Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem kell kötelezővé tenni, csak aki nincs beoltva nem vehet részt különböző renezvényeken, nem utazhat akárhova, stb...Pont olyan, mint hogy a hullamvasútra se ülhet fel aki nincs 120 cm magas. Diszkriminálva vannak az alacsonyabbak? Igen. Az ő érdekükben van. Igen.
Bizonyos országokba se utazhatsz, ha nem kapsz meg nehány védőoltást. Hát most ez lesz több országgal ezzel az oltással.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Majd ösztönzik... előnyben lesz az oltott sok sok helyen...Az más tészta. A gyerekvállalást is ösztönzik csokkal meg kedvezményes hitellel, mégse kötelező 🙂
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Majd ösztönzik... előnyben lesz az oltott sok sok helyen...
több mint 4 éve
Tervezik bárhol, hogy kötelezővé teszik? Én nem olvastam.Így van, lehet.de lehet, csak politikai öngyilkosságindex.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
"Idén még nem tervezhetünk teljesen felszabadultan nyaralást – állítja Erdei Anna immunológus a Népszavának adott interjújában. Az ELTE Immunológiai Tanszékének oktatója, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja mindezt azzal indokolja, hogy az új koronavírus-mutánsok, elsősorban a brit variáns miatt a széles körű védettséget jelentő nyájimmunitás eléréséhez megközelítőleg a lakosság 85-90 százalékát be kellene oltani."
Ez kötelező oltás nélkül nehéz lesz.
Sobri Jóska
18:20-tól kb. Viktor azt mondja, nem lehet kötelezővé tenni.
warr_b
Negritis
És ha kell, akkor kell.
Bokros-csomag is volt, meg válságkezelő kormány 2009-ben.
Politikailag belebuktak, de ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni. És ha ez az ár, akkor meg kell fizetnie Orbánnak, nem tudja megúszni. Az a normál működés, hogy egy világjárványba (és az azt követő gazdaságiba) belebukik egy aktuális kormányzat.
Talán azt várhatja meg, hogy fél Európában már kötelező legyen.
Sobri Jóska
Amúgy meg kellene, kellene... normális, tényleges lezárás is kellett volna, azt se lépték meg. Nem látom, hogy a vakcina kötelezővé tételét meghúznák.
Szerkesztette: warr_b

több mint 4 éve
Így van, lehet.de lehet, csak politikai öngyilkosságindex.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
"Idén még nem tervezhetünk teljesen felszabadultan nyaralást – állítja Erdei Anna immunológus a Népszavának adott interjújában. Az ELTE Immunológiai Tanszékének oktatója, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja mindezt azzal indokolja, hogy az új koronavírus-mutánsok, elsősorban a brit variáns miatt a széles körű védettséget jelentő nyájimmunitás eléréséhez megközelítőleg a lakosság 85-90 százalékát be kellene oltani."
Sobri Jóska
warr_b
Negritis
És ha kell, akkor kell.
Bokros-csomag is volt, meg válságkezelő kormány 2009-ben.
Politikailag belebuktak, de ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni. És ha ez az ár, akkor meg kell fizetnie Orbánnak, nem tudja megúszni. Az a normál működés, hogy egy világjárványba (és az azt követő gazdaságiba) belebukik egy aktuális kormányzat.
Talán azt várhatja meg, hogy fél Európában már kötelező legyen.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ezt biztos mérni fogják majd, mennyien vannak ilyenek a táborban. De az ellenzék is napokig pislogna, vagy faszságokat beszélne, amint bedobják.saját táborból buknának igen, releváns mennyiségű az agyhalott idióta aki vissza akarja kapni az életét és aki benyeli norbi/gődény/lenkei... faszságaitNem értem, hogy miért.de lehet, csak politikai öngyilkosságindex.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
Sobri Jóska
warr_b
Negritis
Ha az ellenzék nem áll melléjük, pöröghet az oltásellenes lemez.
Saját táborból veszítenek szavazót? Nem hiszem. De majd a Benézőpont megméri.
csipkelli
a vakcina szerintük sérti a jogaikat, ...
