Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Franc.na csapjál hozzá néhány nullát, komolyan egy gyorsteszt árát akarod összevetni egy komplett labor napi leszámlázott költségével, eszközbeszerzésével, mer dobnál egy hátast, a 30k kábé csak a sürgősségi felárTehát az ára miatt.Hülye kérdés következik.mer nem tudod mennyibe kerül
Ha a szennyvízből tudnak mintát venni akkor vizeletből vagy székletből miért nem?
Bazzani
a szennyvízből következtetsz 100k ember fertőzöttségére, a individuálisból meg egyre
sutianap
Akkor vizeletből többe kerül mint 30k/fő.
Bazzani
sutianap
Nálunk most tesztelnek végig egy óvodát ezzel sz orrba dugós dologgal. Kiskölköknek nem lesz kellemes.
több mint 5 éve
de akkor az olvasó közönsége nem értené ...Az. 😕tudom, bennem van a hiba, szar dolog ez a helyesírás-fétis, de legalább tanulna meg helyesen írni baszki...
Rákerestem,és ez jött szembe:
Mint tudjátok, szeptember 11-én országos demonstrációt szervezünk a Normális Életért, DE ÚGY TŰNIK, HOGY NEM IS AKÁR MILYET! Olyan nagy az érdeklődés vidékről is, hogy külön megyei közösségeket hoztunk létre, hogy összefogjuk az erőnket és az embereket.
Mivel nem csak a megyeszékhelyekről, hanem rengeteg településről is jelezték, hogy részt kívánnak venni ott is a jövőheti eseményen, ha minden így halad, akkor Magyarország legkiterjedtebb megmozdulását fogjuk létrehozni, amire nagy szükség is van, ha a jövőben NORMÁLIS ÉLETET AKARUNK ÉLNI!
baszki...
Vrij6
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az. 😕tudom, bennem van a hiba, szar dolog ez a helyesírás-fétis, de legalább tanulna meg helyesen írni baszki...
Mint tudjátok, szeptember 11-én országos demonstrációt szervezünk a Normális Életért, DE ÚGY TŰNIK, HOGY NEM IS AKÁR MILYET! Olyan nagy az érdeklődés vidékről is, hogy külön megyei közösségeket hoztunk létre, hogy összefogjuk az erőnket és az embereket.
Mivel nem csak a megyeszékhelyekről, hanem rengeteg településről is jelezték, hogy részt kívánnak venni ott is a jövőheti eseményen, ha minden így halad, akkor Magyarország legkiterjedtebb megmozdulását fogjuk létrehozni, amire nagy szükség is van, ha a jövőben NORMÁLIS ÉLETET AKARUNK ÉLNI!
baszki...
Vrij6
több mint 5 éve
na csapjál hozzá néhány nullát, komolyan egy gyorsteszt árát akarod összevetni egy komplett labor napi leszámlázott költségével, eszközbeszerzésével, mer dobnál egy hátast, a 30k kábé csak a sürgősségi felárTehát az ára miatt.Hülye kérdés következik.mer nem tudod mennyibe kerül
Ha a szennyvízből tudnak mintát venni akkor vizeletből vagy székletből miért nem?
Bazzani
a szennyvízből következtetsz 100k ember fertőzöttségére, a individuálisból meg egyre
sutianap
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Diprophos injekció. Én ilyenkor augusztus végén beadatom, aztán egy hónapig szinte semmi panaszom nincs. Egyébként Lordestint és Tamalist szedek egyszerre, de az szinte semmit nem ér.Én jelenleg napi kettőt szedek, egyet este egyet reggel, és a reggeli sztem nem hat még amikor megyek melóba. Nekem is az a bajom, h 10 másodpercenként orrot kell fújnom, és mire visszahúzom a maszkot már kb fújhatom megint. Ha meg esetleg nem kell fél percig, akkor a maszk ingerel annyira, h megőrülök. Ha elkezd hatni a gyógyszer, utána már elvagyok órákat is maszkban ha kell.Allergiás társaimtól kérdezem, ti hogy bírjátok - főleg a reggeli órákban - a maszkot?Nekem a maszkkal semmi bajom reggel, ha elotte nap este bevettem az allegra forte-t.
