Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem pedig ez egy lombfúvó és jól el akarják vele fújni a vírust a gócpontokrólindex.hu/belfold/2020/08/07/jarvanyugyi_bevetesi_egyseg_bemutatas/Segítek. Ez csak teniszlabdákat lő ki, hogy egyedül is gyakorolhasson az ember. Így csökkenti a vírus átadását teniszpályán.
Nem vagyok szakértő, de a cimlapfoton a golyoszoro és langszoro szerelemgyereke biztató a járvány kezelés szempontjából... 😊
FLZOLI
Szerk:
Itt be is van töltve.
Sobri Jóska
images.app.goo.gl/YbRN6JorQotJ62SS7
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/08/07/jarvanyugyi_bevetesi_egyseg_bemutatas/Segítek. Ez csak teniszlabdákat lő ki, hogy egyedül is gyakorolhasson az ember. Így csökkenti a vírus átadását teniszpályán.
Nem vagyok szakértő, de a cimlapfoton a golyoszoro és langszoro szerelemgyereke biztató a járvány kezelés szempontjából... 😊
FLZOLI

Szerk:
Itt be is van töltve.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Vonaton 10 emberbol jo ha atlag 3n van maszk.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/08/07/jarvanyugyi_bevetesi_egyseg_bemutatas/Nem vagyok szakértő, de a cimlapfoton a golyoszoro és langszoro szerelemgyereke biztató a járvány kezelés szempontjából... 😊
több mint 5 éve
South park, talán a legelső rész, megmaradt 🤣Nem szeretnék az is szocskára rákérdezni, még a véletlenül kényelmetlenul éreznéd magad 😊Neked is volt anális ültetés?Csak az a biztos ami rektalis csatornán érkezikengem az érdekel h tudja e valaki v vizsgálták már h a covid vakcina mennyire zavar be a bill gates alapitvány által belém implantált kontrollchip működésébe?engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
Orbán: A védekezés sikerét az ország intelligenciaszintje dönti el
végünk van...
Borbinho
Bevetik a szupercsapatot, oyeaaah! 😀
Vrij6
bcsarli
kristóf17
Negritis
briareos
FLZOLI
warr_b
De hogy válaszoljak: nem fordult meg délen a közlekedési irány
FLZOLI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nem szeretnék az is szocskára rákérdezni, még a véletlenül kényelmetlenul éreznéd magad 😊Neked is volt anális ültetés?Csak az a biztos ami rektalis csatornán érkezikengem az érdekel h tudja e valaki v vizsgálták már h a covid vakcina mennyire zavar be a bill gates alapitvány által belém implantált kontrollchip működésébe?engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
kristóf17
Negritis
briareos
FLZOLI
warr_b
De hogy válaszoljak: nem fordult meg délen a közlekedési irány
több mint 5 éve
Neked is volt anális ültetés?Csak az a biztos ami rektalis csatornán érkezikengem az érdekel h tudja e valaki v vizsgálták már h a covid vakcina mennyire zavar be a bill gates alapitvány által belém implantált kontrollchip működésébe?engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
kristóf17
Negritis
briareos
FLZOLI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Csak az a biztos ami rektalis csatornán érkezikengem az érdekel h tudja e valaki v vizsgálták már h a covid vakcina mennyire zavar be a bill gates alapitvány által belém implantált kontrollchip működésébe?engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
kristóf17
Negritis
briareos
több mint 5 éve
24.hu/tudomany/2020/08/06/koronavirus-covid-19-bcg-oltas-tbc-vedelem/
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Azt nyilatkozta a vezér h elvileg az EU a megrendelő, mi jeleztük az EU felé h akkor kérnénk belőle. Az EU viszont kötve hiszem h az oroszoktól venne.engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
kristóf17
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
engem az érdekel h tudja e valaki v vizsgálták már h a covid vakcina mennyire zavar be a bill gates alapitvány által belém implantált kontrollchip működésébe?engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
kristóf17
Negritis
több mint 5 éve
engem az érdekel hogy kitől rendeltük a vakcinát, félek h a ruszkiktólRemélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Remélem nem kesz ehhez kötve bizonyos tevékenység. 😊 Akkor én is szívesen lemondok.Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
bcsarli
több mint 5 éve
A kispesti Robinzon Krúzó.milton a pincébenhonvedfc.hu/hirek/hivatalos-kozlemeny/2020-08-06És bizonyára olyannal se, aki játékossal meg stábbal találkozott...
Egy irodai dolgozonak lett pozitiv a tesztje, a jatekosokkal meg a stabbal nem talalkozott.
Borbinho
Csak ül egyedül az irodájaban, nem beszélget, nem eszik, nem vegyül, egyfajta zárvány ő az egyesületbe ékelődve.
Sobri Jóska
briareos
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/08/07/koronavirus-pcr-teszt-hodmezovasarhely-korhaz/?fbclid=IwAR1MMtM_LIdpm1tLWctpJhTZExZ8xu3fU3fzMXKyA6WTmfFZjQNN7w073AEvicc
több mint 5 éve
akciócsoport jóóóóóóhvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
coub.com/view/2amtry
több mint 5 éve
Közel 5 millió vakcinát rendeltünk. Tehát minden második embernek jut. Én önként lemondok az enyémről 😊hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
Vrij6
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusEzt már tavasszal is nyilatkozta.
végünk van...
Borbinho
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusVisítok 🤣😂
végünk van...
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200807_Orban_vakcina_koronavirusOrbán: A védekezés sikerét az ország intelligenciaszintje dönti el
végünk van...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nézz már körül a strandokon, a múzeumokban, a kajáldákban.honvedfc.hu/hirek/hivatalos-kozlemeny/2020-08-06És bizonyára olyannal se, aki játékossal meg stábbal találkozott...
Egy irodai dolgozonak lett pozitiv a tesztje, a jatekosokkal meg a stabbal nem talalkozott.
Borbinho
Csak ül egyedül az irodájaban, nem beszélget, nem eszik, nem vegyül, egyfajta zárvány ő az egyesületbe ékelődve.
Sobri Jóska
Emberek egymás hegyén-hátán.
Mégsincsenek olaszországi állapotok.
több mint 5 éve
milton a pincébenhonvedfc.hu/hirek/hivatalos-kozlemeny/2020-08-06És bizonyára olyannal se, aki játékossal meg stábbal találkozott...
Borbinho
Sobri Jóska
több mint 5 éve
sőt semmihez nem is ér hozzá amihez esetleg másokhonvedfc.hu/hirek/hivatalos-kozlemeny/2020-08-06És bizonyára olyannal se, aki játékossal meg stábbal találkozott...
Borbinho
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!