Negritis
több mint 4 éve
saját táborból buknának igen, releváns mennyiségű az agyhalott idióta aki vissza akarja kapni az életét és aki benyeli norbi/gődény/lenkei... faszságaitNem értem, hogy miért.de lehet, csak politikai öngyilkosságindex.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
Sobri Jóska
warr_b
Negritis
csipkelli
a vakcina szerintük sérti a jogaikat, ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20210403/cansino-vakcina-ezek-lehetnek-az-oltas-utani-mellekhatasok-szovodmenyek-476798
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Nem értem, hogy miért.de lehet, csak politikai öngyilkosságindex.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
Sobri Jóska
warr_b
Negritis
több mint 4 éve
de lehet, csak politikai öngyilkosságindex.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/m.youtube.com/watch?v=_KKOWM-kCWM
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Nem szoktam parázni ilyesmitől, itt meg olyan vakcinát kaptunk amit szerettünk volna, szóval még ez sem okozhatott pszichés problémát.Már rögtön az oltás után? Az szar lehetett.........😮Igen, nálunk a pfizer/moderna páros maradt játékban. Háziorvos intézkedett és így mehettünk is gyorsan, amint lett belőle kapacitás.Mi az asszonykával holnap reggel megyünk Modernázni..ma kaptuk a behívót délután.Jól emlékszem, te (ti? ) nem kaphatjátok meg bármelyiket?
topin
csi77
A központi regisztráció alapján még nem kerültünk volna sorra vélhetően, mert kitöltendő lapot se kaptunk, meg eleve fél nappal előtte jött a "meghívó".
Magát a oltást én nehezebben viseltem mint az átlag, asszony meg se érezte, nekem erős füldugulás mint felszállásnál a repülővel, enyhe szédülés és pici émelygés is volt az első pár perc után. Eltartott vagy 1 órát folyamatosan enyhülve.
topin
Nem lehetett pszichés oka?
csi77
De biztosan nem ez az általános jelenség a moderna után, csak néhányan viselik rosszabbul. Feleségem tesója is ma kapta, a szédülés nála is megvolt.
Lehet alapbetegségek mellett előfordul az ilyesmi. Nem ijesztgetni akartam senkit, csak ha esetleg ilyet érezne valaki tőle, akkor nincs egyedül 😊
több mint 4 éve
Izraeli koma azt mondja— mikor megkérdeztem, hogy van nálatok már koncert stb, mikor a legszarabb számaitok voltak—ők felvásárolták már tavaly November előtt a Pfizernél a kvótákat több uniós országoktól köztük Magyarországtól is, mikor itt még minden nyitva volt, így ők előbb kapták meg mikor volt már szérum és ez nem is titok ott.Szép eufemizmus a felvásárlás a lefoglalásra. Konkrétan exporttilalom volt ott, hiszen a Pfizernek van izraeli gyára, raktára faszomtuggyamije, amire aszonták az Izraeliták, hogy majd akkor nyúlhacc hozzá, ha vehetek tőled vakcit.
ozibozi
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/03/koronavirus-vakcina-spray-vedettseg/"Idén még nem tervezhetünk teljesen felszabadultan nyaralást – állítja Erdei Anna immunológus a Népszavának adott interjújában. Az ELTE Immunológiai Tanszékének oktatója, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja mindezt azzal indokolja, hogy az új koronavírus-mutánsok, elsősorban a brit variáns miatt a széles körű védettséget jelentő nyájimmunitás eléréséhez megközelítőleg a lakosság 85-90 százalékát be kellene oltani."
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hnap 229k AZ vakcina erkezik ismet.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hat igen...sok fog mulni a munkahelyek rugalmassagan is (nyilvan, ha olyan a munkakor h ez lehetseges).79k uj elso beoltott. Kivancsi leszek hetvegen mennyire tudjak tartani a tempot.szerintem a hétvége az egyszerűbb...a hétköznap a nehezebb, mert ugye hogy jár el a magyar a munkahelyről oltakozni? Az idősek már lassan kész vannak, úgyhogy sok munkábajáró ember kapná, ami nehéz helyzet lehet, ha hirtelen kell menni és nem adnak ki szabit rá
Beki
Klaci79
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Vitya kijelentette h ma tervek szerint 83k ember kap elso oltast.
több mint 4 éve
Engem csak az érdekel képes vagy e egyenes választ adni. Soha nem fogjuk megtudni igaz vagy sem. Az nem is lényeg.Egy egyenes, egzakt és őszinte válasz:
samu09
Úgy alakult, hogy ma vólt módom megkapni a Sputnikot, én meg örömmel oltakoztam.
Azt ugyan nem kérdezte senki, hogy "vagy jövőhéten Pfizer", de gondolom ha várok 1-2 hetet, akkor már variálhattam volna, ha így felpörgették Pesten, illetve semmi nehézséget nem okozna itthon elüldögélni még pár hetet, hónapot.
