NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor csak en vagyok most elasva ennyire?😀 mondjuk mind3 ZacherNem olvastam mostanaban a topicot,de azt meg tudna mondani valaki hogy az miert nincs a hirekben hogy a korhazba kerultek hany %a a beoltatlan ?Van a hírekben.
Egyreszt fontos masreszt erdekelne is😀
Vagy nem annyira hangzik jol esetleg? Sok a beoltott? Nem hinnem...
Ha meg sok koztuk a beoltatlan akkor tolni kene orrba szajba hogy lassak az emberek es huzzanak oltakozni....
yooker
Kb. 95 százalék oltatlan a korházba kerülők közül.
Ez a legfrissebb.
De minden nap van valami hasonló statisztika.
index.hu/belfold/2021/09/22/zacher-gabor-koronavirus-oltas/
hang.hu/belfold/zacher-gabor-a-korhazban-kezeltek-95-szazaleka-az-oltatlanok-kozul-kerul-ki-131206
www.pharmindex-online.hu/koronavirus/hirek-cikkek/zacher-a-koronavirusos-betegek-95-szazaleka-oltatlan
Sobri Jóska
Ez azert meg nem a csapbol is ez folyik kategoria
Mehetne meg sokkal sokkal tobbet...
Mindenhol!mindenkitol
több mint 3 éve
Olyan érzésem lett olvasván ezt a hszt mint amikor egy filmben elhangzik az adott mű címe 😁aztolyan mint a kommunista népmese : aki nem hiszi, annak utána járnakÚgysem tudod meg.....24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/Majd a jó kis vadászati után mi lesz meg …
who could have guessed ...
Negritis
csebi
gordon
Heisman
úgy leszünk a mese végén
aki nem hiszi, annak utána járnak
a fejében egy késsel kutatnak
majd mondják: párdonn
úgyse szükség a szürke(állomány)
csak dőljön hátra
azt
úgy süti a nap
sütianap
sutianap
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem olvastam mostanaban a topicot,de azt meg tudna mondani valaki hogy az miert nincs a hirekben hogy a korhazba kerultek hany %a a beoltatlan ?Van a hírekben.
Egyreszt fontos masreszt erdekelne is😀
Ha meg sok koztuk a beoltatlan akkor tolni kene orrba szajba hogy lassak az emberek es huzzanak oltakozni....
yooker
Kb. 95 százalék oltatlan a korházba kerülők közül.
Ez a legfrissebb.
De minden nap van valami hasonló statisztika.
index.hu/belfold/2021/09/22/zacher-gabor-koronavirus-oltas/
hang.hu/belfold/zacher-gabor-a-korhazban-kezeltek-95-szazaleka-az-oltatlanok-kozul-kerul-ki-131206
www.pharmindex-online.hu/koronavirus/hirek-cikkek/zacher-a-koronavirusos-betegek-95-szazaleka-oltatlan
több mint 3 éve
24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/nem baj, imádkozni kell, az majd meggyógyít
Negritis
több mint 3 éve
Nem olvastam mostanaban a topicot,de azt meg tudna mondani valaki hogy az miert nincs a hirekben hogy a korhazba kerultek hany %a a beoltatlan ?Egyreszt fontos masreszt erdekelne is😀
több mint 3 éve
Nem karanténra vonatkozik, hanem nem dolgozhatsz ha nem vagy beoltva vagy nem igazolod a védettséget. Addig küldenek el fizetés nélkülire ameddig nem oltatod be magad.az a munkába járás, ez meg ugye a táppénz karantén idejéreOlaszok kezdenek bekeményíteni, fizetés nélküli szabadság ha nem vagy beoltva vagy nincs védettségid😁Elozoleg meg ezt irtak
index.hu/kulfold/2021/09/22/nemetorszag-vakcina-olaszorszag-karterites-munkavallalas/?fbclid=IwAR0LJ48g2fEvEsJ3uGqRfI9XBWDmDcBOI1ruW-Pvv_H6U7LMzq6NIiEqfuw
kapitnono
"érvényes negatív PCR-tesztje van, "
Ki hazudik?
