Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
 twitter.com/HuskerSports/status/1292895821676056576

nah a big10 játszani akar 😀
Negritis
 www.espn.com/college-football/story/_/id/29633340/michigan-jim-harbaugh-advocates-fall-football-cites-facts
Negritis
bafhattyák ők nem döntenek semmiről
nomoneynofuck

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Mondjuk nekem fura, hogy ilyen rosszak a tömegközlekedési tapasztalatotok. Én reggelente még mindig inkább 90-10re tenném a maszkosak arányát.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Nem értem miért kell itt önkéntes rendőröket játszani és számon kérni az embereket mit miért csinálnak (jó még a maszkos dolgot megértem). De pl ki hova mikor miért ment az ugyan legyen már mindenkinek a saját dolga.
Azért nézzük már meg, hogy az EU (és azon belül Mo) nem blokkolta teljesen az embereket, hogy akkor innen senki soha. Gondolom simán felülhetsz Brazíliában egy repcsire tele utasokkal, fertőzőként és bejöhetsz az EU-ba. Mo-n is engedve van sok minden, akkor meg miért ne menjenek az emberek? Ha azt nézem, hogy a külföldre utazók 80%-a (hasra ütés, de érzésre) itthon maradt, de itthon azért elmegy pihenni, mert mondjuk márciustól-júniusig 3x elfáradt és a gyerek is az agyára ment, és nem tilos, akkor miért ne.
NB2
Hogy kisebb eséllyel fertőződjön meg, és fertőzzön meg másokat.
Van ahol azért tüntetnek, mert “joguk van” nem hordani maszkot.
Ja, joguk van, eszük nincs.

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Nem értem miért kell itt önkéntes rendőröket játszani és számon kérni az embereket mit miért csinálnak (jó még a maszkos dolgot megértem). De pl ki hova mikor miért ment az ugyan legyen már mindenkinek a saját dolga.
Azért nézzük már meg, hogy az EU (és azon belül Mo) nem blokkolta teljesen az embereket, hogy akkor innen senki soha. Gondolom simán felülhetsz Brazíliában egy repcsire tele utasokkal, fertőzőként és bejöhetsz az EU-ba. Mo-n is engedve van sok minden, akkor meg miért ne menjenek az emberek? Ha azt nézem, hogy a külföldre utazók 80%-a (hasra ütés, de érzésre) itthon maradt, de itthon azért elmegy pihenni, mert mondjuk márciustól-júniusig 3x elfáradt és a gyerek is az agyára ment, és nem tilos, akkor miért ne.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician

Negritis
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0427%2Fr693302_1296x729_16-9.jpg
Michigan's Jim Harbaugh advocates for fall football, cites 'facts'
Jim Harbaugh said he is advocating for the fall football season to go on because "of the facts accumulated over the last eight weeks since our players returned to campus on June 13."

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Úgy látom (ha tévedek, bocs), ez még nem vót:
"Júliusban a Magyarországon regisztrált fertőzöttek 44 százaléka a 40
év alatti korosztályból került ki."

semmelweis.hu/mediasarok/2020/08/10/koronavirus-no-a-40-ev-alattiak-aranya-a-fertozottek-kozott/
nagylaza
Öregek már figyelmesebbek, illetve az idősotthonokban kaszált az első körben, arra jobban vigyáznak.
A fiataloknak meg élni kell. És élnek, nyüzsögnek is.
Nézz meg egy Lupát, Fröccsteraszt, Széchenyi teret hétvégén.

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
Úgy látom (ha tévedek, bocs), ez még nem vót:
"Júliusban a Magyarországon regisztrált fertőzöttek 44 százaléka a 40
év alatti korosztályból került ki."

semmelweis.hu/mediasarok/2020/08/10/koronavirus-no-a-40-ev-alattiak-aranya-a-fertozottek-kozott/
több mint 5 éve

több mint 5 éve
hát de mit akarunk most komolyan, itt is mindenki aktivkodik, van aki maszkban van aki anélkül. én azért kimozdulok néha de olyan távot tartok mindenkitől h ihaj. De az h moziba menjek, v beüljek kocsmába, v kártyaparti, sakk bármi, no fucking way.

De megértem ha sok ember csinálja, engem nem zavar, utálok dugóban állni meg parkolóhelyet keresni
briareos
“Ha ez az egész koronaszarság elmúlik, hozzám akkor se kell közelebb jönnie senkinek másfél méternél.”

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Előbb-utóbb szerintem ismét jön a tömegesemények (legyen az esküvő vagy sportesemény) tiltása. Vagy egy sporteseménynél a zártkapu vagy a nagyon limitált nézőszám.
NB2
Ne már, novemberig húzzák ki 😀
Toca
Focimeccs szünetében akarsz esküvőt?! 😛
Sok szempontból november lehet a legrosszabb, amikor még benne vagyunk és még fullon vannak a szabályozások.
Amúgy ha a nyaralások nem robbantják be igazán akkor az iskolakezdés sem tehet nagy kárt nem igaz?

Mondjuk én Mo helyében most kb lezárnám megint az országot a picsába és akkor tulzott belső intézkedéseket talán nem is kell végrehajtani, nem kell leállítani az életet újra.