Ez így megfelel?
Szóval az oroszok már a vállba' vannak.
Én a Rókusban voltam, bejáratnál önkéntesek, beljebb ezer adminisztrátorcsaj, majd eligazító katona mondta melyik folyosóra menjek, ketten voltak előttem, nem mértek testhőt, csak az oltószoba előtt tett fel egy asszisztens pár kérdést (voltam e covidos, krónikus betegségek, efféléket), bent egy doktornő és egy oltónővér, kabát le, pólóujj feltűr, és már tolták is be az oltást.
Az első Jónapot-tól az oltás beadásáig 9 perc telt el, aztán még az udvaron mászkáltam 15 percet (az aulában is le lehetett ülni, de sütött a nap, meg nem szívesen várakozok emberek között), aztán hazajöttem, 21 nap múlva mehetek a másodikért.
Nem hiszem, hogy ennél gyorsabban, hatékonyabban meg lehetett volna valósítani az oltásomat. (Még a parkolással is szerencsém volt, gondolom hétvége, húsvét, kihalt a város.)
Ami érdekes, hogy annyira vékony tűvel oltanak, hogy nem lehet érezni, hogy megszúrnak, még úgy se, hogy árgus szemekkel figyeltem, amikor csinálták, de bár láttam a tűt beszúródni, nem éreztem semmit, vagyis annak se kell aggódnia, aki magától a szúrástól vagy annak fájdalmától tart.
Illetve ez ilyen ökomenikus oltópont lehetett, mert igazán idős (60-65 feletti) embert nem láttam, de 20-tól 60-ig volt mindenki teljesen vegyesen, arányosan, vagyis ténylegesen beindultak az össznépi oltások, én hihetőnek tartom, hogy a regisztráltakkal simán végezzenek május 1-ig. (Személyiedző barátom 32 éves, full egészséges őt tegnap hívták és ment.)
több mint 4 éve
Már rögtön az oltás után? Az szar lehetett.........😮Igen, nálunk a pfizer/moderna páros maradt játékban. Háziorvos intézkedett és így mehettünk is gyorsan, amint lett belőle kapacitás.Mi az asszonykával holnap reggel megyünk Modernázni..ma kaptuk a behívót délután.Jól emlékszem, te (ti? ) nem kaphatjátok meg bármelyiket?
topin
csi77
A központi regisztráció alapján még nem kerültünk volna sorra vélhetően, mert kitöltendő lapot se kaptunk, meg eleve fél nappal előtte jött a "meghívó".
Magát a oltást én nehezebben viseltem mint az átlag, asszony meg se érezte, nekem erős füldugulás mint felszállásnál a repülővel, enyhe szédülés és pici émelygés is volt az első pár perc után. Eltartott vagy 1 órát folyamatosan enyhülve.
topin
Nem lehetett pszichés oka?
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nem vontam kétségbe, hogy jó meg kemény 😊Nem hittem volna, hogy van pasi, aki Rékára tornázik 😁Nekünk edzőnk regen behozta a Béres Alexandra traininget. Akkor eleg fitt volt mindenki ott, de nem értünk a végére mert belehaltunk, pedig nem volt spéci cucc, csak saját testsúlyos dolog.
warr_b
Szóval vannak uber training módszereik.
Bár abból a családból Norbi nekem úgy tűnik mint aki elszívta az agyát már…0
Toca
Csak azt furcsálltam, hogy éppen az amúgy agyhalott Norbiné, mikor millió remek tréning van.
De mindegy, ez itt már off 😁

több mint 4 éve
Igen, nálunk a pfizer/moderna páros maradt játékban. Háziorvos intézkedett és így mehettünk is gyorsan, amint lett belőle kapacitás.Mi az asszonykával holnap reggel megyünk Modernázni..ma kaptuk a behívót délután.Jól emlékszem, te (ti? ) nem kaphatjátok meg bármelyiket?
topin
csi77
több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy van pasi, aki Rékára tornázik 😁Nekünk edzőnk regen behozta a Béres Alexandra traininget. Akkor eleg fitt volt mindenki ott, de nem értünk a végére mert belehaltunk, pedig nem volt spéci cucc, csak saját testsúlyos dolog.
warr_b
Szóval vannak uber training módszereik.
Bár abból a családból Norbi nekem úgy tűnik mint aki elszívta az agyát már…0
több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy van pasi, aki Rékára tornázik 😁Láttad már a tornáit?
warr_b
Kurva kemény...
több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy van pasi, aki Rékára tornázik 😁