Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Változatosság kedvéért megint elhangzott ma, hogy nincs elég vakcina.Brüsszel vagy Soros?
Beki
több mint 4 éve
Csakis Brüsszel"Müller Cecília elmondta, hogy a mai rekord halálozási adatok mögött részben a húsvéti adattorlódás áll."Soros vagy Gyurcsány?
Értsd: manipuláció.
nagylaza
Bazzani

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Változatosság kedvéért megint elhangzott ma, hogy nincs elég vakcina.
több mint 4 éve
"Müller Cecília elmondta, hogy a mai rekord halálozási adatok mögött részben a húsvéti adattorlódás áll."Soros vagy Gyurcsány?
nagylaza
több mint 4 éve
"Müller Cecília elmondta, hogy a mai rekord halálozási adatok mögött részben a húsvéti adattorlódás áll.""Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok”
nagylaza

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
"Müller Cecília elmondta, hogy a mai rekord halálozási adatok mögött részben a húsvéti adattorlódás áll."Értsd: manipuláció.
több mint 4 éve
Oké, meggyőztél!Most vagyok bajban. Pont tegnap írtam, hogy kivárom a Pfizert vagy a Modernát, erre kapom az értesítést a háziorvostól, hogy hétvégén megkaphatom a Szputnyikot, ha kérem (és a jelentkezések alapján beleférek a keretbe). Estig kell válaszolnom...Kérlek fogadd el, így hamarabb jön majd nekem a Pfizer/Moderna 😀
nagylaza
Klaci79
több mint 4 éve
Most vagyok bajban. Pont tegnap írtam, hogy kivárom a Pfizert vagy a Modernát, erre kapom az értesítést a háziorvostól, hogy hétvégén megkaphatom a Szputnyikot, ha kérem (és a jelentkezések alapján beleférek a keretbe). Estig kell válaszolnom...Kérlek fogadd el, így hamarabb jön majd nekem a Pfizer/Moderna 😀
nagylaza
több mint 4 éve
Most vagyok bajban. Pont tegnap írtam, hogy kivárom a Pfizert vagy a Modernát, erre kapom az értesítést a háziorvostól, hogy hétvégén megkaphatom a Szputnyikot, ha kérem (és a jelentkezések alapján beleférek a keretbe). Estig kell válaszolnom...Ha nincs egészségügyi akadálya, akkor fogadd el és sipirc.
nagylaza
több mint 4 éve
Most vagyok bajban. Pont tegnap írtam, hogy kivárom a Pfizert vagy a Modernát, erre kapom az értesítést a háziorvostól, hogy hétvégén megkaphatom a Szputnyikot, ha kérem (és a jelentkezések alapján beleférek a keretbe). Estig kell válaszolnom...
több mint 4 éve
250k pfizer érkezettDe miért kell "várni"?
Vajon melyik kormánytag várta a reptéren?
Klaci79
Integet, hogy ide,ide!?
Különben nem talál ide?
zemanla
több mint 4 éve
Azt amit a kínai lélegeztető gépekkel. Elajándékozzuk 😊biztos az a baj, hogy nincs hírértéke ha hetente jön 150-200k Pfizer, mert az jön minden héten250k pfizer érkezettprofesszor ur biztosan.
Klaci79
csebi
ha április 19-én jön J&J is, akkor nem tudom mit csinálunk 3 millió kínai vakcinával...
Klaci79
több mint 4 éve
Na pont ezert kell kormanytagnak varnia a repteren.biztos az a baj, hogy nincs hírértéke ha hetente jön 150-200k Pfizer, mert az jön minden héten250k pfizer érkezettprofesszor ur biztosan.
Klaci79
csebi
ha április 19-én jön J&J is, akkor nem tudom mit csinálunk 3 millió kínai vakcinával...
Klaci79
250k-rol indultunk, Laca mar 190-200k-t irt csak 😀
A kulonbozet realizalodik a Ferihegyen portyazo furkeszek zsebeben 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nyugatiak mennek hataron tulra, nekunk jo lesz a sarkanyfu.biztos az a baj, hogy nincs hírértéke ha hetente jön 150-200k Pfizer, mert az jön minden héten250k pfizer érkezettprofesszor ur biztosan.
Klaci79
csebi
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem Afrikáról kapta a nevét, hanem a családnevének a rövidítése: Kemény A.Biztos h Kenyára gondoltál?Látom lelki szemeim előtt, ahogy Kenya, a helyi neonáci biztonsági ember - szigorúan polkorrekt alapokon - elmagyarázza a helyi Lakatos Oszkárnak, hogy mi az a négyzetméter!😄ez az élelmiszer boltokra is vonatkozik?1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
Nem?
zemanla
ozibozi
mert akkor náluk tulajdonképpen szigorítottak, nem lazítottak...eddig csak az volt az akadály, ha elfogyott a "kiskocsi"...
