Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Kolléganőék megtartottak egy szülinapot. 2 halott és kórházi kezelés a család eredménye. Inkább nézzenek hülyének hogy bezárkózok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nekik az ismétlő hogyan lesz?"Információink szerint szoptatós anyukákat egyelőre mégsem oltanak a Semmelweis Egyetem (SE) oltópontjain sem.:Unokatesóm szombaton oda ment, meg se kérdezték ki ő meg honnan jött, bumm már szúrták is
Itt mi is érintettek vagyunk, feleségem a héten ment volna, adtak rengeteg pluszmunkát a védőnőknek és a háziorvosoknak, hogy rá két napra le is fújják az egészet... bezzeg a hétvégén még azokat a nőket is beoltották, akik sose láttak gyereket
Az oltási tervünk is olyan gránitszilárdságú, mint az alkotmányunk
r.baggio
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
"Információink szerint szoptatós anyukákat egyelőre mégsem oltanak a Semmelweis Egyetem (SE) oltópontjain sem.:Unokatesóm szombaton oda ment, meg se kérdezték ki ő meg honnan jött, bumm már szúrták is
Itt mi is érintettek vagyunk, feleségem a héten ment volna, adtak rengeteg pluszmunkát a védőnőknek és a háziorvosoknak, hogy rá két napra le is fújják az egészet... bezzeg a hétvégén még azokat a nőket is beoltották, akik sose láttak gyereket
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Na Nyomorult Lázár is megszólalt szerinte a keleti vakcinák 600.000 ember életét mentették meg, míg a nyugatiak miatt 20.000 magyar halt meg....24.hu/belfold/2021/03/30/lazar-a-keleti-vakcinak-600-ezer-magyart-mentettek-meg-a-nyugati-vakcinak-miatt-20-ezer-magyar-vesztette-eletet/

több mint 4 éve
volt aki beírta neki amúgy hogy nézze meg bármi hasonlón 😀www.urbanlegends.hu/2021/03/fergek-morgellon-morrgerlon-maszkban-pcr-tesztben-video-kamu/Gondoltam rá, hogy beírom a tegnapi video készítőjének, hogy akkor a maszk után csinálja meg ugyanezt a papírzsebkendőjével, vagy az ágynemű párnájával is, de aztán lemondtam róla, fölösleges. Csak még jobban megijedne.
Negritis
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
"Információink szerint szoptatós anyukákat egyelőre mégsem oltanak a Semmelweis Egyetem (SE) oltópontjain sem.:Itt mi is érintettek vagyunk, feleségem a héten ment volna, adtak rengeteg pluszmunkát a védőnőknek és a háziorvosoknak, hogy rá két napra le is fújják az egészet... bezzeg a hétvégén még azokat a nőket is beoltották, akik sose láttak gyereket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
hat igen, de ez olyan h tavaly vmikor elengedtek a kiszabott buntiket utolag (voltolyan francia csavo aki eljott ide majd a 2 het karanten alatt osszeszedett minden napra 1-1 buntetest - gondolom nem nyaralni jott, hogy mindennap megszegte a karantent-). szoval az egy dolog h kiszabjak ezeket de h be is hajtjak-e ...10k EUR? azigenOrbánnál meg ugye elfelejtették, hogy a kínainál 28 nappal később van az ismétlő, így csak simán bekamuzták, hogy "ja, amúgy megkapta"es akkor az ember ugy higgye el h tenyleg a kinait kapta ...
r.baggio
btw Málta: hiaba csokkennek a szamok, ujabb szigoritasokat vezettek be: szerdatol szabadteren maximum 2fo lehet egyutt, akik nem egy háztartásban elnek, háromtol jon a bunti. mult heten tobb mint 1200 buntetest szabtak ki szabadteri maszk rosszul viselese miatt vagy mert tobb mint 4 fo volt egyutt. marcius ota tobb mint 5000 osszesen. volt, aki a karantent nem tartotta be, ment is a csekk 10.000 EUR-rol.
csebi
briareos
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.urbanlegends.hu/2021/03/fergek-morgellon-morrgerlon-maszkban-pcr-tesztben-video-kamu/Gondoltam rá, hogy beírom a tegnapi video készítőjének, hogy akkor a maszk után csinálja meg ugyanezt a papírzsebkendőjével, vagy az ágynemű párnájával is, de aztán lemondtam róla, fölösleges. Csak még jobban megijedne.
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
10k EUR? azigenOrbánnál meg ugye elfelejtették, hogy a kínainál 28 nappal később van az ismétlő, így csak simán bekamuzták, hogy "ja, amúgy megkapta"es akkor az ember ugy higgye el h tenyleg a kinait kapta ...
r.baggio
btw Málta: hiaba csokkennek a szamok, ujabb szigoritasokat vezettek be: szerdatol szabadteren maximum 2fo lehet egyutt, akik nem egy háztartásban elnek, háromtol jon a bunti. mult heten tobb mint 1200 buntetest szabtak ki szabadteri maszk rosszul viselese miatt vagy mert tobb mint 4 fo volt egyutt. marcius ota tobb mint 5000 osszesen. volt, aki a karantent nem tartotta be, ment is a csekk 10.000 EUR-rol.
csebi
több mint 4 éve
www.urbanlegends.hu/2021/03/fergek-morgellon-morrgerlon-maszkban-pcr-tesztben-video-kamu/
több mint 4 éve
Orbánnál meg ugye elfelejtették, hogy a kínainál 28 nappal később van az ismétlő, így csak simán bekamuzták, hogy "ja, amúgy megkapta"es akkor az ember ugy higgye el h tenyleg a kinait kapta ...
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Meg 80.000 moderna165k Pfizer érkezett ma.Meg 250k sputnik, persze a radio csak utobbit harsogta.
Beki
VanillaSky

