Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Biztos hogy nem lesz nyitás Húsvét előtt, ha jövőhéten leszünk/lennénk a csúcson, a halottak száma később kezd majd csak el csökkenni...

1 hét: azt látjuk hogy ez kurva kevés idő ilyen szempontból...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 268 — Vikings fan
Nem mond semmit.
1 héttel tud előrébb gondolkozni, tehát kurvára vakon vannak, nincs terv.
Tudják, hogy a húsvétre nem lehet nyitni, de hitegetik a népet.
Mocsok EU és Brüsszel belefér.
Messze legrosszabb időszakba vagyunk és szerinte nyithatunk majd 2,5 millional?
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
"Akkor tudjuk megtenni az első lépéseket, amikor minden 65 év feletti regisztrált be lett oltva – tette hozzá a miniszterelnök. 2,5 millió beoltottnál jöhet el ez a pillanat."
warr_b
"amire elsősorban figyelni kell, nem a megbetegedések, hanem a halálozások száma. A védekezés sikerét a megmentett életek számában tudjuk most lemérni"

"MINDENKI megnyugodhat, ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani."

Ha ez a politikai kommunikáció, akkor a műfaj legalját láthatjuk és hallhatjuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 506
Hülye Maruzsa meg persze lenyilatkozza, hogy április 7.-n nyitni akarják a sulikat, mert hát addig megjósolja, hogy megszűnik a járvány............de a pedagógust csesztek beoltani....feleségem eddig isteni csodával határos módon megúszta még úgyis, hogy én itthon az voltam de addig járatják a korsót......
dande
Kinyitjak az ablakokat es majd kisöprődik a virus.
Vrij6
Vmelyik nap azt almodtam h az ablakokat be kell csukni este 6 utan a virus miatt.
Bakker nem is olvasok a covidrol ezen a topikon kivul.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 993 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
"Akkor tudjuk megtenni az első lépéseket, amikor minden 65 év feletti regisztrált be lett oltva – tette hozzá a miniszterelnök. 2,5 millió beoltottnál jöhet el ez a pillanat."

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 993 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No akkor marad egyelőre minden így.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
213
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyre több fiatal de az iskolák kinyitására jó esély van.....nooormális????? ?
több mint 4 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
vitya
"meg 1 hetig biztos marad a jelenlegi korlatozas."

"tudjuk, hogy szar a fodrasznak,szepsegszalonnak, kisbotnak. kiszuras, hogy a nagy botban nem csak elelmiszert arulnak. de tartsatok ki, adunk hitelt"

Szerkesztette: gaborik

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Hülye Maruzsa meg persze lenyilatkozza, hogy április 7.-n nyitni akarják a sulikat, mert hát addig megjósolja, hogy megszűnik a járvány............de a pedagógust csesztek beoltani....feleségem eddig isteni csodával határos módon megúszta még úgyis, hogy én itthon az voltam de addig járatják a korsót......
dande
Kinyitjak az ablakokat es majd kisöprődik a virus.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elég durva ez a helyzetjelentés. Szörnyű volt végig olvasni. Maximális tisztelet az ott dolgozóknak. (Thx Löfli, hogy felhívtad a figyelmemet erre.)

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
dande
első két szó háromszor aláhúzva, félkövérrel szedve
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
 telex.hu/koronavirus/2021/03/18/sote-semmelweis-klinika-covid-osztaly-koronavirus-fotoriport-fotok
Beki
Szomorú a valóság...😢
több mint 4 éve
Vótmá?

iktriad
Ennek is egyre dagadtabb a feje.
warr_b
Tudhatnád, hogy a optika csal és hizlal. 😊
iktriad
Jah, mint a Jóbarátokban: tudod, hogy a kamera kövérít! Igen? Mondd csak, hány kamerával vettek egyszerre? 😀

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vótmá?

iktriad
warr_b
Tudhatnád, hogy a optika csal és hizlal. 😊
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Vótmá?

iktriad

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Vótmá?

iktriad
nem arról volt szó, hogy húsvétig?
Amadeus
Nem arról volt szó, hogy a regisztráltakat?

Az öncélú hírferdítésre miért öncélú hírferdítés a válasz???
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Vótmá?

iktriad
Amadeus
volt egy pillanat, amikor szerintük március 22-én volt húsvét idén
több mint 4 éve
Amadeus
Az még 3 résszel ezelőtt volt.
iktriad
no comment
több mint 4 éve
Amadeus
Az még 3 résszel ezelőtt volt.
több mint 4 éve
Vótmá?

iktriad
több mint 4 éve
Vótmá?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 telex.hu/koronavirus/2021/03/18/sote-semmelweis-klinika-covid-osztaly-koronavirus-fotoriport-fotok
több mint 4 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Holnap megyünk szervezett céges oltásra (Pfizer). 114-ből 60-an kérték, 5-en már mást kaptak.

Nem túl jó arány. Egy állami, hivatali szervezetben ahol diplomás emberek dolgoznak.

Nem tudom, hogy a többiek mire várnak v mire számítanak, de annyira nem is érdekel.
Willie Parker
Adom, de hogy mire várnak? 3 válaszra, amire a másik pár millió magyar, meg ember a földön:
1. Meddig véd a vakcina?
A mai napig nem válaszolták meg, sőt, a kormányunk olyan oltási kártyát küldött rokonnak, ami 1, azaz 1 hónap múlva lejár 😀 Még az se ér szart se vele, aki mondjuk holmi nyári utazás, vagy fesztivál miatt oltatná be magát 😀
2. Milyen mellékhatások lehetnek 2-3 év múlva?
Nyilván fogalmuk sincs...de kurva jó lenne tudni nah.
3. Milyen jogellenes megkülönböztetések, hátrányok lesznek azokra nézve, akik nem kérték az oltást?
Tudom csavaros a kérdés, de sajnos fel kell tenni.
4. Bónusznak, Elfogadja-e majd a keleti (orosz és kínai) vakcinákat-e az EU majd az oltási igazolásban?
Jelenleg úgy néz ki, hogy nem fogja...na most baszhatom, ha oroszt kapok, de tesóm pl nekem Innsbruckban él, 2 éve nem láttam a szarság miatt, ha nem lehet majd Ausztriába utazni az orosz oltással se.

Nos, erre várnak.
Várhatnak...
Chargers LT
1. Fesztivál idén nem lesz semmi, ezt biztosan tudom, Gerendaitól, Lőbenweintől.
És utazás se lesz, ha nem lesz elég ember beoltva.
2. Vakcinának nem mellékhatása, hanem szövődménye lehet. Hogy 2-3 év múlva mi lesz, azt leghamarabb 2-3 év múlva tudhatjuk meg.
Addig elég botorság lenne erre várni.
De vélelmezhetően semmi komoly.
3. Semmilyen, mert előbb-utóbb kötelező lesz,nem kell "kérni", így arra nézve lesz csak szankció, aki elutasítja.
4. Számít?
Nem azért oltakozunk, hogy utazni lehessen meg fesztiválozni, meg legyen róla papírunk, hanem azért, hogy ne betegedjünk meg, ne haljunk meg, ne adhassuk tovább a fertőzést veszélyeztetettebb ismerősnek, rokonnak, idegennek, hogy lehessen NORMÁLISAN ÉLNI.
Ez így egy évvel a vírus megjelenése után még mindig nem egyértelmű?
Sobri Jóska
Azért az "tiszta" (egyértelmű), hogy attól mert beoltanak, még megkaphatod a betegséget...(remélhetően enyhébb tünetekkel...) és tovább is adhatod!!!csak úgy megjegyzem!