Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Már Evenpoelnal volt jól láttam?Lesz ma egy perc közeli bukta sajnos.több is sajna
De én továbbra is azt mondom, hogy top 20 legyen meg.
tüsi91
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
De kár érte, a murvás részek elején még egész jól nézett ki a dolog.
több mint 3 éve
Lesz ma egy perc közeli bukta sajnos.több is sajna
De én továbbra is azt mondom, hogy top 20 legyen meg.
tüsi91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Lesz ma egy perc közeli bukta sajnos. De én továbbra is azt mondom, hogy top 20 legyen meg.
több mint 3 éve
Baj van…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A pelotonban volt eddig végig nulla megingással/kapuzással, a reakció arra jött, hogy az előbb beállt a mezőny legelejére a murván egy kicsit tempót menni felfelé, meg is nyújtotta a sort és leszakított pár embert.Ati?? Hát ez kurvajó 😀hol van? épp most kapcsoltam be.
shawnka
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ati?? Hát ez kurvajó 😀hol van? épp most kapcsoltam be.
shawnka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
a belga itt ma beleszaladhat csúnyán, pláne ha leszakad még az ég. Annyi mákja van hogy Ganna már kiszállt. Ati viszont brutál, az egész versenyen egyszer sem helyezkedett ilyen jól mint ma.na jó, így könnyű helyezkedni ha erős vagy 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Ati?? Hát ez kurvajó 😀
több mint 3 éve
a belga itt ma beleszaladhat csúnyán, pláne ha leszakad még az ég. Annyi mákja van hogy Ganna már kiszállt. Ati viszont brutál, az egész versenyen egyszer sem helyezkedett ilyen jól mint ma.
több mint 3 éve
Hú, de beteg nap lesz ez... Ati eddig perfekt, ott van Bernallal, Evenepoel meg már megúszott az első murván.
több mint 3 éve
no
7 304
Én a 18-as Giro óta megfogadtam semmit nem mondok 1-2 hét után. Az a dominancia, amit hozott Yates az első 14 szakaszon, és 2-3 nappal később all-time leolvadás vagy fordítva, amit Froome csinált színtelen szagtalan első két hetet és abból csinálta meg az elmúlt évtized GT szakaszát. Ugye ez csak a két véglet. A TD-k, a Pinot-k, a Lopezek -hez képest is hullámzott ez a két pali.Ott egy picit a korulmenyek is beleszoltak. De Yates biztos hogy annak a hatasara sem ugral most meg. Akkor o tette amit most Bernal es 22 mp-t most nem "doglott meg" ( lehet nem is tudott menni vele de lenyegtelen is ). A baj hogy pont o tette a versenyt felejthetetlenne es Fromme meg a 19.szakaszt. De a verseny most jon most is meg. Tavaly imadtam hogy Pogacar-Tao nyert a konzervativ Sunweb-Roglic/Jumbo ellen.
dawyd728
több mint 3 éve
Tegnap az FDJ nagyon jó volt, kihozták a maximumot amit ebből lehet. Atinak nem volt már meg a lába a végén. Érződött rajta a fáradság. Kevesebb pihenőidő a nagy felhajtás miatt, és az hogy neki folyamatosan a mezőny elejébe kell lenni, nagyon sok energiát emészt fel, de legalább ebbe is belekóstolt. Jól fog jönni a pihenőnap a mai szakasz után. Ezen a héten indul majd be igazán a Giro 12-13-14-es szakasz így egyben elég kemény lesz. Zoncolan egy 205km-es szakasz végén jön. Ott osztani fogják a perceket, elég rendesen 😊
Abba reménykedem hogy Ati ezeken a szakaszokon tud majd jó helyezéseket hozni, és meg tudja tartani a TOP-10-et, ehhez kell az is hogy egy két kapitány a másik csapatokból ledobja a vasmacskát a nagyobb hegyeken.
több mint 3 éve
dawyd728
3 851
Én a 18-as Giro óta megfogadtam semmit nem mondok 1-2 hét után. Az a dominancia, amit hozott Yates az első 14 szakaszon, és 2-3 nappal később all-time leolvadás vagy fordítva, amit Froome csinált színtelen szagtalan első két hetet és abból csinálta meg az elmúlt évtized GT szakaszát. Ugye ez csak a két véglet. A TD-k, a Pinot-k, a Lopezek -hez képest is hullámzott ez a két pali.
több mint 3 éve
no
7 304
A verseny csak meg el sem indult igazan es ahol el fog dolni ott percek fognak repkedni es meg kar leirni barkit is. Carthy-nak tudnek orulni es sztem o ott lesz.Bernal háta amúgy bazi nagy rizikó faktor, az egész tavalyi éve erre ment rá. Még mindig kétséges kibír e három hetet komolyabb fájdalom nélkül...Nem erinthetetlen Bernal egy kicsit sem. De azert mert egy hosszu egyenletes hegyrol beszelunk ami relativ kedvez a TD fele figuraknak az arrol az oldalrol igaz hogy ott nehezen veri el oket Bernal. Kiveve ha az meredek, de olyan ritkan van. De egy hegyimakit ott nem vernek el az is biztos. Persze feltetelezve hogy formaban van minden szereploje az egyenletnek. Bernal nalam kakukktojas a tavalyi utan de azt az evet meg lehet magyarazni mindenkinek aki nem volt jo.Bernal ezt egy aranylag lagymatag napon az utolso km osztotta ki a 20mp-t.Én nem látom ennyire érinthetetlennek Bernalt. Az Ineost inkabb. Majd meglátjuk. 😊
Bernal-t nem fogjak megusztatni a hosszabb emelkedokon. Ott nehezebb tamadnia ahol kisebb a gradient de o sem fog lemaradni. Tegyuk fel hogy formaban van.
Raadasul ez nem foleg ezen mulik hanem hogy ki mennyi energiat hasznal el. Egyedul kell mennie akar sikon akar hegyen akkor bajban lenne mert a motorja kisebb, de azt nem kell.
Egy SB sose fogjak lerazni, ettol tolnam ellene ott de a legnagyobb esely hogy a murva elohozza a hatfajasat.
Eddig meg sosem dolgoztak ossze a csapatok egy masik ellen es a segitoket se fogja fogyasztani senki. Lehet es kellene de nem latom ki fogja bevallani. Evenepoel vedekezni fog, a tobbi hegyimaki meg a legvegen akarjak "sprintbol" megroggyasztani. Kellene egy bevallallos es van ilyen a mezonyben.
no
somoskovig
Persze fontos a csapat es neki jo van, de az FDJ is ott volt ahogy Almeida RE-nek de ettol a hegy dontott nem a csapatok. Persze az sky de a mapei is ott lesz holnap is.
A SB Bernal iden harmadik lett es normal helyzetben ott se veri el sok ember. A murva tonkreteheti barki versenyet akar 3hetre is es neki a hata miatt lehet meg extra aggodnia valoja.
Bernalnak es a sky-nak viszont nem lehet olyan benanak/pokhendinek lennie mint a tavalyi TDF-en Roglic-Jumbo duonak. Ahol elonyben van ott ki kell hozni eredmenyben is, ahogy ma is. Ez igaz persze mindenkire es jo verseny lesz.
no
Remco nagyon durva, első verseny a horror sérülés után és ott van a top emberekkel...
Vlasov remélem nem az uncsi tesszük a kereket végig típus lesz...
Ciccone nekem meglepi hogy ilyen jól áll.
Nibali csalódás.
Yates a szokásos semmi. Hülye voltam hogy felultem a hype vonatra..
Az öreg Martin jó, még a végén TOP3 lesz...
Soler, Carthy max szakasz és top10.
Atti ha bírja végig simán bejohet a 10-be
FLZOLI
A verseny erdekeben nem engedhetik hogy Bernal elcsipegessen elonyt maganak addig mert ha csak vedekeznie kell a sky-al akkor jonnie kell a szuperszakaszoknak ami nem lesz egyszeru.
