Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ja igen, és megint a tesitanárok nem csinálnak semmit 😀😀Feleségem egy kistelepülésen tanító, kíváncsi vagyok hogy képzelik a digitális oktatást ezeken a helyeken..Tesom meg tesitanar, kivancsi leszek ra. Gondolom majd E-sportolnak
Szesze
eaglesmcnabb
Szesze
több mint 6 éve
😀Feleségem egy kistelepülésen tanító, kíváncsi vagyok hogy képzelik a digitális oktatást ezeken a helyeken..Tesom meg tesitanar, kivancsi leszek ra. Gondolom majd E-sportolnak
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
jah és tök lassú az origo, index, hogy lesz ebből digitális tanítás?😊
több mint 6 éve
Feleségem egy kistelepülésen tanító, kíváncsi vagyok hogy képzelik a digitális oktatást ezeken a helyeken..Tesom meg tesitanar, kivancsi leszek ra. Gondolom majd E-sportolnak
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Tesómék vidéken majd digitálisan oktathatják a roma gyerekeket 😊
több mint 6 éve
konkrétan csomó helyen a víz nincs bevezetve a "lakásokba"..Feleségem egy kistelepülésen tanító, kíváncsi vagyok hogy képzelik a digitális oktatást ezeken a helyeken..A családok jelentős részénél kaja sincs nemhogy internet.
Szesze
Bazzani
több mint 6 éve
Haver most jött át Hegyeshalmon. 15 km tett meg 4 óra alatt. Megkérdezték honnan jött. Ha nem olaszt mondasz mehetsz. Ez igen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Feleségem egy kistelepülésen tanító, kíváncsi vagyok hogy képzelik a digitális oktatást ezeken a helyeken..A családok jelentős részénél kaja sincs nemhogy internet.
Szesze
több mint 6 éve
tesóm mondta, hogy évek óta hatalmas mennyiségű pénzt nyúltak le és nem működik még mindig az egész digitális tanításegyenlőre nem tudja ő sem, hogy hogyan fog működni...
több mint 6 éve
Feleségem most nyögte be, digitális tesi óra 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Feleségem egy kistelepülésen tanító, kíváncsi vagyok hogy képzelik a digitális oktatást ezeken a helyeken..
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Érdekes ez a diákok nem látogathatják az intézményeket + digitális tanterv téma. 😀
több mint 6 éve
Ok.Hány család tudja nem a nagyszülőhöz rakni a gyereket.
több mint 6 éve
Normálisan, érthetően nyomta a lényeget. A bullshit meg mindig bullshit.Igen pont azt akartam írni én is, hogy rendezett volt,tárgyilagos,bár ugyanazokat mondta amiket a sajttájon a sameszek.
Érzékelteti, hogy gáz van, mégse kelt pánikot.
Sobri Jóska
De a Budapest témát kerülte.
több mint 6 éve
Normálisan, érthetően nyomta a lényeget. A bullshit meg mindig bullshit.Profi volt.
Érzékelteti, hogy gáz van, mégse kelt pánikot.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nem iskolabezárás-->digitális oktatásra való áttérés...amire egyébként már úgyis készültek 😀Óriási ez a csóka....
több mint 6 éve
ne engedjük be a zizraelieket! igaz, hogy a sógoroknál kétszer annyi megbetegedés van (még, ráadásul az olaszok mellett vannak, ami ugye mást már a második legszarabb hely ilyen szempontból), de az kit érdekel?egyébként az izraeli ingatlan- és egyéb ...khm... szervezetekkel ezt egyeztette? vagy nekik lett már magyar állampolgárságuk is?
több mint 6 éve
Normálisan, érthetően nyomta a lényeget. A bullshit meg mindig bullshit.Érzékelteti, hogy gáz van, mégse kelt pánikot.
több mint 6 éve
na csak bezárták az iskolákat..Nem, nem. Csak új munkarend!😊
Klaci79

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Most mondta el a legrosszabb hírt, ő nem veszélyeztetett. ☹️naaaaaaaaaaaa ha leálítják az oldalt te hibád 😊
Tony Adams
több mint 6 éve
na csak bezárták az iskolákat..
több mint 6 éve
Hol beszél Vityesz?Hír tv
nekem nem elérhető a fészbuk oldal...
clbass

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Most mondta el a legrosszabb hírt, ő nem veszélyeztetett. ☹️