Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Hűha, Lázártól ekkora baromságot még nem olvastam. Ha volt már, bocs.Volt már, de attól még igazad van 😊
„A keleti vakcinák eddig 600 ezer magyar embernek mentették meg az életét, illetve óvták meg őket a súlyos betegségtől, a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét.”
Ezért igazából instant tarkón kéne vágni baseballütővel.
Mikey
több mint 4 éve
Hűha, Lázártól ekkora baromságot még nem olvastam. Ha volt már, bocs.„A keleti vakcinák eddig 600 ezer magyar embernek mentették meg az életét, illetve óvták meg őket a súlyos betegségtől, a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét.”
Ezért igazából instant tarkón kéne vágni baseballütővel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Akkor mégiscsak sokkal öregebb vagyok. 😊Nem tudom, ott inkább 1-1 őrültre emlékszem, aki nem tudott civilizált lenni, de erre a színvonalra, ami most zajlik, a krumpliszsáktól a Boldog karácsony-válaszig, nem emlékszem. Most már az a ritka, hogy bárki normális hangnemben szólal meg.Annyival nem vagyok öregebb, de emlékszem, hogy a 90-es években is ez ment, csak akkor nem volt még ennyire internet, szociális média, de a magyar politikai kommunikáció (amikor Csurkák, Torgyánok, Borossok, Surjánok meg Demszkyk, Kunczék, Baják, Medgyessyk voltak a mainstreamben) színvonala ugyanúgy a mélyben volt, mint van most. Csak most sokkal jobban felerősödve artikulálódik.És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra":Kevés dologban értünk egyet általában, de ebben teljesen, borzasztó, hogy mindkét oldal kommunikációs színvonala hova süllyedt le. Nyilván értem, hogy biztos politikailag így racionális, meg ez hat az átlag egybites szavazóra, de hányingerem van már minden megszólalástól lassan, akárki szájából is ömlik ki éppen a sz*r...
"DK: Brutális, amit a tömeggyilkos halálkormány művel".
Még ha értem is, hogy miért csinálják, attól még szomorú helyen élünk.
MC12
somoskovig
De okádék az egész, az már biztos.
Sobri Jóska
somoskovig
Heti Heteseket sokat nézek Youtubeon a 90-es évek végéről, ott ugyanezen ment sokszor a polémia, hogy mennyire lezüllött, megromlott, elhányingeresedett a politikai kommunikáció (nyilván az akkori Orbán-kormányt basztatják leginkább, de előkerülnek akkori szdsz-es meg szoci meg egyéb megnyilvánulások is).
Szerintem a "mindent tudsz" hatás miatt érzed úgy, hogy ez felerősödött, hogy minden extrém megnyilvánulás felbukkan valami hírportálon.
Illetve, hogy mindenkinek van saját online kommentelhető felülete a facebookon, vagy akár saját oldal formájában Nyugati Fénytől a kurucinfóig.
több mint 4 éve
Nem tudom, ott inkább 1-1 őrültre emlékszem, aki nem tudott civilizált lenni, de erre a színvonalra, ami most zajlik, a krumpliszsáktól a Boldog karácsony-válaszig, nem emlékszem. Most már az a ritka, hogy bárki normális hangnemben szólal meg.Annyival nem vagyok öregebb, de emlékszem, hogy a 90-es években is ez ment, csak akkor nem volt még ennyire internet, szociális média, de a magyar politikai kommunikáció (amikor Csurkák, Torgyánok, Borossok, Surjánok meg Demszkyk, Kunczék, Baják, Medgyessyk voltak a mainstreamben) színvonala ugyanúgy a mélyben volt, mint van most. Csak most sokkal jobban felerősödve artikulálódik.És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra":Kevés dologban értünk egyet általában, de ebben teljesen, borzasztó, hogy mindkét oldal kommunikációs színvonala hova süllyedt le. Nyilván értem, hogy biztos politikailag így racionális, meg ez hat az átlag egybites szavazóra, de hányingerem van már minden megszólalástól lassan, akárki szájából is ömlik ki éppen a sz*r...
MC12
somoskovig
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Mit kiván a Magyar Nemzet? Magyar Nemzeti Oltási Rendet!nem követed az eseményeket?oltónemzetNa az micsoda?
gyurczi
Mikey
koronavirus.gov.hu/cikkek/orszagos-tisztifoorvos-magyarorszag-oltonemzet
😀
Vrij6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
megvezetA nyelvújítás kora kutyaf@sza volt korunkhoz képest.Felkerdez, lejavit, megfotoz....😉
Covidfasiszta, oltónemzet, halálkormány, fészekimmunitás...
És még hol a vége.
Ha bölcsésztan hallgató lennék, biztos populizmusból írnám a szakdolgozatomat.
Parádé ami itt folyik.
Meh...
gyurczi
Ezek bantobbak ha mar "nyelvujitas"
YoungZeeZee
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 505
A nyelvújítás kora kutyaf@sza volt korunkhoz képest.Felkerdez, lejavit, megfotoz....😉
Covidfasiszta, oltónemzet, halálkormány, fészekimmunitás...
És még hol a vége.
Parádé ami itt folyik.
Meh...
gyurczi
Ezek bantobbak ha mar "nyelvujitas"
több mint 4 éve
Annyival nem vagyok öregebb, de emlékszem, hogy a 90-es években is ez ment, csak akkor nem volt még ennyire internet, szociális média, de a magyar politikai kommunikáció (amikor Csurkák, Torgyánok, Borossok, Surjánok meg Demszkyk, Kunczék, Baják, Medgyessyk voltak a mainstreamben) színvonala ugyanúgy a mélyben volt, mint van most. Csak most sokkal jobban felerősödve artikulálódik.És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra":Kevés dologban értünk egyet általában, de ebben teljesen, borzasztó, hogy mindkét oldal kommunikációs színvonala hova süllyedt le. Nyilván értem, hogy biztos politikailag így racionális, meg ez hat az átlag egybites szavazóra, de hányingerem van már minden megszólalástól lassan, akárki szájából is ömlik ki éppen a sz*r...
MC12
somoskovig
több mint 4 éve
Egy kicsit nem vagyok internetközelben, és máris ilyen nagyszerű dolgokról maradok le. 😥nem követed az eseményeket?oltónemzetNa az micsoda?
gyurczi
Mikey
😀
Vrij6
több mint 4 éve
nem követed az eseményeket?oltónemzetNa az micsoda?
gyurczi
Mikey
😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
oltónemzetNa az micsoda?
gyurczi
több mint 4 éve
A nyelvújítás kora kutyaf@sza volt korunkhoz képest.Covidfasiszta, oltónemzet, halálkormány, fészekimmunitás...
És még hol a vége.
Parádé ami itt folyik.
Meh...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
En a Tango es Cashre + tarsaikra gondoltam 😀az nem ZS, hanem inkább a B
undisputedly
én is imádom őket amúgy
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
En a Tango es Cashre + tarsaikra gondoltam 😀csak Steve James 😀Pl Cynthia Rothrock filmjei? Azok nagyon jók, meg még Micheal DudikoffNezd, en a Zs kategorias 80-as, 90-es evekbeli akciofilmekert vagyok oda, mindenkinek kell egy hobbi 😀a tegnapi az dancsó volt, ezt meg haver küldte most9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
www.facebook.com/mariamagdolna.szoke/videos/3883250455103237/
Negritis
warr_b
Amugy legyen, en azt mondom ot sem szabad cenzuranzni. Az allamnak es a civil szferanak kell mindent megtennie, hogy megfeleloen tajekoztassa a tarsadalmat, hogy egy atlag polgarnak eszebe se jusson hinni az ilyeneknek es teljesen el legyenek szigetelve (nem cenzurazva).
