Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
a hársfavirág köszönőviszonyba nincs a lázcsillapítással, az olyan, mint majomvesével földrengést megelőzni...
sutianap
Pont volt itthon majomvese, kipróbáltam fél órája, és nekem működött. Nem rengett a föld.

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 838 — Steelers fan
Forró tea (bármilyen) dupla takaró, reggelre a láz a csatakkal együtt a lepedőben úszik.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Amúgy mi a baj a neocitrannal? Nekem ez új 😀
#JC6
szétb*ssza a májad
slowmotion
Nekem azt mondta a dokim, hogy a megfázás Neocitránnal 1 hét, Neocitrán nélkül 7 nap alatt gyógyul.
vpi
mondjuk harsfa tea jobban rendbe szed, ajanlanam.
ZoliMP
a hársfavirág köszönőviszonyba nincs a lázcsillapítással, az olyan, mint majomvesével földrengést megelőzni...

neocsitrány/paracetamol hőgyészen parasztecet - szóva előszörre nem viszi, másodszorra se, akkor nem szedem tovább - egy hét alatt kábé kilövöd a májad...
sutianap
Tudom te vagy az orvos.nem mondtamh lazat csillapit.izzaszt.
nekem tobbszor segitett.lement a lazam.ezeket a coldrex meg stb szarokat elvbol nem szedem .inkabb az erdobol.
"A benne lévő flavonoidok antibakteriális hatásúak, a virág kiválóan alkalmas a meghűléses betegségek kezelésére: köhögéscsillapítóként, izzasztóként, görcsoldóként, köptetőként, nyákoldóként funkcionál, és enyhíti a hörghurutos panaszokat. "
ZoliMP
köhögésre az jó, nyákoldó az is fasza - viszont a flavonoidok nem antibakteriális hatásúak, izzasztani szerintem minden forró tea izzaszt, fogjuk rá - viszont ha a hársfavirágot forrázod akkor el is basztad, mer azt áztatni kell, utána kicsit felhúzni melegvízzel, az akkor jó, ha nyúlik, az a nyák a hatóanyaga

snem vok orvos, pure pharmacist...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
#JC6
szétb*ssza a májad
slowmotion
Nekem azt mondta a dokim, hogy a megfázás Neocitránnal 1 hét, Neocitrán nélkül 7 nap alatt gyógyul.
vpi
ZoliMP

neocsitrány/paracetamol hőgyészen parasztecet - szóva előszörre nem viszi, másodszorra se, akkor nem szedem tovább - egy hét alatt kábé kilövöd a májad...
sutianap
Tudom te vagy az orvos.nem mondtamh lazat csillapit.izzaszt.
nekem tobbszor segitett.lement a lazam.ezeket a coldrex meg stb szarokat elvbol nem szedem .inkabb az erdobol.
"A benne lévő flavonoidok antibakteriális hatásúak, a virág kiválóan alkalmas a meghűléses betegségek kezelésére: köhögéscsillapítóként, izzasztóként, görcsoldóként, köptetőként, nyákoldóként funkcionál, és enyhíti a hörghurutos panaszokat. "

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Miért ekkora szar a neocitran?

Mi a jó helyette?
Hanni
Coldrex barát

De inkább C vitamin, őrölt szegfűszeg, őrölt gyömbér és hogy meg tudd enni méz. Az atomvillanás ellen is megvéd.
csi77
Csak arra vigyazz, hogy az atomvillanast jol megnezd, mert ugye tobbet nem latsz mar belole. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Mi a jó helyette?
Hanni
Coldrex barát

De inkább C vitamin, őrölt szegfűszeg, őrölt gyömbér és hogy meg tudd enni méz. Az atomvillanás ellen is megvéd.
csi77
Coldrex egy kalap fost nem ér szerintem.
Annál még az aszpirin is hatásosabb 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
#JC6
szétb*ssza a májad
slowmotion
vpi
ZoliMP

