Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
vágom a Basso esetet. Arra gondoltam, h versenyen sosem kapták el doppinggal, azt h beismerte, h próbált azt tán még írtam is. Természetesen doppingolt, maga a tény h valaki kapcsolatban állt Fuentessel ekvivalens azzal h doppingolt, de jogilag az h Fuentesnél van tőlem vér, még nem jelenti, h doppingoltam is. A baj az volt h azok EPO-s vérek voltak, azt már nehezebb kimagyarázni, azért mondta Basso, h ja kiakarta próbálni, de mivel elkapták Fuentest így nem tudta szerencsére, és amúgy is azóta megbánta, blablabla stb...
Valverdének az eredményeit se törölték. Contadortól úgy elveszik a tdf győzelmet, hogy egyet pislog és már Schlecknél van.

Btw: Schleck apuka bankszámlájáról abban az időpontban komoly összeg vándorolt át Fuentesére, és Andy Schleck a Giro 2. helye után egy rövidebb időre eltűnt... Nincsenek itt véletlenek.

Bassot már én is leírtam egyszer, és nagyot tévedtem vele. Visszatérése óta egyre jobb, 2 évig nem edzhetett, persze h nem volt rögtön formában, nem fiatal már, még 1 vagy 2 éve lehet max. h tdf-et nyerjen és szerintem se lesz meg neki. De ettől még ő tűnik a legnagyobb kihívónak. Ha tényleg a TdFre készül dobogós lesz. Van olyan jó, mint Evans vagy a RadioShackes nyugdíjasok. Samunál és Joaquin Rodrigueznél még jobb is 😕. Menchov nem lesz. Van Den Broeck és Gesink a nagy kérdés. Tőlük sokat várok, meg még Kreuzigertől is, de ő úgy is Bassot segíti majd. A Liquigas tűnik MOST a legerősebb csapatnak, és egy jó formában lévő Bassonak ez elég lehet.

Nem tartozik a kedven versenyzőim közé, de azért jó lenne egy erős Basso a Tourra, kelljen már kicsit küzdeni Andynak a győzelemért, úgy többet ér. Még szemére vetnék, h nincs ellenfele 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
De Basso esetében azért ő elismerte, hogy volt kapcsolata Dr. Fuentes-el és részt vett kísérleti szerek kipróbálásában versenyen kívül és tudatában volt, hogy az valószínűleg dopping. De beismerte hülyeséget csinált.
Ez elég is volt az UCI-nak. Dr. Fuentes=biztos doppingolás.
Igaz nem bizonyított, de a tény ill. az orvos személye erre bőven elég volt.

Visszatérése óta Basso nem váltotta meg a világot. Nem olyan mikor 2003-ban amikor megnyerte a Tour fehér trikót v. a 2006-os Giro összetett győzelme. Persze sikült neki 2010-ben is megnyernie a Giro-t, de szerintem benne már nincs több.
Az, hogy ő most a Tour-ra készül nagyon, egyszerűen nincs sok esélye. Az olaszoknak már évtizedek óta (jobban mondva Pantani óta ) nem fekszik a Tour útvonala v. az egésze.
Akkor már inkább menjen a Vuelta-ra ott több esélye lenne. Bár az meg Menchov és a spanyolok felségterülete.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Mondjuk ez 100 %-an várható volt, hogy fellebez az UCI a spanyol döntés ellen. A spanyolok nem akarták, hogy a legjobb kerekesük nem versenyezzen, akár igaza volt, akár nem.
Az UCI meg mindent megtesz, hogy ne versenyezzen. Ha Bassot, Valverdet v. Vinokourov-ot is eltiltották (bár nekik erősebb és bizonyíthatóbb volt a vétkük ; de ha azt nézzük tök mindegy, hogy pl.: 0,1 v. 0,5 a mennyiség valamiből ami tiltva van, mert a szabályok megszegése így is, úgy is megvalósult, ha 0 a határszám) akkor sok jóra Contador sem számíthat.
Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy most kivételt tesznek. De, hogy miért azt nem tudom. Ez csak ilyen megérzés.

Szerintem idén még egy-két nagy név le fog bukni. Bár lehet ezen fejtegetésem nem nagy tipp, mivel évek óta egy-egy nagyobb név mindig lebukik.