Negritisnek szerintem fetise, hogy ilyen videokat nez. Tegnap a Hosok teren tartott tuti, most ez 😀
undisputedly
és igen van vmi perverz vágyam megtalálni hogy mennyire alacsony a szinvonal
filmekben is szivesen nézem a trasht
Negritis
Igen, a tegnapi is szorakoztato volt, ez a mostani is vicces. A nonek fogalma sincs arrol, hogyan mukodik egy kepviseleti demokracia, arrol meg, hogy a vakcina es az immunologia, virologia, arrol meg abszolut 😀
undisputedly
csi77
Negritis
több mint 4 éve
csak Steve James 😀Pl Cynthia Rothrock filmjei? Azok nagyon jók, meg még Micheal DudikoffNezd, en a Zs kategorias 80-as, 90-es evekbeli akciofilmekert vagyok oda, mindenkinek kell egy hobbi 😀a tegnapi az dancsó volt, ezt meg haver küldte most9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
Amugy legyen, en azt mondom ot sem szabad cenzuranzni. Az allamnak es a civil szferanak kell mindent megtennie, hogy megfeleloen tajekoztassa a tarsadalmat, hogy egy atlag polgarnak eszebe se jusson hinni az ilyeneknek es teljesen el legyenek szigetelve (nem cenzurazva).
Negritisnek szerintem fetise, hogy ilyen videokat nez. Tegnap a Hosok teren tartott tuti, most ez 😀
undisputedly
Negritis
Igen, a tegnapi is szorakoztato volt, ez a mostani is vicces. A nonek fogalma sincs arrol, hogyan mukodik egy kepviseleti demokracia, arrol meg, hogy a vakcina es az immunologia, virologia, arrol meg abszolut 😀
undisputedly
csi77
több mint 4 éve
Pl Cynthia Rothrock filmjei? Azok nagyon jók, meg még Micheal DudikoffNezd, en a Zs kategorias 80-as, 90-es evekbeli akciofilmekert vagyok oda, mindenkinek kell egy hobbi 😀a tegnapi az dancsó volt, ezt meg haver küldte most9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
undisputedly
Negritis
undisputedly
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Feletjsd el a portalokat.Szerintem amugy konnyen elerheto hiteles, allami portalokon levo informacio a virusrol es a jellegerol. Sajnos a bizonytalansagot az adja, hogy rengeteg mindenen a hozzaertok is vitaznak. Melyik vakcina jo, hogyan terjed, mutaciok, vedettseg kialakulasa, terhes kismamak oltasa stb.Amugy legyen, en azt mondom ot sem szabad cenzuranzni. Az allamnak es a civil szferanak kell mindent megtennie, hogy megfeleloen tajekoztassa a tarsadalmat, hogy egy atlag polgarnak eszebe se jusson hinni az ilyeneknek es teljesen el legyenek szigetelve (nem cenzurazva).erre egyébként sztem a fact check amit a twitter csinált nem egy rossz megoldás, de hatalmas probléma hogy a tájékoztatás sem egyértelmű
undisputedly
Negritis
Szoval en laikuskent, egeszsegugyhoz abszolut nem erto, de internettel rendelkezo allampolgarkent konnyen talalok utmutatast az alapvetesekrol. Van virus, valus, igy terjed, ezt teszi, ezek a tunetek, mit csinaljak, ha eszlelem stb.
undisputedly
A fo informacioforras a TV, radio, ujsag es az FB. Utobbi meg nem, de a tobbi a kormany altal vezerelt.
Az FB meg ugye valogatott hireket dobal fel, tehat ott se nagyon fog latni ellenvelemenyt.
A masik meg h ezeknek az informacioknak az allitasat nem vonjak ketsegbe, nincs gondolkodas. Bemondta a TV/radio, akkor az ugy van. Hisz doktorok, mernokok, tudosok, nagy emberek allitjak ezeket.
Es ha ez az erv nem eleg, akkor ott a vegso kartya: vagy ezek vagy Gyurcsany // amazok is lopnanak.
több mint 4 éve
Tetszik-nem tetszik, most ez van. Ez ugyanolyan mint az ellenzeki osszefogas, amibe az MKKP nem akar beszallni.És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra":Kevés dologban értünk egyet általában, de ebben teljesen, borzasztó, hogy mindkét oldal kommunikációs színvonala hova süllyedt le. Nyilván értem, hogy biztos politikailag így racionális, meg ez hat az átlag egybites szavazóra, de hányingerem van már minden megszólalástól lassan, akárki szájából is ömlik ki éppen a sz*r...
