Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ennek az sem segítene, ha átesne rajta...ami nagyobb baj, az alatta lévő agyhalott kommentek...én végignéztem és zseniális milyen magabiztosan állítja hogy egy karantén hány naposhúb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
www.facebook.com/mariamagdolna.szoke/videos/3883250455103237/
Negritis
warr_b
vagy a vakcina és a vírus gyógyszerrel mi van 😊
Negritis
több mint 4 éve
én végignéztem és zseniális milyen magabiztosan állítja hogy egy karantén hány naposhúb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis
warr_b
vagy a vakcina és a vírus gyógyszerrel mi van 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
húb+Nah ebből 5 perc elég volt, vannak bajok rendesen 😂
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
húb+www.facebook.com/mariamagdolna.szoke/videos/3883250455103237/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra":Nem tudom, engem nehéz fideszességgel vádolni, de a dk-ra akkor sem szavaznék, ha csak ők lennének a szavazólapon...
"DK: Brutális, amit a tömeggyilkos halálkormány művel".
Még ha értem is, hogy miért csinálják, attól még szomorú helyen élünk.
MC12

több mint 4 éve
És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra":Kevés dologban értünk egyet általában, de ebben teljesen, borzasztó, hogy mindkét oldal kommunikációs színvonala hova süllyedt le. Nyilván értem, hogy biztos politikailag így racionális, meg ez hat az átlag egybites szavazóra, de hányingerem van már minden megszólalástól lassan, akárki szájából is ömlik ki éppen a sz*r...
"DK: Brutális, amit a tömeggyilkos halálkormány művel".
MC12
több mint 4 éve
És akkor ellentétpárként a kretaív és újító, egyáltalán nem a Fideszt másoló ellenzéki reakció a "halálkampány-ra": "DK: Brutális, amit a tömeggyilkos halálkormány művel".
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az OT mai tájékoztatóján elhangzott egy szó: Fészekimmunitás (azt jelenti, hogy ha valaki otthon van, és védtelen, ne vigyék haza a fertőzést a vele egy háztartásban élők. )....hát ez mennyire fájdalmasan szép szó? Egészen meghatódtam, miközben olvastam (komolyan). Fészekimmunitás. Mennyivel jobb ezt hallgatni, olvasni mint azt hogy "baloldalihalálkampány" meg "halálkormány".
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Amúgy az a durva, hogy az emberek többségében nem fogalmazódik meg az a kérdés, hogy OV miért nem DOLGOZIK, mint az összes többi ország politikusa?Ne hagyd ki. hogy időnként hajóskapitány is, aki négy szemmel irányít. Egy szem az árbócon a távot vizslató emberein, egy a kormányoson, egy a vitorla mesteren, egy pedig a legénységen. A közeledő ellenséget meg a hatodik érzékkel detektálja.
Ehelyett folyamatosan HARCOL, KÜZD, HÁBORÚT VÍV...
Solymi
Azért én kezdem úgy érezni, hogy reakció hiány ide, utcára tolulás hiánya oda, a pávatánc és a zenekar fárad. Ismétlődnek a lépések, el-el marad a taps egy szökkenés után. És a timing is mellémegy időnként. Ezt a hajóraszállást is pont Szuezre sikerült időzíteni. Mintha a karma bitch szép lassan csak elkezdene dolgozni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mindig más. Most utoljára hajóskapitány és kormányos is egyben. Mondjuk nem értem minek van a hajó kormányánál pont a kapitány.gondolom Horthy memoirjaban olvasott ilyet.
Ettemlevest
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mindig más. Most utoljára hajóskapitány és kormányos is egyben. Mondjuk nem értem minek van a hajó kormányánál pont a kapitány. Évszázadokkal korábban se a kapitány tartotta ténylegesen a kormányt, "csak" kiadta a parancsot, hogy milyen irányt kell tartani. De ő ezt is a vállára vette, nagy keresztet kell szegénynek vonszolnia a magyar nép üdvözüléséért.De az o narraciojaban, o nem jomunkasember, diplomata vagy alamfo(sic!), hanem hadvezer...Sok rosszat el lehet mondani V. Iktor királyról (én természetesen nem teszem, szeretnék földet, cigiboltot és kaszinók kapni) de azt, hogy nem dolgozik azt tuti nem. Egy komplett országot irányít vezénylő szavakkal miközben a források és hatalmi erők megfelelő irányba terelésével építi a hódhadseregével a gátakat.Nem feltétlenül véletlen ez, azért én sejtek mögötte szándékosságot, hogy minél többször minél erősebbeket kell mondani, mert akkor más lesz az ingerküszöb és az emberek többsége ezeket már elengedi a füle mellett.Milyen az a kormány, aminek egyik prominens személyisége képes ezt így lenyilatkozni? Az öszödi böszmeség kiszivárgása után legalább megmozdultak az emberek, ezt meg csak elengedjük a fülünk mellett, mert a szavaknak már ennyire nincs semmi jelentősége a posztmodern időkbenMint az összes többi manapság.
r.baggio
Új idők, erősebb lózungok, négyzetre emelt kommunikációs faszságok.
Ebbe lavírozta magát a világ 2021-re.
Ahogy írod, semmi jelentősége a posztmodernben. Csak "clickbait" blabla.
