Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Inkább azt mondják már meg, hogyan tudok az Oroszomra kapni Pfizert ha már senkinek se kell. Vagy valami nyugatit.Gondolom majd egyszer magánban talán...
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390Ha valaki eddig nem oltakozott, az agyhalott, meg is érdemli.
Igy is el lehet ajandekozni az osszes nyugati vakcinat...
4. Hullamra meg jo lesz a magyar vadparasztnak a placebo
gaborik
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390Igy is el lehet ajandekozni az osszes nyugati vakcinat...
4. Hullamra meg jo lesz a magyar vadparasztnak a placebo
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Lassan jön az Astra Round 2 😊plusz tedd hozza a kinaival oltottakat is.
Szerintem a be nem oltottak vagy a 2020-ban koronások között tarolni fog az indiai (delta) vagy valami hasonló egzotikus mutáns, amit a Thaiföldön, Maldív-szigeteken.... stb. családdal "üzleti" úton lévők hoznak majd be így nincs nagy reményem rá, hogy itt a nyári "felszabadulás" után egy "szokványos" ősz/tél jönne majd
FLZOLI
amugy nem kell behozni mar 2-3 hete itt van egy migrans mutans, amirol titkolni kell hogy melyik.
ha vege a panzio szezonnak, akkor felfedik hogy behozta valaki aki okosba repkedett, pedig kerve volt hogy csak a balatonra menjenek.
több mint 4 éve
Lassan jön az Astra Round 2 😊 Mivel több helyről is hallottuk, hogy minél később jön a második annál hatásosabb így nem erőltettük a 12.hetinél korábbi magyaros sorban előre lökdösődést 😊
Szerintem a be nem oltottak vagy a 2020-ban koronások között tarolni fog az indiai (delta) vagy valami hasonló egzotikus mutáns, amit a Thaiföldön, Maldív-szigeteken.... stb. családdal "üzleti" úton lévők hoznak majd be így nincs nagy reményem rá, hogy itt a nyári "felszabadulás" után egy "szokványos" ősz/tél jönne majd
több mint 4 éve
Nah azért a másoidik adag már jobban működik... 😀Este még semmi, reggel már úgy keltem, hogy fáj a vállam. Aztán 9-10 órára megjött a hőemelkedés, rettenet fejfájás, émelygés 😊
Még kitart, remélem reggelre kialszom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
kedvencek temetőjét már láttam korábban ( a remake sztem jobb lett, bár nem mindenben)sajnos (sajnos?) örök klasszikusokkal nagy elmaradásban vagyok, úgyhogy Király Pistitől szerintem csak a Halálsoront néztem meg filmen, de azt sem azért, mert Király Pisti, hanem mert Tom Henksz meg mert aszonták, hogy jó film.Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
Szerk: viszont kérdés nélkül kaptam angol-magyar nyelvű igazolást is egyből, na ez pozitívum. Nem, mintha egyből utazni akarnék...
slowmotion
Negritis
semmi Ragyogás, meg CuJo, meg Kedvencek temetője vagy mi
slowmotion
de alapvetően nem vagyok nagy horror rajongó
a halálsoront nemrég néztem meg először, majd a remény rabjait is elő kellene vennem valamikor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
sajnos (sajnos?) örök klasszikusokkal nagy elmaradásban vagyok, úgyhogy Király Pistitől szerintem csak a Halálsoront néztem meg filmen, de azt sem azért, mert Király Pisti, hanem mert Tom Henksz meg mert aszonták, hogy jó film.Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
Szerk: viszont kérdés nélkül kaptam angol-magyar nyelvű igazolást is egyből, na ez pozitívum. Nem, mintha egyből utazni akarnék...
slowmotion
Negritis
semmi Ragyogás, meg CuJo, meg Kedvencek temetője vagy mi
szerk: ja, nyilván a Remény rabjai megvolt, meg a Stand By Me is. ezekről mindig elfelejtem, hogy SK.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
tudod, fehér arcú bohóc, csatorna, kisgyerekekNekem egyből leesett, de valószínűleg csak azért, mert fogalmam se volt, hogy az AZ az egy film(sorozat?) is 😀nekem is 2x kellett elolvasnom, aztán megnézni, hogy miért ebbe a topikba írja, de aztán leesett 😊Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
slowmotion
Negritis
NB2
peterk2005
vagy valami ilyesmi, a leghorrorabb dolog, amit végignéztem, az a What Lies Beneath volt (talán Temetetlen múlt néven futott itthon, Herizonford, fiatal csajszi kísértet, ilyesmi)
több mint 4 éve
😀Nekem egyből leesett, de valószínűleg csak azért, mert fogalmam se volt, hogy az AZ az egy film(sorozat?) is 😀nekem is 2x kellett elolvasnom, aztán megnézni, hogy miért ebbe a topikba írja, de aztán leesett 😊Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
slowmotion
Negritis
NB2
peterk2005
ugye van a könyv
van egy 90es mini series
meg 2 film az utóbbi évekből 😀
több mint 4 éve
Nekem egyből leesett, de valószínűleg csak azért, mert fogalmam se volt, hogy az AZ az egy film(sorozat?) is 😀nekem is 2x kellett elolvasnom, aztán megnézni, hogy miért ebbe a topikba írja, de aztán leesett 😊Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
slowmotion
Negritis
NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nekem is 2x kellett elolvasnom, aztán megnézni, hogy miért ebbe a topikba írja, de aztán leesett 😊Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.bazz, most esik le hogy nem a filmről beszélsz 😀
slowmotion
több mint 4 éve
Kösz 😊6-án néztem a Jahn Ferencnél, akkor 16-ára tudták volna átvételre kiállítani.
Szerencse hogy egységes ez is, ez legalább a negyedik verzió, amit láttam, hallottam.
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Na megnéztem az AZ második részét. Eddig se volt kedvencem a műfaj, ezután sem lesz, de ha kell, akkor kell.Szerk: viszont kérdés nélkül kaptam angol-magyar nyelvű igazolást is egyből, na ez pozitívum. Nem, mintha egyből utazni akarnék...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/06/14/kemenesi-gabor-oltas-vakcina-indiai-mutans-koronavirus-covid-delta-varians/Azert remelhetoleg nem tudjuk meg oszig, hogy melyik valtozata van mar jelen a migransvariansnak hazankban. Lolo panzioi megerdemlik a teljes nyari szezont bekessegben.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Ennek szólt a lol 😊index.hu/gazdasag/2021/06/14/ellenanyag-teszt-oltas-vakcina-antitest/Egy olyan skálán, ahol 1,0-tól mind ugyanolyan jó, lévén vagy van antitestvédettség, vagy nincs, ha jön a vírus, akkor nem egy ilyen skála szerinti nagyobb érték nyújt nagyobb védettséget, illetve összesen 6-7 emberről van szó, akik közül az egy astrat kapottnak nagyobb értéket mértek, mint a két astrát kapottnak.
Lol. Indexes emberkék mértek antitestet a különböző oltásaik után. Spoiler: mindegyik 20-nál több volt, kivéve a kínai, az 2 😁
warr_b
Ezekből próbálj levonni messzemenő következtetéseket. 😊
Sobri Jóska

több mint 4 éve
index.hu/gazdasag/2021/06/14/ellenanyag-teszt-oltas-vakcina-antitest/Egy olyan skálán, ahol 1,0-tól mind ugyanolyan jó, lévén vagy van antitestvédettség, vagy nincs, ha jön a vírus, akkor nem egy ilyen skála szerinti nagyobb érték nyújt nagyobb védettséget, illetve összesen 6-7 emberről van szó, akik közül az egy astrat kapottnak nagyobb értéket mértek, mint a két astrát kapottnak.
Lol. Indexes emberkék mértek antitestet a különböző oltásaik után. Spoiler: mindegyik 20-nál több volt, kivéve a kínai, az 2 😁
warr_b
Ezekből próbálj levonni messzemenő következtetéseket. 😊
több mint 4 éve
index.hu/gazdasag/2021/06/14/ellenanyag-teszt-oltas-vakcina-antitest/Lol. Indexes emberkék mértek antitestet a különböző oltásaik után. Spoiler: mindegyik 20-nál több volt, kivéve a kínai, az 2 😁

több mint 4 éve
Kösz 😊 Szerencse hogy egységes ez is, ez legalább a negyedik verzió, amit láttam, hallottam.

több mint 4 éve

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Jobb klikk ezen a kid szaron, kép megnyitása új lapon.Rákérdeztem az angol nyelvű igazolásra is, ez az útmutató:?
warr_b
Janek

több mint 4 éve
Rákérdeztem az angol nyelvű igazolásra is, ez az útmutató:?
warr_b
több mint 4 éve
Rákérdeztem az angol nyelvű igazolásra is, ez az útmutató: