NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Legalább az is kimegy tömeget i, aki sosem tenné amúgyFasza kis tűzijáték az majd segít egy kicsit hogy szeptemberre jó fasza legyen.olcsó lesz a sör!!!
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Fasza kis tűzijáték az majd segít egy kicsit hogy szeptemberre jó fasza legyen.olcsó lesz a sör!!!
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Fasza kis tűzijáték az majd segít egy kicsit hogy szeptemberre jó fasza legyen.
több mint 2 éve
aug 15-én mennénk le a tengerre, fosok, hogy ne kapja el senki...ráadásul eddig azzal nyugtattam magam, hogy ez nem annyira súlyos
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Feleségem főnökasszonyát 3 oltással úgy kiütötte a covid, hogy kórházba kellett vinni. Zokogott a fájdalomtól, tetőtöl talpig fájt mindene. Felkelni sem tud.Cégnél nálunk 3-4 Pfizerrel (egyikük asszem 2+egy Modernaval) most éppen heten betegek, ketten kórházban vannak/voltak közülük nehézlégzéssel, hármuknak meg 39 fokos láza volt 3-4 napig. Egyikük pedig tegnap lett pozitív, neki majdnen 40 fokos láza volt. Ketten nem annyira vészes tünetekkel vannak, de ők már egyszer átestek rajta télen.
Ez az oltás is lószart ér.
Bazzani
A két közvetlen kollégámról tudom, h ők májusban kapták a negyediket.
több mint 2 éve
Klaci79
22 215
megvan első pozitív tesztem...wow...pedig mennyit kibírtam 😊pár napot nekem itthon kellett maradni...valóban az lehettem, de némi "mintha náthás lennék" érzéstől eltekintve nem volt semmi.
semmi tünet, de egy kolléga covidos lett, meg kellett csinálni...
fxxxxm az egészbe...
Klaci79
Én elmentem biciklizni közben, itthon is sportoltam egy keveset, fűnyírás stb...aztán szombatra vége a karanténnak, vasárnapra negatív teszttel mentem dolgozni...nekem ennyi volt...2 Pfizer és 1 Moderna után
több mint 2 éve
Feleségem főnökasszonyát 3 oltással úgy kiütötte a covid, hogy kórházba kellett vinni. Zokogott a fájdalomtól, tetőtöl talpig fájt mindene. Felkelni sem tud.Sajnálom a főnökasszonyt nagyon szomorú,hogy kórházba került!
Bazzani
Attól viszont,hogy ő ennyire megszenvedett egy betegséget nem jelenti azt,hogy az oltás lószart ér. Egy példából sosem jó általánosítani.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Feleségem főnökasszonyát 3 oltással úgy kiütötte a covid, hogy kórházba kellett vinni. Zokogott a fájdalomtól, tetőtöl talpig fájt mindene. Felkelni sem tud.mikor és mivel lett beoltva?
Bazzani
honnan tudod hogy anélkül nem hal bele hamarabb?
több mint 2 éve
Feleségem főnökasszonyát 3 oltással úgy kiütötte a covid, hogy kórházba kellett vinni. Zokogott a fájdalomtól, tetőtöl talpig fájt mindene. Felkelni sem tud.Ez az oltás is lószart ér.
több mint 2 éve
Nálunk a nagyobbik lányom hazahozta egy táborból múlt előtti héten. Kis köhögés, torokkaparás, kisebb orrfolyás, hőemelkedés, de covid. Szerencsére jól van,ma lejár a karantén (igen van ilyen, lejelentette az orvos, fel is hívtak minket), a család többi tagja nem kapta el.....Kórtörténet:Mi lett a dolog vége?
Csütörtök reggel kis torokfájás nyelés közben más panasz nuku - háziorvos ☎️ írnak gyógyszert
Csütörtök délutánra fejfájás rossz közérzet vegtagfajdalom plusz 17:15-kor🌡️39,2 huhuhuhuuuu
Nagy nehezen sikerült levinni..
Péntek egész nap 37,5 plusz mínusz pár tized és Palikot idézve pokoli fejfájás...
Szombat reggel 36,8...WTF? hurrá....aha persze...ha nincs bennem egy deka lázcsillapító akkor egyből 38-at ostromolja....
Egyéb panasz köhögés erős mellkasi fájdalommal és ha feljön valami az meg méregzöld trutyi....
Háziorvos ez tuti covid teszt nélkül....
Ízeket érzek, levegő van dögivel....de ez láz vagy hőemelkedéssel járó fejfájás ami zavar ..
Plusz olyan érzés mintha náthám lenne...
Akkor most mi a faszom van?
ThundersNFL a Jobbágy
Mert a lányom ma kezdte a torokfájás részét.
Bazzani
Ha kíváncsi vagy teszteljétek, nekünk az "orros" teszt kimutatta halványan, a gyerekdokinál már hangsúlyosan. Mi azért is teszteltük, mert újabb táborba ment volna, ez így ugrott.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Kórtörténet:Szerintem ez valami klíma okozta megfázás.
Csütörtök reggel kis torokfájás nyelés közben más panasz nuku - háziorvos ☎️ írnak gyógyszert
Csütörtök délutánra fejfájás rossz közérzet vegtagfajdalom plusz 17:15-kor🌡️39,2 huhuhuhuuuu
Péntek egész nap 37,5 plusz mínusz pár tized és Palikot idézve pokoli fejfájás...