Borbinho
Viszont ha elfelejtettem, akkor nem a maszk a problema, hanem hogy kb "taknyom-nyalam" egybefolyik es eg a szemem amit kb kikaparnek a helyerol, de cserebe omlik belole a konny.
topin
De majd próbálok másik gyógyszert, hátha segít.
Borbinho
Mondjuk én egész évben allergiás vagyok, de a tavasz vége nyár eleje és az augusztus vége szeptember a legkutyább időszak.
több mint 5 éve
26 év a fertőzöttek átlagéletkora, azt is vegyük hozzá. Ez alapján ezt a vírust már a fiatalok garantáltan széthordozzák, szóval a határzár ilyen statisztikáknál értelmetlen belső korlátozások nélkülSzkeptikus munkatársaim:
r.baggio
"Megmondta a tévé, hogy ez egy okos koronavírus, csak a fiatalokat fertőzi most. Hát persze. Tavasszal még az öregeket...
Hazudik ez mind."
Nem kezdem el magyarázni nekik.
Elengedtem.
Kurvára nincs értelme...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
ez a kamupártos Gödény ugye?yep
remek példány
gamerkr

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ez a kamupártos Gödény ugye?remek példány
több mint 5 éve
Az. 😕"Dr" Gödény elindította a fb mozgalmát - Normális élethez ragaszkodók...mok.hu/hirek/mokhirek/a-magyar-orvosi-kamara-elhatarolodik-a-virusszkeptikus-csoportokat-vezeto-orvosoktolEz kifejezetten Pocs nevu ortopedus faszkalap ellen kellett meghozni, mert o sajnos a Heves megyei MOK elnoke, es Godennyel karoltve haknizik es mindenhol mint MOK tisztsegviselo nyilatkozik. Orvosi berkekben a Godennyel valo osszebutorozasa ota megy, hogy fel kell lepni ellene
Negritis
diverdoc
megyei csoportok, közös fellépések stb...(a borsodiba beléptem kíváncsiságból)
Az emberi hülyeség, határtalan...
Pari
www.facebook.com/DoktorGodeny/photos/gm.1211010969298188/2684596521799658/
baszki...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
"Dr" Gödény elindította a fb mozgalmát - Normális élethez ragaszkodók...mok.hu/hirek/mokhirek/a-magyar-orvosi-kamara-elhatarolodik-a-virusszkeptikus-csoportokat-vezeto-orvosoktolEz kifejezetten Pocs nevu ortopedus faszkalap ellen kellett meghozni, mert o sajnos a Heves megyei MOK elnoke, es Godennyel karoltve haknizik es mindenhol mint MOK tisztsegviselo nyilatkozik. Orvosi berkekben a Godennyel valo osszebutorozasa ota megy, hogy fel kell lepni ellene
Negritis
diverdoc
megyei csoportok, közös fellépések stb...(a borsodiba beléptem kíváncsiságból)
Az emberi hülyeség, határtalan...
több mint 5 éve
Tehát az ára miatt.Hülye kérdés következik.mer nem tudod mennyibe kerül
Bazzani
sutianap
több mint 5 éve
Hülye kérdés következik.mer nem tudod mennyibe kerül
Bazzani

több mint 5 éve
Hülye kérdés következik.Ha a szennyvízből tudnak mintát venni akkor vizeletből vagy székletből miért nem?
több mint 5 éve
sziasztok. valaki járt már úgy hogy tesztre kötelezték (rokon következtében), majd meglátva a tolongó sort, úgy vélte máskor ejti meg, azonban két napon belül kapott eredményt az elvégzett (???) tesztről, s pozitivat jelzett? 😊ez valami olyan lehet, mint az egyszeri versenyző, aki kokszolt, és ezért az edzője vizeletét próbálta leadni - abban meg szintén volt valami tiltott szer
Ventura
több mint 5 éve
sziasztok. valaki járt már úgy hogy tesztre kötelezték (rokon következtében), majd meglátva a tolongó sort, úgy vélte máskor ejti meg, azonban két napon belül kapott eredményt az elvégzett (???) tesztről, s pozitivat jelzett? 😊fb terjednek ezek a hoaxok, te tudsz valakiről aki személyesen átélte?
Ventura
több mint 5 éve
sziasztok. valaki járt már úgy hogy tesztre kötelezték (rokon következtében), majd meglátva a tolongó sort, úgy vélte máskor ejti meg, azonban két napon belül kapott eredményt az elvégzett (???) tesztről, s pozitivat jelzett? 😊
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
3K. kurvák, kokó, konyaknemá, a jakton van a legnagyobb életvki említette, hogy az, hogy kormány ülést is lehetett volna tartani az Adrián, nem jelent semmit, mert ők nem tömeg nyaraló helyeken voltak. viszont úgy gondolom, hogy nagyon komoly felelősség van abban, hogy milyen példát mutatsz állami vezetőként. ha azt látják, hogy lemész, akkor ő is le fog menni, mert az emberek nagy része nem érzékeli a különbséget, hogy vki magánrepülőn megy le és egyből felszáll a jachtra, amin a tengeren van, és maximum ha szerencsések néhány delfinnel találkozol, míg lemész kocsival/vonattal/busszal, kifekszel a tömött strandra, beülsz a tömött horvát lángosozóba este meg a teli étterembe. én azt mondom, hogy nem lenne elég mondani, hogy példát mutatni is. ja és a fél megoldások sem jönnek be, hogy teljes határzárat hirdetünk, majd két lécci után mégsem teljes az a határzár ...Még külön mondani kell 600 hulla után?459.Miért? Mondta valaki, hogy maradjunk nyugton? Nem az volt, hogy irány a Balaton?
Hülye faszszopó ország, hogy senki nem tudott nyugton maradni.
Amadeus
nagylaza
Amadeus
csebi
sutianap
több mint 5 éve
nemá, a jakton van a legnagyobb életvki említette, hogy az, hogy kormány ülést is lehetett volna tartani az Adrián, nem jelent semmit, mert ők nem tömeg nyaraló helyeken voltak. viszont úgy gondolom, hogy nagyon komoly felelősség van abban, hogy milyen példát mutatsz állami vezetőként. ha azt látják, hogy lemész, akkor ő is le fog menni, mert az emberek nagy része nem érzékeli a különbséget, hogy vki magánrepülőn megy le és egyből felszáll a jachtra, amin a tengeren van, és maximum ha szerencsések néhány delfinnel találkozol, míg lemész kocsival/vonattal/busszal, kifekszel a tömött strandra, beülsz a tömött horvát lángosozóba este meg a teli étterembe. én azt mondom, hogy nem lenne elég mondani, hogy példát mutatni is. ja és a fél megoldások sem jönnek be, hogy teljes határzárat hirdetünk, majd két lécci után mégsem teljes az a határzár ...Még külön mondani kell 600 hulla után?459.Miért? Mondta valaki, hogy maradjunk nyugton? Nem az volt, hogy irány a Balaton?
Amadeus
nagylaza
Amadeus
csebi

több mint 5 éve
Én jelenleg napi kettőt szedek, egyet este egyet reggel, és a reggeli sztem nem hat még amikor megyek melóba. Nekem is az a bajom, h 10 másodpercenként orrot kell fújnom, és mire visszahúzom a maszkot már kb fújhatom megint. Ha meg esetleg nem kell fél percig, akkor a maszk ingerel annyira, h megőrülök. Ha elkezd hatni a gyógyszer, utána már elvagyok órákat is maszkban ha kell.Allergiás társaimtól kérdezem, ti hogy bírjátok - főleg a reggeli órákban - a maszkot?Nekem a maszkkal semmi bajom reggel, ha elotte nap este bevettem az allegra forte-t.
