenni a tobbiek es ugy nehez lesz kitekerni azt az elonyt amivel hazaernenek. A holnapi nap nem a terepe ha lesz erte jelentkezo.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
ha az első hegyen leszakadt, akkor csak a két hegy közötti síkon kapott alsó hangon 3 percet. Szóval ebből ma grupetto lesz.
szerk.: 20.12 hátrány
eaglesmcnabb
Hát ha bírja még egy hegyi szökéssel elmehet de innentől az összetett már felejtős. Top 10-15 még számít hogy hányadik, de mondjuk az, hogy 18. vagy 25. szerintem mindegy.
FLZOLI
Kar érte, az ilyen 20 perc bukó szakaszokat kellene elkerülni...

több mint 3 éve
ha az első hegyen leszakadt, akkor csak a két hegy közötti síkon kapott alsó hangon 3 percet. Szóval ebből ma grupetto lesz.
eaglesmcnabb
Hát ha bírja még egy hegyi szökéssel elmehet de innentől az összetett már felejtős. Top 10-15 még számít hogy hányadik, de mondjuk az, hogy 18. vagy 25. szerintem mindegy.

Pláne, hogy a 15. Formolo már 29:17-re van Bernaltól.....

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ha tényleg a háta Bernalnak lehet el kéne engednie ezt a profi sportot. Durva ilyen fiatalon mennyire kinyírja ez...

több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Mikor szakadt le Valter?

Eléggé elfogyott a végére.
tüsi91
Még fiatal, ez az első GT-je.
Egyszer nem tudott Bernalékkal együtt felmenni, amióta számít. Én ezt sajnálom.
Sobri Jóska
2. Tavaly is ment a Giron.
Bernal dögrováson lett a végére. Izgalmas lehet még ez az utolsó hét.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Bernal is on the radio and asking Martinez to wait. And Yates knows it and he raises the pace. Incredible.

Nem gondoltam, hogy Yates meg tudja kóstolni a hegyen Bernal-t!
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Mikor szakadt le Valter?

tüsi91
Sobri Jóska
Igen. Ha a realitást nézem boldog vagyok, hogy láthatjuk őt. Nagyon kíváncsi vagyok lesz-e akkor fejlődése majd 1-2 éven belül, hogy összetettben 5 percen belül legyen a legvégén az elsőhöz képest.

EDIT1: Vagy amit te is mondasz, hogy akár 1-1 kemény hegyi szakaszon a legvégéig menni az esélyesekkel.
EDIT2: És véget ért a homeoffice időszak is a cégnél, szóval nem tudom hallgatni/nézni sem a befutót 😕

Szeretném azt gondolni, hogy nagyon sok potenciál van még benne!

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Mikor szakadt le Valter?

tüsi91

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mikor szakadt le Valter?

több mint 3 éve
Imadtam Pogacar TDF-nek minden percet, de a sky nem fogja kihasznalatlanul hagyni a lehetosegeket. Roglic-nak ez lesz a szerencseje mert bizhatunk benne hogy most mar hosszu evek tanuljak a jumboval es hogy ne benazzak el, de ezt is mar joval tulnyujtottak es hihetetlennek gondolom megse lepodnek meg.
no
Az Ineosnál pont a dárda legvége kérdés. GT szerintem jóval gyengébb mint Roglic vagy Tadej, innentől meg lehet akármilyen erős a csapat.... Talán ha eleve több kapitányos taktikával nyomják
FLZOLI
A hsz nem errol szolt.
1.) A jumbo konnyen elbenaz mindent aki a masik oldalrol nezi akkor tanulofolyamatban vannak.
-2018 TDF 4.-5. lett a Jumbo csak egymas ellen is mentek, a dobogo siman meg kellett volna legyen.
-2018 Vuelta a jumbo tobbet dolgozott Yates-nek mint Kruijwijk-nek ( Quintana onzosege is segitett amirol tanulmanyt lehetne irni )
-2019 Giro itt tobb minden osszejott , de ettol taktikailag a csapat megbukott.
-2019 Vuelta vegre megnyerte ( Quintana es a Movistar volt az ellenfel lasd fent es nem M. White ) Gondolthattuk hogy attort a gat. es
-2020 TDF-re kanyarodtunk ahol a legjobb Roglic; a legjobb csapatban; szlovenkent az egyik legjobb felkeszulessel kikapott. A verseny elott leirtam az elso jopar szakaszt hogy kinek hogy kedvez es hol tud idot nyerni stb es tervbe volt hogy folytatom, de letettem rola ahogy a jumbo kihagyott minden ziccert, de cserebe sprinteltek par mp-ert minden szakasz vegen. Egyszeruen pokhendiek voltak es nagyon komalom Roglic-ot de itt nagyon jo volt a pofaraesesuket latni. ( azert is mert hirtelen nagyon sokmindenre allatorvosi pelda lett a 2020TDF )

Pogacar egyszer elvesztette a TDF-t de nem gyenge volt a szeles szakaszon es elengedtek. Nincs magyarazat ra. Quintana jopar "hatalmas" hegyiszakasz gyozelme ilyenbol jott, de o elotte fizikailag gyenge volt es bukott idot. G Bennett itt a Giron. A sky tul van a tanulasi folyamatan es ezeket a ziccereket nem fogja kihagyni es Roglic is nyerni fog belole ha megint elbenaznak, de mar sajat hibaikon keresztul is megtanulhattak volna, es sztem mar megtettek ( csak ezt mar nem eloszor irom le 😕 )

GT-Pogacar tekinteteben nem feltetlenul fogadnek a szlovenra, de meg csak futtaban es nagyon feluletesen neztem ra a TDF-re es pont ugyanezert mondom hogy a tisztan hegyimakik nem tul sok esellyel indulnak. Ertem mit akarnak Carapazzal elerni, de akkor lenne ertelme ha ketteosztanak a csapatot amit ha meghuznak akkor abbol viharos kalaplengetes lesz.
több mint 3 éve
Imadtam Pogacar TDF-nek minden percet, de a sky nem fogja kihasznalatlanul hagyni a lehetosegeket. Roglic-nak ez lesz a szerencseje mert bizhatunk benne hogy most mar hosszu evek tanuljak a jumboval es hogy ne benazzak el, de ezt is mar joval tulnyujtottak es hihetetlennek gondolom megse lepodnek meg.
no
Az Ineosnál pont a dárda legvége kérdés. GT szerintem jóval gyengébb mint Roglic vagy Tadej, innentől meg lehet akármilyen erős a csapat.... Talán ha eleve több kapitányos taktikával nyomják

több mint 3 éve