több mint 4 éve
tuti mindenki nyomja a keto updateta szennyvízben nő a vírus örökítőanyagának a koncentrációja, de a fertőzöttek napi száma csökken, a halottaké viszont nő, úgy, hogy nálunk vannak a legtöbben beoltva.A fertőzötteknek szorulása van, más magyarázatom nincs
Vrij6
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Aktiválódott az oltás regisztrációm pár nap után, szóval most ért oda Gizike / Ferike a szombatiakhoz valószínűleg.
több mint 4 éve
a szennyvízben nő a vírus örökítőanyagának a koncentrációja, de a fertőzöttek napi száma csökken, a halottaké viszont nő, úgy, hogy nálunk vannak a legtöbben beoltva.a vagcina kihajtja az emberekből a vírusokat, kimegy a pisi-kakival, a halottak száma meg az elmúttnyóc
Vrij6
több mint 4 éve
Eddig 3,7 millióan regisztráltak oltásra, közülük 1,5 millióan 65 éven felüliek. Utóbbi csoportnak már 78 százalékát beoltották.Két hete még 1.9 millió 65 év feletti regisztrált volt. Ez is fenn van ugyanott, nincs kedvem visszakeresni.
Hogy is volt ez a húsvétig a 65 év felettiek oltásával végeznek újabb ordas kurva nagy hazugság?
Ez volt március 11-én -> 24.hu/belfold/2021/03/11/koronavirus-husvet-regisztraltak-beoltasa-idosek/
Beki
Azóta úgy látszik 400 ezer meggondolta magát. Vagy meghalt. A beoltottak aránya meg akkor ha jól emlékszem 65% volt. Most 78%. Azaz mínusz 250 ezer időset oltottunk az elmúlt két hétben.
Bonyolult ez a matek. Főleg, hogy egyeztetni is kell a számokat közlés előtt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gulyás 2021. márc. 11-i nyilatkozata szerint aznap 3 millió 188 ezer voltEddig 3,7 millióan regisztráltak oltásra, közülük 1,5 millióan 65 éven felüliek. Utóbbi csoportnak már 78 százalékát beoltották.A március 11-én már regisztrált 65+-osok hány százaléka lett beoltva? Mert az lenne itt a releváns.
Hogy is volt ez a húsvétig a 65 év felettiek oltásával végeznek újabb ordas kurva nagy hazugság?
Ez volt március 11-én -> 24.hu/belfold/2021/03/11/koronavirus-husvet-regisztraltak-beoltasa-idosek/
Beki
A február 12-én mondott 2,4 millióhoz is szépen közelítünk egyébként.
Jughead
www.napi.hu/magyar_gazdasag/gulyas-keves-az-oltasra-regisztraltak-szama-ismet-levelet-kapnak-az-idosek.724961.html
több mint 4 éve
a tesztek száma kiderült már? jelen állás szerint 0 tesztből lett 4609 új fertőzött, ilyen szar adatot még ellenzékként sem hiszek elNem. De ez is kit érdekel, ha egyszer OLTÓNEMZET is vagyunk?
Teabee
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Eddig 3,7 millióan regisztráltak oltásra, közülük 1,5 millióan 65 éven felüliek. Utóbbi csoportnak már 78 százalékát beoltották.A március 11-én már regisztrált 65+-osok hány százaléka lett beoltva? Mert az lenne itt a releváns.
Beki
A február 12-én mondott 2,4 millióhoz is szépen közelítünk egyébként.
több mint 4 éve
a tesztek száma kiderült már? jelen állás szerint 0 tesztből lett 4609 új fertőzött, ilyen szar adatot még ellenzékként sem hiszek el
több mint 4 éve
Eddig 3,7 millióan regisztráltak oltásra, közülük 1,5 millióan 65 éven felüliek. Utóbbi csoportnak már 78 százalékát beoltották.egy hétvége alatt mindenkit be oltanának
Beki
csak hát nincs vakcina
több mint 4 éve
Orbánnál meg ugye elfelejtették, hogy a kínainál 28 nappal később van az ismétlő, így csak simán bekamuzták, hogy "ja, amúgy megkapta"

---
több mint 4 éve
274 halott 😢És mindezt fele meg harmad annyi tesztből sikerül kihozni mint a csehek vagy a belgák.
4609 új fertőzött
1529-en lélegeztető gépen
Klaci79
Simán lehet, hogy ezek a számok csak a 2/3-a esetleg a fele a valós, coviddal összefüggő halálozásoknak...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Eddig 3,7 millióan regisztráltak oltásra, közülük 1,5 millióan 65 éven felüliek. Utóbbi csoportnak már 78 százalékát beoltották.Hogy is volt ez a húsvétig a 65 év felettiek oltásával végeznek újabb ordas kurva nagy hazugság?
több mint 4 éve
a szennyvízben nő a vírus örökítőanyagának a koncentrációja, de a fertőzöttek napi száma csökken, a halottaké viszont nő, úgy, hogy nálunk vannak a legtöbben beoltva.A fertőzötteknek szorulása van, más magyarázatom nincs
Vrij6