Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante
BREAKING: California to fully reopen businesses, concert venues, movie theaters, restaurants, convention centers, etc. statewide starting June 15. Masks still required.

az USA-ban lassan mindenhol helyreáll az élet

mondjuk Texasban március eleje óta maszk se nagyon kell, és nem lett újabb hullám...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!
Nem?
zemanla
Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
ozibozi
ez az élelmiszer boltokra is vonatkozik?
mert akkor náluk tulajdonképpen szigorítottak, nem lazítottak...eddig csak az volt az akadály, ha elfogyott a "kiskocsi"...
Stoki
Látom lelki szemeim előtt, ahogy Kenya, a helyi neonáci biztonsági ember - szigorúan polkorrekt alapokon - elmagyarázza a helyi Lakatos Oszkárnak, hogy mi az a négyzetméter!😄
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 925
Az oltási terv és a nyitási terv után a vásárlási nm2 terv is kőbe van vésve.
A többi nem számít. 😉
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Nem?
zemanla
Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
ozibozi
ez az élelmiszer boltokra is vonatkozik?
mert akkor náluk tulajdonképpen szigorítottak, nem lazítottak...eddig csak az volt az akadály, ha elfogyott a "kiskocsi"...

Szerkesztette: Stoki
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Olaszo.:
"Az Európai Gyógyszerügynökségnek kell dönteni az AstraZeneca használatáról Pierpaolo Sileri egészségügyi államtitkár szerint, aki egy keddi interjúban kijelentette, nem függesztik fel a vakcina alkalmazását, legfeljebb módosítják a védőoltásban részesülők életkorát."
nagylaza
Érdekes lenne ha esetleg felfüggesztenék , mi lenne azokkal akik már megkapták az első adagot ?!, nálunk apám,anyám , após , anyós is ezt kapta ..
Én pfizert kaptam , feleségem modernát , tesóm sputnik...
Családon belül tudjuk majd mérni melyik mennyire hatásos 😊
nando89
Szépen eléálltatok a vakcinasörétnek 😊

De mondhatnám azt is, hogy így biztos nem mondhatják rátok, hogy vakcinácik vagytok 😊
FLZOLI
Nalunk ugyanez, apai nagyszulok pfizer, apa sinopharm, anyai nagymama moderna, sogorom astra, anya csutortokon kap szputnyikot. 😀
Vrij6
Szülők ugye evidens.
Nálunk a cég Pfizert kapott multhét elején ezért nekem az lett.
Feleségem szoptatás miatt Moderna lett szombaton .
Tesomnak meg csak simán haziorvos feldobta a Sputnikot .
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 063 — Слава Україні! Героям слава!
Olaszo.:
"Az Európai Gyógyszerügynökségnek kell dönteni az AstraZeneca használatáról Pierpaolo Sileri egészségügyi államtitkár szerint, aki egy keddi interjúban kijelentette, nem függesztik fel a vakcina alkalmazását, legfeljebb módosítják a védőoltásban részesülők életkorát."
nagylaza
Érdekes lenne ha esetleg felfüggesztenék , mi lenne azokkal akik már megkapták az első adagot ?!, nálunk apám,anyám , após , anyós is ezt kapta ..
nando89

De mondhatnám azt is, hogy így biztos nem mondhatják rátok, hogy vakcinácik vagytok 😊
FLZOLI
Nalunk ugyanez, apai nagyszulok pfizer, apa sinopharm, anyai nagymama moderna, sogorom astra, anya csutortokon kap szputnyikot. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Olaszo.:
nagylaza
nando89

több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Olaszo.:
nagylaza
több mint 4 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Olaszo.:
nagylaza
akkor kár hogy nem azt kapok, az én életkoromat is módosíthatnák
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
Olaszo.:
több mint 4 éve
Nem?
zemanla
ozibozi
Szerinted ki fogja ezt ellenőrizni?
Majd két rendőr jár szalaggal?
Meg számold meg a vevőket a Tescoban.
Bazzani
Vlsz Kb ezért írtam amit.

ozibozi
Meg egy 10m2-es boltban ki kell mennie az eladónak ha bemegy a vevő?
Bazzani
Ha az a Lada csomagtartója
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
Akkor ugy megyunk at a negyedik hullamba ahogy a masodikbol a harmadikba?
Vrij6
Ha olyan remek hullámlovas vezet bennünket, aki minden meccset addig játszik, amíg meg nem nyeri, akkor nem félek semmitől.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 032
Nem?
zemanla
ozibozi
Ha némi értelmet keresnék a szabályozásban, akkor az eladótér alapterülete kellene hogy számítson.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 063 — Слава Україні! Героям слава!
Akkor ugy megyunk at a negyedik hullamba ahogy a masodikbol a harmadikba?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
Nem?
zemanla
ozibozi
Elvileg minden boltnak van vásárlói tér matekja, amiből nyilván ki vannak vonva a polcok, hűtők, display-ek, stbstb.
De amúgy nyilván a kutya sem fogja ellenőrizni.
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
 mfor.hu/cikkek/makro/nyithatnak-a-boltok-es-a-szolgaltatasok--megjelent-a-rendelet.html

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Nem?
zemanla
ozibozi
Bazzani

ozibozi
Meg egy 10m2-es boltban ki kell mennie az eladónak ha bemegy a vevő?

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Na mondom ha már mindenki hívogatja a háziorvost, akkor felhívom én is...de azt mondta, hogy majd 1-2 hét múlva lesz, mert most a '61-eseknél tart...
Rossz helyen lakom 😊
több mint 4 éve
Nem?
zemanla
ozibozi
Bazzani

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nem?
zemanla
ozibozi

több mint 4 éve
Nem?
zemanla
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Nem?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
No most jött meg a behívó péntek délután a feleségemmel együtt. Elvileg Pfizert kapunk.
dande
nekem is vasárnapra, én is azt
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Hétvégén Glamour Napok, nyitni kellett 😀

több mint 4 éve
1 vásárló per négyzetméter. Ez valójában szigorítás. Ugyan kinyithat mondjuk a Zara meg a könyvesbolt, de a Tescoban, Lidliben ritkásabban lesznek az emberek.

Valami Interspar vezető nyilatkozta, hogy nagyon kevés olyan időszak van amikor bárki is kinnmaradna emiatt az üzleteikből.
Azt meg, hogy ezek az emberek miként oszlanak el az üzletben pláne nem lehet szabályozni.
Lehet a játékosztályon nincs senki míg a felvágottpultnál tobzódhatnak egyszerre 200an is.