Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy top10-es helyezés lehet a szakaszon, ha ügyesen osztja be az erejét és nagyok nem csapják hátba a csoportot. Sztem nem fogják, ebben a taknyos időben haza fog érni a szökés nagyja.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Iszonyat milyen erős emberek mennek szökni, ehhez Ati még kevés 😕 Én ezt érzem az elmúlt szakszok szökési próbálkozásain, még a nagyok is ritkán kerülnek be.
több mint 3 éve
Na, Atti szökésben, meg lehet csatlakozik hozzá Erik is, hajrá!
több mint 3 éve
Azért a mai szakasz kicsit hmmm... A Tonale úgy van benne az elején, hogy nem ad hegyi pontot, elég furcsa.Tegnapi szakaszban is a Teglioba menet 5,1 km 8,7% NEM KATEGORIZÁLT EMELKEDŐ.
somoskovig
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hindley szar idofutamos, anno geoghen hart is siman agyonverte, meg keldermantol is kikapott.Ha igy futnanak neki az utolso napnak, sztem Carapaz Almeida Hindley lenne a dobogon a sorrend
több mint 3 éve
Azért a mai szakasz kicsit hmmm... A Tonale úgy van benne az elején, hogy nem ad hegyi pontot, elég furcsa.
több mint 3 éve
Az ausztrálok hagyományosan jók ebben a műfajban, Hindley nem egy spíler de korrekt, innen a forma alapján behúzná.De persze addig még szedhet össze hátrányt
több mint 3 éve
Az első 4-bol van valakinek kimagasló IITje?Almeida a legjobb, utana sztem Carapaz
Toca
több mint 3 éve
Az első 4-bol van valakinek kimagasló IITje?almeida ezen a rövid távon kb. minimum 30 mp-t tud verni bármelyikre, de ha ez a 44 mp maradna, szerintem sok lenne neki
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az első 4-bol van valakinek kimagasló IITje?
több mint 3 éve
Van der Poel azon kívül, hogy nem akar unatkozni a mezőnyben, mit akar egy ilyen napon?Beszédtémát szolgáltat.
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Azért a világos felsősnek vannak is combjai hozzá, vagyis inkább a sprinthez, mert nem egy hegyimaki alkat. 😀Ilyen földi halandóknak felmászni kerékpárral a Mortirolóra.Pont tegnap este néztem, sokat nevettem rajta 😊
www.youtube.com/watch?v=T6EUYa0f-IQ
iktriad
Végeredményben azért respect nekik, ekkora testtel meg főleg.
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
A kurva életbe, hogy pont ma volt telebaszva a 2-5ös sáv meetingekkel, lemaradtam egy csomó dologról, pedig ment az egyik monitoron 😀
több mint 3 éve
Van der Poel azon kívül, hogy nem akar unatkozni a mezőnyben, mit akar egy ilyen napon?he wants to keep his hair
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Astana?!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Van der Poel azon kívül, hogy nem akar unatkozni a mezőnyben, mit akar egy ilyen napon?
több mint 3 éve
Ilyen földi halandóknak felmászni kerékpárral a Mortirolóra.Pont tegnap este néztem, sokat nevettem rajta 😊
www.youtube.com/watch?v=T6EUYa0f-IQ
iktriad
Végeredményben azért respect nekik, ekkora testtel meg főleg.
több mint 3 éve
Ilyen földi halandóknak felmászni kerékpárral a Mortirolóra.www.youtube.com/watch?v=T6EUYa0f-IQ
több mint 3 éve
amúgy annyira fing-hugy az ára, hogy simán érdemes éves előfizetést csinálni ES playerre
több mint 3 éve
Player applikációt kell letolteni.Ott nezheted a tv musort (ezt olyan nyelven ahol elsz) vagy egy csomo mas versenyt, de azt csak angolul ha jol tudom.
több mint 3 éve
En appon használom tabletről. Reklám nélkül csak angol és német kommentárral lehet nézni, magyarul ugyanazok a reklámok mennek ugyanakkor, mint a tv közvetítésben
több mint 3 éve
Éééés rájöttem.Előfizetés után redirectelt a sima eurosport oldalra, ahol szintén nézhetsz élőben dolgokat, de a magyar nincs ott.
Viszont tényleg van egy külön weboldal, az www.eurosportplayer.com/, ahol csak magyar nyelv van (ide is jó az előfizetés persze).
több mint 3 éve
Jah nem ez a gond, ki se választható a magyar nyelv.de, csak elvileg ha a tvben reklám van akkor sincs magyar kommentárJa még mindig nem kezdték el?Hát, playeren még mindig nincs magyar - ez így elég szar.most reklám van, várj 1-2 percet
tenorx
eaglesmcnabb
tenorx
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Nem mintha látnám a mai versenyt, de az hogy day1 teniszt adnak a fő csatornán egy top kerékpár szakasz helyett...
több mint 3 éve
de, csak elvileg ha a tvben reklám van akkor sincs magyar kommentárJa még mindig nem kezdték el?Hát, playeren még mindig nincs magyar - ez így elég szar.most reklám van, várj 1-2 percet
tenorx
eaglesmcnabb
tenorx