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan

Mi a jó helyette?
Hanni
Coldrex barát

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Legyszi idézd már be az állításaidra vonatkozó idézeteket tőlem 😄
Előre is köszönöm
Utóirat nyerészkedő dögevő 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Szerintem engedd el ezt a személyeskedő bozótharcot.
A te magadról alkotott képed, a valóság és a másokban rólad kialakuló kép mindig három különböző dolog.
Csak te tudhatod, hogy mennyire vagy felelőségteljes, mik a motivációid, céljaid, milyen kockázatot vállalsz, mit csinálsz/nem csinálsz.
Mi meg csak azt látjuk ami kijön belőled, amit leírsz, ahogy megnyilvánulsz.
Ahogy pökhendien, lenézően, sprőd vagy karcos módon megnyilvánultál a vitaindító “túltolásos” hsz.-edben, az vitathatatlanul ostoba volt.
Ettől még nem kell azonosulj azzal, amit ez a hsz. másokban indukált, pláne ha “nem is úgy értetted”.
Ezért haszontalan a személyeskedés, vagy annak magadra vétele.
Kivéve persze, ha ez szórakoztat. Akkor nem szóltam. 😉

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
#JC6
szétb*ssza a májad
slowmotion
vpi
ZoliMP
Husleves + palinka es 2 nap alatt tulvagy rajta 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na akit érdekel megvolt tegnap a teszt.
Kb 16 óra múlva jött is az SMS hogy negatív.

Ja és Borbinhooo a sötét fejemmel megkerdeztem 😄mivel a vérrög azért alakult ki mert nem tudok szebben fogalmazni mert szétvertek a fejem így azt mondták hogy nem nagyon vagyok jobban veszélyeztetett mint más. Szóval ezek szerint ők is elég sötétek lehetnek 🤪
Meg még egy gondolat : A kettő dolog hogy itthon nincs pénze valakinek kenyérre de kimegy külföldre és ott egyböl közel 2 ezer eurós fizetése lesz. Az miért ne tervezhetné jövőt?
Na mindegy is te se válaszolj.

Aki pedig dogevonek tart és nyereszkedonek mert egy nyilvános állás ajanlatra jelentkeztem és kijottem dolgozni becsületes munkát végezve annak tényleg elmentek otthonról. Bár lehet ez szűk kis közeg ami itt van valahogy nem az én világom......

Visszaterve a tesztre kurva kellemetlen egy palcsikat nyomnak le a torkodra a garathoz és utána egy uvegcsébe teszik.
Be is másolom ide milyen SMS kaptam.
Plusz még egy kis apróság szerintem jelenleg én állíthatóm magamról a legnagyobb bizonyossággal hogy nem vagyok fertőző ezidáig. (ja és nem hetente tesztelnek hanem 5 naponta.
Ez az új infó

Ihre Probe vom 06.08.2020 - 20:25 wurde NEGATIV auf das SARS-COV-2 getestet. Es war somit kein Virus nachweisbar.
Rózsa Sándor (betyár)
Hiába szépíted megint köntörfalazással, nem ezt írtad eredetileg sem már. Azt írtad, hogy a jelenlegi helyzetben végre nagyot szakíthatsz és megalapozhatod a jövőt. Szarni minden szabályra, úgysem követi senki, tele minden hely, addig kell ütni a vasat amíg meleg.
Mindenki dolgozik és próbálja kihozni a helyzetből a legjobbat, de attól még más nyomorából vagy hülyeségéből reklámozva hasznot húzni finoman szólva sem túl etikus.
Nyomd inkább a magyar módit, kifele mutatni a magas erkölcsöt, a szabálykövetést és az egyenes gerincet, a háttérben meg aljasulni, fúrni és átgázolni mindenen, csak a saját "kényelem" jegyében 😊
FLZOLI
Legyszi idézd már be az állításaidra vonatkozó idézeteket tőlem 😄
Előre is köszönöm
Utóirat nyerészkedő dögevő 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
#JC6
szétb*ssza a májad
slowmotion
vpi
több mint 5 éve

Mi a jó helyette?
Hanni
Nekem azt mondta a hazi orvosom h kibaszott eros, es emiatt full felesleges az esetek nagyreszeben (tapasztalatai szerint csomoan egybol ahhoz nyulnak mar egy kisebb megfazasnal/hoemelkedesnel, es igy hosszutavon legyengiti a szervezet vedekezo/regeneralo kepesseget). Plusz csak tunetileg kezel, jobban erzed magad tole. Egy megfazasra tulzas, egy komolyabb betegsegre meg nem jobb mint egy arra kitalalt gyogyszer.

Azt mondta ha nekem az kell akk keressek masik haziorvost.
Borbinho
de nem is vényköteles szóval ha akarod megveszed háziorvos nem játszik
briareos
Persze, csak utana ne menj a haziorvosodhoz ha szaron vagy, hogy "de hat en vettem neocitrant a patikaban". Vagy legalabbis az enyemhez ne 😀
Borbinho
üzenem neki, hogy legyen maláriás, azt ne csillapítson lázat, nem tom a fasiszták minek mennek orvosi karra..

zwei - gyógyszerabuzálásilag a kamilla meg a neocitrán ugyan az, mind a kettő gyógyszer - az hogy természetes többször elmondtam a medve meg az arzén és a csattanómaszlag is mind természetes, és mind megöl, ugyi

drei - a láz gyengít azé vagy szarul, de ha ehhez el kell menni józanparasztképzőbe, akkor szervezek okájés tanfojást

kváttró - amit nem tuttok, hogy a vénynélküliek dózisa 40kilós nőkre van belőve, tehát mikor macilaci számol akkor biza a mázsájára kettőt vesz, sanyilóóó

csinkve - a gyógyszerek túlnyomó többsége tüneti kezelés, ugyanis mindenki tünetekkel fordul az eü-höz, senkise megy full vér meg mikrobitesztekkel, me zöldfölösleges is lenne. De vannak váteszek, mint a gyerekorvosunk, aki mindig belenéz méterről a torkába, azt lássa, hogy vírusos - de tudom kezelni a helyzetet, majdapameginmegolgya, de eccer nagyon meghallgatta, azt akkor elmentünk pulmomókushoz is és 40% volt a vitálkapacitása, mongyuk én tuttam, csak kivártam hátha sztetoszkóppal ügyesebb, de nem volt az, de szereti a gyerekeket így marad...

Szerkesztette: sutianap

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
#JC6
szétb*ssza a májad
slowmotion
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Mi a jó helyette?
Hanni
Nekem azt mondta a hazi orvosom h kibaszott eros, es emiatt full felesleges az esetek nagyreszeben (tapasztalatai szerint csomoan egybol ahhoz nyulnak mar egy kisebb megfazasnal/hoemelkedesnel, es igy hosszutavon legyengiti a szervezet vedekezo/regeneralo kepesseget). Plusz csak tunetileg kezel, jobban erzed magad tole. Egy megfazasra tulzas, egy komolyabb betegsegre meg nem jobb mint egy arra kitalalt gyogyszer.

Borbinho
briareos
Persze, csak utana ne menj a haziorvosodhoz ha szaron vagy, hogy "de hat en vettem neocitrant a patikaban". Vagy legalabbis az enyemhez ne 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Mi a jó helyette?
Hanni

Borbinho

több mint 5 éve

Mi a jó helyette?
Hanni

több mint 5 éve
Ilyen alapon kamillateát is ihatsz, abban legalább több a természetes anyag
r.baggio
talán annyiban jó a neocitrán h a taknyos nyűgös embert bemattitja és tud aludni, de ja kb ennyi

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 253 — Cowboys fan
#JC6
szétb*ssza a májad
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Ilyen alapon kamillateát is ihatsz, abban legalább több a természetes anyag

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Nekem volt hogy neocitran be azt kiizadtam takaro alatt es nem lettem lazas. Enyhe tuneteknel nekem hasznal.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

Mi a jó helyette?
Hanni
kurva jó ha drágítani akarod a vizeleted

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 908
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed

Mi a jó helyette?
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Lol arra az orvosra aki neo citrant ajanl barmire is...
Az illeto felelossegerzeterol meg mindent elmond, hogy elment egy ilyen gyulesre vagy mire ugy, hogy szarul volt.
Persze az orvos is hibas, de azert ne haritsuk a felelosseget.
Borbinho
Nekünk most a moziban ült az első sorban egy nő, aki végigköhögte az egész filmet. Céges vetítés volt, de hát az ingyenjegyet nem lehet veszni hagyni...
r.baggio
és ezért mentetek?
briareos
Ezért is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal