Kerékpár

22 feliratkozó

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Azon gondolkodtam hogy Cavendish egyeltalán az az alak a kerékpársportban, akinek több Tour győzelme kéne lennie mint Eddy Merckxnek? Nem tudom. Nyilván szar hogy így esett ki, de ezt most nem számítsuk. Mert hogy Cav a legtöbbet nyert sprinter az egy dolog. Ti mit gondoltok, én nem jutottam konklúzióra. Jobb az X, vagy Cavnek járt volna a 35?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 392 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vas Blanka a Giro szakaszgyőzelemről:
 www.eurosport.hu/kerekpar/giro-d-italia-donne/2023/vas-blanka-noi-giro-8-szakasz-gyozelem-interju_sto9693094/story.shtml
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 621 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hátha Cav mèg egyre összeszedi magát csak hogy ne így èrjen vèget, bár tudom nem ilyen egyszerű....
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 566 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
és az ES közvetítése:
 www.eurosport.hu/kerekpar/giro-d-italia-donne/2023/vas-blanka-oruletesen-szep-sprinttel-nyerte-a-giro-ditalia-szombati-szakaszat_vid1947508/video.shtml?fbclid=IwAR1oxU-EkI45GVhRtYA8TyBAHD-KWbU3y5a3ZUJc4MFOVPUN1q41Hf_DKRA
NB2
Hű de szép volt!!!!
Picit meg is könnyeztem. Mi munka van e mögött...

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 566 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Cav bukó 😕
Heisman nádor
Nem láttam a mait mert bicajoztam, de ez nagyon rossz hír. Kurvára sajnálom! 😕

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 29 610 — nabege2@yahoo.com
és az ES közvetítése:
 www.eurosport.hu/kerekpar/giro-d-italia-donne/2023/vas-blanka-oruletesen-szep-sprinttel-nyerte-a-giro-ditalia-szombati-szakaszat_vid1947508/video.shtml?fbclid=IwAR1oxU-EkI45GVhRtYA8TyBAHD-KWbU3y5a3ZUJc4MFOVPUN1q41Hf_DKRA
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 698 — Bla, bla, bla
Magyar Bajnoki Trikóban! 😎

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 621 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most komolyan Cav így száll ki és ès nincs mg neki a rekor 😡😡😡😡😡😡😡 annyira èreztem hogy tegnap kell volna megcsinálni, ááá nem hiszem el....

Blankánk meg gratula!

De ez így fájó 😲😰

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Cav bukó 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Hihetetlen, kurva jó 😀
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Megkönnyeztem, simán agyonvert mindenkit 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 030 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Blanka mehet egy jót most a Giro Donnen a sprintben
zacknorb
OTTTTTTTTVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
GECCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIII
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 030 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Blanka mehet egy jót most a Giro Donnen a sprintben
több mint 3 éve
Ezt azért Girmay behúzta volna Cav előtt ha nem blokkolják kétszer
Heisman nádor
Armstrongék beszélnek róla, érdekes:

Hincapie szerint minden rendben volt, Philipsen volt előrébb, övé volt a kerék.
Viszont ami érdekes, hogy megvan róla győződve, hogy ha Cavendishnek nem kell leülnie váltás miatt akkor megnyeri.
tenorx
Én Bruyneelt szoktam inkább hallgatni, azt is tudom ajánlani, van angolul a JB2, de aki tud esetleg spanyolul a La Movida Victor Hugo Penaval kiegészülve.

több mint 3 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Heisman nádor
Armstrongék beszélnek róla, érdekes:

Hincapie szerint minden rendben volt, Philipsen volt előrébb, övé volt a kerék.
Viszont ami érdekes, hogy megvan róla győződve, hogy ha Cavendishnek nem kell leülnie váltás miatt akkor megnyeri.
több mint 3 éve

több mint 3 éve

Gaslynak is van ES előfizuja
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Picsába, azt hittem Cav behúzza, bár azért megnézném Philipsen ráhúzását Girmay-ra...
Stoki
Gyönyörűen megindult, csak egy kicsit korán.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Meg kell lenni a 35-nek, nincs mese 😊
több mint 3 éve
Picsába, azt hittem Cav behúzza, bár azért megnézném Philipsen ráhúzását Girmay-ra...
Stoki
Gyönyörűen megindult, csak egy kicsit korán.

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 3 éve
Egyáltalán van aki nem a szlovénnak drukkol inkább? 🙂

Elég durván rárúgta az ajtót a Jumbora a végén de az látszik, hogy csapata idén se nagyon van....
FLZOLI
Én meg pont azt nem értem, hogy Pogacart miért szeretik ennyien (dehát ízlések és pofonok ugyebár). Persze a versenyzési stílusa miatt szerethető, de a folyamatos jópofizása a többi versenyzővel nekem kicsit sok, nem is hiszem hogy mindig szívből jönne neki (de az is könnyen lehet, hogy csak én vagyok rosszmájú szóval nem is ez a legnagyobb gondom, extrovertált egyének ilyenek).
Az viszont érdekes volt mikor a minap pl. kigúnyolta van aert kulacsdobását, hát evenepoelt kb. tized akkora dologért rendesen megkövezték, hogy nagyképű majom, itt meg kb annyi volt az utózönge, hogy "mekkora arc má' ez a pogacar" 😀

Vingegaard fan sem vagyok (evenepoel és van aert a kedvenc), de amit kap szerencsétlen a közösségi médiában is, az számomra érthetetlen. Full szerény introvertált srác, ránézésre egy legyet nem csapott még le életében, ennek ellenére rendesen megrohamozzák a Pogacar fanok a közösségi oldalakon, és kb. csak azért utálják mert erősek a csapattársai. (legalábbis más indokot még nem láttam, arra hogy miért gyűlölik ennyien.) Közben azért kezdem azt érezni hogy én vagyok rosszul bekötve, mert ennyi ember nem tévedhet. 😀
eaglesmcnabb
Erről lehet olvasni valahol?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Megtaláltam:
 www.youtube.com/watch?v=d4RSGad4BYI
Hát igen, ez kicsit gyerekes, dehát kölyök még most is, mint Szoboszlai...

több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 049 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'

Elég durván rárúgta az ajtót a Jumbora a végén de az látszik, hogy csapata idén se nagyon van....
FLZOLI
Én meg pont azt nem értem, hogy Pogacart miért szeretik ennyien (dehát ízlések és pofonok ugyebár). Persze a versenyzési stílusa miatt szerethető, de a folyamatos jópofizása a többi versenyzővel nekem kicsit sok, nem is hiszem hogy mindig szívből jönne neki (de az is könnyen lehet, hogy csak én vagyok rosszmájú szóval nem is ez a legnagyobb gondom, extrovertált egyének ilyenek).
Az viszont érdekes volt mikor a minap pl. kigúnyolta van aert kulacsdobását, hát evenepoelt kb. tized akkora dologért rendesen megkövezték, hogy nagyképű majom, itt meg kb annyi volt az utózönge, hogy "mekkora arc má' ez a pogacar" 😀

Vingegaard fan sem vagyok (evenepoel és van aert a kedvenc), de amit kap szerencsétlen a közösségi médiában is, az számomra érthetetlen. Full szerény introvertált srác, ránézésre egy legyet nem csapott még le életében, ennek ellenére rendesen megrohamozzák a Pogacar fanok a közösségi oldalakon, és kb. csak azért utálják mert erősek a csapattársai. (legalábbis más indokot még nem láttam, arra hogy miért gyűlölik ennyien.) Közben azért kezdem azt érezni hogy én vagyok rosszul bekötve, mert ennyi ember nem tévedhet. 😀
eaglesmcnabb

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 888
FLZOLI
Valter szerződtetése előtt is a kedvenc csapatom volt a Jumbo-Visma, szóval van!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve

FLZOLI

eaglesmcnabb
Erről lehet olvasni valahol?

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 767 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudom, én 2015-ben kezdtem el nézni a Tourt meg a kerékpárt, mert Olaszországban a RAI volt az egyetlen nem fizetős sportcsatorna a 40 fokban, amikor ki csak meghalni jár az ember, szóval a Sky dominanciába futottam bele. Aztán Pogacar berobbant azon a Vueltán amin több szakaszon kintvoltam, ő volt az, aki megy mint a gép, nem a vonata rohadt jó. Alapból azért szurkoltam Quintananak meg Contadornak, mert nyertek Girot, de a Sky ellen már kevés volt a Touron. Aztán jött a Jumbo vonat, ami ellen csak neki van esélye. Meintjes még a lieblingem.

Btw a 19-es Vueltáról van egy UAE-s kulacsom amit valaki eldobott a pelotonból, valami olyan narancs juice volt benne, hogy nem lehetett kimosni a színét 😀
Heisman nádor
Az UAE idén szinte mindent nyert, mégis a GT-ken sosem tudnak értelmes vonatot Pogacar köré rakni. Pénz van, ember van, mégse sikerül, pedig a Jumbo amúgy a Aert, Kuss duón kívűl finoman szólva sem áll top nevekből. Közel sincsenek a top Sky féle birodalmi csapattól és mégis szinte csak ők tudnak dominálni.