De Contador-t a Tour-on biztos nem engedik, és így izgalmas kis versenyre számítok. A. Schleck nagy esélyessé lépett előre de kivel fog majd harcolni? Ki lép előrébb? Ez itt a kérdés.danyly
A spanyolok nem csak a legjobbjukat nem akarják eltiltani, hanem senkit se. És mivel úgy is mindenki doppingol nem feltétlen annyira elítélendő ez.

Valverde-t és Basso-t sose kapták el, Contadort meg igen. Éppen ezért se nem erősebb, se nem bizonyíthatóbb a vétkük. bár Basso elismerte annak a tényét, h akart doppingolni, de azt h doppingolt is, azt sose.

Contador védelme, nem a mennyiségre épül, hanem arra h vétlen volt az esetben, legalábbis a meséje szerint. Volt hasonló példa, amikor egy pingpongost hasonló körülmények között elítéltek, de másodfokon felmentették. Eddig ugyanez a Contador story is. Ha sikerül bebizonyítani újra, a várhatóan szőrösebb szívű bírónak vagy esküdteknek a meséjét, akkor felmenthetik. De a történet több ponton is igen gyenge lábakon áll, azt kell mondanom, h a spanyol jogászok valószínűleg túl jóhiszeműek voltak...

Contador nélkül /*márpedig én se hinném, h az ASO engedné Contadort indulni, bár egyelőre úgy néz ki, h a Giro-n ott lesz*/ a tdf még unalmasabb lesz, mint tavaly. A papírforma szerint Schleck megnyeri az első hegyi szakaszon. Ahhoz h tényleg izgalmas lehessen vele is történnie kéne valaminek, de erre gondolni se szabad! A tavalyi 1-3ból Contadoron kívül Menchov se lesz, esetleg Basso lehet az aki ellenfele lehet Schlecknek, állítólag a TdFre készül... De majd kiderül h ki milyen formában lesz, amúgy se a tdf szokott a legizgalmasabb lenni...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Mondjuk ez 100 %-an várható volt, hogy fellebez az UCI a spanyol döntés ellen. A spanyolok nem akarták, hogy a legjobb kerekesük nem versenyezzen, akár igaza volt, akár nem.
Az UCI meg mindent megtesz, hogy ne versenyezzen. Ha Bassot, Valverdet v. Vinokourov-ot is eltiltották (bár nekik erősebb és bizonyíthatóbb volt a vétkük ; de ha azt nézzük tök mindegy, hogy pl.: 0,1 v. 0,5 a mennyiség valamiből ami tiltva van, mert a szabályok megszegése így is, úgy is megvalósult, ha 0 a határszám) akkor sok jóra Contador sem számíthat.
Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy most kivételt tesznek. De, hogy miért azt nem tudom. Ez csak ilyen megérzés.

Szerintem idén még egy-két nagy név le fog bukni. Bár lehet ezen fejtegetésem nem nagy tipp, mivel évek óta egy-egy nagyobb név mindig lebukik.

De Contador-t a Tour-on biztos nem engedik, és így izgalmas kis versenyre számítok. A. Schleck nagy esélyessé lépett előre de kivel fog majd harcolni? Ki lép előrébb? Ez itt a kérdés.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Kicsit szar volt osztott képernyőn nézni a 2 versenyt, de megérte.
Frank Schleck és Cancellara is megnyerte a maga versenyét.
A luxemburgi testvérpár még nincs formában, de a hegyi taktika bejött, és ezzel lehet majd Tourt nyerni 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
'Bomba meglepetés'-re az UCI megfellebbezte Contador felmentését. Májusig elhúzódhat a tárgyalás, addig versenyezhet /*hacsak a szervezők nem döntenek úgy, h nem engedik indulni*/. Ha bűnösnek találják akkor a tdf-től kezdve minden azóta elért eredményét törlik, sőt ha jól gondolom az eltiltása viszont attól a naptól fog majd kezdődni, tehát gyakorlatilag ~fél évvel hosszabbítaná büntetését. //Ha jól tudom Bassonál és Valverdénél is így volt, de nem vagyok benne biztos

-----------------------------------

Más. Sastre idén is indul a Giron

több mint 14 éve
De azért nem volt rossz kis befutó.
Nuyens győzelme azért egy kicsit meglepett.

több mint 14 éve
Hát a mezőny még szezoneleji formában van...

több mint 14 éve
Farrarék jól benézték a végét.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Igen pont azt is akartam kérdezni, hogy 1.1-es v. 1.2-es?
Köszi neked is az infókat.

Kis bemelegítő a jövő hétre. 😊

több mint 14 éve
Aha, köszi a következő infót is.
Akkor itt van az én kis kedvencem Flecha is. 😊
Hajrá.

több mint 14 éve
Ez nem Protour, csak 1.1-es kategóriájú verseny, de nagyon jó névsor van rajta:
Boom, Devolder, Bozic, Boonen, Ciolek, Greipel, Pozzato, Cancellara, Ballan, Haedo, Flecha, Haussi, Duque, kisChavanel, ...

több mint 14 éve
Ja már beugrott. Ezen egyszer Bodrogi második lett Baden Cooke mögött 2002-ben. De jó kis sprinter volt az ausztrál.

több mint 14 éve
Köszi az infót.
Milyen ismertebbek nevek vannak jelen a versenyen?danyly
Cancellara, Boonen, Gilbert, Flecha, Haussler, Devolder, Pozzato, Ballan, gyakorlatilag mindenki aki számít.
Faxom Klemme is most kap defektet :/

több mint 14 éve
Köszi az infót.
Milyen ismertebbek nevek vannak jelen a versenyen?

több mint 14 éve
Akkor ez most milyen verseny is ? :rolleyes:
Mert a Flandriai körverseny (Ronde van Vlaanderen / Tour des Flandres) csak ápr.3-án lesz.danyly
Dwars door Vlaanderen. A Mini Flandriai, azért írtam hogy Kör' 😀 A macskaköves szezonnyitó verseny, kisebb jelentőségű mint a Tour Des Flandres, de azért jó lenne hozni 😊

több mint 14 éve
Akkor ez most milyen verseny is ? :rolleyes:
Mert a Flandriai körverseny (Ronde van Vlaanderen / Tour des Flandres) csak ápr.3-án lesz.

több mint 14 éve
Hátha valaki akarná nézni a Flandriai Kör't...
http://www.rtbf.be/livecenter/live_a-travers-la-flandre?id=7863eaglesmcnabb
Thx
Már hogy a p'csába ne akarnánk 😀Black_Adder
Eddig Boonennek volt egy szökési kísérlete, aztán a Sky állt be, most a Leopard dominál, remélem Kancellár bácsi nem hibázza el a lehetőséget 😀

több mint 14 éve
http://www.rtbf.be/livecenter/live_a-travers-la-flandre?id=7863eaglesmcnabb
Thx
Már hogy a p'csába ne akarnánk 😀

több mint 14 éve
Köszi a linket.
De előtte még azért lesz egy Katalán körverseny és egy Gent-Wevelgem egynapos.
Bár én a legendás Paris-Roubaix-t várom nagyon. A kedvenc egynaposom.

több mint 14 éve
http://www.rtbf.be/livecenter/live_a-travers-la-flandre?id=7863

több mint 14 éve
Hát ez az elszakadósdi állandó dolog évek óta mióta kitalálta az UCI, hogy ennyi+ennyi csapat lehet elsőosztályú, ennyi+ennyi versenyen kötelező részt venni stb.
Meg persze a mostani mizéria a rádió használat körül van.
Majd lenyugszanak, én ennek a hírnek nagy jelentőséget nem tulajdonítanák.

több mint 14 éve
11 csapat el akar szakadni az ucitól

több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye
Arról a versenyről sajna én is lemaradtam.
Goss igen ígéretes versenyző. Idén nyer még egy-két szakaszt valamelyik nagy körversenyen. Valószínű a Giro-n indítják.danyly
Lehet, hogy indul a Girón, de Cavendish lesz az elsőszámú sprinter. Goss egynaposokon még nagyon jó lehet, ráadásul szerintem meg fogja kapni a Vueltát is.

több mint 14 éve
Arról a versenyről sajna én is lemaradtam.
Goss igen ígéretes versenyző. Idén nyer még egy-két szakaszt valamelyik nagy körversenyen. Valószínű a Giro-n indítják.