Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Ma akkor beadják valamikor a 3. milliomodik első oltást.

Már lemaradtam, milyen lazítások várhatóak emiatt?
Vrij6
remélem én leszek a 3 milliomodik és kapok valami oklevelet
briareos
Elneveznek rólad egy stadiont!
😀
zemanla
Építenek neki egyet inkább, mert abból sose elég

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
nekem nem feltárt köhögésem van, amivel éveken át nem tudtak mit kezdeni az orvosok majd meguntam a különböző hasztalan gyógyszerkísérleteket meg próbálkozásokat
azóta próbálok vele együttélni
emiatt is fosok ugye a covidtól, a vakcinára is csak múlt héten regisztráltam
háziorvos szerint jelenleg nekem csak a P/M adható
Negritis
És elhiszed?
Mármint azt, hogy csak Pfizer és Moderna adható, és a többi nem?
És azt elhiszed, hogy egyáltalán Pfizer és Moderna adható?

Kevés az infóm, de ha a köhögésed oka nem feltárt, vagyis a háziorvosod se tudja miért köhögsz, és ő nem ismeri a vakcinák pontos összetételét, csak az alkalmazási előírásaikat, akkor mi alapján döntött így?
(A Sputniké van nekem lementve, én azt kaptam, érdemes elolvasni, vajon ebből egy háziorvos honnan tudja, hogy neked nem jó?
 www.ogyei.gov.hu/dynamic/sputnyik_v_vakcina_magyar_nyelvu_alkalmazasi_eloiras_taj_szakembereknek_0320.pdf )

Nem olyan ez, mintha lenne egy bélproblémám, fosnék nem tudnák pontosan mitől, de a doki azt mondja, hogy a Burger Kingnél ehetek hamburgert, bár nem tudja pontosan mitől fosok és mi van a BK hamburgerhúsban, de a McDonaldsban ne egyek, bár nem tudja pontosan mitől fosok, és mi van a meki hamburgerhúsban?
Sobri Jóska
kulonbseg az hogy ezek a multi gyorsettermek beengednek a vagohidra illetekest es lathatnak valami folyamatot. ami meg benned van kotyvalek a ruszkiktol, arrol meg putyint es par ember kivetelevel senki nem tud semmit. maximum meg dr. petya tud mindent, aki most a szlovakoket is engedelyezteti. es ugyanez a modi a kinajival...

szoval verheted magadat akarhogy, majd mikor feltartanak a hataron hogy fordulj vissza balkaniaba, majd pislogsz teis.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 464 — The Mathematician
nekem nem feltárt köhögésem van, amivel éveken át nem tudtak mit kezdeni az orvosok majd meguntam a különböző hasztalan gyógyszerkísérleteket meg próbálkozásokat
Negritis
És elhiszed?

Kevés az infóm, de ha a köhögésed oka nem feltárt, vagyis a háziorvosod se tudja miért köhögsz, és ő nem ismeri a vakcinák pontos összetételét, csak az alkalmazási előírásaikat, akkor mi alapján döntött így?
(A Sputniké van nekem lementve, én azt kaptam, érdemes elolvasni, vajon ebből egy háziorvos honnan tudja, hogy neked nem jó?
 www.ogyei.gov.hu/dynamic/sputnyik_v_vakcina_magyar_nyelvu_alkalmazasi_eloiras_taj_szakembereknek_0320.pdf )

