Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 290 — Így remélem megfelelek nektek.....
De legalább már elméleti szinten felmerült, hogy nem indítják újra a sulikat.... remélem a gyakorlatban is ez lesz. Mondjuk ehhez rendelhetnének az otthon maradó szülőknek támogatást, mondjuk a megemelt képviselői fizetések terhére, de sokat várok....illetve a tanárok oltása...

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 488 — The Mathematician
Hát ha a négyeshatos környékén kellene tekernie, akkor sok minden lenne (tüdőbeteg, frusztrált, elgázolt, stb), de egészséges az pont nem.
warr_b
Én amúgy imádok ott bringázni, bár talán épp azért, mert szeretem az ilyen helyzetekből adódó adrenalint (mondjuk én meg a motoros jogsit nem tettem le ezért, mert tuti halott lennék már) 😊

nem érzem az autó szélét, ez nyilván rutinnal javítható de valahogy nekem nagyon kényelmetlen és zavaró
(ugyanez a problémám a kezeimmel is megvan sokszor)
valamint nincs is szükségem rá jelen helyzetben, én tökéletesen elvagyok a vonattal és a tömeg közlekedéssel
mikor 1 hónapot voltam usában ott szükségem lehetett volna rá, de übereztem végig inkább
Negritis
Plusz szerintem be kellene ülnöd még pár különböző autóba, biztos találnál olyat, amiben kényelmesebben éreznéd magad.
r.baggio
4 autót próbáltam, egyiknél se volt jó
nem nekem való ez, de nekem ezzel semmi bajom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Btw engem is most hívott vissza a cégem, hogy menjek dolgozni, az utolsó dolog, amire számítottam, hogy április 1-től bármi is lesz a repülőtéren

Ugyanitt bébiszitterek jelentkezzenek 😊 (vagy ha tudtok ajánlani megbízható embert, írjatok, köszi)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Hát ha a négyeshatos környékén kellene tekernie, akkor sok minden lenne (tüdőbeteg, frusztrált, elgázolt, stb), de egészséges az pont nem.
warr_b
Én amúgy imádok ott bringázni, bár talán épp azért, mert szeretem az ilyen helyzetekből adódó adrenalint (mondjuk én meg a motoros jogsit nem tettem le ezért, mert tuti halott lennék már) 😊

nem érzem az autó szélét, ez nyilván rutinnal javítható de valahogy nekem nagyon kényelmetlen és zavaró
valamint nincs is szükségem rá jelen helyzetben, én tökéletesen elvagyok a vonattal és a tömeg közlekedéssel
mikor 1 hónapot voltam usában ott szükségem lehetett volna rá, de übereztem végig inkább
Negritis
Plusz szerintem be kellene ülnöd még pár különböző autóba, biztos találnál olyat, amiben kényelmesebben éreznéd magad.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 265
Persze nem tudom milyen korúak, de ha nyugdíjasok, konkrétan minden elintézhető szinte otthonról.
Akinek dolgozni kell járni az szívás...
gabokocka
Szinte.. pont ez az, hogy van ami nem az, sajnos.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Na ma végre hívták anyósom. 70+-os szívbeteg, úgyhogy mehet kórházi oltópontra pfizerért. Persze időpont még nincs.
Szegényt hétvégén hívták, csak nem volt nála a telefon. Egy 5 perccel később visszatelefonált, de akkor már mondták, hogy sajnos már nem fér bele a kvótába, fel kellett volna vennie a telefont...😀
Klaci79
Lehet jobban járt, 85+-os családtag(aki amúgy megváltásként várta..) a vakcinától(Pfizer) lett olyan rosszul, hogy már kórházban van, óvatosan csak.Orvos ismerős szerint nem is ritkák az ilyen esetek, sajnos.
Pep71
Azért már 100 millió körül oltottak vele és olyan nagy visszhangja nem volt...persze benne van, hogy valami baj lesz, de kolléganő tegnap kapta, még semmi baja, másik kolléga 1 hete Astrát, él és virul, sőt apósom két hete kínait és egy kis gyomorprobléma (amit bőven okozhatott más) de semmi extra.
Én nem hiszem, hogy csak egy oltástól valaki kórházba kerülne, ott más is lehet sajnos 😕
Klaci79
Meg a 70+, 85+ nagyon nem ugyanaz.
Sobri Jóska
Köszönöm Doktor úr! Amúgy ezt így látatlanban megmondani, hogy egy 70+os vagy egy 85+os van jobb egészségügyi állapotban az nem semmi, ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor nem halnának meg a vírusban fiatalabbak.. a mondandóm lényege annyi, hogy a vakcina beadása után is figyelni kell, mert ki tudja hogyan reagál rá az ember szervezete, van akiknek abszolút semmilyen védettséget nem ad egyébként, van olyan akinek meg teljesen jó, van akit legyengíthet annyira is, hogy kórházba kerül. Ezért kell óvatosnak lenni, ennyit akartam, de mind1.
Pep71
Nekem tesóm (aki 29) szintén belázasodott az AZ-tól, de ismerek olyanokat, akik ennél idősebbek és nem volt mellékhatás. Ezt tényleg egyéne válogatja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Hallani a szar kínai PFF2 maszkokról, amik nálunk is forgalomba kerültek.

