Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Lol arra az orvosra aki neo citrant ajanl barmire is...
Az illeto felelossegerzeterol meg mindent elmond, hogy elment egy ilyen gyulesre vagy mire ugy, hogy szarul volt.
Persze az orvos is hibas, de azert ne haritsuk a felelosseget.
Borbinho
Nekünk most a moziban ült az első sorban egy nő, aki végigköhögte az egész filmet. Céges vetítés volt, de hát az ingyenjegyet nem lehet veszni hagyni...
r.baggio
és ezért mentetek?

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 685 — Lucas Scott
Nem szeretnék semmilyen szektázós témába belemenni, csak a tisztánlátás végett a pápai gyülekezeti témára reagálva:

A fertőzött tag előző nap elment a háziorvosához, mivel nagyon fájt a torka és a kelletténél sokkal többet tüsszentett. Az orvos szerint sima megfázás kezdeti tünetei, C-vitamin, ha nem múlik, akkor neocitran. Emberünk megkérdezte, hogy ezekben az időkben, látva mi van a világban ne menjen el tesztelni, mire az orvos: minek?

Mivel így reagált, barátunk elment másnap az alkalomra, ahol 1.5m távolságot kell tartani, nem is voltak sokan, mivel kisebb a terem. A szabályokat betartva, feliratkozva a jelenléti ívre alkalom után hazament, két nap múlva egy másik tagot be kellett vinni a kórházba, utána derültek ki a dolgok..
#JC6
hittársadnak üzenem, hogy ellenség nem kell neki, ha háziorvosa neocitrant ajánl. én háziorvosomnál mikor rákérdeztem, hogy azt igyak-e, azt mondta, hogy ha van otthon akkor adjam oda az ellenségemnek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Az illeto felelossegerzeterol meg mindent elmond, hogy elment egy ilyen gyulesre vagy mire ugy, hogy szarul volt.
Borbinho
Nekünk most a moziban ült az első sorban egy nő, aki végigköhögte az egész filmet. Céges vetítés volt, de hát az ingyenjegyet nem lehet veszni hagyni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician
Nem szeretnék semmilyen szektázós témába belemenni, csak a tisztánlátás végett a pápai gyülekezeti témára reagálva:

A fertőzött tag előző nap elment a háziorvosához, mivel nagyon fájt a torka és a kelletténél sokkal többet tüsszentett. Az orvos szerint sima megfázás kezdeti tünetei, C-vitamin, ha nem múlik, akkor neocitran. Emberünk megkérdezte, hogy ezekben az időkben, látva mi van a világban ne menjen el tesztelni, mire az orvos: minek?

Mivel így reagált, barátunk elment másnap az alkalomra, ahol 1.5m távolságot kell tartani, nem is voltak sokan, mivel kisebb a terem. A szabályokat betartva, feliratkozva a jelenléti ívre alkalom után hazament, két nap múlva egy másik tagot be kellett vinni a kórházba, utána derültek ki a dolgok..
#JC6
kutyabaj csak egy átlagos szívkór.
Meggyógyul s ha nyolc napon túl is eltart, a tünetei szűnnek majd.
briareos
én ezt linkeltem:
 www.infopapa.hu/hirek/olvas/tobb-megbetegedes-is-osszefuggesbe-hozhato-a-hit-gyulekezete-papai-kozossegevel-2020-08-05-192152

gyülekezet összejövetelein egyébként csak olyan személy vehetett (volna ?) részt, akinek az elmúlt 2 hétben nem volt lázas, fertőző betegsége (köhögés, nehéz
légzés, légszomj, hidegrázás, izomfájdalom, torokfájás, hasmenés, újonnan
kialakult ízérzés- vagy szaglászavar),akinek a közvetlen környezetében nem volt lázas fertőző beteg az elmúlt 2 hétben és aki nem járt külföldön az elmúlt 2 hétben. Beltéri összejöveteleken 65 év felett az arcmaszk használatát is kötelezővé tették.
szóval tök mind1 hogy az orvos mit mond, ha nem tesztelték negatívan covid19-re akkor az bizony az ő és a szervezők felelőtlensége hogy így is elment/beengedték

modnjuk ha volt jelenléti ív ott legalább el lehet kezdeni a contact researcht

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Borbinho
lehet a katolikusok beépitett embere

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 310 — beers & Packers
Van egy ismerősöm a Facen aki szerint az Ivermectin nevű szer lesz a megoldás a koronavírus ellen.

Ő az:
 ripost.hu/politik/insider/egy-magyar-orvos-allitja-megvan-a-koronavirus-ellenszere-2515334/
csi77
Ez a rész különösen meggyőző:
„A dominikai elnök barátja több köszönő üzenetet küldött már nekem, mert szerinte életeket ment a tevékenységem.”
A dominikai elnök barátja...
Egzakt, hiteles szakmai referencia egy világvégi országból az elnök egyik barátja.
Megyek veszek is ilyen állati féreghajtó szert, ha nem is használ, legalább szarok akkorát, mint egy szarvasmarha és még a rüh is elkerül.
Sobri Jóska
Az említett dominikai csávó neve Luis Abinader, a teljes neve pedig (nem fogjátok elhinni): Luis Rodolfo Abinader Corona
A hírek alapján annyi biztosan igaz, hogy koronavírusos lett, aztán megnyerte a választást. Arról, hogy a szóban forgó szernek van-e köze a gyógyulásához, még nem találtam semmit, de nincs kedvem tovább keresgélni.
több mint 5 éve

#JC6
kutyabaj csak egy átlagos szívkór.
Meggyógyul s ha nyolc napon túl is eltart, a tünetei szűnnek majd.

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 908

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 147 — WHO DAT!!!!
Viktorunk már meg is szerezte a nem létező vakcinát

index.hu/techtud/2020/08/07/koronavirus_jarvany_vakcina_oltas_vedooltas_orban_viktor_europai_unio_versenyfutas/

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Van egy ismerősöm a Facen aki szerint az Ivermectin nevű szer lesz a megoldás a koronavírus ellen.

Ő az:
 ripost.hu/politik/insider/egy-magyar-orvos-allitja-megvan-a-koronavirus-ellenszere-2515334/
csi77
„A dominikai elnök barátja több köszönő üzenetet küldött már nekem, mert szerinte életeket ment a tevékenységem.”
Egzakt, hiteles szakmai referencia egy világvégi országból az elnök egyik barátja.
Megyek veszek is ilyen állati féreghajtó szert, ha nem is használ, legalább szarok akkorát, mint egy szarvasmarha és még a rüh is elkerül.
Sobri Jóska
Rendben van, de az ivermectinnel valóban több országban kísérlerteznek.
Gondoltam a sok rinyálós, beszaratós cikk és hozzászólás mellett kell egy ilyen is.

De írhattam volna akár azt is, hogy hamarosan a tömeges megbetegedések időszakába lépünk, továbbá jön a kurva kemény második hullám.....😊

Gondolom, ebben a topicban ez az elvárás.
csi77
Azt írsz, amit akarsz. 😊
Elolvastam a cikket, értelmeztem, és reflektáltam.
Rengeteg már meglévő gyógyszerrel kísérleteznek, lévén ha lenne valóban hatékony -tudományos módszertannal, nem banánköztársaságok elnökeinek barátai által megállapítva-, az felgyorsítaná a vakcinakészítést, és egy már törzskönyvezett gyógyszernél kevesebb vizsgálat van a bevetésig, mint egy olyannál, amit a semmiből kell kifejleszteni, és kevesebb, nem várt mellékhatással lehet számolni.
De azért visszaérdeznék: szerinted, józan paraszti ésszel, mekkora az esélye, hogy van egy állati medicina, ami kihajtja a jószágból a férgeket és mellesleg 2 nap alatt 100 százalékban kipurgálja az emberből a koronavírust?
Legalábbis a cikk szerint, legalábbis Bangladesben.
És ha kikalkuláltad ennek a valószínűségét, akkor azt áruld el, mennyire valószínű, hogy ha van a fenti szer, akkor azt direkt elhallgatja, negligálja a kormányzat itthon, és Ecuadoron, Bolívián, Perun kívül mindenhol?
Sobri Jóska
Nem tudom, nem értek hozzá, így nyilván nem is véleményeztem. Múltkor, ha jól emlékszem, te írtad, hogy egy hír akkor megfelelő, ha deskriptív, nem véleményező, főleg nem vágyvezérelt. Annyit írtam, hogy egy ismerősöm a fácsén az ezekkel kapcsolatos híreket osztja meg. Nem írtam, hogy egyetértek vele, a reakcióm a kissé kekec válaszodnak szólt.

