Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
ez managertől/csoporttól is függ nem csak az adott embertőlEz azért te is tudod, hogy pozició / cég / ember függő.nekem covid előtt is volt kollégám aki kb havi 1x járt be pedig ő pestiekkel dolgozottjo a szo.Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
ho sokkal jobb, nincs az allando jajj csak egy kerdes, meg hugyozasra menet is elkapnak 😀 illetve be tudod osztani a melot ha pont olyat csinalsz. bibelodsz mikor felkelsz aztan teszel-veszel stb...
sok "okos" ceg mar evekkel ezelott bevezette. kulon keres es hozzajarulas kellett hozza, de ment mint a karikacsapas.
YoungZeeZee
mégse zavart senkit
Negritis
Most is 3-4 embert simán szívesen elengedek HO-ban 1-2-t meg nem, mert a teljesítményük durván romlik.
Toca
nyilván nincs általános válasz mert minden eset egyéni, de ettől még összességében inkáb +os a HO mint -os
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez azért te is tudod, hogy pozició / cég / ember függő.nekem covid előtt is volt kollégám aki kb havi 1x járt be pedig ő pestiekkel dolgozottjo a szo.Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
ho sokkal jobb, nincs az allando jajj csak egy kerdes, meg hugyozasra menet is elkapnak 😀 illetve be tudod osztani a melot ha pont olyat csinalsz. bibelodsz mikor felkelsz aztan teszel-veszel stb...
sok "okos" ceg mar evekkel ezelott bevezette. kulon keres es hozzajarulas kellett hozza, de ment mint a karikacsapas.
YoungZeeZee
mégse zavart senkit
Negritis
Most is 3-4 embert simán szívesen elengedek HO-ban 1-2-t meg nem, mert a teljesítményük durván romlik.
több mint 4 éve
Sobri:Idézet a cikkből:Hurrá!Ez így nem olyan, mintha azt sugalmazná, hogy a kínai vakcina nem véd megfelelően?
Új járványhullámok kezdődtek a kínai vakcinákkal oltó országokban
24.hu/kulfold/2021/06/25/koronavirus-kinai-vakcina-jarvany-sinopharm-sinovac-bahrein-mongolia-seychelle-szigetek-chile/
nagylaza
Mert a cikkből kiderül ugyan, hogy "azt pedig mindenhol kiemelik, hogy a kórházban kezelt betegeknek csupán töredéke tartozik azok közé, akik valamely kínai vakcinából már mindkét oltást felvették", és az is, hogy "Tény, hogy egyetlen vakcina sem akadályozza meg a megfertőződést, csupán a betegség súlyos lefolyását és az elhalálozást előzi meg... az oltottak... bár többségében enyhe tünetekkel átvészelik a kórt, értelemszerűen beleszámítanak a statisztikákba."
Mivel nálunk a kormány erősen nyomta a kínai vakcinát, az ellenzéki médiumok kezdenek atesni a ló túloldalára, és mindenképpen úgy akarnak narrálni, hogy az mennyire fos és haszontalan.
Te nem így látod?
Vagy neked tetszik ez a "szar a kínai lábvíz" megközelítés?
Sobri Jóska
Ezen a ponton jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a Sinovac és a Sinopharm vakcinája ténylegesen van-e olyan hatásos, mint ahogy azt a kínaiak állítják? Egyértelmű választ erre most még nem lehet adni, de a szinte kizárólag kínai vakcinákkal oltó országokban fennállhat az a veszély is, hogy az új vírusmutánsok ellen ezek kevésbé védenek.
Sosem állítottam, hogy a kínai szart sem ér.
nagylaza
Nem az a probléma, hogy van, hanem az, hogy elérhető volt - az akkori és jelenlegi tudás szerint is - jobb...
Mert ne felejtsük el, hogy ez is csak a pénzlenyúlásra és a politikai haszonszerzésre ment, semmi másra. Nem kell úgy beállítani, mintha a kormány mindent megtett volna, hogy nekünk jó legyen...
több mint 4 éve
Nem. A nagyszobája.sobri erkélye legalább?Nagyszoba + erkély 😊Ki hova tervez utazni? ✈️Lehel tér. 😄
Ventura
Fattyu
bcsarli
Negritis
több mint 4 éve
sobri erkélye legalább?Nagyszoba + erkély 😊Ki hova tervez utazni? ✈️Lehel tér. 😄
Ventura
Fattyu
bcsarli
több mint 4 éve
Hurrá!Igen, asszonyéknál is mondta a mongol tolmács, hogy Mongóliában "tombol a járvány", holott kb mindenki be van oltva, kínaival...
24.hu/kulfold/2021/06/25/koronavirus-kinai-vakcina-jarvany-sinopharm-sinovac-bahrein-mongolia-seychelle-szigetek-chile/
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Idézet a cikkből:Hurrá!Ez így nem olyan, mintha azt sugalmazná, hogy a kínai vakcina nem véd megfelelően?
nagylaza
Mert a cikkből kiderül ugyan, hogy "azt pedig mindenhol kiemelik, hogy a kórházban kezelt betegeknek csupán töredéke tartozik azok közé, akik valamely kínai vakcinából már mindkét oltást felvették", és az is, hogy "Tény, hogy egyetlen vakcina sem akadályozza meg a megfertőződést, csupán a betegség súlyos lefolyását és az elhalálozást előzi meg... az oltottak... bár többségében enyhe tünetekkel átvészelik a kórt, értelemszerűen beleszámítanak a statisztikákba."
Mivel nálunk a kormány erősen nyomta a kínai vakcinát, az ellenzéki médiumok kezdenek atesni a ló túloldalára, és mindenképpen úgy akarnak narrálni, hogy az mennyire fos és haszontalan.
Te nem így látod?
Sobri Jóska
Ezen a ponton jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a Sinovac és a Sinopharm vakcinája ténylegesen van-e olyan hatásos, mint ahogy azt a kínaiak állítják? Egyértelmű választ erre most még nem lehet adni, de a szinte kizárólag kínai vakcinákkal oltó országokban fennállhat az a veszély is, hogy az új vírusmutánsok ellen ezek kevésbé védenek.
Sosem állítottam, hogy a kínai szart sem ér.
több mint 4 éve
Hurrá!Ez így nem olyan, mintha azt sugalmazná, hogy a kínai vakcina nem véd megfelelően?
nagylaza
Te nem így látod?
több mint 4 éve
Hurrá!Új járványhullámok kezdődtek a kínai vakcinákkal oltó országokban
több mint 4 éve
No akkor nézzük hogy gondolkodik a nép...Beoltatta magát, ezért nem örülne az újabb szigorításnak. Miért is kéne szigorítani? Arról volt szó, hogy ezzel az oltással enyhék lesznek a tünetek. Aki nem oltatta magát, az amúgy is ellenzett mindent vagyis szintén ne legyenek korlátozások.
Ha mégis jön a 4. hullám. Első csoport. Semmi gond megvéd az oltás. Második csoport: mi egészségesek vagyunk, lábon kihordjuk.
És a legdurvább eshetőség: Nem véd meg a vakcina. Annak ellenére, hogy 6 millió (adjuk meg a bizalmat, hogy szeptemberre meglesz) beoltatta magát, szépem megint hullanak az emberek - főleg ha esetleg olyan vakcina mellett, amit a kormány propagált- akkor szerintem Viktorék még az áprilist sem éli meg, mert a népharag elsöpri. Én bízom amúgy, hogy innentől már azért könnyebb életünk lesz, de az biztos, hogy okosabbak majd szeptember-október környékén leszünk.
