Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Biztos hogy nem lesz nyitás Húsvét előtt, ha jövőhéten leszünk/lennénk a csúcson, a halottak száma később kezd majd csak el csökkenni...1 hét: azt látjuk hogy ez kurva kevés idő ilyen szempontból...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem mond semmit.1 héttel tud előrébb gondolkozni, tehát kurvára vakon vannak, nincs terv.
Tudják, hogy a húsvétre nem lehet nyitni, de hitegetik a népet.
Mocsok EU és Brüsszel belefér.
Messze legrosszabb időszakba vagyunk és szerinte nyithatunk majd 2,5 millional?
több mint 4 éve
"Akkor tudjuk megtenni az első lépéseket, amikor minden 65 év feletti regisztrált be lett oltva – tette hozzá a miniszterelnök. 2,5 millió beoltottnál jöhet el ez a pillanat.""amire elsősorban figyelni kell, nem a megbetegedések, hanem a halálozások száma. A védekezés sikerét a megmentett életek számában tudjuk most lemérni"
warr_b
"MINDENKI megnyugodhat, ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani."
Ha ez a politikai kommunikáció, akkor a műfaj legalját láthatjuk és hallhatjuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 506
Vmelyik nap azt almodtam h az ablakokat be kell csukni este 6 utan a virus miatt.Hülye Maruzsa meg persze lenyilatkozza, hogy április 7.-n nyitni akarják a sulikat, mert hát addig megjósolja, hogy megszűnik a járvány............de a pedagógust csesztek beoltani....feleségem eddig isteni csodával határos módon megúszta még úgyis, hogy én itthon az voltam de addig járatják a korsót......Kinyitjak az ablakokat es majd kisöprődik a virus.
dande
Vrij6
Bakker nem is olvasok a covidrol ezen a topikon kivul.
több mint 4 éve
"Akkor tudjuk megtenni az első lépéseket, amikor minden 65 év feletti regisztrált be lett oltva – tette hozzá a miniszterelnök. 2,5 millió beoltottnál jöhet el ez a pillanat."

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
No akkor marad egyelőre minden így.

több mint 4 éve
213
több mint 4 éve
Egyre több fiatal de az iskolák kinyitására jó esély van.....nooormális????? ?
több mint 4 éve
Hülye Maruzsa meg persze lenyilatkozza, hogy április 7.-n nyitni akarják a sulikat, mert hát addig megjósolja, hogy megszűnik a járvány............de a pedagógust csesztek beoltani....feleségem eddig isteni csodával határos módon megúszta még úgyis, hogy én itthon az voltam de addig járatják a korsót......Kinyitjak az ablakokat es majd kisöprődik a virus.
dande
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Elég durva ez a helyzetjelentés. Szörnyű volt végig olvasni. Maximális tisztelet az ott dolgozóknak. (Thx Löfli, hogy felhívtad a figyelmemet erre.)Nem is merek leírni mindent, mennyire rossz a helyzet. De valami ilyesmik történnek...
— Markó Gábor (@markogabor88) March 18, 2021
Telefonálok egy fiatal nőnek, hogy az anyja meg fog halni. Nem tud bejönni, karanténban van. Másik kórteremben meghal egy férfi. Remélem, a családdal beszélt valaki korábban. ⬇️
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Hülye Maruzsa meg persze lenyilatkozza, hogy április 7.-n nyitni akarják a sulikat, mert hát addig megjósolja, hogy megszűnik a járvány............de a pedagógust csesztek beoltani....feleségem eddig isteni csodával határos módon megúszta még úgyis, hogy én itthon az voltam de addig járatják a korsót......első két szó háromszor aláhúzva, félkövérrel szedve
dande
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/18/sote-semmelweis-klinika-covid-osztaly-koronavirus-fotoriport-fotokSzomorú a valóság...😢
Beki
több mint 4 éve
Jah, mint a Jóbarátokban: tudod, hogy a kamera kövérít! Igen? Mondd csak, hány kamerával vettek egyszerre? 😀Tudhatnád, hogy a optika csal és hizlal. 😊Vótmá?Ennek is egyre dagadtabb a feje.
iktriad
warr_b
iktriad

