Koncertek, fesztiválok
7 feliratkozó
17 napja
Mikey
18 629
Hogy is fogalmazzam meg. Ez a nő maga a megtestesült csoda. A zenéje, a tánca, az akrobatikus mutatványai, az egész látványvilág és koreográfia, annyira tökéletesen összeillik, hogy elképesztő. Az hogy valaki tánc közben vagy éppen több méter magasan fejjel lefelé lógva így hegedüljön, szinte a hihetetlen kategória.Na majd irj milyen volt. Kivancsi vagyok.Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.Ma este. 😊
Mikey
Mikey
Toca
Percre pontosan kezdődött a koncert, kb. másfél óra volt, üresjárat nélkül, a lassú és gyors számokat jól váltogatva. Kicsit foglalkoztatta a közönséget is, aki szerencsére vevő is volt erre, ez így külön tetszett.
A szervezés és biztosítás pedig nagyon profi volt, a parkolóban is precízen irányítottak merre-hogyan, aztán koncert után is a hatalmas autós forgalmat rendőri irányítással rugalmasan terelték. A Dome személyzete is kedves és mosolygós volt, összességében kellemes meglepetés volt ez a része, mert nem ezt szoktam meg.
Ritkán mondok ilyet, de en bloc tökéletes élmény volt.
18 napja
Na majd irj milyen volt. Kivancsi vagyok.Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.Ma este. 😊
Mikey
Mikey
19 napja
Mikey
18 629
Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.Ma este. 😊
Mikey
1 hónapja
Lesz itt "tűzijáték" jövőre, ahogy elnézem 😛
1 hónapja
IRON MAIDEN ANNOUNCE 'RUN FOR YOUR LIVES' WORLD TOUR 2025/26!
— Iron Maiden (@IronMaiden) September 19, 2024
The Run For Your Lives World Tour will kick off on May 27th next year in Budapest followed by 27 stadium, festival & arena shows around Europe. The tour marks 50 years since Steve Harris formed the band in late 1975… pic.twitter.com/RdkX7fBn5P
1 hónapja
JéBé
6 966
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)Brutal jo alapjai vannak, nagyon ude szinfolt a hazai palettan. Hallgattam vele podcastet, amelett hogy kicsit orult egyaltalan nem egy ostoba lany.
bogjosi
1 hónapja
Beki
700
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)SZIN-en volt szerencsém meghallgatni őt és ugyan a műfaj nem áll közel hozzám, de abszolút egyetértek. 😊
bogjosi
2 hónapja
Azért ez elég király, h Skrillex egy Bikini-számmal indította a szettjét a Szigeten. Kíváncsi lennék, hogyan futott bele. pic.twitter.com/CCGmCtLBpX
— Varga Ferenc (@filmklub) August 13, 2024
3 hónapja
bogjosi
1 448
imádom Sisi energikusságát! egy tündér 😀 (Park koncert)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
ozibozi
16 893
Minden változik, a hangzavar marad😎Sztem a fesztival tulaj, aki Szigetet is szervezi, tuti lehuzza rolot Soundnak. Durvan veszteseges lesz idei is. Durva volt latni h voltak meg kiado szallasok pl szerdai napon, ahogy mentem bejarat fele. Ugy hiszem h lesz helyettese vmilyen masik elektronikus fesztival formajaban idehaza, de Soundnak Zamardin tuti annyi.telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgwÁtnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
zacknorb
Megszavaztatták a parasztokat pár éve, vesztettek és már a városi bejelentett lakók akik haszonélvezők is voltak többségben és a turizmus nyert anno.
A. Strand fesztivál is marad ami mindig Aug végén szokott lenni.
Ha nem Soundra lesz más.
A fideszes nagyurak például idén elfirdították a színpadot, hogy ne Szántód, hanem Széplak-Siófok felé menjen a hang a Balaland 5*helyett.
Egy biztos, sokáig csend nem lesz arra😉
/a szezonból 10 nap /2x4-5 nap a szezon vesztére bele fog férni, csak adni kellene a szomszédoknak is. Ezt nagyon nem akarják, ijesztgetik a népeket, hogy akkor semmi nem lesz, pedig hoz annyit ami egész évben se jön be, de nem is akarnak osztozni, ezek meg többet már nem adnának.
Ilyenkor Chicken game
ozibozi
Beki
3 hónapja
Beki
700
Sztem a fesztival tulaj, aki Szigetet is szervezi, tuti lehuzza rolot Soundnak. Durvan veszteseges lesz idei is. Durva volt latni h voltak meg kiado szallasok pl szerdai napon, ahogy mentem bejarat fele. Ugy hiszem h lesz helyettese vmilyen masik elektronikus fesztival formajaban idehaza, de Soundnak Zamardin tuti annyi.telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgwÁtnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
zacknorb
Megszavaztatták a parasztokat pár éve, vesztettek és már a városi bejelentett lakók akik haszonélvezők is voltak többségben és a turizmus nyert anno.
Ha nem Soundra lesz más.