Aki expert a témában az véleményezze ezt a típust pls:

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=295pff2_1.jpg

Rajta van a CE jelölés, de ennyi. 4 jegyű igazoló kódot nem látok. Vagyis amit látok az 2x4 jegyű. És ha rossz, akkor anyáméknak szólnék így az oltás előtt, ne kódorogjanak ebben semerre.
topin
Amúgy se menjenek sehova sztem
gabokocka
Ha megoldható lenne, nem mennének. De néha sajnos muszáj nekik. Ezért legalább a maszk jó legyen ezekben az esetekben.
topin
Persze nem tudom milyen korúak, de ha nyugdíjasok, konkrétan minden elintézhető szinte otthonról.
Akinek dolgozni kell járni az szívás...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155

Rajta van a CE jelölés, de ennyi. 4 jegyű igazoló kódot nem látok. Vagyis amit látok az 2x4 jegyű. És ha rossz, akkor anyáméknak szólnék így az oltás előtt, ne kódorogjanak ebben semerre.

Vásárlásnál nincs feltöltve a honlapra semmiféle certification igazolás, viszont ezek nem túl biztatóan oda vannak írva:

Alapadatok

Cikkszám
791843
Gyártó
NO NAME
Garancia
nincs

topin
ez csak alhir, a gyurcsany terjeszti! minden elerheto maszk hatasos!!
több mint 4 éve

topin
gabokocka
Ha megoldható lenne, nem mennének. De néha sajnos muszáj nekik. Ezért legalább a maszk jó legyen ezekben az esetekben.
több mint 4 éve
És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.
Amadeus
Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.
Amadeus
Ah, értem...
Bringa, robogó nem opció?
warr_b
Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.

Egész nap bicikliznék kb.
Amadeus
Én Erzsébetről kerózok minden nap Óbudara.
Megszokás kérdése.
Rá kell szánnia magát az embernek.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 4 éve

topin

több mint 4 éve

Vásárlásnál nincs feltöltve a honlapra semmiféle certification igazolás, viszont ezek nem túl biztatóan oda vannak írva:

Alapadatok

Cikkszám
791843
Gyártó
NO NAME
Garancia
nincs

Szerkesztette: topin
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Április 19 volt az új dátumuk a könnyítésekre ha elindul tartósan lefelé a görbe.
Politikusokkal Szemben a szakma legkorábban a pünkösdöt javasolja. Most ezen megy a huzavona, győzködik két oldalról.
Kémeink jelentették. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 987 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.
Amadeus
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.
Amadeus
Ah, értem...
warr_b
Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.

Amadeus
Mondjuk egészséges lenne, de érthető, hogy nem....
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
 24.hu/kulfold/2021/03/25/koronavirus-vakcina-oltasi-terv-malta-eu-beszerzes/

haat igen. plusz emellett ott van az az eleg komoly pletyka, hogy a korabbi gyarmattartoikkal van egy titkos megállapodás, amire tekintettel kapnak sutyiban astrat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
272 elhunyt. 😕
Vrij6
Én vagyok a hülye.
Amadeus
ne csatlakozz az oltasellenes baloldalhoz, akik a virus oldalara alltak es akik nagyitoval keresik az adatokat, amik alapjan hamisan ugy tuntetik fel a virus elleni vedekezest mintha nem lenne sikeres.
ugyanitt inasokat keresunk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nekem van jogsim, de én rühellek vezetni
Negritis
miért, mi az ami negatív érzés benne neked?
briareos

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Amadeus
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Amadeus
Ah, értem...
warr_b

Amadeus
csi77
Negritis
miért, mi az ami negatív érzés benne neked?

több mint 4 éve
Amadeus
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Amadeus
Ah, értem...
warr_b

Amadeus
csi77

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
272 elhunyt. 😕
Vrij6
Én vagyok a hülye.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
272 elhunyt. 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Német elemzés a kórházi kezelésekről, szimptómákról, ICU beavatkozásokról (kár, hogy 2020-as)

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7660518/
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Amadeus
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Amadeus
Ah, értem...
warr_b

Amadeus

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 987 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amadeus
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Amadeus
Ah, értem...
warr_b

Amadeus
Az szopó 🙁
Akkor marad a hómofisz kikényszerítés 😁
Tudom, a tárgyalásokat nem lehet...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Amadeus
warr_b
Tényleg érdekel.
warr_b
Amadeus
Ah, értem...
warr_b