Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
De legalább már elméleti szinten felmerült, hogy nem indítják újra a sulikat.... remélem a gyakorlatban is ez lesz. Mondjuk ehhez rendelhetnének az otthon maradó szülőknek támogatást, mondjuk a megemelt képviselői fizetések terhére, de sokat várok....illetve a tanárok oltása...
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
4 autót próbáltam, egyiknél se volt jóHát ha a négyeshatos környékén kellene tekernie, akkor sok minden lenne (tüdőbeteg, frusztrált, elgázolt, stb), de egészséges az pont nem.Én amúgy imádok ott bringázni, bár talán épp azért, mert szeretem az ilyen helyzetekből adódó adrenalint (mondjuk én meg a motoros jogsit nem tettem le ezért, mert tuti halott lennék már) 😊
warr_b
nem érzem az autó szélét, ez nyilván rutinnal javítható de valahogy nekem nagyon kényelmetlen és zavaróPlusz szerintem be kellene ülnöd még pár különböző autóba, biztos találnál olyat, amiben kényelmesebben éreznéd magad.
(ugyanez a problémám a kezeimmel is megvan sokszor)
valamint nincs is szükségem rá jelen helyzetben, én tökéletesen elvagyok a vonattal és a tömeg közlekedéssel
mikor 1 hónapot voltam usában ott szükségem lehetett volna rá, de übereztem végig inkább
Negritis
r.baggio
nem nekem való ez, de nekem ezzel semmi bajom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Btw engem is most hívott vissza a cégem, hogy menjek dolgozni, az utolsó dolog, amire számítottam, hogy április 1-től bármi is lesz a repülőtérenUgyanitt bébiszitterek jelentkezzenek 😊 (vagy ha tudtok ajánlani megbízható embert, írjatok, köszi)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hát ha a négyeshatos környékén kellene tekernie, akkor sok minden lenne (tüdőbeteg, frusztrált, elgázolt, stb), de egészséges az pont nem.Én amúgy imádok ott bringázni, bár talán épp azért, mert szeretem az ilyen helyzetekből adódó adrenalint (mondjuk én meg a motoros jogsit nem tettem le ezért, mert tuti halott lennék már) 😊
warr_b
nem érzem az autó szélét, ez nyilván rutinnal javítható de valahogy nekem nagyon kényelmetlen és zavaróPlusz szerintem be kellene ülnöd még pár különböző autóba, biztos találnál olyat, amiben kényelmesebben éreznéd magad.
valamint nincs is szükségem rá jelen helyzetben, én tökéletesen elvagyok a vonattal és a tömeg közlekedéssel
mikor 1 hónapot voltam usában ott szükségem lehetett volna rá, de übereztem végig inkább
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Persze nem tudom milyen korúak, de ha nyugdíjasok, konkrétan minden elintézhető szinte otthonról.Szinte.. pont ez az, hogy van ami nem az, sajnos.
Akinek dolgozni kell járni az szívás...
gabokocka
több mint 4 éve
Nekem tesóm (aki 29) szintén belázasodott az AZ-tól, de ismerek olyanokat, akik ennél idősebbek és nem volt mellékhatás. Ezt tényleg egyéne válogatja.Köszönöm Doktor úr! Amúgy ezt így látatlanban megmondani, hogy egy 70+os vagy egy 85+os van jobb egészségügyi állapotban az nem semmi, ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor nem halnának meg a vírusban fiatalabbak.. a mondandóm lényege annyi, hogy a vakcina beadása után is figyelni kell, mert ki tudja hogyan reagál rá az ember szervezete, van akiknek abszolút semmilyen védettséget nem ad egyébként, van olyan akinek meg teljesen jó, van akit legyengíthet annyira is, hogy kórházba kerül. Ezért kell óvatosnak lenni, ennyit akartam, de mind1.Meg a 70+, 85+ nagyon nem ugyanaz.Azért már 100 millió körül oltottak vele és olyan nagy visszhangja nem volt...persze benne van, hogy valami baj lesz, de kolléganő tegnap kapta, még semmi baja, másik kolléga 1 hete Astrát, él és virul, sőt apósom két hete kínait és egy kis gyomorprobléma (amit bőven okozhatott más) de semmi extra.Na ma végre hívták anyósom. 70+-os szívbeteg, úgyhogy mehet kórházi oltópontra pfizerért. Persze időpont még nincs.Lehet jobban járt, 85+-os családtag(aki amúgy megváltásként várta..) a vakcinától(Pfizer) lett olyan rosszul, hogy már kórházban van, óvatosan csak.Orvos ismerős szerint nem is ritkák az ilyen esetek, sajnos.
Szegényt hétvégén hívták, csak nem volt nála a telefon. Egy 5 perccel később visszatelefonált, de akkor már mondták, hogy sajnos már nem fér bele a kvótába, fel kellett volna vennie a telefont...😀
Klaci79
Pep71
Én nem hiszem, hogy csak egy oltástól valaki kórházba kerülne, ott más is lehet sajnos 😕
Klaci79
Sobri Jóska
Pep71

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Persze nem tudom milyen korúak, de ha nyugdíjasok, konkrétan minden elintézhető szinte otthonról.Ha megoldható lenne, nem mennének. De néha sajnos muszáj nekik. Ezért legalább a maszk jó legyen ezekben az esetekben.Hallani a szar kínai PFF2 maszkokról, amik nálunk is forgalomba kerültek.Amúgy se menjenek sehova sztem
Aki expert a témában az véleményezze ezt a típust pls:
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=295pff2_1.jpg
Rajta van a CE jelölés, de ennyi. 4 jegyű igazoló kódot nem látok. Vagyis amit látok az 2x4 jegyű. És ha rossz, akkor anyáméknak szólnék így az oltás előtt, ne kódorogjanak ebben semerre.
topin
gabokocka
topin
Akinek dolgozni kell járni az szívás...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hallani a szar kínai PFF2 maszkokról, amik nálunk is forgalomba kerültek.ez csak alhir, a gyurcsany terjeszti! minden elerheto maszk hatasos!!
Rajta van a CE jelölés, de ennyi. 4 jegyű igazoló kódot nem látok. Vagyis amit látok az 2x4 jegyű. És ha rossz, akkor anyáméknak szólnék így az oltás előtt, ne kódorogjanak ebben semerre.
Vásárlásnál nincs feltöltve a honlapra semmiféle certification igazolás, viszont ezek nem túl biztatóan oda vannak írva:
Alapadatok
Cikkszám
791843
Gyártó
NO NAME
Garancia
nincs
topin
több mint 4 éve
Ha megoldható lenne, nem mennének. De néha sajnos muszáj nekik. Ezért legalább a maszk jó legyen ezekben az esetekben.Hallani a szar kínai PFF2 maszkokról, amik nálunk is forgalomba kerültek.Amúgy se menjenek sehova sztem
topin
gabokocka
több mint 4 éve
Én Erzsébetről kerózok minden nap Óbudara.Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
Bringa, robogó nem opció?
warr_b
Egész nap bicikliznék kb.
Amadeus
Megszokás kérdése.
Rá kell szánnia magát az embernek.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 4 éve
Hallani a szar kínai PFF2 maszkokról, amik nálunk is forgalomba kerültek.Amúgy se menjenek sehova sztem
topin
több mint 4 éve
Hallani a szar kínai PFF2 maszkokról, amik nálunk is forgalomba kerültek.Aki expert a témában az véleményezze ezt a típust pls:
Vásárlásnál nincs feltöltve a honlapra semmiféle certification igazolás, viszont ezek nem túl biztatóan oda vannak írva:
Alapadatok
Cikkszám
791843
Gyártó
NO NAME
Garancia
nincs
Szerkesztette: topin
több mint 4 éve
Hát ha a négyeshatos környékén kellene tekernie, akkor sok minden lenne (tüdőbeteg, frusztrált, elgázolt, stb), de egészséges az pont nem.Mondjuk egészséges lenne, de érthető, hogy nem....Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/03/25/koronavirus-vakcina-oltasi-terv-malta-eu-beszerzes/haat igen. plusz emellett ott van az az eleg komoly pletyka, hogy a korabbi gyarmattartoikkal van egy titkos megállapodás, amire tekintettel kapnak sutyiban astrat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ne csatlakozz az oltasellenes baloldalhoz, akik a virus oldalara alltak es akik nagyitoval keresik az adatokat, amik alapjan hamisan ugy tuntetik fel a virus elleni vedekezest mintha nem lenne sikeres.272 elhunyt. 😕Én vagyok a hülye.
Vrij6
Amadeus
ugyanitt inasokat keresunk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nem érzem az autó szélét, ez nyilván rutinnal javítható de valahogy nekem nagyon kényelmetlen és zavarónekem van jogsim, de én rühellek vezetnimiért, mi az ami negatív érzés benne neked?
Negritis
briareos
több mint 4 éve
miért, mi az ami negatív érzés benne neked?nekem van jogsim, de én rühellek vezetniMondjuk egészséges lenne, de érthető, hogy nem....Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
csi77
Negritis
több mint 4 éve
nekem van jogsim, de én rühellek vezetniMondjuk egészséges lenne, de érthető, hogy nem....Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
csi77
több mint 4 éve
272 elhunyt. 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Német elemzés a kórházi kezelésekről, szimptómákról, ICU beavatkozásokról (kár, hogy 2020-as)www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7660518/
több mint 4 éve
Mondjuk egészséges lenne, de érthető, hogy nem....Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Az szopó 🙁Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
Akkor marad a hómofisz kikényszerítés 😁
Tudom, a tárgyalásokat nem lehet...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Olyan másfèl órát kéne oda és mèg ennyit vissza naponta. Plusz, ha tárgyalok, akkor még több.Ah, értem...Még nem csináltam meg a jogsit. Sosem volt hozzá meg a kedvem/pénzem/időm, illetve ezek comboja. Nyárra terveztem pont.Tényleg érdekel.És igen, ha a járvány közepén heringparty van a bkv-n, az kurvára nem dicséretet érdemel.Izé, miért nem jársz kocsival? Vagy bármi mással a békávén kívül?
Amadeus
warr_b
warr_b
Amadeus
warr_b