Borbinho
Viszont ha elfelejtettem, akkor nem a maszk a problema, hanem hogy kb "taknyom-nyalam" egybefolyik es eg a szemem amit kb kikaparnek a helyerol, de cserebe omlik belole a konny.
topin
De majd próbálok másik gyógyszert, hátha segít.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Allergiás társaimtól kérdezem, ti hogy bírjátok - főleg a reggeli órákban - a maszkot?Nekem a maszkkal semmi bajom reggel, ha elotte nap este bevettem az allegra forte-t.
Borbinho
több mint 5 éve
vagy:vki említette, hogy az, hogy kormány ülést is lehetett volna tartani az Adrián, nem jelent semmit, mert ők nem tömeg nyaraló helyeken voltak. viszont úgy gondolom, hogy nagyon komoly felelősség van abban, hogy milyen példát mutatsz állami vezetőként. ha azt látják, hogy lemész, akkor ő is le fog menni, mert az emberek nagy része nem érzékeli a különbséget, hogy vki magánrepülőn megy le és egyből felszáll a jachtra, amin a tengeren van, és maximum ha szerencsések néhány delfinnel találkozol, míg lemész kocsival/vonattal/busszal, kifekszel a tömött strandra, beülsz a tömött horvát lángosozóba este meg a teli étterembe. én azt mondom, hogy nem lenne elég mondani, hogy példát mutatni is. ja és a fél megoldások sem jönnek be, hogy teljes határzárat hirdetünk, majd két lécci után mégsem teljes az a határzár ...Még külön mondani kell 600 hulla után?459.Miért? Mondta valaki, hogy maradjunk nyugton? Nem az volt, hogy irány a Balaton?
Amadeus
nagylaza
Amadeus
csebi
járjon minden háztartásnak alanyi jogon (de legalább akkor a Fidesz szavazóknak) egy hét Adria valamelyik kormányközeli stróman jachtján.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Pontosan. Ezért is van hiába csak egy pl.: szíjjártópetikéből, remek példát mutat nekünk egyszerű magyar állampolgároknak, mint külügyminiszter.vki említette, hogy az, hogy kormány ülést is lehetett volna tartani az Adrián, nem jelent semmit, mert ők nem tömeg nyaraló helyeken voltak. viszont úgy gondolom, hogy nagyon komoly felelősség van abban, hogy milyen példát mutatsz állami vezetőként. ha azt látják, hogy lemész, akkor ő is le fog menni, mert az emberek nagy része nem érzékeli a különbséget, hogy vki magánrepülőn megy le és egyből felszáll a jachtra, amin a tengeren van, és maximum ha szerencsések néhány delfinnel találkozol, míg lemész kocsival/vonattal/busszal, kifekszel a tömött strandra, beülsz a tömött horvát lángosozóba este meg a teli étterembe. én azt mondom, hogy nem lenne elég mondani, hogy példát mutatni is. ja és a fél megoldások sem jönnek be, hogy teljes határzárat hirdetünk, majd két lécci után mégsem teljes az a határzár ...Még külön mondani kell 600 hulla után?459.Miért? Mondta valaki, hogy maradjunk nyugton? Nem az volt, hogy irány a Balaton?
Amadeus
nagylaza
Amadeus
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Orbán kérhette volna szebben is az itthoni nyaralást. Mondjuk ki vesz komolyan egy pénteki rádiós standuppot? Kevesebb gyuribácsi, kevesebb migráns, kevesebb háttérhatalom, aztán ha baj van, hallgatunk a főnökre.
több mint 5 éve
Halasra akiket bevittek az utóbbi pár hétben, 6 fő, mind 80-104 közöttiek. Kecskeméti szociális otthonból vittek kettőt, és nem tudni, hogy a személyzetet tesztelik/tesztelték-e.Két dologgal lehetne legalább a halálozási számokat lent tartani: EÜ személyzet és idős otthonok folyamatos tesztelése, ellenőrzése...Kérdés van-e rá kapacitás.