Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mai portya: 1 festékbolt, 2 ázsiai üzlet és 3 patika meglátogatása során a hatodik (!) helyen sikerült szűrőbetétes FFP3-as maszkot vennem (darabja 3000 HUF). Megtudtam, hogy elvileg egyszer használatos, de nyugodtan használjam többször is. A szűrőbetét azonban nem cserélhető.Jobban jársz ha akítv szénszűrőt cellukszozol az arcod elé....
Közben vettem egy FFP2-est is 2000-ért. Utána kicsit dühös lettem. Volt, ahol 2300-ért árulták ugyanezt, de a festékboltban csak 1100-ért.
Az egyik patikában mondták, hogy – mivel mosni nem szabad – fújjam le fertőtlenítővel, és tegyem ki száradni. A másik patikában ellenben közölték, hogy a világért se fújjam le fertőtlenítővel, mert tönkreteszi.
Ahhoz képest, hogy öt hónappal ezelőtt hirdették ki az országos veszélyhelyzetet, egész jól állunk. Mindenki kellőképpen felkészült, jöhet a második hullám.
nagylaza
több mint 5 éve
A legvége egy picit aggasztó az EU-ra nézve. America is not having a normal one. https://t.co/FeuR8GP7pQ pic.twitter.com/0MWbxZEUvS
— German Lopez (@germanrlopez) August 11, 2020
több mint 5 éve
nah akkor big10 tavasszaltwitter.com/SportsCenter/status/1293258907314462723
elvileg pac12 is
twitter.com/AdamSchefter/status/1293274058780487680
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.eszakhirnok.com/kepek20190608/2020/08/10/116877701_3189417914512342_3390207987588627244_n_copy.jpg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Mai portya: 1 festékbolt, 2 ázsiai üzlet és 3 patika meglátogatása során a hatodik (!) helyen sikerült szűrőbetétes FFP3-as maszkot vennem (darabja 3000 HUF). Megtudtam, hogy elvileg egyszer használatos, de nyugodtan használjam többször is. A szűrőbetét azonban nem cserélhető.Közben vettem egy FFP2-est is 2000-ért. Utána kicsit dühös lettem. Volt, ahol 2300-ért árulták ugyanezt, de a festékboltban csak 1100-ért.
Az egyik patikában mondták, hogy – mivel mosni nem szabad – fújjam le fertőtlenítővel, és tegyem ki száradni. A másik patikában ellenben közölték, hogy a világért se fújjam le fertőtlenítővel, mert tönkreteszi.
Ahhoz képest, hogy öt hónappal ezelőtt hirdették ki az országos veszélyhelyzetet, egész jól állunk. Mindenki kellőképpen felkészült, jöhet a második hullám.
több mint 5 éve
Szerintem webkamera képeket nézegetTán kimész a szabadba? A karantén legnagyobb pártolója emberek közé megy akkor már nincs mitől félnünk!Úgy látom (ha tévedek, bocs), ez még nem vót:Nézz meg egy Lupát, Fröccsteraszt, Széchenyi teret hétvégén.
"Júliusban a Magyarországon regisztrált fertőzöttek 44 százaléka a 40
év alatti korosztályból került ki."
semmelweis.hu/mediasarok/2020/08/10/koronavirus-no-a-40-ev-alattiak-aranya-a-fertozottek-kozott/
nagylaza
Sobri Jóska
samu09
több mint 5 éve
ahogy kulturnyelven mondják Standgebläse50 kiló alatt az a gyerek méret 😊Ezzel magam is így vagyok.hát de mit akarunk most komolyan, itt is mindenki aktivkodik, van aki maszkban van aki anélkül. én azért kimozdulok néha de olyan távot tartok mindenkitől h ihaj. De az h moziba menjek, v beüljek kocsmába, v kártyaparti, sakk bármi, no fucking way.“Ha ez az egész koronaszarság elmúlik, hozzám akkor se kell közelebb jönnie senkinek másfél méternél.”
