Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
Inkább azt mondják már meg, hogyan tudok az Oroszomra kapni Pfizert ha már senkinek se kell. Vagy valami nyugatit.
Gondolom majd egyszer magánban talán...
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 015 — #NoStress
 www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390

Igy is el lehet ajandekozni az osszes nyugati vakcinat...
4. Hullamra meg jo lesz a magyar vadparasztnak a placebo
gaborik
Ha valaki eddig nem oltakozott, az agyhalott, meg is érdemli.

több mint 4 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
 www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390

Igy is el lehet ajandekozni az osszes nyugati vakcinat...
4. Hullamra meg jo lesz a magyar vadparasztnak a placebo

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210616/breking-par-nap-mulva-veget-er-a-magyar-hatarzar-488378?fbclid=IwAR2dBCl19IWlpKfLmgyF3lP-4JQRh4GhRb0iOPS1b0MEYDT4z_vr9TrN_Gw
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
Lassan jön az Astra Round 2 😊

Szerintem a be nem oltottak vagy a 2020-ban koronások között tarolni fog az indiai (delta) vagy valami hasonló egzotikus mutáns, amit a Thaiföldön, Maldív-szigeteken.... stb. családdal "üzleti" úton lévők hoznak majd be így nincs nagy reményem rá, hogy itt a nyári "felszabadulás" után egy "szokványos" ősz/tél jönne majd
FLZOLI
plusz tedd hozza a kinaival oltottakat is.
amugy nem kell behozni mar 2-3 hete itt van egy migrans mutans, amirol titkolni kell hogy melyik.
ha vege a panzio szezonnak, akkor felfedik hogy behozta valaki aki okosba repkedett, pedig kerve volt hogy csak a balatonra menjenek.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lassan jön az Astra Round 2 😊

Mivel több helyről is hallottuk, hogy minél később jön a második annál hatásosabb így nem erőltettük a 12.hetinél korábbi magyaros sorban előre lökdösődést 😊
Szerintem a be nem oltottak vagy a 2020-ban koronások között tarolni fog az indiai (delta) vagy valami hasonló egzotikus mutáns, amit a Thaiföldön, Maldív-szigeteken.... stb. családdal "üzleti" úton lévők hoznak majd be így nincs nagy reményem rá, hogy itt a nyári "felszabadulás" után egy "szokványos" ősz/tél jönne majd

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 929 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah azért a másoidik adag már jobban működik... 😀

Este még semmi, reggel már úgy keltem, hogy fáj a vállam. Aztán 9-10 órára megjött a hőemelkedés, rettenet fejfájás, émelygés 😊
Még kitart, remélem reggelre kialszom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 418 — The Mathematician
Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.

Szerk: viszont kérdés nélkül kaptam angol-magyar nyelvű igazolást is egyből, na ez pozitívum. Nem, mintha egyből utazni akarnék...
slowmotion
bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
Negritis
sajnos (sajnos?) örök klasszikusokkal nagy elmaradásban vagyok, úgyhogy Király Pistitől szerintem csak a Halálsoront néztem meg filmen, de azt sem azért, mert Király Pisti, hanem mert Tom Henksz meg mert aszonták, hogy jó film.

semmi Ragyogás, meg CuJo, meg Kedvencek temetője vagy mi
slowmotion
kedvencek temetőjét már láttam korábban ( a remake sztem jobb lett, bár nem mindenben)
de alapvetően nem vagyok nagy horror rajongó
a halálsoront nemrég néztem meg először, majd a remény rabjait is elő kellene vennem valamikor

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.

