Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/06/18/koronavirus-a-vilagban-az-index-nemzetkozi-hirosszefoglaloja-penteken-covid-19-oltas-vakcina/varhatoan-nemetorszagban-is-az-indiai-mutans-lesz-az-uralkodo/ezek szerint anglian kivul 3 honap a lappangasi ideje az uj marvel mutansnak, milyen rendes ez a virus tovabbra is nyari szezonban....
több mint 4 éve
Én kinyomtatott angol nyelvű papírral mentem 2.-ra. A doki lepecsételte és mondta, hogy a magyar alapján töltsem ki magamnak. Ennyi...Mondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...Nálam is ugyanez volt. Annyi h háziorvos legalább a whos nemzetközi oltási konyvembe adminisztral majd de az angol nyelvut nem állíthatja ki. Jelenleg én is ki várok h mi lesz szerencsére úgy néz ki h szeptemberig biztosan nem kell utaznom.
Vrij6
csebi
Mondjuk én háziorvosnál kaptam, de úgy tudom, ha viszed a papírt, a házidomi lepecsételi akkor is, ha oltóponton voltál, mert neki ugye megvan az oltás adata a rendszerben.
több mint 4 éve
veszhelyzet van meg vagy ha nem mikor szunt meg?igen
szept kozepeig tart jol ertem?
index.hu/belfold/2021/05/18/veszelyhelyzet-ujra-meghosszabbitva/
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 495
veszhelyzet van meg vagy ha nem mikor szunt meg?szept kozepeig tart jol ertem?
index.hu/belfold/2021/05/18/veszelyhelyzet-ujra-meghosszabbitva/
több mint 4 éve
Mondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...Nálam is ugyanez volt. Annyi h háziorvos legalább a whos nemzetközi oltási konyvembe adminisztral majd de az angol nyelvut nem állíthatja ki. Jelenleg én is ki várok h mi lesz szerencsére úgy néz ki h szeptemberig biztosan nem kell utaznom.
Vrij6
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
azt lepapirozni h work related ujjgyakorlatnope, ha lesz valami akkor költözésa menned kell részből arra tippelek h az business trip lesz akkor meg teljesen mindegyMondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...remélem szeptemberre ez már letisztul ha mennem kell finnországba
Vrij6
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
nope, ha lesz valami akkor költözésa menned kell részből arra tippelek h az business trip lesz akkor meg teljesen mindegyMondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...remélem szeptemberre ez már letisztul ha mennem kell finnországba
Vrij6
Negritis
briareos
több mint 4 éve
a menned kell részből arra tippelek h az business trip lesz akkor meg teljesen mindegyMondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...remélem szeptemberre ez már letisztul ha mennem kell finnországba
Vrij6
Negritis
több mint 4 éve
július 1-től egységes qr kód lesz, mondjuk a technikai és adatkezelési megoldásról nincsenek információimMondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...remélem szeptemberre ez már letisztul ha mennem kell finnországba
Vrij6
Negritis
airportal.hu/megszavazta-az-unios-covid-igazolvany-bevezeteset-az-europai-parlament/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...remélem szeptemberre ez már letisztul ha mennem kell finnországba
Vrij6
több mint 4 éve
Mondom, amikor masodik pfizerre mentunk oltopontra en kertem angol nyelvut. Azt mondtak nem, ok nem allitanak ki ilyet, menjek hazidokihoz. Hazidokinal erdeklodes, elmondva ezt, na o aztan ilyet nem allit ki, oltoponton oltottak oda menjek vissza. Valami tok elcseszett nyomtatvanyt kell kitolteni es beadni es majd akkor kiadjak, de csak szemelyesen delelott, munkaidoben lehet erte menni. Egyelore jegeljuk a temat...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Akkor szerencsétek van, mert sokaknak az a papírfecni egynyelvű, nincs rajta zárójelben angolul semmi. Annak hiányában meg számos országban nem fogadják el az igazolást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Egy kérdés: mi is ez a sokat hiányolt angol nyelvű oltási igazolás? Tegnap elő kellett bogarásznom anyám oltási papírjait - amit oltáskor állítottak ki neki -, és meglepetésemre az a papír kétnyelvű. Az első oltás és második oltás igazolását is kétnyelvű papíron adták ki, pedig anyám március 10-én megkapta már a másodikat is. (Kíváncsiságból megnéztem, és az enyém is kétnyelvű. Én bő 3 hete kaptam a másodikat, háziorvosnál.) Most akkor mi is a helyzet? Van aki szerencsés és két nyelven kapta és van aki nem? Vagy nem ugyanarról a papírról beszélünk?Egyébként annyira jellemző erre a kis magyar egészségügyre, hogy anyám most feküdt be három hét combnyaktörés-rehabra, és kérték tőle az oltópont által a második oltásról kiállított papírt (ezért vettem észre a kétnyelvűséget mert emiatt kellett előbogarászni). Lényeg a lényeg, hogy a műanyag oltási igazolás nem volt jó nekik, mondván, hogy azt már első oltás után kiküldik, nekik az nem elég. Ezt mondja egy magyar állami egészségügyi intézmény a magyar állam által kiállított oltási igazolványra. 😀 Az már csak hab a tortán, hogy ott van náluk anyám igazolványa, személyi száma, taj száma, mindene, de maguk nem voltak képesek lekérni azt a sz***ros papírt az elektronikus rendszerből. Vigyük be mi nekik papír alapon... És az ember ne érezze úgy magát, hogy a múlt században ragadt....
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
jaja, hamarabb kezdtem el érezni, mint az elsőt, de alacsonyabb szinten tetőzött nálam isLassan jön az Astra Round 2 😊Én tegnap kaptam a másodikat és konkrétan egy minimális kar fájdalmon kívül semmi bajom. Éjszaka is teljesen rendben volt.
FLZOLI
Gabesz92
több mint 4 éve
Lassan jön az Astra Round 2 😊Én tegnap kaptam a másodikat és konkrétan egy minimális kar fájdalmon kívül semmi bajom. Éjszaka is teljesen rendben volt.
FLZOLI
több mint 4 éve
az app-al mi ujsag amugy? Nem ugy volt, hogy 15-en kibovul?
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
A perverzió nem tanulható…😉Azért hihetetlen, hogy egy vakcina vagy gyógyszer lejárati ideje az konkrétan politikai állásfoglalás kérdése?Csak mert kérted:
Szép új világ…
ozibozi
empty taxi
több mint 4 éve
Azért hihetetlen, hogy egy vakcina vagy gyógyszer lejárati ideje az konkrétan politikai állásfoglalás kérdése?Csak mert kérted:
Szép új világ…
ozibozi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért hihetetlen, hogy egy vakcina vagy gyógyszer lejárati ideje az konkrétan politikai állásfoglalás kérdése?Szép új világ…
több mint 4 éve
Nem nagyon van NERes ismerősöm, eddig úgy gondoltam szerencsére.www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390Ennek nem sok jelentősége lesz. Mire lehetőség lesz rá, a környező országokban is vakcina kínálati piac lesz, nem keresleti. Én most százezres tételnél nem becsülöm többre, amit esetleg így el tudnak oltani. Ez semmi lesz a tengerben. Csak nyugati vakcinából már most is vagy 1.3-1.5 millió vakcina áll tartalékban, és csak Pfizerből még be fog jönni vagy 5-6 millió adag, amit már megrendeltünk.
Igy is el lehet ajandekozni az osszes nyugati vakcinat...
4. Hullamra meg jo lesz a magyar vadparasztnak a placebo
gaborik
Inkább azt mondják már meg, hogyan tudok az Oroszomra kapni Pfizert ha már senkinek se kell. Vagy valami nyugatit. Gondolom majd egyszer magánban talán...TocaHát úgy néz ki. Talán ha nagyon NER kompatibilis vagy, akkor valami ismerős elintézi neked 😊
peterk2005
több mint 4 éve
Es azt tudjuk, hogyan romlik a fajzer? Mert a szlovakok fel nem hasznalt szputnyikja 3-4 honap alatt megromlik, korabbi cikkek szerint. gaborikA Pfizernek ideiglenes lejárati ideje van, amit folyamatosan tologatnak ki. Ugyanúgy, ahogy a hatásosságának időtartama. Előbbi (szavatosság) 4.5 hónap volt eredetileg, utóbbi 6 hónap. Aztán folyamatosan vizsgálják és kitolják, ha még hatásosnak bizonyul. A hatásosság már ha jól tudom 9.5 hónapnál jár (a klinikai vizsgálatokban oltást kapottak kb. tavaly szeptember-októberben lettek beoltva és a vizsgálatok szerint ma is védettek még). A szavatosságot pedig 6 hónapra tolták ki azóta, ha jól emlékszem. De lehet, hogy már az is hosszabb lett, az utóbbi 1-2 hónapban már nem nézem ezeket az adatokat rendszeresen.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Es azt tudjuk, hogyan romlik a fajzer? Mert a szlovakok fel nem hasznalt szputnyikja 3-4 honap alatt megromlik, korabbi cikkek szerint.www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390Ennek nem sok jelentősége lesz. Mire lehetőség lesz rá, a környező országokban is vakcina kínálati piac lesz, nem keresleti. Én most százezres tételnél nem becsülöm többre, amit esetleg így el tudnak oltani. Ez semmi lesz a tengerben. Csak nyugati vakcinából már most is vagy 1.3-1.5 millió vakcina áll tartalékban, és csak Pfizerből még be fog jönni vagy 5-6 millió adag, amit már megrendeltünk.
gaborik
Inkább azt mondják már meg, hogyan tudok az Oroszomra kapni Pfizert ha már senkinek se kell. Vagy valami nyugatit. Gondolom majd egyszer magánban talán...TocaHát úgy néz ki. Talán ha nagyon NER kompatibilis vagy, akkor valami ismerős elintézi neked 😊
peterk2005
Meg sehol nem vagyunk ebben a vakcinaturizmusban, siman lehet hogy muszajbol kell majd elosztogatni amit az adonkbol vettek.
Nem okosabb lett volna a placebo beraktarozasa helyett krumplit osztogatni, hogy az itteni szurja es minnel tobb legyen a vedett?Koltoi kerdes...
Szerkesztette: gaborik
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210616/nagyot-valtozik-a-magyar-oltasi-terv-azert-hogy-jobban-fogyjanak-a-vakcinak-488390Ennek nem sok jelentősége lesz. Mire lehetőség lesz rá, a környező országokban is vakcina kínálati piac lesz, nem keresleti. Én most százezres tételnél nem becsülöm többre, amit esetleg így el tudnak oltani. Ez semmi lesz a tengerben. Csak nyugati vakcinából már most is vagy 1.3-1.5 millió vakcina áll tartalékban, és csak Pfizerből még be fog jönni vagy 5-6 millió adag, amit már megrendeltünk.
gaborik