Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem kell a duma.....En 20 évig aprilistol szeptemberig szemvedtem az allergia miatt.Diprophos injekció. Én ilyenkor augusztus végén beadatom, aztán egy hónapig szinte semmi panaszom nincs. Egyébként Lordestint és Tamalist szedek egyszerre, de az szinte semmit nem ér.Én jelenleg napi kettőt szedek, egyet este egyet reggel, és a reggeli sztem nem hat még amikor megyek melóba. Nekem is az a bajom, h 10 másodpercenként orrot kell fújnom, és mire visszahúzom a maszkot már kb fújhatom megint. Ha meg esetleg nem kell fél percig, akkor a maszk ingerel annyira, h megőrülök. Ha elkezd hatni a gyógyszer, utána már elvagyok órákat is maszkban ha kell.Allergiás társaimtól kérdezem, ti hogy bírjátok - főleg a reggeli órákban - a maszkot?Nekem a maszkkal semmi bajom reggel, ha elotte nap este bevettem az allegra forte-t.
Borbinho
Viszont ha elfelejtettem, akkor nem a maszk a problema, hanem hogy kb "taknyom-nyalam" egybefolyik es eg a szemem amit kb kikaparnek a helyerol, de cserebe omlik belole a konny.
topin
De majd próbálok másik gyógyszert, hátha segít.
Borbinho
Mondjuk én egész évben allergiás vagyok, de a tavasz vége nyár eleje és az augusztus vége szeptember a legkutyább időszak.
Bruce
3 éve nincs mióta eleget alszom,kevesebb stressz ér.
Most a gyerekek szenvednek ezzel vittek is papirt a suliba a dokitol.
Ha veletlen sok alkoholt iszok es keveset alszok akkor azert tüsszögök masnap.
Es nem nem voltam alkesz 20 évig 😊
Janek
Én is ezt mondom a gyerekeknek 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
En 20 évig aprilistol szeptemberig szemvedtem az allergia miatt.Diprophos injekció. Én ilyenkor augusztus végén beadatom, aztán egy hónapig szinte semmi panaszom nincs. Egyébként Lordestint és Tamalist szedek egyszerre, de az szinte semmit nem ér.Én jelenleg napi kettőt szedek, egyet este egyet reggel, és a reggeli sztem nem hat még amikor megyek melóba. Nekem is az a bajom, h 10 másodpercenként orrot kell fújnom, és mire visszahúzom a maszkot már kb fújhatom megint. Ha meg esetleg nem kell fél percig, akkor a maszk ingerel annyira, h megőrülök. Ha elkezd hatni a gyógyszer, utána már elvagyok órákat is maszkban ha kell.Allergiás társaimtól kérdezem, ti hogy bírjátok - főleg a reggeli órákban - a maszkot?Nekem a maszkkal semmi bajom reggel, ha elotte nap este bevettem az allegra forte-t.
Borbinho
Viszont ha elfelejtettem, akkor nem a maszk a problema, hanem hogy kb "taknyom-nyalam" egybefolyik es eg a szemem amit kb kikaparnek a helyerol, de cserebe omlik belole a konny.
topin
De majd próbálok másik gyógyszert, hátha segít.
Borbinho
Mondjuk én egész évben allergiás vagyok, de a tavasz vége nyár eleje és az augusztus vége szeptember a legkutyább időszak.
Bruce
3 éve nincs mióta eleget alszom,kevesebb stressz ér.
Most a gyerekek szenvednek ezzel vittek is papirt a suliba a dokitol.
Ha veletlen sok alkoholt iszok es keveset alszok akkor azert tüsszögök masnap.
Es nem nem voltam alkesz 20 évig 😊
több mint 5 éve
Még nem készült el az új dizájnos virágkaspó 😛Csak annyi a kérdésem: hol van Cecília?igazi berobbanás napi 5000 esetnél lesz sztem, úgy 2 hét múlvaGondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza
briareos
nagylaza
több mint 5 éve
Annyit nem is fogunk tesztelni oer nap hogy annyi eset legyen. Azt en is tulzasnak erzem, bar 3 hete az 500at is majdhogynem lehetetlennek tartottam kis tulzassal.A nem egészen 20 milliós Romániában a pénteki adatok szerint 1339 új eset van, több mint egy hónapja napi 1200 körül mozog a fertőzöttek átlagos száma. Ua. sokkal több a halott, mint nálunk: pénteken „újabb 47 áldozatról számolt be a stratégiai kommunikációs törzs”. A halálos áldozatok száma ezzel: 3812.
Vrij6
több mint 5 éve
Annyit nem is fogunk tesztelni oer nap hogy annyi eset legyen. Azt en is tulzasnak erzem, bar 3 hete az 500at is majdhogynem lehetetlennek tartottam kis tulzassal.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
hát legyen igazadAz 5e szerintem kicsit túlzottnak tűnik, nálunk ötször-hatszor nagyobb országok produkáltak napi 5e esetetigazi berobbanás napi 5000 esetnél lesz sztem, úgy 2 hét múlvaGondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza
briareos
slowmotion
több mint 5 éve
Az 5e szerintem kicsit túlzottnak tűnik, nálunk ötször-hatszor nagyobb országok produkáltak napi 5e esetetigazi berobbanás napi 5000 esetnél lesz sztem, úgy 2 hét múlvaGondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza
briareos
több mint 5 éve
szabadpecs.hu/2020/09/legalabb-11-orvosi-golyataboros-egyetemista-megfertozodott-de-meselunk-egy-masik-szomoru-tortenetet-is/?fbclid=IwAR2Zx8lmuUkymrRpCBE8Dz3ZMdAGBRbnf9MSF8K5vA-OChWNF3SuugjYfYgGolyataborrol persze, hogy tudok. Tegnap targyaltam az egyik erintettel pont, hogy tudja majd a kieso orakat potolni. Amit a surgirol irtak az kamu szagu, ott minden tunetest leszurnek.
akinek van feles ideje olvassa el 😊
doki erről tudsz valamit?
NB2
Egyebkent harmadevtol ( tehat akik betegagyhoz is mennek mar) az OSSZES PECSI MEDIKUST LESZURTEK. Minket koteleztek, hogy az elso ora elott ezt le ellenorizzuk.
Ami a balfasz vezetes sara, hogy az orvos avatas, eskutetel es diplomaosztas mind juniusi eredeti, mind a julisi potidopontban dekan utasitasara elmaradt virushelyzette hivatkozva (tobbi karon volt diplomaoszto), viszont az osszes golyatabort megtartottak augusztus vegen ( HOK szervezes). A dekant a mostani vegzosok szetszedik, tele van a FB ezekkel, o pedig becsuletsertesi eljarast akar. No comment.
Egyebkent ma szabadteren a vegzos hallgatok rendorsegi engedellyel a rektor es intezetvezetok elott sajat szervezesben leteszik az orvosi eskut.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Csak annyi a kérdésem: hol van Cecília?igazi berobbanás napi 5000 esetnél lesz sztem, úgy 2 hét múlvaGondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza
briareos
több mint 5 éve
szabadpecs.hu/2020/09/legalabb-11-orvosi-golyataboros-egyetemista-megfertozodott-de-meselunk-egy-masik-szomoru-tortenetet-is/?fbclid=IwAR2Zx8lmuUkymrRpCBE8Dz3ZMdAGBRbnf9MSF8K5vA-OChWNF3SuugjYfYgElolvastam, szép történet. Nem vagyok sem a kormány, sem az operatív törzs tagja, de eljátszottam a gondolattal, hogy a lélegeztetőgépekre kiadott 300 milliárd forint egy részét talán inkább tesztelésre kellett volna költeni.
akinek van feles ideje olvassa el 😊
NB2
több mint 5 éve
igazi berobbanás napi 5000 esetnél lesz sztem, úgy 2 hét múlvaGondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza
több mint 5 éve
Bocs😊Ironizálni próbáltam...Gondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/koronavirus-oltas-vakcina-eu-who-covax.712792.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ironizálni próbáltam...Gondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
nagylaza

több mint 5 éve
Gondolod? Szerintem azon már túlvagyunk...510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6
warr_b
több mint 5 éve
510 uj eset, 8097 db tesztbol.Most már bármelyik pillanatban berobbanhat!