Nem olyan ez, mintha lenne egy bélproblémám, fosnék nem tudnák pontosan mitől, de a doki azt mondja, hogy a Burger Kingnél ehetek hamburgert, bár nem tudja pontosan mitől fosok és mi van a BK hamburgerhúsban, de a McDonaldsban ne egyek, bár nem tudja pontosan mitől fosok, és mi van a meki hamburgerhúsban?
Sobri Jóska
miért ne hinném el neki? főleg mikor a saját feltételezéseimben erősít meg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
VvAlekosz
Klaci79
Ha még most beoltatod magad Orosszal belefér egy pfizer is addig 😀
Egyébként én tökre megértem ezt, bár én meglepődnék ha Pfizer a következő 1-1.5 honapban választás lenne.
Toca
Igazad is lehet, de én csak matekozok:
1 millió ember van hátra, mert sokan most regisztrálnak ugyan, de azért nem hiszem, hogy hirtelen ez százezrekkel nő.
Jön még elvileg áprilisban 1 millió Pfizer
Abból tuti tanárok, egyéb állami alkalmazottak, korábban oltópontra mentek 2. oltására elmegy 500k. Ugye a tanárok 2. köre majd csak május környékén lesz időszerű.
Marad egy fél millió és közben jön még más oltóanyag is, nagyon sok ismerős pl a napokban fog majd kapni szputnyikot. Biztos jön Arra, de jön némi Modern és persze főképp Jansen is, igaz ez utóbbit Nyunyóka néni elküldi a pici falvakba, bár gondolom ott is azért sok helyen van háziorvos aki oltson.
Reménykedek egyelőre...
Klaci79
Abban egyébként tudok logikát találni, hogy a Jansent küldjék az isten háta mögötti csongrádi, békési vagy szatmári falvakba az oltóbuszokkal. Egyrészt ott nem feltétlenül van háziorvos mindenhol, sok helyen több településre jut egy és ugye nem ez az egyetlen dolga. Logisztikailag meg elég nyomor kétszer ilyen helyekre eljuttatni a cuccot és reménykedni, hogy senki nem felejti el - szarja le hogy neki másodjára is jönnie kéne. Neked, bárkinek, aki megyeszékhelyen vagy nagyobb városban él jóval-jóval könnyebb dolga van eljutni a második oltásra. Szóval ez szerintem egy vállalható döntés. (ha így lesz)
MC12
Persze logikát mindenben lehetne találni, de én inkább abba az irányba mentem volna el, hogy a naponta munkába járó embereket (akik nem maradhatnak Home office-ba) különösen a boltokban dolgozókat, buszsofőröket, stb-stb de mindenféle emberekkel dolgozókat kellene minél hamarabb beoltani, főképp ha már annyira szeretnénk hogy működjön az ország.
Ezzel szemben beoltjuk a zsákfaluk, általában idős lakosait, ahová egyébként a vírus sem "szívesen" megy egy olyan vakcinával, ami 2-3 hét alatt ad teljes védettséget mondván, hogy nem akarnak újra odamenni katonáink, mert mi van, ha nem jönnek el újra a 3-4-8-12. hetes 2. kanyarra.
NAgyon másképp gondolkodunk 😀 Ami nem baj persze, mert legalább gondolkodunk 😉
Klaci79
Ez is egy logikus gondolat egyébként, ha tippelnem kéne mind a kettő előkerült amikor döntöttek erről. Én azért érzem jogosnak a zsákfalvas Jansent, mert:

- Igaz, hogy az idősek a zsákfalvakból kevesebbet mászkálnak el, de ha a vírus egyszer bejut, nagyobb pusztítást végez egy +70-es átlagéletkorú lakosságban, mint a bolti dolgozók között - egyébként itt nekem prekoncepcióm, hogy a bolti dolgozók, buszsofőrök stb. tehát akik hónapok óta ugyanúgy tömegekkel érintkeznek naponta, azok nagy számban, így-úgy, de már átestek vagy éppen átesnek rajta, akár úgy, hogy nem is tudnak róla. Egyszerűen kizártnak gondolom, hogy egy Tesco-s eladó, aki a 8 óra munkája alatt egy levegőn van mondjuk 1000 emberrel - naponta, ne kapta volna még el.

- Nem mellesleg a zsákfalvakban van egy jelentős cigány etnikum, akik viszont nem üldögélnek otthon és ahogyan sokan nem, ők sem feltétlenül tartják a szociális távolságot, vagy hogy családtagok ne járjanak össze. Szóva oltsuk le szépen őket is, lehetőleg olyannal amivel elég egyszer, aztán haladjunk.

Még mindig jobban bízom benned, hogy elmész a 2. oltásra mint egy zsákfaluban élőben a fentebbiek közül. És valószínűleg az OT is így gondolkodott 😀
MC12
Ilyesmivel foglalkozik ez a cikk is:  24.hu/kozelet/2021/04/12/legszomj-a-falun-igy-erinti-a-videket-a-covid-jarvany/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/624429076_18178117387334228_8407662578629604337_n.jpg?stp=c248.0.746.745a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=ZX8v--YXXLYQ7kNvwEMxfEE&_nc_oc=AdmVgsejqduoTO2HxaoFPCHWW1lerixIHDf7-RFRi4oy9vgBjJ18GkH_sd-HEZuoLYo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=xJN34Qam5FMbuV4x2tTuyQ&oh=00_Afsq6AyWW9XpFjA2CumgG1L1zsOKRhfJEmbQpsr_lItxQA&oe=699CEDF4
Instagram photo by NFL MEMES • Apr 11, 2021 at 11:51 AM
130K likes, 1,532 comments - nflmemes_ig on April 11, 2021