YoungZeeZee
Negritis
több mint 3 éve
aztolyan mint a kommunista népmese : aki nem hiszi, annak utána járnakÚgysem tudod meg.....24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/Majd a jó kis vadászati után mi lesz meg …
Negritis
csebi
gordon
Heisman
úgy leszünk a mese végén
aki nem hiszi, annak utána járnak
a fejében egy késsel kutatnak
majd mondják: párdonn
úgyse szükség a szürke(állomány)
csak dőljön hátra
azt
úgy süti a nap
sütianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
olyan mint a kommunista népmese : aki nem hiszi, annak utána járnakÚgysem tudod meg.....24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/Majd a jó kis vadászati után mi lesz meg …
Negritis
csebi
gordon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem mered?24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/Majd a jó kis vadászati után mi lesz meg …
Negritis
csebi
több mint 3 éve
Úgysem tudod meg.....24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/Majd a jó kis vadászati után mi lesz meg …
Negritis
csebi
több mint 3 éve
24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/Majd a jó kis vadászati után mi lesz meg …
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
24.hu/kulfold/2021/09/23/ferenc-papa-eucharisztikus-kongresszus-budapest-puspokok-covid/who could have guessed ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
érdekes elemzés így Biden és az olasz kormány intézkedései mellettyoutu.be/iyVrqtWbV3A
több mint 3 éve
444.hu/2021/09/22/ne-oltasd-be-magad-all-a-temetkezesi-vallalat-kisbuszan
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
az a munkába járás, ez meg ugye a táppénz karantén idejéreOlaszok kezdenek bekeményíteni, fizetés nélküli szabadság ha nem vagy beoltva vagy nincs védettségid😁Elozoleg meg ezt irtak
index.hu/kulfold/2021/09/22/nemetorszag-vakcina-olaszorszag-karterites-munkavallalas/?fbclid=IwAR0LJ48g2fEvEsJ3uGqRfI9XBWDmDcBOI1ruW-Pvv_H6U7LMzq6NIiEqfuw
kapitnono
Ki hazudik?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 541
Igen, vasárnap délelőtt hívtak az OM-től, kérdezték, hogy kocsival be tudok-e menni vmelyik mintavételi pontra. Mivel nem volt nálam az autó, meg nem is voltam túl jól, kijöttek, levették ügyesen a mintát, tegnapra pedig már negatív is lettem. 😊 Én magam is jobban vagyok már, valószínűleg ezt az őszi takonykórt sikerült nekem is elkapni, ami jobban hódít most, mint a Covid.Küldött valakit a háziorvosa mostanában tesztre? Múlt hét közepe óta COVID-tüneteket produkálok (nehézlégzés kivételével), a háziorvosom tegnap délelőtt rendelt tesztet nekem Bp.-n. Mennyi idő mostanság, míg keresnek az OM-től? Azt mondta, hétvégén is van mintavétel, mindenesetre jó lenne, ha nem ülnék itthon hetekig, mondjuk most nagyon egyébként se tudnék hova menni, ahhoz nem vagyok túlságosan fitt. El lehet érni esetleg közvetlenül az OM-et is ennek tárgyában?Megtörtént azóta, mennyit kellett várni? Én ma reggel kaptam "beutalót", remélem, még a héten meglesz...
Köszi a választ, vigyázzon mindenki magára!
Hungarian Bill
Jakehomer
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
Olaszok kezdenek bekeményíteni, fizetés nélküli szabadság ha nem vagy beoltva vagy nincs védettségid😁Elozoleg meg ezt irtak
kapitnono
Ki hazudik?
több mint 3 éve
Küldött valakit a háziorvosa mostanában tesztre? Múlt hét közepe óta COVID-tüneteket produkálok (nehézlégzés kivételével), a háziorvosom tegnap délelőtt rendelt tesztet nekem Bp.-n. Mennyi idő mostanság, míg keresnek az OM-től? Azt mondta, hétvégén is van mintavétel, mindenesetre jó lenne, ha nem ülnék itthon hetekig, mondjuk most nagyon egyébként se tudnék hova menni, ahhoz nem vagyok túlságosan fitt. El lehet érni esetleg közvetlenül az OM-et is ennek tárgyában?Megtörtént azóta, mennyit kellett várni? Én ma reggel kaptam "beutalót", remélem, még a héten meglesz...
Köszi a választ, vigyázzon mindenki magára!
Hungarian Bill
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Ma volt nálunk egy szlovákiai kolléga. Kérdeztem, náluk mi a helyzet?- Színezik a járásokat, úgy van mas-más szabályozás. Zöld, sárga, narancs, piros, bordó.
Miután elment megnéztem az aktuális szlovák térképet... Ő Rozsnyóról jött...
Nah, melyik járás volt a bordó...!?
🙄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Olaszok kezdenek bekeményíteni, fizetés nélküli szabadság ha nem vagy beoltva vagy nincs védettségid😁Jól teszik.
kapitnono
"Mikor keménnyé válik a dolog, a keménység megváltoztatja a szabályokat."
több mint 3 éve
Olaszok kezdenek bekeményíteni, fizetés nélküli szabadság ha nem vagy beoltva vagy nincs védettségid😁index.hu/kulfold/2021/09/22/nemetorszag-vakcina-olaszorszag-karterites-munkavallalas/?fbclid=IwAR0LJ48g2fEvEsJ3uGqRfI9XBWDmDcBOI1ruW-Pvv_H6U7LMzq6NIiEqfuw
Szerkesztette: kapitnono
több mint 3 éve
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2021/09/21/szijjarto-astrazeneca-400-ezer-dozis-thaifold-vietnam
warr_b
Szijjártó szerint hazánk a vakcinabeszerzés tekintetében kifejezetten sikeres volt, beszámolója alapján ma több millió dózis van raktáron a különböző vakcinákból, így Magyarország másoknak is segítséget tud nyújtani, ahogyan eddig is tette.a kutya se akar már oltakozni szóval ...
több mint 3 éve
Most egy kicsit összezavarodtam. Most akkor ki tehet arról, hogy tavaly volt NFL szezon? 😮soros
csi77
több mint 3 éve
Most egy kicsit összezavarodtam. Most akkor ki tehet arról, hogy tavaly volt NFL szezon? 😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png