Szombat reggel 36,8...WTF? hurrá....aha persze...ha nincs bennem egy deka lázcsillapító akkor egyből 38-at ostromolja....
Egyéb panasz köhögés erős mellkasi fájdalommal és ha feljön valami az meg méregzöld trutyi....
Ízeket érzek, levegő van dögivel....de ez láz vagy hőemelkedéssel járó fejfájás ami zavar ..
ThundersNFL a Jobbágy
Rajtunk is végigment ez. Teszt negatív, ugyan ezek a tünetek. BKV-n, edzőteremben, irdodákban mintha nem lenne holnap megy az a rohadt hideg levegő fújás
De nem vagyok orvos, így csak okoskodok.
több mint 2 éve
Kórtörténet:Mi lett a dolog vége?
ThundersNFL a Jobbágy
Mert a lányom ma kezdte a torokfájás részét.
több mint 2 éve
telex.hu/koronavirus/2022/07/25/covid-19-jarvany-hatodik-hullam-omikron-ba-5-varians-vakcina-oltas-negyedik-adag-maszk-teszteles-forgatokonyvek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Klaci79
22 215
megvan első pozitív tesztem...wow...pedig mennyit kibírtam 😊semmi tünet, de egy kolléga covidos lett, meg kellett csinálni...
fxxxxm az egészbe...
több mint 2 éve
Kórtörténet:Csinálj gyorsteszt, és reménykedj
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Kórtörténet:Csütörtök reggel kis torokfájás nyelés közben más panasz nuku - háziorvos ☎️ írnak gyógyszert
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Hányszor írjam le, hogy szarul írtam hogy megbocsáásssss 😀asszem eleve már csak azok vannak talánMehetsz és Pfizert vagy Modernat fogsz kapni.De, hülyén írtam. 3.ra 1 dózisut kaptam, 2x Sputnik + Jensen.azt senki sem kapott 3dikra nem?Ha én 3.ra egy dózisut kaptam akkor 4.re mehetek ? 😀sztem csak a sputnik olyan két dózisú ami relevánsan különbözik
De ha az nem lesz két dózisú akkor kellene 5. ami meg nincs? 😀
Toca
Negritis, a vajda
nem félreértjük és jensen volt a 3dik?
Kúrfürst briareos
Toca
peterk2005 udvari bolond
a jensen pedig nem 2 dózisú tudtommal
Negritis, a vajda
Na majd meglátom akarom.
több mint 2 éve
asszem eleve már csak azok vannak talánMehetsz és Pfizert vagy Modernat fogsz kapni.De, hülyén írtam. 3.ra 1 dózisut kaptam, 2x Sputnik + Jensen.azt senki sem kapott 3dikra nem?Ha én 3.ra egy dózisut kaptam akkor 4.re mehetek ? 😀sztem csak a sputnik olyan két dózisú ami relevánsan különbözik
Toca
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Toca
peterk2005 udvari bolond
a jensen pedig nem 2 dózisú tudtommal
több mint 2 éve
Mehetsz és Pfizert vagy Modernat fogsz kapni.De, hülyén írtam. 3.ra 1 dózisut kaptam, 2x Sputnik + Jensen.azt senki sem kapott 3dikra nem?Ha én 3.ra egy dózisut kaptam akkor 4.re mehetek ? 😀sztem csak a sputnik olyan két dózisú ami relevánsan különbözik
Toca
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Toca
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
De, hülyén írtam. 3.ra 1 dózisut kaptam, 2x Sputnik + Jensen.azt senki sem kapott 3dikra nem?Ha én 3.ra egy dózisut kaptam akkor 4.re mehetek ? 😀sztem csak a sputnik olyan két dózisú ami relevánsan különbözik
Toca
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
azt senki sem kapott 3dikra nem?Ha én 3.ra két dózisut kaptam akkor 4.re mehetek ? 😀sztem csak a sputnik olyan két dózisú ami relevánsan különbözik
Toca
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ha én 3.ra két dózisut kaptam akkor 4.re mehetek ? 😀sztem csak a sputnik olyan két dózisú ami relevánsan különbözik
Toca
több mint 2 éve
Mi már nem akarunk negyediket, a harmadik után is pocsék volt és még úgy is elkaptam másodszor, igaz enyhén.Én sem oltakozok többet.
dande2
A feleségemnek nőgyógyászati, nekem urológiai problémáim lettek tőle.
De az oltott kollégáimnál is sok problema jött elő aminek nem találtak más orvosi okát.
3 oltás mellett is elkaptam és kutya beteg voltam tőle. Ugyanannyira mint amikor oltásom se volt.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 2 éve
Én amiatt aggódom, hogy nincs ötödik. Fateréknak beadattam a negyediket még februárban, aztán itt megállt a sztori, ötödikre nem lehet jelentkezni fél év eltelte után sem. Ha lenne valami hír, hogy megvárják az omikron variánsos pfizert vagy valami, akkor oké, érteném. De így most mivan? Egy évig fontos volt az oltottság, most már leszarjuk?(Fater 84 éves, minden létező rizikófaktorral, neki kéne a rendszeres oltás feltétlenül. Ha az elkapást nem is akadályozza, a lefolyást enyhíti továbbra is.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)