Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Lesz vmi elönye h beoltattam magam? A tömegrendezvényeken kívül, meg persze h nem halok meg!
Igazán kitartóan csak1 hete oltottam, és most meg eltörlik...igazán dühítő!..
több mint 4 éve
Mindannyian azt keverünk bele, amit fontosnak gondolunk, és azt hagyjuk ki, amit nem. 😊 Egyébként etika nélkül sem egyszerű, mert simán érdek szempontból sem lehet különbség közted és köztem. Mi választók vagyunk a megbízók. Akormány (a megbízott) csak úgy tud a "mi" megbízónk maradni, ha mindannyiunk számára jól dolgozik. Ha csak a te, vagy az én irányomba végez jó munkát, akkor vagy ki kell rúgnunk és keresni egy olyant amelyik mindkettőnk felé jól teljesít, vagy pedig ketté fogunk válni, és létrejön a "te" vagy az "én megbízottam", attól függően, hogy melyikünk érdekében áll megtartani. Ahhoz, hogy ez ne jöjjön létre, muszáj a megbízottnak mindkettőnk felé teljesítenie. Vagy közösen ki is rúghatjuk. Nekem mindegy melyiket választod. 😊A kormány mindannyiunké. És ha ebben egyetértünk, akkor mostantól mindketten el is várjuk, hogy így is viselkedjen? 😊 Azaz MINDENKI érdekeit figyelembe véve? Vagy azt már nem, számukra marad az a megközelítésed, hogy ha lopnak / átvernek, akkor ügyesek? 😊Is-is.
peterk2005
Eddig se gondoltam, hogy csak a fidesz-szavazók érdekeit kellene figyelembe venniük, és ezután is azt gondolom, hogy hatalomtechnikailag ügyesek.
Ne keverj bele etikát, erkölcsöt, máris egyszerűbb a dolog.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A kormány mindannyiunké. És ha ebben egyetértünk, akkor mostantól mindketten el is várjuk, hogy így is viselkedjen? 😊 Azaz MINDENKI érdekeit figyelembe véve? Vagy azt már nem, számukra marad az a megközelítésed, hogy ha lopnak / átvernek, akkor ügyesek? 😊Is-is.
peterk2005
Eddig se gondoltam, hogy csak a fidesz-szavazók érdekeit kellene figyelembe venniük, és ezután is azt gondolom, hogy hatalomtechnikailag ügyesek.
Ne keverj bele etikát, erkölcsöt, máris egyszerűbb a dolog.
több mint 4 éve
nekem covid előtt is volt kollégám aki kb havi 1x járt be pedig ő pestiekkel dolgozottjo a szo.Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
ho sokkal jobb, nincs az allando jajj csak egy kerdes, meg hugyozasra menet is elkapnak 😀 illetve be tudod osztani a melot ha pont olyat csinalsz. bibelodsz mikor felkelsz aztan teszel-veszel stb...
sok "okos" ceg mar evekkel ezelott bevezette. kulon keres es hozzajarulas kellett hozza, de ment mint a karikacsapas.
YoungZeeZee
mégse zavart senkit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 495
jo a szo.Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
ho sokkal jobb, nincs az allando jajj csak egy kerdes, meg hugyozasra menet is elkapnak 😀 illetve be tudod osztani a melot ha pont olyat csinalsz. bibelodsz mikor felkelsz aztan teszel-veszel stb...
sok "okos" ceg mar evekkel ezelott bevezette. kulon keres es hozzajarulas kellett hozza, de ment mint a karikacsapas.
több mint 4 éve
- Ha bent van a mutáns, ami sokkal fertőzőbb, mint a korábbiak, akkor miért tartana 2-3 hónapíg, míg végigfertőz?- Most 35+ fok van, az emberek megmaradni se tudnak fedett helyen, nem összegyűlni, szerintem relative biztonságosan feltételezhető, hogy augusztus közepéig-végéig nagy gond nem lesz.
- Illetve ha be vagy oltva, akkor nem mindegy, hogy az agyhalottakat megfertőzi?
- És a kormány az a tied is, nem csak az enyém, vagy neked van saját, különbejáratú kormányzatod?
Sobri Jóska
- Ha a kórházakban tízezer nem beoltottat kell megint ápolgatni, akkor beoltottként is megszívom, ha eltörik a lábam, vesekövem lesz, valami vizsgálatra kell mennem, neadjisten valami bajom lesz, amit gyógyítani kellene (kórházban).
