Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 148 — WHO DAT!!!!
 444.hu/2020/08/09/azt-terjesztette-a-magyar-ferfi-hogy-a-covid-kamu-julius-25-en-kiirta-az-fb-re-hogy-megbetegedett-augusztus-5-en-meghalt
nagylaza
Ennyi a teljes cikk szövege:

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyàzzatok magatokra, tartsátok be szabàlyokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!“
Ez állt egy járműszereléssel foglalkozó magyar férfi július 25-én írt facebookos bejegyzésében. A családja tíz nappal később már arról volt kénytelen posztolni a férfi falára, hogy
“Legyengült teste nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”
Ha ez nem lenne elég szomorú, még ezek után is akadtak olyan ismerősei, akik a kommentjeik szerint kételkedtek a halála okában.

A cikk célja okés, ne bagatelizálj, védekezz, de aznap csak egy idős, krónikus beteg halt meg. 4-én és 6-án is.
Szóval a cikk is kamu valószínűleg.
Sobri Jóska
Amerikában is volt egy szinte megegyező cikk pár hete, kb az is ugyanilyen kamu lehetett szerintem. Mondjuk ha valakinek hasonló elrettentés kell, hogy elhiggye a vírust, ott van gond...

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
a hársfavirág köszönőviszonyba nincs a lázcsillapítással, az olyan, mint majomvesével földrengést megelőzni...
sutianap
Pont volt itthon majomvese, kipróbáltam fél órája, és nekem működött. Nem rengett a föld.
Sobri Jóska
 index.hu/kulfold/2020/08/09/foldrenges_ausztria_tirol_svajc/

🤔🤔🤔
Hanni
Erről beszélek.
Jött volna Pestre is, de megállítottam a majomvesével, így megúsztuk.
Szívesen.
Sobri Jóska
de ha nem árulom el a receptet, leszakadtvón aerkéjjj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
 444.hu/2020/08/09/azt-terjesztette-a-magyar-ferfi-hogy-a-covid-kamu-julius-25-en-kiirta-az-fb-re-hogy-megbetegedett-augusztus-5-en-meghalt
nagylaza
Ennyi a teljes cikk szövege:

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyàzzatok magatokra, tartsátok be szabàlyokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!“
Ez állt egy járműszereléssel foglalkozó magyar férfi július 25-én írt facebookos bejegyzésében. A családja tíz nappal később már arról volt kénytelen posztolni a férfi falára, hogy
“Legyengült teste nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”
Ha ez nem lenne elég szomorú, még ezek után is akadtak olyan ismerősei, akik a kommentjeik szerint kételkedtek a halála okában.

A cikk célja okés, ne bagatelizálj, védekezz, de aznap csak egy idős, krónikus beteg halt meg. 4-én és 6-án is.
Szóval a cikk is kamu valószínűleg.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
a hársfavirág köszönőviszonyba nincs a lázcsillapítással, az olyan, mint majomvesével földrengést megelőzni...
sutianap
Pont volt itthon majomvese, kipróbáltam fél órája, és nekem működött. Nem rengett a föld.
Sobri Jóska

🤔🤔🤔
Hanni
Erről beszélek.
Jött volna Pestre is, de megállítottam a majomvesével, így megúsztuk.
Szívesen.

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
több mint 5 éve
Nalunk majus 3.hetetol szuntettek be a home officet mert mar lemenoben volt a jarvany.
Az irodavezeto meg holnaptol 1.5hetig gorogben van nyaralni...

Lehet elrendelek magamnak egy home officet holnaptol aztan ha kibasznak akkor igy jartam.
Borbinho
Egyik kolléganőm is kiment "görögbe" az egész családdal, férj+gyerekek. Azt mondta, hogy ő nem ijedős típus. Mások szeptemberben készülnek utazni mindenfelé. Addigra már nyilván vége lesz a járványnak.
nagylaza
sztem ott is lehet csökkenteni a kockázatot ha mondjuk autóval mennek és maszk+ kesztű + kézfertőtlenítő az úton
meg ahol lehet odafigyelni nyaralás közbe
nyilván vannak fenntartásaim hogy ilyen mentalitása lenne annak aki "nem ijedős"
Negritis
Repülővel mentek...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 575 — The Mathematician
Nalunk majus 3.hetetol szuntettek be a home officet mert mar lemenoben volt a jarvany.