MC12
somoskovig
Innentol kezdve, barmilyen szimpatikusak is, pont az ellenzeki eselyek ellen dolgoznak, mert szavazokat vonnak el.
Lehet azt mondani h van ott meg eleg, de nagy valoszinuseg szerint a masik oldal is ugyanugy - sot, meg jobban - fog mozgositani.
Raadasul meg a kanyarban se tartunk, ahol a minielnok elozgetni szeret, nemhogy a celegyenesben, igy varhato lesz meg par ejszakai torvenymodositas h ne legyen olyan egyszeru a dolog.
Kerdes most mennyi hatarontulit fognak buszoztatni, penzelni es remisztgetni.
több mint 4 éve
Nezd, en a Zs kategorias 80-as, 90-es evekbeli akciofilmekert vagyok oda, mindenkinek kell egy hobbi 😀a tegnapi az dancsó volt, ezt meg haver küldte most9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
undisputedly
Negritis
undisputedly
More on The Astrologer and its writer/director/star, Craig Denney, who may or may not have faked his own death. I'm officially obsessed now. https://t.co/K38Wn9j3Ds
— MΛN (@MANvsGAME) March 29, 2021
én most ezt akarom majd megnézni
elvileg a Tommy Wiseau - Room és Neil Breen munkásságához méltó 😀
több mint 4 éve
Szerintem amugy konnyen elerheto hiteles, allami portalokon levo informacio a virusrol es a jellegerol. Sajnos a bizonytalansagot az adja, hogy rengeteg mindenen a hozzaertok is vitaznak. Melyik vakcina jo, hogyan terjed, mutaciok, vedettseg kialakulasa, terhes kismamak oltasa stb.Amugy legyen, en azt mondom ot sem szabad cenzuranzni. Az allamnak es a civil szferanak kell mindent megtennie, hogy megfeleloen tajekoztassa a tarsadalmat, hogy egy atlag polgarnak eszebe se jusson hinni az ilyeneknek es teljesen el legyenek szigetelve (nem cenzurazva).erre egyébként sztem a fact check amit a twitter csinált nem egy rossz megoldás, de hatalmas probléma hogy a tájékoztatás sem egyértelmű
undisputedly
Negritis
Szoval en laikuskent, egeszsegugyhoz abszolut nem erto, de internettel rendelkezo allampolgarkent konnyen talalok utmutatast az alapvetesekrol. Van virus, valus, igy terjed, ezt teszi, ezek a tunetek, mit csinaljak, ha eszlelem stb.
több mint 4 éve
Amugy legyen, en azt mondom ot sem szabad cenzuranzni. Az allamnak es a civil szferanak kell mindent megtennie, hogy megfeleloen tajekoztassa a tarsadalmat, hogy egy atlag polgarnak eszebe se jusson hinni az ilyeneknek es teljesen el legyenek szigetelve (nem cenzurazva).erre egyébként sztem a fact check amit a twitter csinált nem egy rossz megoldás, de hatalmas probléma hogy a tájékoztatás sem egyértelmű
undisputedly
több mint 4 éve
Nezd, en a Zs kategorias 80-as, 90-es evekbeli akciofilmekert vagyok oda, mindenkinek kell egy hobbi 😀a tegnapi az dancsó volt, ezt meg haver küldte most9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
undisputedly
Negritis
több mint 4 éve
Egyetértek.9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
undisputedly
Negri meg fura fazon, eddig is tudtuk 😁
Ilyenkor (is) nagyon örülök, hogy nincs facebookom...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
a tegnapi az dancsó volt, ezt meg haver küldte most9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
undisputedly
több mint 4 éve
9. perchez tekertem bele. Hentesek, inkvizitorok, olik az emberket, gyilkos metodus a covid osztalyon, vakcina van, de gyogymod nincs (LOL) blablabla.húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b