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Negritis
És elhiszed?

több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
4.11M ember regisztrált oltásra eddig. Úgy fest megakadt a lendület.
Beki
+ ugye 200-250 ezer eü dolgozó ők asszem ebben a számban nincsenek benne !
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 258 — Vikings fan
 444.hu/2021/04/13/leallitjak-a-johnsonjohnson-vakcinajanak-hasznalatat-az-egyesult-allamokban
Vrij6
7 millió oltásból 6! (hat!) esetben vérrög képződött 18-48 év közötti nőknél.
És leállítják az oltást a teljes népesség körében.
Mindenkinél.
Nem a 18-48 év közötti nőknél.
Nem őket vizsgálják, hogy a kb. 2 millió 18 és 48 év közötti J&J-al beoltott nőnek milyen egyéb specifikációja van, hogy náluk vérrög képződött, míg a többi millióknál meg nem.
Hanem leállítják, szüneteltetik.
Ott se mindenki nagyon okos...
Sobri Jóska
nem te vagy helikopter.
hat!!!!6!!!!!!! esetrol van tudomasuk, es kitudja meg mennyinel jelentkezhet utohatas, ezert allitjak le. meg azert, hogy a 7. ne egy kamela szintu emberke legyen aztan huzhatja le a rolot az osszes gyarto.
minek
7.000.000-ból 6 ember.
Ezt kontextusba tudod helyezni?

10 millió magyar emberből (koronavírus, oltás nélkül) trombózisban meghal naponta 3, évente több, mint ezer.
Amerikában évente 100-180ezer ember hal meg tüdőembólia miatt alaphelyzetben.
Most az oltás miatt ehhez jön 6 eset, nulla halállal.
És felfüggesztik egy kétszázalékos halálozású vírus oltását.
Összefésülöm az adatokat.
Azzal, hogy 7 millió embert beoltottak megmentették 140.000ezer ember életét, ennyien haltak volna meg 7 millióból, ha elkapják a koronavírust.
És eközben történt 6 vérrögképződéses eset, ami -igazad van- lehet akár 60 vagy 600 is.
Szerinted logikus leállítani?
Sobri Jóska
Igen, logikus.
Ha valami gond van és nem ez az egyetlen vakcina akkor állítsák le, vizsgálják meg.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
 444.hu/2021/04/13/leallitjak-a-johnsonjohnson-vakcinajanak-hasznalatat-az-egyesult-allamokban
Vrij6
Mindenkinél.
Nem őket vizsgálják, hogy a kb. 2 millió 18 és 48 év közötti J&J-al beoltott nőnek milyen egyéb specifikációja van, hogy náluk vérrög képződött, míg a többi millióknál meg nem.
Sobri Jóska
Kivizsgálják, hogy nem lesz összefüggés, helyette meg oltanak addig Pfizerrel. Szóval nem az van, hogy akiknek járt volna, az egyáltalán nem kap, csak mást kap. Ez mondjuk az EU-nak nem biztos, hogy jó, mert az USA-nak a Pfizerre előjogai (lefoglalási joga vagy mi a tosz) vannak.
több mint 4 éve
Vrij6
Mindenkinél.
Sobri Jóska
nem te vagy helikopter.
hat!!!!6!!!!!!! esetrol van tudomasuk, es kitudja meg mennyinel jelentkezhet utohatas, ezert allitjak le. meg azert, hogy a 7. ne egy kamela szintu emberke legyen aztan huzhatja le a rolot az osszes gyarto.
minek
7.000.000-ból 6 ember.
Ezt kontextusba tudod helyezni?

10 millió magyar emberből (koronavírus, oltás nélkül) trombózisban meghal naponta 3, évente több, mint ezer.
Amerikában évente 100-180ezer ember hal meg tüdőembólia miatt alaphelyzetben.
Most az oltás miatt ehhez jön 6 eset, nulla halállal.
És felfüggesztik egy kétszázalékos halálozású vírus oltását.
Összefésülöm az adatokat.
Azzal, hogy 7 millió embert beoltottak megmentették 140.000ezer ember életét, ennyien haltak volna meg 7 millióból, ha elkapják a koronavírust.
És eközben történt 6 vérrögképződéses eset, ami -igazad van- lehet akár 60 vagy 600 is.
Szerinted logikus leállítani?