- Egyetértek. A kormány mindannyiunké. És ha ebben egyetértünk, akkor mostantól mindketten el is várjuk, hogy így is viselkedjen? 😊 Azaz MINDENKI érdekeit figyelembe véve? Vagy azt már nem, számukra marad az a megközelítésed, hogy ha lopnak / átvernek, akkor ügyesek? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
Gabesz92
ez a 2 alap
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
nekem jó napi 3 óra +Én is ITban dolgozok, de nem bírom a HO-t. Mondjuk majd az új lakásban ha lesz saját dolgozószobám lehet változik. 😊Emberfüggő nyilván, de nekem (IT-ban) jó.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
De ha így megy, szeptemberre megint felfuttatjuk a vírust.
bcsarli
csebi
Negritis
Megőrülnék ennyi HO-tól......
csi77
Gabesz92
Toca
valamint 7kor kezdek 3kor végzek
és eleve főleg finnországiakkal dolgozok szóval nincs veszteség
több mint 4 éve
Maszkrol annyit h itt ülünk orvosi rendelőben, ráadásul terhes nők is és mivel mki kapott már oltást nem kötelező a maszk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Normálisba nem fog már soha visszafordulni minden. Közel normálisba visszajutottunk, és már ez is nagy dolog.Nem az a lényege az oltasnak hogy minden visszaálljon normálisba? Vagy zárt helyen nem véd a vakcina?mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
samu09
A vírus egyébként (olvasva a neten a szakértői véleményeket) nem elsősorban az oltások miatt szorult vissza. A világ szinte minden részén drasztikusan visszaesőben van az esetszám és a halálozások száma. Ott is, ahol alig oltottak még. Pár helyen nem, de nincs direkt összefüggés aközött, hogy hol magas a fertőzés szám és hol magas az oltottság. Van sok fertőzöttes jól átoltott ország is és van kevés fertőzöttes alig átoltott.
Nem azt mondom persze, hogy az oltás nem segít. Dehogynem. Nálunk is biztos, hogy van szerepe. De az oltás inkább abban segít, hogy a beoltottak közül (sokkal) kevesebben halnak bele, és (sokkal) kisebb az eü rendszer leterheltsége is. De az a 4+ millió nem beoltott ember sajnos túl sok. Ez az indiai variáns a britnél is 50%-al fertőzőbb. Ha a lakosság bő fele "ki is marad belőle", a maradék 40-45% között simán okozhat olyan hullámot, ami megint napi több ezer esetet (nem beoltott esetet) jelenthet. Ami miatt megint zárni kell akkor majd, mert nem fogja bírni az egészségügy. Nekem / nekünk oltottaknak nem az az igazi szívás, hogy zárt helyen maszkot kell tenni. Kinek mi, de én már úgy megszoktam, hogy gyak. észre se veszem. Nekem már hetek óta kvázi "normálban" folyik az életem. Mehetek ahova akarok, a vállalkozásom "normál ütemben" működik, tudok szakembert fogadni a ház felújításra, működnek a bezárt egészségügyi egységek (rehab központok pl., anyám éppen az egyik ilyenben van most a combtörése után), stb. A nagy szívás az lenne, ha jönne egy újabb hullám, és BEOLTOTTAN kellene megint bezárkózni. Akár úgy is, hogy én oltottként mehetek, csak éppen az ország 40%-a áll... Ha az az ára, hogy ez ne legyen, hogy a boltban tegyek maszkot, hát teszek, nem probléma.

több mint 4 éve
Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.Én is ITban dolgozok, de nem bírom a HO-t. Mondjuk majd az új lakásban ha lesz saját dolgozószobám lehet változik. 😊Emberfüggő nyilván, de nekem (IT-ban) jó.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
Gabesz92
Toca
több mint 4 éve
- És ha az a probléma amit írsz, akkor mi arra a megoldás?Szerintem ez a vírusvédekezés gyakorlatilag egy örök körforgás.a problema csak az, hogy a felcopott kormanyod mindig le van maradva hetekkel, ami az intezkedeseket illeti. mar elvileg most bent van a migrans mutans, nyaron persze meg csend lesz, de ha annyira veszelyesnek van beallitva mint ahogy, akkor az napok alatt megtudja dobni majd tobb szazzal a szamokat szabad strand es egyebek mellett.