Azt gondolom a nyári "koronavírus uborka? szezonban " ennyi beleférhet. 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress

Ő az:
csi77
Sobri Jóska
Gondoltam a sok rinyálós, beszaratós cikk és hozzászólás mellett kell egy ilyen is.

De írhattam volna akár azt is, hogy hamarosan a tömeges megbetegedések időszakába lépünk, továbbá jön a kurva kemény második hullám.....😊

csi77
Azt írsz, amit akarsz. 😊
Elolvastam a cikket, értelmeztem, és reflektáltam.
Rengeteg már meglévő gyógyszerrel kísérleteznek, lévén ha lenne valóban hatékony -tudományos módszertannal, nem banánköztársaságok elnökeinek barátai által megállapítva-, az felgyorsítaná a vakcinakészítést, és egy már törzskönyvezett gyógyszernél kevesebb vizsgálat van a bevetésig, mint egy olyannál, amit a semmiből kell kifejleszteni, és kevesebb, nem várt mellékhatással lehet számolni.
De azért visszaérdeznék: szerinted, józan paraszti ésszel, mekkora az esélye, hogy van egy állati medicina, ami kihajtja a jószágból a férgeket és mellesleg 2 nap alatt 100 százalékban kipurgálja az emberből a koronavírust?
Legalábbis a cikk szerint, legalábbis Bangladesben.
És ha kikalkuláltad ennek a valószínűségét, akkor azt áruld el, mennyire valószínű, hogy ha van a fenti szer, akkor azt direkt elhallgatja, negligálja a kormányzat itthon, és Ecuadoron, Bolívián, Perun kívül mindenhol?

több mint 5 éve

Ő az:
csi77
Sobri Jóska

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress

Ő az:
csi77

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na akit érdekel megvolt tegnap a teszt.
Kb 16 óra múlva jött is az SMS hogy negatív.

Ja és Borbinhooo a sötét fejemmel megkerdeztem 😄mivel a vérrög azért alakult ki mert nem tudok szebben fogalmazni mert szétvertek a fejem így azt mondták hogy nem nagyon vagyok jobban veszélyeztetett mint más. Szóval ezek szerint ők is elég sötétek lehetnek 🤪
Meg még egy gondolat : A kettő dolog hogy itthon nincs pénze valakinek kenyérre de kimegy külföldre és ott egyböl közel 2 ezer eurós fizetése lesz. Az miért ne tervezhetné jövőt?
Na mindegy is te se válaszolj.

Aki pedig dogevonek tart és nyereszkedonek mert egy nyilvános állás ajanlatra jelentkeztem és kijottem dolgozni becsületes munkát végezve annak tényleg elmentek otthonról. Bár lehet ez szűk kis közeg ami itt van valahogy nem az én világom......

Visszaterve a tesztre kurva kellemetlen egy palcsikat nyomnak le a torkodra a garathoz és utána egy uvegcsébe teszik.
Be is másolom ide milyen SMS kaptam.
Plusz még egy kis apróság szerintem jelenleg én állíthatóm magamról a legnagyobb bizonyossággal hogy nem vagyok fertőző ezidáig. (ja és nem hetente tesztelnek hanem 5 naponta.
Ez az új infó

Ihre Probe vom 06.08.2020 - 20:25 wurde NEGATIV auf das SARS-COV-2 getestet. Es war somit kein Virus nachweisbar.
Rózsa Sándor (betyár)
Hiába szépíted megint köntörfalazással, nem ezt írtad eredetileg sem már. Azt írtad, hogy a jelenlegi helyzetben végre nagyot szakíthatsz és megalapozhatod a jövőt. Szarni minden szabályra, úgysem követi senki, tele minden hely, addig kell ütni a vasat amíg meleg.
Mindenki dolgozik és próbálja kihozni a helyzetből a legjobbat, de attól még más nyomorából vagy hülyeségéből reklámozva hasznot húzni finoman szólva sem túl etikus.
Nyomd inkább a magyar módit, kifele mutatni a magas erkölcsöt, a szabálykövetést és az egyenes gerincet, a háttérben meg aljasulni, fúrni és átgázolni mindenen, csak a saját "kényelem" jegyében 😊

több mint 5 éve

Ő az:

Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
A németek nyugodtan otthon maradnak
Az olaszok elmennek bulizni.
Az oroszok rejtélyes módon eltüntetik a vírust.
A szlovákoknál a vírust lassítja, hogy több település nevét nem tudja kimondani, így tovább halad.
A lengyelekhez hasonló okból be sem teszi a lábát, inkább visszafordul Szlovákiába.
A britek, mint mindig, kilépnek a járványból.
A franciák megadják magukat.
A hollandoknál mindenki felvásárolja az összes könnyű drogot még a karantén előtt.
A belgák segítenek vásárolni a hollandoknak.
A románok átállnak a vírus oldalára.
A magyarok azon vitatkoznak, hogy erről most a kormány, az ellenzék, Trianon, a Don-kanyar, a holokauszt, Kádár Soros Gyurcsány, Orbán vagy éppen Horthy tehet.
Vrij6
Jóóó!!!!😊 Esetleg még: svédek, osztrákok, amcsik?
nagylaza
Ennyit talaltam.😀
Vrij6
az osztrákok másolják a németeket
a svédek elűzik heavy metallal a finnek meg betolnak egy vodkát a szaunában majd beleugranak a jeges tóba amitől a vírus inkább menekül az oroszokhoz

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
A szlovákoknál a vírust lassítja, hogy több település nevét nem tudja kimondani, így tovább halad.
A lengyelekhez hasonló okból be sem teszi a lábát, inkább visszafordul Szlovákiába.
A hollandoknál mindenki felvásárolja az összes könnyű drogot még a karantén előtt.
A magyarok azon vitatkoznak, hogy erről most a kormány, az ellenzék, Trianon, a Don-kanyar, a holokauszt, Kádár Soros Gyurcsány, Orbán vagy éppen Horthy tehet.
Vrij6
nagylaza
Ennyit talaltam.😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 310 — beers & Packers
Vrij6

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na akit érdekel megvolt tegnap a teszt.
Kb 16 óra múlva jött is az SMS hogy negatív.

Ja és Borbinhooo a sötét fejemmel megkerdeztem 😄mivel a vérrög azért alakult ki mert nem tudok szebben fogalmazni mert szétvertek a fejem így azt mondták hogy nem nagyon vagyok jobban veszélyeztetett mint más. Szóval ezek szerint ők is elég sötétek lehetnek 🤪
Meg még egy gondolat : A kettő dolog hogy itthon nincs pénze valakinek kenyérre de kimegy külföldre és ott egyböl közel 2 ezer eurós fizetése lesz. Az miért ne tervezhetné jövőt?
Na mindegy is te se válaszolj.

Aki pedig dogevonek tart és nyereszkedonek mert egy nyilvános állás ajanlatra jelentkeztem és kijottem dolgozni becsületes munkát végezve annak tényleg elmentek otthonról. Bár lehet ez szűk kis közeg ami itt van valahogy nem az én világom......

Visszaterve a tesztre kurva kellemetlen egy palcsikat nyomnak le a torkodra a garathoz és utána egy uvegcsébe teszik.
Be is másolom ide milyen SMS kaptam.
Plusz még egy kis apróság szerintem jelenleg én állíthatóm magamról a legnagyobb bizonyossággal hogy nem vagyok fertőző ezidáig. (ja és nem hetente tesztelnek hanem 5 naponta.
Ez az új infó

Ihre Probe vom 06.08.2020 - 20:25 wurde NEGATIV auf das SARS-COV-2 getestet. Es war somit kein Virus nachweisbar.
több mint 5 éve
Nem az Annihilator 2000 továbbfejlesztése?

Hanni
Orgazmerátor
Bazzani

Negritis
Az új Anál intruder
warr_b
imádom a filmet amúgy, ha nem HZD-nék lehet újra nézném

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hanni
Orgazmerátor
Bazzani

Negritis
Az új Anál intruder

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve

Hanni
Orgazmerátor
Bazzani

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley

Hanni
Orgazmerátor