Egyébként mi lesz a reakció majd ha hasonló számok lesznek mint tavasszal, megint leállítanak mindent vagy majd megmagyarázzák?
davemayer
Ezzel lehetne várni szeptemberig, amíg elköltözök az országból? 😀
Solymi
Kifelé eddig is azt csináltál kb amit akartál nem? Merre költözöl?
davemayer
Prágába. Ott se olyan túl jó a helyzet, de legalább addig legyen nyugi, amíg át nem megyek, aztán ott is bezárkózás. Kicsit szabadabban viselkednek mint mi.
Bár ahogy látom már itt is alig viselnek maszkot az emberek a bevásárlóközpontban meg a vonaton, bkv-n...
több mint 5 éve
hát de mit akarunk most komolyan, itt is mindenki aktivkodik, van aki maszkban van aki anélkül. én azért kimozdulok néha de olyan távot tartok mindenkitől h ihaj. De az h moziba menjek, v beüljek kocsmába, v kártyaparti, sakk bármi, no fucking way.

De megértem ha sok ember csinálja, engem nem zavar, utálok dugóban állni meg parkolóhelyet keresni
briareos
én pl azt nézem hogy mikor mi van a moziban hogy úgy menjek majd szemüveget csináltatni és még pár dolgot egybe kötni vele

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Vonaton elengedték, minden allomason bemondjak a sablonszoveget, meg ki is van tablara irva, de az otvenes Pista bacsi meg harakol, pruszkol zart terben maszk nelkul, eszebe nem jutna felrakni, inkabb meg kohog 3at a levegobe ugy, hogy az utolsonal meg a szaja ele is teszi a kezet, marpedig 3 bol 1 nem is annyira rossz arany.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Előbb-utóbb szerintem ismét jön a tömegesemények (legyen az esküvő vagy sportesemény) tiltása. Vagy egy sporteseménynél a zártkapu vagy a nagyon limitált nézőszám.
NB2
Toca
Sok szempontból november lehet a legrosszabb, amikor még benne vagyunk és még fullon vannak a szabályozások.
Amúgy ha a nyaralások nem robbantják be igazán akkor az iskolakezdés sem tehet nagy kárt nem igaz?

Mondjuk én Mo helyében most kb lezárnám megint az országot a picsába és akkor tulzott belső intézkedéseket talán nem is kell végrehajtani, nem kell leállítani az életet újra.

Egyébként mi lesz a reakció majd ha hasonló számok lesznek mint tavasszal, megint leállítanak mindent vagy majd megmagyarázzák?
davemayer
Solymi
Kifelé eddig is azt csináltál kb amit akartál nem? Merre költözöl?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Mentünk Sparba testvéremmel, aki kint hagyta a maszkját (családi szokás az elhagyás...), nálam volt egy új amit odaadtam neki, és indultam vissza, amikor a biztonsági őr hiába kértem elnézést és kerültem 2 méterre minimum mindenkit elkezdett lebaszni úgy, hogy rajta se volt az orrán rendesen a maszk, mire megemlítettem neki hogy így sincs sok értelme, mondta hogy miért akkor jobb lenne ha senkin se lenne? Benéztem egy ember se hordta rendesen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem azé, de pár emberen látok csak maszkot. Deák, Örs, Nyugati.. elég necces ez így, többen köhögnek, krákognak, konkrétan a villamos elején a pali fél percenként tüsszentett.
Ebbű baj lesz more.
#JC6
Nyugi, ez az ország egész részére érvényes. Személyes tapasztalataim alapján buszokon teljesen elengedték a maszkos sztorit, vonaton 10-20%-on van, de addig míg kaller elgurul mellettük. Boltokban vmivel jobb a helyzet.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Nem azé, de pár emberen látok csak maszkot. Deák, Örs, Nyugati.. elég necces ez így, többen köhögnek, krákognak, konkrétan a villamos elején a pali fél percenként tüsszentett.
Ebbű baj lesz more.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Vagy a gazdasági adatokat "kozmetikázzák" majd, vagy a Covid adatokat.
Vagy mindkettőt. 😉
zemanla
Kötve hiszem h ez csak jövőidőben fogalmazva helyes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
A gazdaság (ország) mégegyszer nem áll le.
Vagy a gazdasági adatokat "kozmetikázzák" majd, vagy a Covid adatokat.
Vagy mindkettőt. 😉

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
NB2
Toca

davemayer
Még egy leállítás nem fér bele sztem. Így is csillagászati összegeket repkedtek gazdaságvédelmi és egyéb dolgok címén a kormánytól, még egy nem férne bele.
több mint 5 éve
NB2
Toca

davemayer
Nem állítanak le semmit.
Kórházak tele.
De megmagyarázzák!
zemanla
Szerintem politikailag könnyebb megmagyarázni a gazdasági szart, mint az ellátatlan hozzátartozókat, esetleges halottakat.
Most nyáron kinyaralják magukat az emberek, jön a rossz idő, meg a suli, úgyis ülnek a szavazók alapból is a seggükön.
Illetve eddig Orbán Európában a legjobban csinálta. (Időben bezárt, túlbiztosította az eü-t, kompetensen, emberarcúan, érthetően kommunikált.)
És kiderült, hogy a vírus alatt/miatt is lehet keresni.
Szóval ha kell bezárnak, leállítanak, és aztán ami ebből kijön, azt magyarázzák meg.

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
NB2
Toca

davemayer
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
NB2
Toca

davemayer
Nem állítanak le semmit.
Kórházak tele.
De megmagyarázzák!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
 twitter.com/coachhargitt/status/1292671587859042304
egyrészt szép gesztus hogy ott ő készen áll, másrészt b+

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még 2 hetet bírjunk ki léci léci 😊