Tudod, Soros megölte az anyját, stb.
Sobri Jóska
Megy az érzéketlenítés is rendesen meg a különböző felek elleni hangolás (tanárok, orvosok, diákok).
Amúgy az a durva, hogy az emberek többségében nem fogalmazódik meg az a kérdés, hogy OV miért nem DOLGOZIK, mint az összes többi ország politikusa?
Solymi
FLZOLI
Ugy latszik ez jobban bejon a nepnek, hisz ugyis csak szerepet jatszik, aztan rohogve zsakmanyol ki mindenkit.
Solymi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 4 éve
De az o narraciojaban, o nem jomunkasember, diplomata vagy alamfo(sic!), hanem hadvezer...Sok rosszat el lehet mondani V. Iktor királyról (én természetesen nem teszem, szeretnék földet, cigiboltot és kaszinók kapni) de azt, hogy nem dolgozik azt tuti nem. Egy komplett országot irányít vezénylő szavakkal miközben a források és hatalmi erők megfelelő irányba terelésével építi a hódhadseregével a gátakat.Nem feltétlenül véletlen ez, azért én sejtek mögötte szándékosságot, hogy minél többször minél erősebbeket kell mondani, mert akkor más lesz az ingerküszöb és az emberek többsége ezeket már elengedi a füle mellett.Milyen az a kormány, aminek egyik prominens személyisége képes ezt így lenyilatkozni? Az öszödi böszmeség kiszivárgása után legalább megmozdultak az emberek, ezt meg csak elengedjük a fülünk mellett, mert a szavaknak már ennyire nincs semmi jelentősége a posztmodern időkbenMint az összes többi manapság.
r.baggio
Sobri Jóska
Megy az érzéketlenítés is rendesen meg a különböző felek elleni hangolás (tanárok, orvosok, diákok).
Amúgy az a durva, hogy az emberek többségében nem fogalmazódik meg az a kérdés, hogy OV miért nem DOLGOZIK, mint az összes többi ország politikusa?
Solymi
FLZOLI
Ugy latszik ez jobban bejon a nepnek, hisz ugyis csak szerepet jatszik, aztan rohogve zsakmanyol ki mindenkit.
több mint 4 éve
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sok rosszat el lehet mondani V. Iktor királyról (én természetesen nem teszem, szeretnék földet, cigiboltot és kaszinók kapni) de azt, hogy nem dolgozik azt tuti nem. Egy komplett országot irányít vezénylő szavakkal miközben a források és hatalmi erők megfelelő irányba terelésével építi a hódhadseregével a gátakat.Nem feltétlenül véletlen ez, azért én sejtek mögötte szándékosságot, hogy minél többször minél erősebbeket kell mondani, mert akkor más lesz az ingerküszöb és az emberek többsége ezeket már elengedi a füle mellett.Milyen az a kormány, aminek egyik prominens személyisége képes ezt így lenyilatkozni? Az öszödi böszmeség kiszivárgása után legalább megmozdultak az emberek, ezt meg csak elengedjük a fülünk mellett, mert a szavaknak már ennyire nincs semmi jelentősége a posztmodern időkbenMint az összes többi manapság.
r.baggio
Sobri Jóska
Solymi
több mint 4 éve
Ja, hát sok halottal tényleg lehet csökkenteni a kórházak terheltségét 😕302 elhunyt...Kevesebben vannak kórházban és lélegeztetőgépen emellett.
Vrij6
Beki
több mint 4 éve
Nem feltétlenül véletlen ez, azért én sejtek mögötte szándékosságot, hogy minél többször minél erősebbeket kell mondani, mert akkor más lesz az ingerküszöb és az emberek többsége ezeket már elengedi a füle mellett.Milyen az a kormány, aminek egyik prominens személyisége képes ezt így lenyilatkozni? Az öszödi böszmeség kiszivárgása után legalább megmozdultak az emberek, ezt meg csak elengedjük a fülünk mellett, mert a szavaknak már ennyire nincs semmi jelentősége a posztmodern időkbenMint az összes többi manapság.
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Inkább ez az idézet foglalkoztasson, mindig sikerül újabb mélységekbe eljutni:csak helyezkedik 22re, elunta magat kepviselokent.
"a keleti vakcinák 600.000 ember életét mentették meg, míg a nyugatiak miatt 20.000 magyar halt meg..."
Milyen az a kormány, aminek egyik prominens személyisége képes ezt így lenyilatkozni? Az öszödi böszmeség kiszivárgása után legalább megmozdultak az emberek, ezt meg csak elengedjük a fülünk mellett, mert a szavaknak már ennyire nincs semmi jelentősége a posztmodern időkben
r.baggio
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
baggio-é jobban tetszik..🙂szerkesztve302 elhunyt...Mindenki más is elb@szta meg hát nálunk máshogy számolják a halottakat
Vrij6
A nyugati vakcinák HIÁNYA MIATT tegnap 302 ember HALT meg
r.baggio
Vrij6

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
szerkesztve302 elhunyt...Mindenki más is elb@szta meg hát nálunk máshogy számolják a halottakat
Vrij6
A nyugati vakcinák HIÁNYA MIATT tegnap 302 ember HALT meg
r.baggio
több mint 4 éve
302 elhunyt...Mindenki más is elb@szta meg hát nálunk máshogy számolják a halottakat
Vrij6
A nyugati vakcinák tegnap 302 embert öltek meg
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
302 elhunyt...Kevesebben vannak kórházban és lélegeztetőgépen emellett.
Vrij6
több mint 4 éve
302 elhunyt...Lassan nyithatunk.
Vrij6

több mint 4 éve
302 elhunyt...