több mint 4 éve
Apropó: tudsz valamit arról, hogy miért szűnt meg a vásárcsarnok melletti kerthelyiséges kocsma (a villamosmegállónál)?Ki hova tervez utazni? ✈️Lehel tér. 😄
Ventura
Fattyu
több mint 4 éve
Ja, nem reklamálni akartam, tudom, hogy időnként fel kell újítani dolgokat, mert összedőlnek, csak tényközlés volt, hogy ettől még sokáig tart az utazás.bezzeg Tarlósnál úgy átsuhantál a Petőfi-hídtól a Nyugatiig, mint a picsa. ja nem. 😀Nekem a jelenlegi budapesti közlekedési viszonyok között napi 1,5-2 óra megy el a bejárással+hazamenetellel. Ez heti 5 benti munkanap esetén plusz egy munkanap kiesett idő, én ettől jobban megőrülök, mint a home office-tól.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
De ha így megy, szeptemberre megint felfuttatjuk a vírust.
bcsarli
csebi
Negritis
Megőrülnék ennyi HO-tól......
csi77
somoskovig
petey
több mint 4 éve
Nagyszoba + erkély 😊Ki hova tervez utazni? ✈️Lehel tér. 😄
Ventura
Fattyu
több mint 4 éve
ugyanez, igaz én otthonrol dolgozomKi hova tervez utazni? ✈️A lakhelyem és a munkahelyem között tervezem.
Ventura
Mikey
több mint 4 éve
Ki hova tervez utazni? ✈️A lakhelyem és a munkahelyem között tervezem.
Ventura
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 495
Ez a jo hozzaallas.nekem covid előtt is volt kollégám aki kb havi 1x járt be pedig ő pestiekkel dolgozottjo a szo.Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
YoungZeeZee
mégse zavart senkit
Negritis
A gibraltaru cegeket szorongatjak a spanyolok.akik ott laknak de gib cegnek dolgoznak picit megszivtak mivel a spanyolok szerint a ho spanyolban van igy a ceg mukodese is spanyol,tessek adozni.
Az 888 csinalt egy office-t ceutaban -amiugye spqnyol -h elkerulje a kavircot.fasza hely az is.afrika es allando az afrikaiak altal intezett tamadas h az eu-ba jussanak.
több mint 4 éve
bezzeg Tarlósnál úgy átsuhantál a Petőfi-hídtól a Nyugatiig, mint a picsa. ja nem. 😀Nekem a jelenlegi budapesti közlekedési viszonyok között napi 1,5-2 óra megy el a bejárással+hazamenetellel. Ez heti 5 benti munkanap esetén plusz egy munkanap kiesett idő, én ettől jobban megőrülök, mint a home office-tól.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
somoskovig
több mint 4 éve
szívesen 😀Ki hova tervez utazni? ✈️szerdán megyek 10 napos
Venturaivókúráraléböjtkúrára a balatonra születésnapom alkalmából
Negritis
több mint 4 éve
Jó, ezt nem kalkuláltam, én itt Szekszárdon 20 perc alatt gyalog beérek a munkahelyemre....Nekem a jelenlegi budapesti közlekedési viszonyok között napi 1,5-2 óra megy el a bejárással+hazamenetellel. Ez heti 5 benti munkanap esetén plusz egy munkanap kiesett idő, én ettől jobban megőrülök, mint a home office-tól.Őszintén kérdezem, az jó?nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a tervnálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.újra? nálunk még midnig 😀Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
somoskovig
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ki hova tervez utazni? ✈️szerdán megyek 10 napos ivókúrára a balatonra születésnapom alkalmából
Ventura
több mint 4 éve
Lehet valahol fogadni a 4. hullamra?úriember tutira nem fogad.
gaborik
több mint 4 éve
Ki hova tervez utazni? ✈️Belföld!
Ventura
Nyoszvaj-i bázissal "fedezd fel a Bükköt" jellegű aktív pihenés.
több mint 4 éve
Ki hova tervez utazni? ✈️
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
A matematikus pont azt a görbét látja a nagy átoltottságú magyar honban, mint az abszolút utolsó ukránoknál. Furfangos egy vírus ez.