Lehet elrendelek magamnak egy home officet holnaptol aztan ha kibasznak akkor igy jartam.
Borbinho
Egyik kolléganőm is kiment "görögbe" az egész családdal, férj+gyerekek. Azt mondta, hogy ő nem ijedős típus. Mások szeptemberben készülnek utazni mindenfelé. Addigra már nyilván vége lesz a járványnak.
nagylaza
sztem ott is lehet csökkenteni a kockázatot ha mondjuk autóval mennek és maszk+ kesztű + kézfertőtlenítő az úton
meg ahol lehet odafigyelni nyaralás közbe
nyilván vannak fenntartásaim hogy ilyen mentalitása lenne annak aki "nem ijedős"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Borbinho
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
 hvg.hu/itthon/20200809_43_uj_koronavirus_fertozottet_talaltak_itthon
Mai számokat mi tolhatta meg ennyire?
Beki
Az hogy tul van tolva, szarok a maszkra, nem birom ki tomeg nelkul, nem birom ki spanyolhorvatolasz nelkul. Es mas hasonlo stupid, idiota ostoba, felelotlen attitud
diverdoc
mi most hatalmas dilemmában vagyunk. a gyerekek egy hetet voltak együtt táborban (iskola plusz Kamaraerdő), az egyiknek folyik az orra, mint a durvaélet, a másik meg semmi. nyilván lehet akármi is, csak mégis miből mondjuk meg, hogy ez most mi? lehet egy sima megfázás, miután szarrá izzadva bemennek egy légkondicionált helységbe, mert lehet korona is...
slowmotion
Teszt. Kalkuláld hozzá a tábor költségeihez. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 253 — Cowboys fan
Beki
Az hogy tul van tolva, szarok a maszkra, nem birom ki tomeg nelkul, nem birom ki spanyolhorvatolasz nelkul. Es mas hasonlo stupid, idiota ostoba, felelotlen attitud
diverdoc
mi most hatalmas dilemmában vagyunk. a gyerekek egy hetet voltak együtt táborban (iskola plusz Kamaraerdő), az egyiknek folyik az orra, mint a durvaélet, a másik meg semmi. nyilván lehet akármi is, csak mégis miből mondjuk meg, hogy ez most mi? lehet egy sima megfázás, miután szarrá izzadva bemennek egy légkondicionált helységbe, mert lehet korona is...
több mint 5 éve
Beki
diverdoc
És ez így is marad, amíg csak kérik, hogy ne nyaralgassunk szerte a világban, és amíg nem kezdik el büntetni azokat, akik maszk nélkül szállnak fel buszra, vonatra, metróra, villamosra.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Beki
reméljük Pápa
Negritis
Sajna csak 10 eset veszpremi.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
 index.hu/belfold/2020/08/09/mecseknadasd_koronavirus_csalad/
Negritis
Fasza. Ezek szerint nem behozták, hanem ők vitték ki a vírust. Aztán szépen visszajöttek vele.
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
 hvg.hu/elet/20200809_Egyre_tobben_halnak_bele_az_USAban_hogy_kezfertotlenitot_isznak
Negritis
Ezzel is csökkentik a virusban elhunytak számát. #smart
több mint 5 éve
 hvg.hu/elet/20200809_Egyre_tobben_halnak_bele_az_USAban_hogy_kezfertotlenitot_isznak

több mint 5 éve
 index.hu/belfold/2020/08/09/mecseknadasd_koronavirus_csalad/

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Es ez hetvegi adat, amikor mindig kevesebbet tesztelnek es mindig alacsonyabbak a szamok is. Ehhh.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Beki

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Beki
reméljük Pápa

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
sutianap
Sobri Jóska

🤔🤔🤔
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
sutianap
Sobri Jóska
Tehát a hársfa tea is működik lázcsillapításra, ha nincs lázad.
somoskovig
akkor már előre működött, mint a béres csepp
ha esetleg beteg leszel hiába szeded, gondolj bele mi lenne ha nem szedted volna
Negritis
Jo a humor, de Amugy sehol nem lett irva h lazatcsillapit.akkor hajra coldrex, neocintran,megokszilokokszim megy egyeb szarsagok.
🙉
több mint 5 éve
sutianap
Sobri Jóska
somoskovig
akkor már előre működött, mint a béres csepp
ha esetleg beteg leszel hiába szeded, gondolj bele mi lenne ha nem szedted volna

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
sutianap
Sobri Jóska