Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 416 — The Mathematician
Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.
Gabesz92
külön szoba ahol dolgozol és fix idő hogy mennyit
ez a 2 alap
Negritis
jo a szo.
ho sokkal jobb, nincs az allando jajj csak egy kerdes, meg hugyozasra menet is elkapnak 😀 illetve be tudod osztani a melot ha pont olyat csinalsz. bibelodsz mikor felkelsz aztan teszel-veszel stb...
sok "okos" ceg mar evekkel ezelott bevezette. kulon keres es hozzajarulas kellett hozza, de ment mint a karikacsapas.
YoungZeeZee
nekem covid előtt is volt kollégám aki kb havi 1x járt be pedig ő pestiekkel dolgozott
mégse zavart senkit
Negritis
Ez azért te is tudod, hogy pozició / cég / ember függő.
Most is 3-4 embert simán szívesen elengedek HO-ban 1-2-t meg nem, mert a teljesítményük durván romlik.
Toca
ez managertől/csoporttól is függ nem csak az adott embertől
nyilván nincs általános válasz mert minden eset egyéni, de ettől még összességében inkáb +os a HO mint -os

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
Az mondjuk valóban elég nagy ugrás volt, amikor lett nekem is saját dolgozószobám. Mi nem is állunk vissza, marad a HO, max havi 1-2 alkalommal kell majd bemenni az irodába.
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
jo a szo.
ho sokkal jobb, nincs az allando jajj csak egy kerdes, meg hugyozasra menet is elkapnak 😀 illetve be tudod osztani a melot ha pont olyat csinalsz. bibelodsz mikor felkelsz aztan teszel-veszel stb...
sok "okos" ceg mar evekkel ezelott bevezette. kulon keres es hozzajarulas kellett hozza, de ment mint a karikacsapas.
YoungZeeZee
nekem covid előtt is volt kollégám aki kb havi 1x járt be pedig ő pestiekkel dolgozott
mégse zavart senkit
Negritis
Ez azért te is tudod, hogy pozició / cég / ember függő.
Most is 3-4 embert simán szívesen elengedek HO-ban 1-2-t meg nem, mert a teljesítményük durván romlik.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
Hurrá!
Új járványhullámok kezdődtek a kínai vakcinákkal oltó országokban
 24.hu/kulfold/2021/06/25/koronavirus-kinai-vakcina-jarvany-sinopharm-sinovac-bahrein-mongolia-seychelle-szigetek-chile/
nagylaza
Ez így nem olyan, mintha azt sugalmazná, hogy a kínai vakcina nem véd megfelelően?

Mert a cikkből kiderül ugyan, hogy "azt pedig mindenhol kiemelik, hogy a kórházban kezelt betegeknek csupán töredéke tartozik azok közé, akik valamely kínai vakcinából már mindkét oltást felvették", és az is, hogy "Tény, hogy egyetlen vakcina sem akadályozza meg a megfertőződést, csupán a betegség súlyos lefolyását és az elhalálozást előzi meg... az oltottak... bár többségében enyhe tünetekkel átvészelik a kórt, értelemszerűen beleszámítanak a statisztikákba."
Mivel nálunk a kormány erősen nyomta a kínai vakcinát, az ellenzéki médiumok kezdenek atesni a ló túloldalára, és mindenképpen úgy akarnak narrálni, hogy az mennyire fos és haszontalan.
Te nem így látod?
Vagy neked tetszik ez a "szar a kínai lábvíz" megközelítés?
Sobri Jóska
Idézet a cikkből:
Ezen a ponton jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a Sinovac és a Sinopharm vakcinája ténylegesen van-e olyan hatásos, mint ahogy azt a kínaiak állítják? Egyértelmű választ erre most még nem lehet adni, de a szinte kizárólag kínai vakcinákkal oltó országokban fennállhat az a veszély is, hogy az új vírusmutánsok ellen ezek kevésbé védenek.
Sosem állítottam, hogy a kínai szart sem ér.
nagylaza
Sobri:
Nem az a probléma, hogy van, hanem az, hogy elérhető volt - az akkori és jelenlegi tudás szerint is - jobb...

Mert ne felejtsük el, hogy ez is csak a pénzlenyúlásra és a politikai haszonszerzésre ment, semmi másra. Nem kell úgy beállítani, mintha a kormány mindent megtett volna, hogy nekünk jó legyen...
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 278 — beers & Packers
Ki hova tervez utazni? ✈️
Ventura
Lehel tér. 😄
Fattyu
Nagyszoba + erkély 😊
bcsarli
sobri erkélye legalább?
Negritis
Nem. A nagyszobája.
több mint 4 éve
Ventura
Lehel tér. 😄
Fattyu
Nagyszoba + erkély 😊
bcsarli
sobri erkélye legalább?

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 929 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hurrá!
 24.hu/kulfold/2021/06/25/koronavirus-kinai-vakcina-jarvany-sinopharm-sinovac-bahrein-mongolia-seychelle-szigetek-chile/
nagylaza
Igen, asszonyéknál is mondta a mongol tolmács, hogy Mongóliában "tombol a járvány", holott kb mindenki be van oltva, kínaival...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hurrá!
nagylaza
Ez így nem olyan, mintha azt sugalmazná, hogy a kínai vakcina nem véd megfelelően?

Mert a cikkből kiderül ugyan, hogy "azt pedig mindenhol kiemelik, hogy a kórházban kezelt betegeknek csupán töredéke tartozik azok közé, akik valamely kínai vakcinából már mindkét oltást felvették", és az is, hogy "Tény, hogy egyetlen vakcina sem akadályozza meg a megfertőződést, csupán a betegség súlyos lefolyását és az elhalálozást előzi meg... az oltottak... bár többségében enyhe tünetekkel átvészelik a kórt, értelemszerűen beleszámítanak a statisztikákba."
Mivel nálunk a kormány erősen nyomta a kínai vakcinát, az ellenzéki médiumok kezdenek atesni a ló túloldalára, és mindenképpen úgy akarnak narrálni, hogy az mennyire fos és haszontalan.
Te nem így látod?
Sobri Jóska
Idézet a cikkből:
Ezen a ponton jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a Sinovac és a Sinopharm vakcinája ténylegesen van-e olyan hatásos, mint ahogy azt a kínaiak állítják? Egyértelmű választ erre most még nem lehet adni, de a szinte kizárólag kínai vakcinákkal oltó országokban fennállhat az a veszély is, hogy az új vírusmutánsok ellen ezek kevésbé védenek.
Sosem állítottam, hogy a kínai szart sem ér.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 012 — #NoStress
Hurrá!
nagylaza

Te nem így látod?

több mint 4 éve
Hurrá!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 099 — nabege2@yahoo.com
No akkor nézzük hogy gondolkodik a nép...
Beoltatta magát, ezért nem örülne az újabb szigorításnak. Miért is kéne szigorítani? Arról volt szó, hogy ezzel az oltással enyhék lesznek a tünetek. Aki nem oltatta magát, az amúgy is ellenzett mindent vagyis szintén ne legyenek korlátozások.
Ha mégis jön a 4. hullám. Első csoport. Semmi gond megvéd az oltás. Második csoport: mi egészségesek vagyunk, lábon kihordjuk.
És a legdurvább eshetőség: Nem véd meg a vakcina. Annak ellenére, hogy 6 millió (adjuk meg a bizalmat, hogy szeptemberre meglesz) beoltatta magát, szépem megint hullanak az emberek - főleg ha esetleg olyan vakcina mellett, amit a kormány propagált- akkor szerintem Viktorék még az áprilist sem éli meg, mert a népharag elsöpri. Én bízom amúgy, hogy innentől már azért könnyebb életünk lesz, de az biztos, hogy okosabbak majd szeptember-október környékén leszünk.
több mint 4 éve
Ventura
Lehel tér. 😄
Fattyu
Apropó: tudsz valamit arról, hogy miért szűnt meg a vásárcsarnok melletti kerthelyiséges kocsma (a villamosmegállónál)?
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 101 — Chiefs GM
Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.
Beki
mármint zárt helyen nem kell majd maszk? az nagyon fasza ...
csebi
Jöhet a 4. hullám! Szeptembertől újra hómofisz 😊
bcsarli
újra? nálunk még midnig 😀
Negritis
Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.
De ha így megy, szeptemberre megint felfuttatjuk a vírust.
bcsarli
nálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.
csebi
nekünk idén nem kell visszamelni, jövőre meg talán heti 1-3 nap a terv
Negritis
Őszintén kérdezem, az jó?
Megőrülnék ennyi HO-tól......
csi77
Nekem a jelenlegi budapesti közlekedési viszonyok között napi 1,5-2 óra megy el a bejárással+hazamenetellel. Ez heti 5 benti munkanap esetén plusz egy munkanap kiesett idő, én ettől jobban megőrülök, mint a home office-tól.
somoskovig
bezzeg Tarlósnál úgy átsuhantál a Petőfi-hídtól a Nyugatiig, mint a picsa. ja nem. 😀
petey
Ja, nem reklamálni akartam, tudom, hogy időnként fel kell újítani dolgokat, mert összedőlnek, csak tényközlés volt, hogy ettől még sokáig tart az utazás.

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ventura
Lehel tér. 😄
Fattyu
Nagyszoba + erkély 😊

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ventura
A lakhelyem és a munkahelyem között tervezem.
Mikey
ugyanez, igaz én otthonrol dolgozom

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 018
Ventura
A lakhelyem és a munkahelyem között tervezem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 495
Gabesz92
ez a 2 alap
Negritis
jo a szo.
YoungZeeZee
mégse zavart senkit
Negritis
Ez a jo hozzaallas.
A gibraltaru cegeket szorongatjak a spanyolok.akik ott laknak de gib cegnek dolgoznak picit megszivtak mivel a spanyolok szerint a ho spanyolban van igy a ceg mukodese is spanyol,tessek adozni.
Az 888 csinalt egy office-t ceutaban -amiugye spqnyol -h elkerulje a kavircot.fasza hely az is.afrika es allando az afrikaiak altal intezett tamadas h az eu-ba jussanak.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 143 — Csodabogár
Gulyás a foci után a járványügyi korlátozások egy részének feloldására tért át. Az új küszöbérték az 5,5 millió beoltott, ezután nem kell többé maszkot viselni, és igazolvány nélkül lehet menni szállodákba, éttermekbe, fürdőkbe, strandokra menni. Tömegrendezvényeket - sporteseményeket, koncerteket, fesztiválokat, szórakozóhelyeket - viszont továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A schengeni határokon megszünteték a belső határellenőrzést.
Beki
csebi
bcsarli
Negritis
Nálunk szeptembertől január végéig volt, Utána márciustól júniusig újra, most éppen bejárunk.
bcsarli
nálunk úgy van, hogy kb május eleje óta 2 heti önkéntes bejárás van. júliustól jön a 2heti kötelező bejárás, de én még a kivételek között vagyok. elvileg szeptembertől már teljes bejárás lenne, de papíron kivételek közé tartozik így maradhatok itthon. egyetlen dolgot nem tudok megoldani, ha munkacsoport ülés lesz személyesen, mert arra vszeg vissza kell mennem.
csebi
Negritis
csi77
Nekem a jelenlegi budapesti közlekedési viszonyok között napi 1,5-2 óra megy el a bejárással+hazamenetellel. Ez heti 5 benti munkanap esetén plusz egy munkanap kiesett idő, én ettől jobban megőrülök, mint a home office-tól.
somoskovig
bezzeg Tarlósnál úgy átsuhantál a Petőfi-hídtól a Nyugatiig, mint a picsa. ja nem. 😀

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
Ventura
szerdán megyek 10 napos ivókúrára léböjtkúrára a balatonra születésnapom alkalmából
Negritis
szívesen 😀
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Beki
csebi
bcsarli
Negritis
bcsarli
csebi
Negritis
csi77
somoskovig
Jó, ezt nem kalkuláltam, én itt Szekszárdon 20 perc alatt gyalog beérek a munkahelyemre....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ventura
szerdán megyek 10 napos ivókúrára a balatonra születésnapom alkalmából

több mint 4 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Ventura
Lehel tér. 😄

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Lehet valahol fogadni a 4. hullamra?
gaborik
úriember tutira nem fogad.

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Ventura
Belföld!
Nyoszvaj-i bázissal "fedezd fel a Bükköt" jellegű aktív pihenés.
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 886
A matematikus pont azt a görbét látja a nagy átoltottságú magyar honban, mint az abszolút utolsó ukránoknál. Furfangos egy vírus ez.