Szerk: viszont kérdés nélkül kaptam angol-magyar nyelvű igazolást is egyből, na ez pozitívum. Nem, mintha egyből utazni akarnék...
slowmotion
Negritis
sajnos (sajnos?) örök klasszikusokkal nagy elmaradásban vagyok, úgyhogy Király Pistitől szerintem csak a Halálsoront néztem meg filmen, de azt sem azért, mert Király Pisti, hanem mert Tom Henksz meg mert aszonták, hogy jó film.

semmi Ragyogás, meg CuJo, meg Kedvencek temetője vagy mi

szerk: ja, nyilván a Remény rabjai megvolt, meg a Stand By Me is. ezekről mindig elfelejtem, hogy SK.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve

slowmotion
Negritis
nekem is 2x kellett elolvasnom, aztán megnézni, hogy miért ebbe a topikba írja, de aztán leesett 😊
NB2
Nekem egyből leesett, de valószínűleg csak azért, mert fogalmam se volt, hogy az AZ az egy film(sorozat?) is 😀
peterk2005
tudod, fehér arcú bohóc, csatorna, kisgyerekek

vagy valami ilyesmi, a leghorrorabb dolog, amit végignéztem, az a What Lies Beneath volt (talán Temetetlen múlt néven futott itthon, Herizonford, fiatal csajszi kísértet, ilyesmi)
több mint 4 éve

slowmotion
Negritis
nekem is 2x kellett elolvasnom, aztán megnézni, hogy miért ebbe a topikba írja, de aztán leesett 😊
NB2
Nekem egyből leesett, de valószínűleg csak azért, mert fogalmam se volt, hogy az AZ az egy film(sorozat?) is 😀
peterk2005
😀
ugye van a könyv
van egy 90es mini series
meg 2 film az utóbbi évekből 😀

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline

slowmotion
Negritis
NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 101 — nabege2@yahoo.com

slowmotion
Negritis
több mint 4 éve

slowmotion

több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Kösz 😊

Szerencse hogy egységes ez is, ez legalább a negyedik verzió, amit láttam, hallottam.
warr_b
6-án néztem a Jahn Ferencnél, akkor 16-ára tudták volna átvételre kiállítani.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
 index.hu/belfold/2021/06/14/kemenesi-gabor-oltas-vakcina-indiai-mutans-koronavirus-covid-delta-varians/

Azert remelhetoleg nem tudjuk meg oszig, hogy melyik valtozata van mar jelen a migransvariansnak hazankban. Lolo panzioi megerdemlik a teljes nyari szezont bekessegben.

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 929 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/gazdasag/2021/06/14/ellenanyag-teszt-oltas-vakcina-antitest/

Lol. Indexes emberkék mértek antitestet a különböző oltásaik után. Spoiler: mindegyik 20-nál több volt, kivéve a kínai, az 2 😁
warr_b
Egy olyan skálán, ahol 1,0-tól mind ugyanolyan jó, lévén vagy van antitestvédettség, vagy nincs, ha jön a vírus, akkor nem egy ilyen skála szerinti nagyobb érték nyújt nagyobb védettséget, illetve összesen 6-7 emberről van szó, akik közül az egy astrat kapottnak nagyobb értéket mértek, mint a két astrát kapottnak.
Ezekből próbálj levonni messzemenő következtetéseket. 😊
Sobri Jóska
Ennek szólt a lol 😊

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 015 — #NoStress

Lol. Indexes emberkék mértek antitestet a különböző oltásaik után. Spoiler: mindegyik 20-nál több volt, kivéve a kínai, az 2 😁
warr_b
Egy olyan skálán, ahol 1,0-tól mind ugyanolyan jó, lévén vagy van antitestvédettség, vagy nincs, ha jön a vírus, akkor nem egy ilyen skála szerinti nagyobb érték nyújt nagyobb védettséget, illetve összesen 6-7 emberről van szó, akik közül az egy astrat kapottnak nagyobb értéket mértek, mint a két astrát kapottnak.
Ezekből próbálj levonni messzemenő következtetéseket. 😊

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Kösz 😊

Szerencse hogy egységes ez is, ez legalább a negyedik verzió, amit láttam, hallottam.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Rákérdeztem az angol nyelvű igazolásra is, ez az útmutató:

warr_b
?
Janek
Jobb klikk ezen a kid szaron, kép megnyitása új lapon.

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze

warr_b
?

több mint 4 éve