Tegnap meghalt 1 ember, lett 70 új fertőzött, mindkét szám erősen csökkent az elmúlt hetekben, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy most nincs járvány.
Ha nincs járvány, akkor nem szükségesek azok az intézkedések, rendszabályok, amik járvány idején.
Ha nincs semmifajta védekezés, -a határainkon túl meg azért nem ilyen kedvező a kép, új mutánsok, sokezer új fertőzött, ráadásul az emberek mozognak, utaznak, jönnek-mennek-, akkor előbb-utóbb, hamarosan újra nőni fog a fertőzöttek száma, majd a halottaké, majd jönnek a vírusvédelmi intézkedések, rendszabályok.
És így körbe-körbe.
Ezen változtatnak elviekben az oltások, és én is úgy vélem, hogyha már be vagyok oltva, akkor nincs mitől tartanom, védett vagyok, hiszen ezért vagyok beoltva, hogy védett legyek.
Ha nem gondolnám hatékonynak az oltást, akkor minek vettem volna fel?
Az én környezetemben mindenki be van oltva, de ha elmegyek mondjuk vásárolni, moziba, koncertre, stb. akkor találkozhatok olyanokkal, akik nincsenek beoltva. És megmondom őszintén leszarom őket, leszarom, ha elkapják, leszarom, ha súlyosan megbetegednek, neadjisten meghalnak.
Hasznos lenne társadalmilag a kötelező oltás, de valójában a saját életem szempontjából irreleváns, engem nem az ő oltása véd, hanem a sajátom.
Mivel van elég oltás, mindenkinek elérhető, szinte mindenkinek adható, vagyis míg egy éve volt társadalmi felelősség a védekezésben, most nincs, most mindenki maga a felelős, mivel minden adott ahhoz, hogy ne betegedjen le, mindenkin egyénileg múlik, hogy ezt miként kívánja megoldani.
Sobri Jóska
eddig a baromarcu gulyas azt mondta, hogy max augusztus vegefele torlik el a kartyat, ugy hogy a gazdaja 6-7 millio oltottal szamolt... baromi okos dolog veszhelyzet idejen adni a szarnak egy pofont.
de persze legyen hasznalva a lelegezteto osszel is, ha mar annyi van.....
karim7
- Ha bent van a mutáns, ami sokkal fertőzőbb, mint a korábbiak, akkor miért tartana 2-3 hónapíg, míg végigfertőz?
- Illetve ha be vagy oltva, akkor nem mindegy, hogy az agyhalottakat megfertőzi?
- És a kormány az a tied is, nem csak az enyém, vagy neked van saját, különbejáratú kormányzatod?
több mint 4 éve
Én is ITban dolgozok, de nem bírom a HO-t. Mondjuk majd az új lakásban ha lesz saját dolgozószobám lehet változik. 😊Emberfüggő nyilván, de nekem (IT-ban) jó.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
Gabesz92
több mint 4 éve
Szerintem ez a vírusvédekezés gyakorlatilag egy örök körforgás.a problema csak az, hogy a felcopott kormanyod mindig le van maradva hetekkel, ami az intezkedeseket illeti. mar elvileg most bent van a migrans mutans, nyaron persze meg csend lesz, de ha annyira veszelyesnek van beallitva mint ahogy, akkor az napok alatt megtudja dobni majd tobb szazzal a szamokat szabad strand es egyebek mellett.
Tegnap meghalt 1 ember, lett 70 új fertőzött, mindkét szám erősen csökkent az elmúlt hetekben, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy most nincs járvány.
Ha nincs járvány, akkor nem szükségesek azok az intézkedések, rendszabályok, amik járvány idején.
Ha nincs semmifajta védekezés, -a határainkon túl meg azért nem ilyen kedvező a kép, új mutánsok, sokezer új fertőzött, ráadásul az emberek mozognak, utaznak, jönnek-mennek-, akkor előbb-utóbb, hamarosan újra nőni fog a fertőzöttek száma, majd a halottaké, majd jönnek a vírusvédelmi intézkedések, rendszabályok.
És így körbe-körbe.
Ezen változtatnak elviekben az oltások, és én is úgy vélem, hogyha már be vagyok oltva, akkor nincs mitől tartanom, védett vagyok, hiszen ezért vagyok beoltva, hogy védett legyek.
Az én környezetemben mindenki be van oltva, de ha elmegyek mondjuk vásárolni, moziba, koncertre, stb. akkor találkozhatok olyanokkal, akik nincsenek beoltva. És megmondom őszintén leszarom őket, leszarom, ha elkapják, leszarom, ha súlyosan megbetegednek, neadjisten meghalnak.
Hasznos lenne társadalmilag a kötelező oltás, de valójában a saját életem szempontjából irreleváns, engem nem az ő oltása véd, hanem a sajátom.
Mivel van elég oltás, mindenkinek elérhető, szinte mindenkinek adható, vagyis míg egy éve volt társadalmi felelősség a védekezésben, most nincs, most mindenki maga a felelős, mivel minden adott ahhoz, hogy ne betegedjen le, mindenkin egyénileg múlik, hogy ezt miként kívánja megoldani.
Sobri Jóska
eddig a baromarcu gulyas azt mondta, hogy max augusztus vegefele torlik el a kartyat, ugy hogy a gazdaja 6-7 millio oltottal szamolt... baromi okos dolog veszhelyzet idejen adni a szarnak egy pofont.
de persze legyen hasznalva a lelegezteto osszel is, ha mar annyi van.....
több mint 4 éve
Szerintem ez a vírusvédekezés gyakorlatilag egy örök körforgás.Tegnap meghalt 1 ember, lett 70 új fertőzött, mindkét szám erősen csökkent az elmúlt hetekben, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy most nincs járvány.
És így körbe-körbe.
több mint 4 éve
Nekem a jelenlegi budapesti közlekedési viszonyok között napi 1,5-2 óra megy el a bejárással+hazamenetellel. Ez heti 5 benti munkanap esetén plusz egy munkanap kiesett idő, én ettől jobban megőrülök, mint a home office-tól.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
több mint 4 éve
Emberfüggő nyilván, de nekem (IT-ban) jó.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
több mint 4 éve
Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Lehet valahol fogadni a 4. hullamra?majd a nemzeti konzultációban.
gaborik
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ahogy a keménymag hozzáállt az egész vírushoz nekem is fura volt, hogy mennyien ott voltak a kapu mögöttHivatalosan igen.Magyar csak védetten mehetett be, vagyis csúsztatás, hogy a meccsen kapta volna el, vagy a meccs miatt. Ő hozott vírust, nem kapott, és nem tudott kit megfertőzni.Végülis annak sincs semmi köze ehhez hogy olyan szabály volt ami alapján a két francia védettséget, beoltottsagat nem maga az oltás igazolta hanem egy-egy foci jegy …telex.hu/sport/2021/06/22/magyar-francia-meccs-foci-eb-koronavirus-karanten-puskas-arenaBővebben: egy francia házaspár elment 2 oltás illetve antitest védelem nélkül 60 ember közé fertőzötten, szerencse, hogy akik a környezetében ültek be voltak oltva, kivéve egy kisgyereket.
Micsoda csodálatos meccs lehetett.
(Röviden: a meccs után egy francia család igazolt Coviddal kórházba került.)
ender1112
Micsoda csodálatos agyhalott franciák lehettek.
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Amúgy ezrek (tippre) mentek be kamu igazolásokkal.
Nekem négy olyan haverom is van aki valami hamisított kamu szar papírral volt ott.
Bazzani
fradisták is voltak vagy 300-an, azért nem lennék meglepve, ha egyiknek másiknak Kubi intézett volna valami kamu igazolást
több mint 4 éve
rengeteg ember nincs még beoltva azért sztem, és nálunk van olyan a családba, aki még nem kaphatott oltást, de ráadásul nagyon komoly baja lenne ha elkapná.Nem az a lényege az oltasnak hogy minden visszaálljon normálisba? Vagy zárt helyen nem véd a vakcina?mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
samu09
több mint 4 éve
Ha nem mondtam volna már fel anno a Nokianál, idén tuti megtettem volna 😀nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
több mint 4 éve
rokaur
876
+1,Nem az a lényege az oltasnak hogy minden visszaálljon normálisba? Vagy zárt helyen nem véd a vakcina?mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
samu09
Szegeden volt az elmult napokban 1 fertozott.. ha ez nem eleg az enyhitesre akkor maradjunk mostmar orokre zarva 😀
több mint 4 éve
Nem az a lényege az oltasnak hogy minden visszaálljon normálisba? Vagy zárt helyen nem véd a vakcina?mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi