Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez mind igaz, de attól Ati még szakaszért jött, nem top10 ért. 😊Ez egy ilyen sportág, folyamatosan változnak a viszonyok. 😊
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez mind igaz, de attól Ati még szakaszért jött, nem top10 ért. 😊
több mint 3 éve
Mert a karrierje szempontjából többet ér, mint egy 30. hely 28 perc hátránnyal + szakaszgyőzelem. Abból sose lesz kapitány többnaposon vagy Grand Touron. Ha megjön top 10 körül most, akkor meg igen.Ez a 3 perc amit kapott nem a világ vége. Sokkal pozitívabb hogy a murvás részen nagyon szépen helyezkedett. Azt meg majd kielemzik mi volt a gond a végén, mert az interjúja alapján vagy eléhezett, vagy túl sokat tett bele a közepén.Azért top10-ben végző ritkán nyer szakaszt. (Az első kettőt leszámítva.) azokra odafigyelnek az élenállók.
Én is úgy gondolom hogy menni kell a GT eredményre, még ha kap is perceket a kemény szakaszokon. Sokkal fontosabb hogy tanulja meg a helyezkedést, és versenyezzen úgy mintha GT-ért jött volna. Ha lesz fél óra a hátránya a végén, az akkor is egy nagyon jó eredmény.
Nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem a helyezkedésben iszonyatosan sokat fejlődött a Giro eleje óta.
Nomac
A legjobb az lenne, ha valós esélye lenne az összetettre, de sajna nincs.
Viszont a Giro előtt ő azt nyilatkozta, hogy szakaszt szeretne nyerni.
Ez miért változna három nap teljesen kimaxolt rózsatrikó (ami hihetetlen, életreszóló bonus) miatt?
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mert egy top10 többet ér mint egy szakaszgyőzelem.Ez a 3 perc amit kapott nem a világ vége. Sokkal pozitívabb hogy a murvás részen nagyon szépen helyezkedett. Azt meg majd kielemzik mi volt a gond a végén, mert az interjúja alapján vagy eléhezett, vagy túl sokat tett bele a közepén.Azért top10-ben végző ritkán nyer szakaszt. (Az első kettőt leszámítva.) azokra odafigyelnek az élenállók.
Én is úgy gondolom hogy menni kell a GT eredményre, még ha kap is perceket a kemény szakaszokon. Sokkal fontosabb hogy tanulja meg a helyezkedést, és versenyezzen úgy mintha GT-ért jött volna. Ha lesz fél óra a hátránya a végén, az akkor is egy nagyon jó eredmény.
Nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem a helyezkedésben iszonyatosan sokat fejlődött a Giro eleje óta.
Nomac
Ez miért változna három nap teljesen kimaxolt rózsatrikó (ami hihetetlen, életreszóló bonus) miatt?
Sobri Jóska
Ráadásul ha elég erős hozzá, akkor jobban fekszik a stílusához egy jó összetett helyezés mint egy szakaszgyőzelem. Az eddigi karrierjére sem nagyon jellemző a szakaszgyőzelem, persze fejlődhetett még. Egyelőre szerintem hiányzik belőle a dinamika hogy esélyes legyen szakaszgyőzelmekre/egynaposokra.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a 3 perc amit kapott nem a világ vége. Sokkal pozitívabb hogy a murvás részen nagyon szépen helyezkedett. Azt meg majd kielemzik mi volt a gond a végén, mert az interjúja alapján vagy eléhezett, vagy túl sokat tett bele a közepén.Azért top10-ben végző ritkán nyer szakaszt. (Az első kettőt leszámítva.) azokra odafigyelnek az élenállók.
Nomac
több mint 3 éve
Ez az ineos csapat nagyon durva előnynek tűnik Bernal-nak, bár én nem értek ehhez a sporthoz, de 90%-ban ők irányítják a főmezőny tempóját. Ennyivel jobbak mint a többi csapat?Talán még a Jumbo-Vismanak van ilyen erős sora, de ők ide azt nem hozták. Meg Pogacar aki egyedüliként is fel tudja venni a versenyt 😊
Pep71
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
érdemes már most benyomni meló közben? érdekes lesz a mostani rész vagy csak később elég?Hát, ha otthonról dolgozol / nem kell sokat videózni, nyilván lehet alkoholt inni (nekem irodában speciel nehezebb) - de azért ennyire talán nem lesz rossz a szakasz...
csebi
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
érdemes már most benyomni meló közben? érdekes lesz a mostani rész vagy csak később elég?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Ez az ineos csapat nagyon durva előnynek tűnik Bernal-nak, bár én nem értek ehhez a sporthoz, de 90%-ban ők irányítják a főmezőny tempóját. Ennyivel jobbak mint a többi csapat?
több mint 3 éve
ő amúgy hosszú távon lehet több hetes menő? mondjuk pár év múlva ha nem is a három nagyon, de vmeik kisebb körversenyen (nem a hazain) a csapatnál kimondottan is ő legyen az, akit végső jó helyezésre favorizálnak?Nagy kérdés, hogy időfutamban tud-e fejlődni, illetve hogy majd a 2.000 feletti hegyeket hogyan bírja. Még csak 22 éves, és persze van most egy csomó hasonló korú ifjú titán, de azért klasszikusan 26-28-30 körül vannak a csúcson a kerékpárban a versenyzők. Emellett neki még baromi sokat kell tanulnia a versenyzésről is, helyezkedésről, csapat irányításról, stb.
csebi
Rövid válasz: szerintem igen. 😊
több mint 3 éve
ő amúgy hosszú távon lehet több hetes menő? mondjuk pár év múlva ha nem is a három nagyon, de vmeik kisebb körversenyen (nem a hazain) a csapatnál kimondottan is ő legyen az, akit végső jó helyezésre favorizálnak?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szerintem is az összetett helyezés a lényeg. A szokeseknek csak akkor van jó optikaja ha megcelozzak a hegyi trikót.Nagy dolog lenne egy szakaszgyőzelem az tény, de amíg van esély a top10-re szerintem hülyeség elengedni
több mint 3 éve
Ez a 3 perc amit kapott nem a világ vége. Sokkal pozitívabb hogy a murvás részen nagyon szépen helyezkedett. Azt meg majd kielemzik mi volt a gond a végén, mert az interjúja alapján vagy eléhezett, vagy túl sokat tett bele a közepén. Én is úgy gondolom hogy menni kell a GT eredményre, még ha kap is perceket a kemény szakaszokon. Sokkal fontosabb hogy tanulja meg a helyezkedést, és versenyezzen úgy mintha GT-ért jött volna. Ha lesz fél óra a hátránya a végén, az akkor is egy nagyon jó eredmény.
több mint 3 éve
no
7 304
A SB-ra megkaptuk a valaszt. A mapei ott kapott ahol elvileg kiralyok, csak elhoztak a sok hegyisegitot RE-nek es cserebe mintha az egesz csapat elfelejtette mi a szakaszon az 1x1. A sky nagyon sokat dolgozott es felvalaltak hogy a vegen Bernal-nak nem lesz segitsege. Itt latszott hogy ugyan nem izgatja oket igazan az egynapos versenyek de iden mint palyabejaras eljottek a SB-ra es ott is es itt is nagyon jok voltak a GT menok.
RE kirakva a jatekbol olyan ertelemben hogy nem kell aktivan tamadni eleg a vegen elverni, a tobbi hegyimakinak viszont tamadnia kell Bernal-t es nem varni hogy besuljon egy napon.
Valter eseteben nem adnek fel idot ha GT a celja a jovoben, mert egy szakaszgyozelemmel soha nem lesz az es jobb ha meg tudja mutatni hogy 3 heten keresztul ott tud lenni "piheno-nap" nelkul. Az nem baj ha kap idot akar mindig, mint ma azon lehet fejleszteni es nem annyira ijeszto mintha pihennie kell szakaszokon mert akkor meg segitonek sem lesz csabito. Igy tovabb es sztem ne uljon fel
több mint 3 éve
Azt hitte bírni fogja, aztán még se. Benne van.Plusz ha csak egy keves hianyzik majd a jó GC helyért, egy szökéssel majd simán feljöhet a top15-be, top20-ba.Felesleges volt meg húznia ott az elején
Én úgy láttam hogy szarul osztotta be ez erejét, és a végére teljesen elszállt. A fiatal versenyzőknél ez azért benne van. Evenepoelnél erősebbnek tűnt egesz nap, csak sajnos elvitte a szíve. Sajna ez nem a cycling manager ahol látod ha elfogy a piros csík😀
eaglesmcnabb
csebi
több mint 3 éve
Plusz ha csak egy keves hianyzik majd a jó GC helyért, egy szökéssel majd simán feljöhet a top15-be, top20-ba.Felesleges volt meg húznia ott az elején
Én úgy láttam hogy szarul osztotta be ez erejét, és a végére teljesen elszállt. A fiatal versenyzőknél ez azért benne van. Evenepoelnél erősebbnek tűnt egesz nap, csak sajnos elvitte a szíve. Sajna ez nem a cycling manager ahol látod ha elfogy a piros csík😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Plusz ha csak egy keves hianyzik majd a jó GC helyért, egy szökéssel majd simán feljöhet a top15-be, top20-ba. Én úgy láttam hogy szarul osztotta be ez erejét, és a végére teljesen elszállt. A fiatal versenyzőknél ez azért benne van. Evenepoelnél erősebbnek tűnt egesz nap, csak sajnos elvitte a szíve. Sajna ez nem a cycling manager ahol látod ha elfogy a piros csík😀
több mint 3 éve
Én félek tőle hogy ma annyira kihajtotta magát, hogy holnap ebből egy nagyobb hátrány lesz.Akkor sincs semmi baj.
tüsi91
Látszott, ment amíg tudott, még talán tovább is, utána vigyázzba álltak a lábai.
Ha meg 10 perc fölé megy a hátránya el lehet engedni az összetettet, és szökni, szakaszért menni.
Mondjuk a trikó után minden ajándék.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Én félek tőle hogy ma annyira kihajtotta magát, hogy holnap ebből egy nagyobb hátrány lesz.
több mint 3 éve
A Zoncolan után lesz 10-12 perc hátránya Bernalhoz képest, az már bőven jó lesz, és mehet.A jó hír: most már lehet szökni, szakaszt nyerni.Meg annyira messzire nincs sztem
Sobri Jóska
csebi
több mint 3 éve
A jó hír: most már lehet szökni, szakaszt nyerni.Meg annyira messzire nincs sztem
Sobri Jóska
több mint 3 éve
A jó hír: most már lehet szökni, szakaszt nyerni.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Marha sokat kapott utolsó 15 kilometeren. 3 perc Bernaltol.