Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
BREAKING: California to fully reopen businesses, concert venues, movie theaters, restaurants, convention centers, etc. statewide starting June 15. Masks still required. az USA-ban lassan mindenhol helyreáll az élet
mondjuk Texasban március eleje óta maszk se nagyon kell, és nem lett újabb hullám...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Látom lelki szemeim előtt, ahogy Kenya, a helyi neonáci biztonsági ember - szigorúan polkorrekt alapokon - elmagyarázza a helyi Lakatos Oszkárnak, hogy mi az a négyzetméter!😄ez az élelmiszer boltokra is vonatkozik?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
mert akkor náluk tulajdonképpen szigorítottak, nem lazítottak...eddig csak az volt az akadály, ha elfogyott a "kiskocsi"...
Stoki
több mint 4 éve
Az oltási terv és a nyitási terv után a vásárlási nm2 terv is kőbe van vésve.A többi nem számít. 😉
több mint 4 éve
ez az élelmiszer boltokra is vonatkozik?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
mert akkor náluk tulajdonképpen szigorítottak, nem lazítottak...eddig csak az volt az akadály, ha elfogyott a "kiskocsi"...
Szerkesztette: Stoki
több mint 4 éve
Szülők ugye evidens.Nalunk ugyanez, apai nagyszulok pfizer, apa sinopharm, anyai nagymama moderna, sogorom astra, anya csutortokon kap szputnyikot. 😀Szépen eléálltatok a vakcinasörétnek 😊Olaszo.:Érdekes lenne ha esetleg felfüggesztenék , mi lenne azokkal akik már megkapták az első adagot ?!, nálunk apám,anyám , após , anyós is ezt kapta ..
"Az Európai Gyógyszerügynökségnek kell dönteni az AstraZeneca használatáról Pierpaolo Sileri egészségügyi államtitkár szerint, aki egy keddi interjúban kijelentette, nem függesztik fel a vakcina alkalmazását, legfeljebb módosítják a védőoltásban részesülők életkorát."
nagylaza
Én pfizert kaptam , feleségem modernát , tesóm sputnik...
Családon belül tudjuk majd mérni melyik mennyire hatásos 😊
nando89
De mondhatnám azt is, hogy így biztos nem mondhatják rátok, hogy vakcinácik vagytok 😊
FLZOLI
Vrij6
Nálunk a cég Pfizert kapott multhét elején ezért nekem az lett.
Feleségem szoptatás miatt Moderna lett szombaton .
Tesomnak meg csak simán haziorvos feldobta a Sputnikot .
több mint 4 éve
Nalunk ugyanez, apai nagyszulok pfizer, apa sinopharm, anyai nagymama moderna, sogorom astra, anya csutortokon kap szputnyikot. 😀Szépen eléálltatok a vakcinasörétnek 😊Olaszo.:Érdekes lenne ha esetleg felfüggesztenék , mi lenne azokkal akik már megkapták az első adagot ?!, nálunk apám,anyám , após , anyós is ezt kapta ..
"Az Európai Gyógyszerügynökségnek kell dönteni az AstraZeneca használatáról Pierpaolo Sileri egészségügyi államtitkár szerint, aki egy keddi interjúban kijelentette, nem függesztik fel a vakcina alkalmazását, legfeljebb módosítják a védőoltásban részesülők életkorát."
nagylaza
nando89
De mondhatnám azt is, hogy így biztos nem mondhatják rátok, hogy vakcinácik vagytok 😊
FLZOLI
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szépen eléálltatok a vakcinasörétnek 😊Olaszo.:Érdekes lenne ha esetleg felfüggesztenék , mi lenne azokkal akik már megkapták az első adagot ?!, nálunk apám,anyám , após , anyós is ezt kapta ..
nagylaza
nando89
több mint 4 éve
Olaszo.:Érdekes lenne ha esetleg felfüggesztenék , mi lenne azokkal akik már megkapták az első adagot ?!, nálunk apám,anyám , após , anyós is ezt kapta ..
nagylaza
több mint 4 éve
Olaszo.:akkor kár hogy nem azt kapok, az én életkoromat is módosíthatnák
nagylaza
több mint 4 éve
Olaszo.:"Az Európai Gyógyszerügynökségnek kell dönteni az AstraZeneca használatáról Pierpaolo Sileri egészségügyi államtitkár szerint, aki egy keddi interjúban kijelentette, nem függesztik fel a vakcina alkalmazását, legfeljebb módosítják a védőoltásban részesülők életkorát."
több mint 4 éve
Ha az a Lada csomagtartójaMeg egy 10m2-es boltban ki kell mennie az eladónak ha bemegy a vevő?Vlsz Kb ezért írtam amit.Szerinted ki fogja ezt ellenőrizni?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
Majd két rendőr jár szalaggal?
Meg számold meg a vevőket a Tescoban.
Bazzani
ozibozi
Bazzani
több mint 4 éve
Akkor ugy megyunk at a negyedik hullamba ahogy a masodikbol a harmadikba?Ha olyan remek hullámlovas vezet bennünket, aki minden meccset addig játszik, amíg meg nem nyeri, akkor nem félek semmitől.
Vrij6
több mint 4 éve
Ha némi értelmet keresnék a szabályozásban, akkor az eladótér alapterülete kellene hogy számítson.1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Akkor ugy megyunk at a negyedik hullamba ahogy a masodikbol a harmadikba?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Elvileg minden boltnak van vásárlói tér matekja, amiből nyilván ki vannak vonva a polcok, hűtők, display-ek, stbstb.1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
De amúgy nyilván a kutya sem fogja ellenőrizni.
több mint 4 éve
mfor.hu/cikkek/makro/nyithatnak-a-boltok-es-a-szolgaltatasok--megjelent-a-rendelet.html

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Meg egy 10m2-es boltban ki kell mennie az eladónak ha bemegy a vevő?Vlsz Kb ezért írtam amit.Szerinted ki fogja ezt ellenőrizni?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
Bazzani
ozibozi
több mint 4 éve
Na mondom ha már mindenki hívogatja a háziorvost, akkor felhívom én is...de azt mondta, hogy majd 1-2 hét múlva lesz, mert most a '61-eseknél tart...Rossz helyen lakom 😊
több mint 4 éve
Vlsz Kb ezért írtam amit.Szerinted ki fogja ezt ellenőrizni?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
Bazzani
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Szerinted ki fogja ezt ellenőrizni?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
több mint 4 éve
1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
több mint 4 éve
1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Nem?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
No most jött meg a behívó péntek délután a feleségemmel együtt. Elvileg Pfizert kapunk.nekem is vasárnapra, én is azt
dande
több mint 4 éve
1 vásárló per négyzetméter. Ez valójában szigorítás. Ugyan kinyithat mondjuk a Zara meg a könyvesbolt, de a Tescoban, Lidliben ritkásabban lesznek az emberek.Valami Interspar vezető nyilatkozta, hogy nagyon kevés olyan időszak van amikor bárki is kinnmaradna emiatt az üzleteikből.
Azt meg, hogy ezek az emberek miként oszlanak el az üzletben pláne nem lehet szabályozni.
Lehet a játékosztályon nincs senki míg a felvágottpultnál tobzódhatnak egyszerre 200an is.