több mint 3 éve
Bernal háta amúgy bazi nagy rizikó faktor, az egész tavalyi éve erre ment rá. Még mindig kétséges kibír e három hetet komolyabb fájdalom nélkül...Nem erinthetetlen Bernal egy kicsit sem. De azert mert egy hosszu egyenletes hegyrol beszelunk ami relativ kedvez a TD fele figuraknak az arrol az oldalrol igaz hogy ott nehezen veri el oket Bernal. Kiveve ha az meredek, de olyan ritkan van. De egy hegyimakit ott nem vernek el az is biztos. Persze feltetelezve hogy formaban van minden szereploje az egyenletnek. Bernal nalam kakukktojas a tavalyi utan de azt az evet meg lehet magyarazni mindenkinek aki nem volt jo.Bernal ezt egy aranylag lagymatag napon az utolso km osztotta ki a 20mp-t.Én nem látom ennyire érinthetetlennek Bernalt. Az Ineost inkabb. Majd meglátjuk. 😊
Bernal-t nem fogjak megusztatni a hosszabb emelkedokon. Ott nehezebb tamadnia ahol kisebb a gradient de o sem fog lemaradni. Tegyuk fel hogy formaban van.
Raadasul ez nem foleg ezen mulik hanem hogy ki mennyi energiat hasznal el. Egyedul kell mennie akar sikon akar hegyen akkor bajban lenne mert a motorja kisebb, de azt nem kell.
Egy SB sose fogjak lerazni, ettol tolnam ellene ott de a legnagyobb esely hogy a murva elohozza a hatfajasat.
Eddig meg sosem dolgoztak ossze a csapatok egy masik ellen es a segitoket se fogja fogyasztani senki. Lehet es kellene de nem latom ki fogja bevallani. Evenepoel vedekezni fog, a tobbi hegyimaki meg a legvegen akarjak "sprintbol" megroggyasztani. Kellene egy bevallallos es van ilyen a mezonyben.
no
somoskovig
Persze fontos a csapat es neki jo van, de az FDJ is ott volt ahogy Almeida RE-nek de ettol a hegy dontott nem a csapatok. Persze az sky de a mapei is ott lesz holnap is.
A SB Bernal iden harmadik lett es normal helyzetben ott se veri el sok ember. A murva tonkreteheti barki versenyet akar 3hetre is es neki a hata miatt lehet meg extra aggodnia valoja.
Bernalnak es a sky-nak viszont nem lehet olyan benanak/pokhendinek lennie mint a tavalyi TDF-en Roglic-Jumbo duonak. Ahol elonyben van ott ki kell hozni eredmenyben is, ahogy ma is. Ez igaz persze mindenkire es jo verseny lesz.
no
Remco nagyon durva, első verseny a horror sérülés után és ott van a top emberekkel...
Vlasov remélem nem az uncsi tesszük a kereket végig típus lesz...
Ciccone nekem meglepi hogy ilyen jól áll.
Nibali csalódás.
Yates a szokásos semmi. Hülye voltam hogy felultem a hype vonatra..
Az öreg Martin jó, még a végén TOP3 lesz...
Soler, Carthy max szakasz és top10.
Atti ha bírja végig simán bejohet a 10-be
több mint 3 éve
Enjoyed every second. Hope as well to wear it again. 🌸 https://t.co/RWoJlFh0Ak
— Valter Attila (@ValterAttila) May 16, 2021
több mint 3 éve
no
7 304
Nem erinthetetlen Bernal egy kicsit sem. De azert mert egy hosszu egyenletes hegyrol beszelunk ami relativ kedvez a TD fele figuraknak az arrol az oldalrol igaz hogy ott nehezen veri el oket Bernal. Kiveve ha az meredek, de olyan ritkan van. De egy hegyimakit ott nem vernek el az is biztos. Persze feltetelezve hogy formaban van minden szereploje az egyenletnek. Bernal nalam kakukktojas a tavalyi utan de azt az evet meg lehet magyarazni mindenkinek aki nem volt jo.Bernal ezt egy aranylag lagymatag napon az utolso km osztotta ki a 20mp-t.Én nem látom ennyire érinthetetlennek Bernalt. Az Ineost inkabb. Majd meglátjuk. 😊
no
somoskovig
több mint 3 éve
Bernal ezt egy aranylag lagymatag napon az utolso km osztotta ki a 20mp-t.Én nem látom ennyire érinthetetlennek Bernalt. Az Ineost inkabb. Majd meglátjuk. 😊
no
több mint 3 éve
Továbbra sem Bernal a cél szerintem. A többieket kéne valahogy figyelni és rájuk tenni a kereket. Ciccone hazai pályán vagy Vlasov lehet tol valami hero move-ot és nyer egy szakaszt de sajnos nem nagyon vannak fárasztó vonatok az Ineoson kívűl.