De megértem ha sok ember csinálja, engem nem zavar, utálok dugóban állni meg parkolóhelyet keresni
briareos
Sobri Jóska
50 év, és kiló alatti hölgyek kivételt képeznek 😊
bcsarli
Vagy legalább is mélymagasnak kell hozzá lenni
FLZOLI
több mint 5 éve
nah közbe kiderült h anyámék cégénél az egyik pesti főnök elkaptaaki személyesen nem, de a közvetlen kollégája a szegedi irodát is körbejárta
több mint 5 éve
Akkor pártolom, amikor szükséges.Tán kimész a szabadba? A karantén legnagyobb pártolója emberek közé megy akkor már nincs mitől félnünk!Úgy látom (ha tévedek, bocs), ez még nem vót:Nézz meg egy Lupát, Fröccsteraszt, Széchenyi teret hétvégén.
semmelweis.hu/mediasarok/2020/08/10/koronavirus-no-a-40-ev-alattiak-aranya-a-fertozottek-kozott/
nagylaza
Sobri Jóska
samu09
Júniusban, júliusban szép tiszta volt az ország, a megfelelő szabályok betartásával lehetett ügyintézni. Én meg készülve a szeptember-május otthonlétre igyekszem mindent elintézni, megvenni, beszerezni addig. Kaját tudok majd rendelni nyilván, meg éjszaka levadászható, de új telót, szemüveget, lakossági várakozási engedélyt meg nem.
A fenti helyeken személyesen nem voltam, de neten szoktam nézelődni, keresgélni, hogy szélesítsem látóköröm, és hogy megmaradjon általános jóltájékozottságom. (Ha szórakozóhelyek érdekelnek, akkor nézzél tagelt instafotókat, máris kapsz egy átfogó képet, hogy mi a stájsz. Ha ügyi vagy, még illegál fesztivált is találsz.)
több mint 5 éve
sztem rájöttem h a trump féle sósav injekció jó leszOtt az orosz cucc 😊A vakcina bevallotta, hogy jó korona ellen is 😊
boon.hu/orszag-vilag/putyin-bejelentette-az-elso-orosz-vakcina-bejegyzeset-4468763/
bcsarli
Vrij6
aki elkapta az nem lesz többet kornás
és akit egyszer beoltanak vele az többé nem kapja el
több mint 5 éve
Ott az orosz cucc 😊A vakcina bevallotta, hogy jó korona ellen is 😊
boon.hu/orszag-vilag/putyin-bejelentette-az-elso-orosz-vakcina-bejegyzeset-4468763/
bcsarli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ott az orosz cucc 😊boon.hu/orszag-vilag/putyin-bejelentette-az-elso-orosz-vakcina-bejegyzeset-4468763/
több mint 5 éve
Nem írtam hogy 2 méter és 50 kiló 😊50 kiló alatt az a gyerek méret 😊Ezzel magam is így vagyok.hát de mit akarunk most komolyan, itt is mindenki aktivkodik, van aki maszkban van aki anélkül. én azért kimozdulok néha de olyan távot tartok mindenkitől h ihaj. De az h moziba menjek, v beüljek kocsmába, v kártyaparti, sakk bármi, no fucking way.“Ha ez az egész koronaszarság elmúlik, hozzám akkor se kell közelebb jönnie senkinek másfél méternél.”
De megértem ha sok ember csinálja, engem nem zavar, utálok dugóban állni meg parkolóhelyet keresni
briareos
Sobri Jóska
bcsarli
FLZOLI
több mint 5 éve
50 kiló alatt az a gyerek méret 😊Ezzel magam is így vagyok.hát de mit akarunk most komolyan, itt is mindenki aktivkodik, van aki maszkban van aki anélkül. én azért kimozdulok néha de olyan távot tartok mindenkitől h ihaj. De az h moziba menjek, v beüljek kocsmába, v kártyaparti, sakk bármi, no fucking way.“Ha ez az egész koronaszarság elmúlik, hozzám akkor se kell közelebb jönnie senkinek másfél méternél.”
briareos
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 5 éve
Ezzel magam is így vagyok.hát de mit akarunk most komolyan, itt is mindenki aktivkodik, van aki maszkban van aki anélkül. én azért kimozdulok néha de olyan távot tartok mindenkitől h ihaj. De az h moziba menjek, v beüljek kocsmába, v kártyaparti, sakk bármi, no fucking way.“Ha ez az egész koronaszarság elmúlik, hozzám akkor se kell közelebb jönnie senkinek másfél méternél.”
briareos
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Tán kimész a szabadba? A karantén legnagyobb pártolója emberek közé megy akkor már nincs mitől félnünk!Úgy látom (ha tévedek, bocs), ez még nem vót:Nézz meg egy Lupát, Fröccsteraszt, Széchenyi teret hétvégén.
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 5 éve
ez is biztatóalacsony a szennyvízben a víruskoncentráció, nincs mit aggódni elvtársak.
www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/tart-a-kontaktkutatas-a-ful-orr-gegeszeti-klinikan-6716729/
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Tegnap voltam a munkaügyi hivatalban céges dolog miatt (3 perc miatt vártam 2 órát az emberek között), ahol, mint diktatúra hivatalban gondolná az ember, hogy be is tartják a kötelező viselést....hááát, kb 40%-on volt a 100 ember közül, és a kutya nem szólt nekik. Nem, hogy kötelező lenne, de be se tartatják a hivatalban sem! Se az ajtóban a bizti őr muki, se a sorszámos menyecske, se senki nem szólt senkinek.Úgy látszik minden szinten nagyon várja mindenki az őszi home office-t, hajrá 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ez is biztatówww.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/tart-a-kontaktkutatas-a-ful-orr-gegeszeti-klinikan-6716729/
több mint 5 éve
Mi vagyunk az éjszakás műszak/éjjeli bagoly szekció. 😊Gyerek még az idő. Én NFL-kompátibilisen alszom egész évben. 😉Nekem az a dumám, ha bemegyek valahova, ahol többeken nincs maszk, hogy "de jó, hogy itt nem kell használni, én is utálom, pláne, amióta a húgom elkapta ezt a szar vírust, én is nehezebben lélegzek, pláne maszkban, biztos pszichoszomatikus, így érzek vele együtt, már veszem is le".Te sem tudsz aludni Sobri?
Legutóbb a Vision Expressben a bamba, napszümeveget nézegető mókamiki azonnal kiment, a 4 eladó meg szépen felvette vagy feltolta az álláról a maszkot, és az egyik megkért, hogy én se vegyem le. Mondtam, hogy "hát jó". 😊
Sobri Jóska
#JC6
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Gyerek még az idő. Én NFL-kompátibilisen alszom egész évben. 😉Nekem az a dumám, ha bemegyek valahova, ahol többeken nincs maszk, hogy "de jó, hogy itt nem kell használni, én is utálom, pláne, amióta a húgom elkapta ezt a szar vírust, én is nehezebben lélegzek, pláne maszkban, biztos pszichoszomatikus, így érzek vele együtt, már veszem is le".Te sem tudsz aludni Sobri?
Legutóbb a Vision Expressben a bamba, napszümeveget nézegető mókamiki azonnal kiment, a 4 eladó meg szépen felvette vagy feltolta az álláról a maszkot, és az egyik megkért, hogy én se vegyem le. Mondtam, hogy "hát jó". 😊
Sobri Jóska
#JC6
több mint 5 éve
Nekem az a dumám, ha bemegyek valahova, ahol többeken nincs maszk, hogy "de jó, hogy itt nem kell használni, én is utálom, pláne, amióta a húgom elkapta ezt a szar vírust, én is nehezebben lélegzek, pláne maszkban, biztos pszichoszomatikus, így érzek vele együtt, már veszem is le".Te sem tudsz aludni Sobri?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nekem az a dumám, ha bemegyek valahova, ahol többeken nincs maszk, hogy "de jó, hogy itt nem kell használni, én is utálom, pláne, amióta a húgom elkapta ezt a szar vírust, én is nehezebben lélegzek, pláne maszkban, biztos pszichoszomatikus, így érzek vele együtt, már veszem is le". Legutóbb a Vision Expressben a bamba, napszümeveget nézegető mókamiki azonnal kiment, a 4 eladó meg szépen felvette vagy feltolta az álláról a maszkot, és az egyik megkért, hogy én se vegyem le. Mondtam, hogy "hát jó". 😊
több mint 5 éve
Mondjuk nekem fura, hogy ilyen rosszak a tömegközlekedési tapasztalatotok. Én reggelente még mindig inkább 90-10re tenném a maszkosak arányát.akiken van, ők is gyakran lehúzzák a szájuk alá, beleértve a buszsofőrt is.
Hanni
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
Mondjuk nekem fura, hogy ilyen rosszak a tömegközlekedési tapasztalatotok. Én reggelente még mindig inkább 90-10re tenném a maszkosak arányát.Lövök majd fotókat, nagyon durva. BKV mondjuk nem annyira, de sokan ott is elengedték amúgy. Ma 7-es buszon 70-30% volt az arány kb.
Hanni
Tegnap az Arénában az egyik gyerek a feje tetejére húzta a maszkot, úgy flangált, 40-es kopasz gyurmagyuri szarrá köhögött mindent, csávókám meg amikor tüsszentett a teszkóban felhúzta a maszkot.
Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e- vagy nevessek.
Viszont ezek a bevásárlóközpontok olyanok nekem mint az állatkert. Hiába voltál már 100x, mindig látsz valami újat és csak annyit mondasz: waddafakkk....