Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Változatosság kedvéért megint elhangzott ma, hogy nincs elég vakcina.
Beki
Brüsszel vagy Soros?

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 144 — WHO DAT!!!!
"Müller Cecília elmondta, hogy a mai rekord halálozási adatok mögött részben a húsvéti adattorlódás áll."
Értsd: manipuláció.
nagylaza
Soros vagy Gyurcsány?
Bazzani
Csakis Brüsszel

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Változatosság kedvéért megint elhangzott ma, hogy nincs elég vakcina.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
"Müller Cecília elmondta, hogy a mai rekord halálozási adatok mögött részben a húsvéti adattorlódás áll."
nagylaza
Soros vagy Gyurcsány?

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
nagylaza
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok”

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
több mint 4 éve
Most vagyok bajban. Pont tegnap írtam, hogy kivárom a Pfizert vagy a Modernát, erre kapom az értesítést a háziorvostól, hogy hétvégén megkaphatom a Szputnyikot, ha kérem (és a jelentkezések alapján beleférek a keretbe). Estig kell válaszolnom...
nagylaza
Kérlek fogadd el, így hamarabb jön majd nekem a Pfizer/Moderna 😀
Klaci79
Oké, meggyőztél!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Most vagyok bajban. Pont tegnap írtam, hogy kivárom a Pfizert vagy a Modernát, erre kapom az értesítést a háziorvostól, hogy hétvégén megkaphatom a Szputnyikot, ha kérem (és a jelentkezések alapján beleférek a keretbe). Estig kell válaszolnom...
nagylaza
Kérlek fogadd el, így hamarabb jön majd nekem a Pfizer/Moderna 😀
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 498
nagylaza
Ha nincs egészségügyi akadálya, akkor fogadd el és sipirc.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
250k pfizer érkezett
Vajon melyik kormánytag várta a reptéren?

Klaci79
De miért kell "várni"?
Integet, hogy ide,ide!?
Különben nem talál ide?
zemanla
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
250k pfizer érkezett

Klaci79
professzor ur biztosan.
csebi
biztos az a baj, hogy nincs hírértéke ha hetente jön 150-200k Pfizer, mert az jön minden héten
ha április 19-én jön J&J is, akkor nem tudom mit csinálunk 3 millió kínai vakcinával...
Klaci79
Azt amit a kínai lélegeztető gépekkel. Elajándékozzuk 😊

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
250k pfizer érkezett

Klaci79
professzor ur biztosan.
csebi
biztos az a baj, hogy nincs hírértéke ha hetente jön 150-200k Pfizer, mert az jön minden héten
ha április 19-én jön J&J is, akkor nem tudom mit csinálunk 3 millió kínai vakcinával...
Klaci79
Na pont ezert kell kormanytagnak varnia a repteren.
250k-rol indultunk, Laca mar 190-200k-t irt csak 😀
A kulonbozet realizalodik a Ferihegyen portyazo furkeszek zsebeben 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 643 — Lucas Scott
250k pfizer érkezett

Klaci79
professzor ur biztosan.
csebi
Klaci79
nyugatiak mennek hataron tulra, nekunk jo lesz a sarkanyfu.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
1 vásárló/ 10(!) négyzetméter!
Nem?
zemanla
Beleszámít a WC meg az eladók által használt tér is vajon, az alapterületből kivonják a pultokat, hűtőket, vagy csak úgy hasra ütve legyen ennyi...
ozibozi
ez az élelmiszer boltokra is vonatkozik?
mert akkor náluk tulajdonképpen szigorítottak, nem lazítottak...eddig csak az volt az akadály, ha elfogyott a "kiskocsi"...
Stoki
Látom lelki szemeim előtt, ahogy Kenya, a helyi neonáci biztonsági ember - szigorúan polkorrekt alapokon - elmagyarázza a helyi Lakatos Oszkárnak, hogy mi az a négyzetméter!😄
Willie Parker
Biztos h Kenyára gondoltál?
steelwolf
Nem Afrikáról kapta a nevét, hanem a családnevének a rövidítése: Kemény A.
több mint 4 éve
250k pfizer érkezett

Klaci79
professzor ur biztosan.
csebi
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
250k pfizer érkezett

Klaci79
De miért kell "várni"?
Integet, hogy ide,ide!?
Különben nem talál ide?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
250k pfizer érkezett

Klaci79
professzor ur biztosan.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
250k pfizer érkezett
több mint 4 éve
Iskolákat nagyon nem kellene még kinyitni...😟
zemanla
Sajnos ki fogják, mert óriási blama lenne a pedagógusok oltása után nem nyitni.
Pedig ezzel gyakorlatilag megágyazunk a 4. hullámnak. Lesz itt kötelező oltás hamarosan.
bcsarli
A baj az h a pedagógusok többsége csak az 1. vakcinán lesz túl 19.-ig és vmelyik vakcinánál olvastam is h az első csak később, 1-2 hét múlva jelent bárminemű védettséget 😕
empty taxi
Szerencsére a pfizert kapják...az talán a leghatékonyabb az első oltás után 10 nappal. Bár nyilván nem jó, hogy nincs meg a teljes védettség, de hallod a Führert, hogy ő már másnap "dolgozott"
Klaci79
Nem tom anyám pedagógus, ő Szputnyikot kapott, de hál' Istennek ő már megkapta a 2.-at tegnap.
empty taxi
Akkor ő még nem a pedagógusi oltási kampányban kapta az elsőt...az csak 1 hete kezdődött és ott pfizert kapnak
de ha már megvan a 2. szputnyik 5, akkor már jó lesz az 😊
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
zemanla
Pedig ezzel gyakorlatilag megágyazunk a 4. hullámnak. Lesz itt kötelező oltás hamarosan.
bcsarli
A baj az h a pedagógusok többsége csak az 1. vakcinán lesz túl 19.-ig és vmelyik vakcinánál olvastam is h az első csak később, 1-2 hét múlva jelent bárminemű védettséget 😕
empty taxi
Szerencsére a pfizert kapják...az talán a leghatékonyabb az első oltás után 10 nappal. Bár nyilván nem jó, hogy nincs meg a teljes védettség, de hallod a Führert, hogy ő már másnap "dolgozott"
Klaci79
Nem tom anyám pedagógus, ő Szputnyikot kapott, de hál' Istennek ő már megkapta a 2.-at tegnap.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
zemanla
bcsarli
empty taxi
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 467 — The Mathematician
 hvg.hu/tudomany/20210407_poszt_covid_tunetek_szindroma_fiatalok_szent_ferenc_korhaz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
311 halott, bejöttek az adatok... :/
Vrij6
Legjobbkor nyitunk.
Amadeus
agyrem. volt lakotarsam egy hete jott ki korhazbol, apja meg benn van, nagymama mar nem setalt ki. allitolag felesge 2esfel oraig gyozkodte a diszpecsert h kikuldjek a mentot hozza, ahol a doki 2 perc utan mondta h azonnal korhaz. meg szerencses volt, mert volt helye, 2 nap mulva mar nem lett volna. de jo latni, hogy mennyien tenyleg orulnek a nyitasnak.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
zemanla
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...