több mint 3 éve
no
7 304
Bernal ezt egy aranylag lagymatag napon az utolso km osztotta ki a 20mp-t. Bernal-t nem fogjak megusztatni a hosszabb emelkedokon. Ott nehezebb tamadnia ahol kisebb a gradient de o sem fog lemaradni. Tegyuk fel hogy formaban van.
több mint 3 éve
Ebből a Zoncolan inkább Bernal hegye, ezek a dél-amerikai hegyimakik ezeket a brutal meredek hegyeket szeretik. A többi szakaszon lehet szerintem keresnivalo, persze kérdés, hogy a többi csapat mit tud beletenni az ineos ellen, menni fog a segítő fogyasztás rendesen.Ezen az alapon a komolyabb hegyi befutók:Lesznek itt olyan szakaszok ahol Bernal perc felett fog adni sztem...Én pont úgy emlékszem, hogy Bernalt pont a hosszú hegyeken stabil magas irammal lehet megusztatni, ilyen 2-3 kilométeres meredeken úgy tud megindulni, mint nagyon kevesen. Ellene az ilyen fénykorában levő Ullrich fele nagy áttétel 20 km-en keresztül menet a nyerő.
gabokocka
somoskovig
14. szakasz Monte Zoncolan 14 km átlag 8.5%, a vége kegyetlen, az utolsö 3 km átlagban 13%, közte 27%-os szakasszal
17. szakasz Sega di Ala 11 km átlag 9.8%, az utolsó 2.5 km lájtibb, egyébként durva, a legnehezebb rész 17%-os
19. szakasz Alpe di Mera 10 km átlag 9%, aljas egy hegy, kb. ahogy mész felfele úgy lesz egyre meredekebb, 14% a legdurvább
20. szakasz Alpe Motta 7 km átlag 7.6%, 4-5 km között van egy nyereg egyébként stabilan emelkedik 8-9%-kal, 13% a legmeredekebb
Ha a te feltételezésedből indulunk ki Bernalt hegyen jövő szombaton lehet legink megrogyasztani, persze izgi lesz az is h a zárószakasz 30 km-es időfutam, oda mekkora előnnyel érkezik.
empty taxi
Mondjuk én a strade bianchi napon biztos beprobalkoznek, azért a sík murván tempót menni nem biztos, hogy Bernal műfaja, Ganna se véletlenül kapott ma szabadnapot...
több mint 3 éve
Ezen az alapon a komolyabb hegyi befutók:Lesznek itt olyan szakaszok ahol Bernal perc felett fog adni sztem...Én pont úgy emlékszem, hogy Bernalt pont a hosszú hegyeken stabil magas irammal lehet megusztatni, ilyen 2-3 kilométeres meredeken úgy tud megindulni, mint nagyon kevesen. Ellene az ilyen fénykorában levő Ullrich fele nagy áttétel 20 km-en keresztül menet a nyerő.
gabokocka
somoskovig
14. szakasz Monte Zoncolan 14 km átlag 8.5%, a vége kegyetlen, az utolsö 3 km átlagban 13%, közte 27%-os szakasszal
17. szakasz Sega di Ala 11 km átlag 9.8%, az utolsó 2.5 km lájtibb, egyébként durva, a legnehezebb rész 17%-os
19. szakasz Alpe di Mera 10 km átlag 9%, aljas egy hegy, kb. ahogy mész felfele úgy lesz egyre meredekebb, 14% a legdurvább
20. szakasz Alpe Motta 7 km átlag 7.6%, 4-5 km között van egy nyereg egyébként stabilan emelkedik 8-9%-kal, 13% a legmeredekebb
Ha a te feltételezésedből indulunk ki Bernalt hegyen jövő szombaton lehet legink megrogyasztani, persze izgi lesz az is h a zárószakasz 30 km-es időfutam, oda mekkora előnnyel érkezik.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...