több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
Vrij6
Mindenkinél.
Sobri Jóska
nem te vagy helikopter.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 464 — The Mathematician
A rendszer áldozata lettem 😕 ... azaz remélem nem leszek, de ideiglenesen mindenképp besz*ptam...
Történt ugyanis, hogy a mai napon felvenni kívánt Szputnyik oltásról hazazavartak!
Biztos mindenkit meglepett, hogy 6 éve regisztrált autoimmun betegségem van (Crohn)...engem speciel nem.
Namármost autoimmun betegeket a jelen álláspont szerint csak P/M/A oltásokkal oltanak.
Biztos már idejétmúlt apukám/húgom/jómagam kezelőorvosának 1.5 hónapos hivatalos álláspontja és ajánlata amit súlyosabb esetű húgomnak írt, hogy hiába P lenne a preferencia, legyenek szívesek bármivel is beoltani...
Végül ő pedagógusként megkapta a hőn áhított P-t, míg engem elzavartak a számomra teljesen megfelelő Sz-ről 😕
És valóban! Az ajánlás frissűlt! Most már valóban csak P/M/A kompatibilisnek tartanak az orvosok. Az egyetlen pöti probléma, hogy valamilyen meghatározatlan szándéktól vezérelve a preferenciát élvező autoimmun betegségek közül kifelejtették (?) a Crohn-betegséget 😮
Így jelenleg ott tartok, hogy duplán kirekesztett vagyok!
Betegségem folyamán kizárnak a leginkább hozzáférhető vakcinákból, de korom alapján bebaxnak a P/M/A sor legvégére!!!
Kicsit ingerült vagyok 😕 Védekezek tovább pálinkával 😉
clbass

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
A rendszer áldozata lettem 😕 ... azaz remélem nem leszek, de ideiglenesen mindenképp besz*ptam...
Történt ugyanis, hogy a mai napon felvenni kívánt Szputnyik oltásról hazazavartak!
Biztos mindenkit meglepett, hogy 6 éve regisztrált autoimmun betegségem van (Crohn)...engem speciel nem.
Namármost autoimmun betegeket a jelen álláspont szerint csak P/M/A oltásokkal oltanak.
Biztos már idejétmúlt apukám/húgom/jómagam kezelőorvosának 1.5 hónapos hivatalos álláspontja és ajánlata amit súlyosabb esetű húgomnak írt, hogy hiába P lenne a preferencia, legyenek szívesek bármivel is beoltani...
Végül ő pedagógusként megkapta a hőn áhított P-t, míg engem elzavartak a számomra teljesen megfelelő Sz-ről 😕
És valóban! Az ajánlás frissűlt! Most már valóban csak P/M/A kompatibilisnek tartanak az orvosok. Az egyetlen pöti probléma, hogy valamilyen meghatározatlan szándéktól vezérelve a preferenciát élvező autoimmun betegségek közül kifelejtették (?) a Crohn-betegséget 😮
Így jelenleg ott tartok, hogy duplán kirekesztett vagyok!
Betegségem folyamán kizárnak a leginkább hozzáférhető vakcinákból, de korom alapján bebaxnak a P/M/A sor legvégére!!!
Kicsit ingerült vagyok 😕 Védekezek tovább pálinkával 😉
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Vrij6
Szép sikersztori lesz ez is.
több mint 4 éve
Vrij6
Mindenkinél.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 393
Beki
Amíg nem jelentik be, hogy konkrétan hova lehet majd CSAK igazolvánnyal menni (koncert, meccs, színház stb.) addig ez csak csordogálni fog. Miután bejelentik fel fog ez szaladni 6-ig, ha tippelnem kéne. A gyerekeket leszámítva a maradék 2 millióval lesz a gond. Ők tényleg nem akarják felvenni. A kérdés az, hogy ők inkább maradnak a négy fal között hónapokig, mondván, hogy "kapja be a rendszer őt nem csippelik meg", vagy erősebb lesz a szocializáció igénye és menni akarnak sörözni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Nem értetted meg az analógia lényegét.
Nem a mástól való elvétel a fő motívum abban, amit írtam, hanem az, hogy egy önérdekérvényesítő ember a másik hasonlóképp egocentrikusat (akinek másban nyilvánul meg a hasonló, "én rafkós vagyok, ti balfaszok" attitűdje) egy maga által tákolt erkölcsi magaslatról számonkéri, ezzel okoz önmagának hitelességdeficitet.
Sobri Jóska
Szóval mivel volt, hogy beálltam a sor elejére haverom mellé, ahelyett, hogy kiálltam volna a sorom akkor mostmár helyeselnem kell Orbán döntéseit?
Vagy csak nem szidhatom az attitűdjét?
Fiatal koromban rosszul adtak vissza és nem szóltam. Akkor mostmár a tolvajokat se szólhatom le? Vagy ha azóta 2x már szóltam akkor mégis?
Ez még tőled is hülyeségnek tűnik 😊
Toca
Hát nem.
Inkább azt mondom, hogy van két ember, akinek erős az önérdekérvényesítési képessége. Ez jó dolog.
X-nél ez úgy jelenítódik meg, hogy jelentős közpénzeket tud magánosítani, profitábilis rendszereket működtet, Y meg azt várja, hogy mindenki oltakozzon azzal, ami van (astra, kínai, orosz), hogy neki amerikai jusson.
Mindkettő balfasznak tartja azokat, akik nem eképp cselekszenek, X a hülyéket, akik dolgoznak, adótfizetnek, hagyják őt szebredolgozni, Y a hülyéket, akik nem amcsi oltással oltakoznak, hogy neki amcsi juthasson.

Mindketten egocentrikusan döntenek.
Ennyiben hasonlítanak egymásra, de nem ez a hasonlatosság ami érdekes, hanem a különbség.
Hogy X, soha egy rossz szót nem szól Y-ra azért, hogy egocentrikusan dönt, míg Y örökké X-t szapulja, mégpedig pont azért, hogy egocentrikusan dönt.

Ezért megállapítható, hogy X is, Y is jó önérdekérvényesítő, egocentrikus, a néptömegeket hülyének tartó ember. (És hogy még markánsabb legyen, én magamat is idesorolom szégyentelenül.)
De -és ez az állításom- az is megállapítható, hogy X önazonos, és nem hiteltelen a bőrében, míg Y nem önazonos, ő csak a saját egocentrikusságát tudja elfogadni, másét nem, és ezáltal hiteltelen.

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Közben megvan a 3M első beoltott Vitya bejelentése alapján.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Figyeljük Angliát 😊

Angliában fél év után ma 00:01-től ismét kinyithattak a kocsmák. Beszámolók szerint egyes helyeken, mint például Coventryben, a zord időjárás ellenére is több mint egy kilométeres sor várta ezt a pillanatot tegnap éjszaka
NB2
A fotókat elnézve ebbű more baj lesz.
 telex.hu/kulfold/2021/04/13/tomegek-buliztak-angliaban-az-elso-olyan-napon-amikor-kinyithattak-a-kocsmak-teraszai

Madden hates me.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ma akkor beadják valamikor a 3. milliomodik első oltást.

Már lemaradtam, milyen lazítások várhatóak emiatt?
Vrij6
remélem én leszek a 3 milliomodik és kapok valami oklevelet
briareos
Elneveznek rólad egy stadiont!
😀
zemanla
Briareos Aréna, ütősen hangzik 😊
bcsarli
Pont egy 100kezű/karú lényt névadónak választani ahhoz a sportághoz, ahol a labda érintése kézzel illegális?
Makes perfect sense.

| PS: bria, tudom hogy Appleseed... de azért Homérosz régebben volt 😛 |
Igor
Akkor legyen kézilabda csarnok 😊

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ma érkezett Pfizerből 30k tanárok 3. körös oltására megy, 150k-t oltópontokon adnak be (háziorvosok küldhetik az embereket ezerrel).
28.800 Janssen oltóbuszokra kerül.
28.800 AZ is jött, megy háziorvosokhoz.
Szputnyikkal csak 2. körös oltásokat tolják.
Beki
az h ? ma voltam első oltás, szputnyik
briareos
Vszínű azt raktárból hozták, nem a reptérről 😊
empty taxi
jaa értem ok ok nem tudok szöveget értelmezni

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
"Megérkezett a Janssen-oltóanyag Magyarországra kedden, az első szállítmány összesen 28 800 embernek elegendő vakcinát tartalmaz - jelentette be a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a Hungaropharma kőbányai telephelyén."
nagylaza
Ki fogadta a Kormányból?
zemanla
Az idézetből lemaradt a név: Galgóczi Ágnes. A kormányból ezek szerint senki.
több mint 4 éve
Ma érkezett Pfizerből 30k tanárok 3. körös oltására megy, 150k-t oltópontokon adnak be (háziorvosok küldhetik az embereket ezerrel).
28.800 Janssen oltóbuszokra kerül.
28.800 AZ is jött, megy háziorvosokhoz.
Szputnyikkal csak 2. körös oltásokat tolják.
Beki
az h ? ma voltam első oltás, szputnyik
briareos
Vszínű azt raktárból hozták, nem a reptérről 😊

Madden hates me.