Stoki
Willie Parker
steelwolf
több mint 4 éve
biztos az a baj, hogy nincs hírértéke ha hetente jön 150-200k Pfizer, mert az jön minden héten250k pfizer érkezettprofesszor ur biztosan.
Klaci79
csebi
több mint 4 éve
250k pfizer érkezettDe miért kell "várni"?
Klaci79
Integet, hogy ide,ide!?
Különben nem talál ide?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
250k pfizer érkezettprofesszor ur biztosan.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Akkor ő még nem a pedagógusi oltási kampányban kapta az elsőt...az csak 1 hete kezdődött és ott pfizert kapnakNem tom anyám pedagógus, ő Szputnyikot kapott, de hál' Istennek ő már megkapta a 2.-at tegnap.Szerencsére a pfizert kapják...az talán a leghatékonyabb az első oltás után 10 nappal. Bár nyilván nem jó, hogy nincs meg a teljes védettség, de hallod a Führert, hogy ő már másnap "dolgozott"A baj az h a pedagógusok többsége csak az 1. vakcinán lesz túl 19.-ig és vmelyik vakcinánál olvastam is h az első csak később, 1-2 hét múlva jelent bárminemű védettséget 😕Iskolákat nagyon nem kellene még kinyitni...😟Sajnos ki fogják, mert óriási blama lenne a pedagógusok oltása után nem nyitni.
zemanla
Pedig ezzel gyakorlatilag megágyazunk a 4. hullámnak. Lesz itt kötelező oltás hamarosan.
bcsarli
empty taxi
Klaci79
empty taxi
de ha már megvan a 2. szputnyik 5, akkor már jó lesz az 😊
több mint 4 éve
Nem tom anyám pedagógus, ő Szputnyikot kapott, de hál' Istennek ő már megkapta a 2.-at tegnap.Szerencsére a pfizert kapják...az talán a leghatékonyabb az első oltás után 10 nappal. Bár nyilván nem jó, hogy nincs meg a teljes védettség, de hallod a Führert, hogy ő már másnap "dolgozott"A baj az h a pedagógusok többsége csak az 1. vakcinán lesz túl 19.-ig és vmelyik vakcinánál olvastam is h az első csak később, 1-2 hét múlva jelent bárminemű védettséget 😕Iskolákat nagyon nem kellene még kinyitni...😟Sajnos ki fogják, mert óriási blama lenne a pedagógusok oltása után nem nyitni.
zemanla
Pedig ezzel gyakorlatilag megágyazunk a 4. hullámnak. Lesz itt kötelező oltás hamarosan.
bcsarli
empty taxi
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szerencsére a pfizert kapják...az talán a leghatékonyabb az első oltás után 10 nappal. Bár nyilván nem jó, hogy nincs meg a teljes védettség, de hallod a Führert, hogy ő már másnap "dolgozott"A baj az h a pedagógusok többsége csak az 1. vakcinán lesz túl 19.-ig és vmelyik vakcinánál olvastam is h az első csak később, 1-2 hét múlva jelent bárminemű védettséget 😕Iskolákat nagyon nem kellene még kinyitni...😟Sajnos ki fogják, mert óriási blama lenne a pedagógusok oltása után nem nyitni.
zemanla
bcsarli
empty taxi
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210407_poszt_covid_tunetek_szindroma_fiatalok_szent_ferenc_korhaz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
agyrem. volt lakotarsam egy hete jott ki korhazbol, apja meg benn van, nagymama mar nem setalt ki. allitolag felesge 2esfel oraig gyozkodte a diszpecsert h kikuldjek a mentot hozza, ahol a doki 2 perc utan mondta h azonnal korhaz. meg szerencses volt, mert volt helye, 2 nap mulva mar nem lett volna. de jo latni, hogy mennyien tenyleg orulnek a nyitasnak.311 halott, bejöttek az adatok... :/Legjobbkor nyitunk.
Vrij6
Amadeus
több mint 4 éve
A baj az h a pedagógusok többsége csak az 1. vakcinán lesz túl 19.-ig és vmelyik vakcinánál olvastam is h az első csak később, 1-2 hét múlva jelent bárminemű védettséget 😕Iskolákat nagyon nem kellene még kinyitni...😟Sajnos ki fogják, mert óriási blama lenne a pedagógusok oltása után nem nyitni.
zemanla
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...