A fideszes nagyurak például idén elfirdították a színpadot, hogy ne Szántód, hanem Széplak-Siófok felé menjen a hang a Balaland 5*helyett.
/a szezonból 10 nap /2x4-5 nap a szezon vesztére bele fog férni, csak adni kellene a szomszédoknak is. Ezt nagyon nem akarják, ijesztgetik a népeket, hogy akkor semmi nem lesz, pedig hoz annyit ami egész évben se jön be, de nem is akarnak osztozni, ezek meg többet már nem adnának.
Ilyenkor Chicken game
ozibozi
3 hónapja
ozibozi
16 893
telex.hu/after/2024/07/10/balaton-sound-zamardi-vege?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IZp8F6gS5V7CqVkAnjRBwQndU5KV7-g-4pw53o-ewOrnnCYsW7uqo1p8_aem_M-WxCcE1A32suxZhMQsJgwÁtnevezik, átstrukturálódás lesz. Van vita most.
zacknorb
Ha nem Soundra lesz más.
Ilyenkor Chicken game
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Én sem, de most a Fishingen végighallgattam egy Devil's Trade koncertet, elképesztően magas minőség.Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozástÉn nem vagyok egy kimondott metal rajongó, de szerencse, hogy a fesztivál nyit más stílusok felé is. Nekem most nagyon tetszett a Cock Sparrer, Madball és az Enter Shikari is. 😊
www.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
Bruschi85
xrace77
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
xrace77
4 507
Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozástÉn nem vagyok egy kimondott metal rajongó, de szerencse, hogy a fesztivál nyit más stílusok felé is. Nekem most nagyon tetszett a Cock Sparrer, Madball és az Enter Shikari is. 😊
www.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
Bruschi85
4 hónapja
Tactful Cactus
13 812
Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozástNem tudom hogyan csinálják de évről évre a legjobb rock-metal etc. fesztivál.
Bruschi85
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Hellfest 4 napos közvetítése, ma este elkezdődik Arte oldalán, youtube, fb nézhető, jó szórakozástwww.arte.tv/fr/videos/119957-040-A/jour-1-megadeth-dropkick-murphys-babymetal-thursday/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
4 hónapja
Mikey
18 629
mas stilus, de nekem is felugrott a szemoldokom mikor meglattam, hogy egy neves hip hop dj/re 10k koruli a jegy az akvariumba vagy hova. 😀Ezt így észre se vettem eddig, bocsi. 😀 10k egy jegyért szerintem egyáltalán nem sok manapság egy neves előadó koncertjére, legyen szó bármilyen stílusról.
meg jo h lattam mar eloben anno.
Ja lesz
XZIBIT feat demrick pesten
www.facebook.com/events/1178136483220451/?ref=newsfeed
YoungZeeZee
Mondjuk elég nagy a szórás, ahogy mostanában kicsit jobban figyelgetem.
4 hónapja
YoungZeeZee
8 504
Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz.mas stilus, de nekem is felugrott a szemoldokom mikor meglattam, hogy egy neves hip hop dj/re 10k koruli a jegy az akvariumba vagy hova. 😀
Egyébként nagyon durva belépőárak vannak, vagy én maradtam le az elmúlt években, vagy nem tudom, de megdöbbentem mikor nézegettem a helyeket...
Mikey
meg jo h lattam mar eloben anno.
Ja lesz
XZIBIT feat demrick pesten
www.facebook.com/events/1178136483220451/?ref=newsfeed
4 hónapja
Mikey
18 629
Kicsit más stílus, mint amiről itt általában szó esik, de októberben megyek Lindsey Stirling koncertjére az MVM Dome-ba. 2019-ben már láthattam élőben, máig felejthetetlen élmény. A mostani koncert biztosan még jobb lesz, ha másért nem, akkor azért mert most sokkal közelebb lesz helyem a színpadhoz. Egyébként nagyon durva belépőárak vannak, vagy én maradtam le az elmúlt években, vagy nem tudom, de megdöbbentem mikor nézegettem a helyeket...
5 hónapja
ozibozi
16 893
origo:Nem sikerült a teltház, többszáz jegy még elérhető, pánikszerűen szabadulnak meg a
Gyerekek között füvező emberek, borzalmas káosz és más botrányok: rengetegen panaszkodnak az Azahriah-koncert miatt
NB2
Sztárok a jegyektől.
5 hónapja
origo:Gyerekek között füvező emberek, borzalmas káosz és más botrányok: rengetegen panaszkodnak az Azahriah-koncert miatt
5 hónapja
Jughead
5 092
Amúgy hiába féltem tőle, ez az Azahriah Puskás Aréna iszonyat profi elképesztő koncertshow volt. Az utolsó Mindegy konkrétan nálam top2-es koncertélmény (az első Hofi Parkos pogó közepi Hard resetet szerintem már semmi nem fogja megelőzni).Nagyszerű élmény volt.
Szóval vannak jegyek ticketswapen, aki teheti menjen, ajánlom.
zacknorb