Vrij6

több mint 5 éve
510 uj eset, 8097 db tesztbol.+ 3 halott
Vrij6
több mint 5 éve
510 uj eset, 8097 db tesztbol.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
mától hivatalosan is lazítottak a határzáron24.hu/kulfold/2020/09/04/masodik-hullam-hatarzar-koronavirus-teszt-rendelet/
ez a legfontosabb része: "Sporteseményre, a sportrendezvényre, illetve a kulturális rendezvényre érkezőknek a megelőző 3 napon belül, egy alkalommal elvégzett PCR teszt is elegendő. Aki ilyen rendezvényre érkezik, annak már rendelkeznie kell jeggyel, és meg is vizsgálhatják Magyarországon."
nem akarják orbánék elveszíteni azt a szuperkupa döntőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
szabadpecs.hu/2020/09/legalabb-11-orvosi-golyataboros-egyetemista-megfertozodott-de-meselunk-egy-masik-szomoru-tortenetet-is/?fbclid=IwAR2Zx8lmuUkymrRpCBE8Dz3ZMdAGBRbnf9MSF8K5vA-OChWNF3SuugjYfYgakinek van feles ideje olvassa el 😊
több mint 5 éve
m.hvg.hu/itthon/20200904_koronavirusjarvany_magyar_orvosi_kamara_intezkedesek_azonnal_a_masodik_hullam_ellen_pinter_sandor_kasler_miklosNem vagyunk már most elkésve a lokális kezeléshez? Már a szűk környezetemben is a jelentős átfertőzöttség lehetőségét látom. Az iskolakezdés hatásaira pedig még 2-3 hetet várni kell 😕
Vrij6
több mint 5 éve
m.hvg.hu/itthon/20200904_koronavirusjarvany_magyar_orvosi_kamara_intezkedesek_azonnal_a_masodik_hullam_ellen_pinter_sandor_kasler_miklos
több mint 5 éve
Fő a következetesség, avagy "jajj néha elfeledkezünk róla, hogy még eu tagok vagyunk, de gyorsan korrigálunk"“Nem jöhet senki, határzár!” - eljut sokmillió emberhez.
m.hvg.hu/itthon/20200904_kormanyules_teszt_hatarzar
r.baggio
“A magyar gazdaság zavartalan működése érdekében az üzleti célú beutazást a továbbiakban engedélyezik.
Magyarországra történő beutazás esetén egy alkalommal, a hazai teszttel egyenértékűnek ismerik el a schengeni tagállamban készült PCR tesztet is.” - eljut pár tízezer emberhez.
Jófiúk is vagyunk, lenyugodhat az EU a picsába, de kemény faszagyereknek is látszunk, lenyugodhatnak a ránk szavazó agyhalottak is a picsába.
Végülis ez a politika.
több mint 5 éve
Fő a következetesség, avagy "jajj néha elfeledkezünk róla, hogy még eu tagok vagyunk, de gyorsan korrigálunk"Augusztus végén döntött a kormány arról, hogy Magyarországra szeptember elsejétől nem léphet be nem magyar állampolgár, kivéve, ha állandó, vagy 90 napon túli magyarországi tartózkodási engedélye van (ez esetben a családtagok is beléphetnek), ha itt dolgozó sportoló vagy sportszakember, ha szállítmányozó, aki teherforgalmat bonyolít, ha hivatalos látogatáson lévő személy, vagy mindazok, akik igazolni tudják, hogy az elmúlt fél évben elkapták a Covid-19 betegséget.
m.hvg.hu/itthon/20200904_kormanyules_teszt_hatarzar
r.baggio
Ez jó, mert akkor már nem lehet újra fertőző, vagy hordozó, vagy akármi? Nem úgy volt, hogy voltak akik gyógyulás után újra elkapták?