több mint 4 éve
Tudhatnád, hogy a optika csal és hizlal. 😊Vótmá?Ennek is egyre dagadtabb a feje.
iktriad
warr_b
több mint 4 éve
Hülye Maruzsa meg persze lenyilatkozza, hogy április 7.-n nyitni akarják a sulikat, mert hát addig megjósolja, hogy megszűnik a járvány............de a pedagógust csesztek beoltani....feleségem eddig isteni csodával határos módon megúszta még úgyis, hogy én itthon az voltam de addig járatják a korsót......
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Vótmá?Ennek is egyre dagadtabb a feje.
iktriad

több mint 4 éve
Nem arról volt szó, hogy a regisztráltakat?Vótmá?nem arról volt szó, hogy húsvétig?
iktriad
Amadeus
Az öncélú hírferdítésre miért öncélú hírferdítés a válasz???
több mint 4 éve
volt egy pillanat, amikor szerintük március 22-én volt húsvét idénVótmá?nem arról volt szó, hogy húsvétig?
iktriad
Amadeus
több mint 4 éve
no commentnem arról volt szó, hogy húsvétig?Az még 3 résszel ezelőtt volt.
Amadeus
iktriad
több mint 4 éve
nem arról volt szó, hogy húsvétig?Az még 3 résszel ezelőtt volt.
Amadeus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/koronavirus/2021/03/18/sote-semmelweis-klinika-covid-osztaly-koronavirus-fotoriport-fotok
több mint 4 éve
Azért az "tiszta" (egyértelmű), hogy attól mert beoltanak, még megkaphatod a betegséget...(remélhetően enyhébb tünetekkel...) és tovább is adhatod!!!csak úgy megjegyzem!1. Fesztivál idén nem lesz semmi, ezt biztosan tudom, Gerendaitól, Lőbenweintől.Holnap megyünk szervezett céges oltásra (Pfizer). 114-ből 60-an kérték, 5-en már mást kaptak.Adom, de hogy mire várnak? 3 válaszra, amire a másik pár millió magyar, meg ember a földön:
Nem túl jó arány. Egy állami, hivatali szervezetben ahol diplomás emberek dolgoznak.
Nem tudom, hogy a többiek mire várnak v mire számítanak, de annyira nem is érdekel.
Willie Parker
1. Meddig véd a vakcina?
A mai napig nem válaszolták meg, sőt, a kormányunk olyan oltási kártyát küldött rokonnak, ami 1, azaz 1 hónap múlva lejár 😀 Még az se ér szart se vele, aki mondjuk holmi nyári utazás, vagy fesztivál miatt oltatná be magát 😀
2. Milyen mellékhatások lehetnek 2-3 év múlva?
Nyilván fogalmuk sincs...de kurva jó lenne tudni nah.
3. Milyen jogellenes megkülönböztetések, hátrányok lesznek azokra nézve, akik nem kérték az oltást?
Tudom csavaros a kérdés, de sajnos fel kell tenni.
4. Bónusznak, Elfogadja-e majd a keleti (orosz és kínai) vakcinákat-e az EU majd az oltási igazolásban?
Jelenleg úgy néz ki, hogy nem fogja...na most baszhatom, ha oroszt kapok, de tesóm pl nekem Innsbruckban él, 2 éve nem láttam a szarság miatt, ha nem lehet majd Ausztriába utazni az orosz oltással se.
Nos, erre várnak.
Várhatnak...
Chargers LT
És utazás se lesz, ha nem lesz elég ember beoltva.
2. Vakcinának nem mellékhatása, hanem szövődménye lehet. Hogy 2-3 év múlva mi lesz, azt leghamarabb 2-3 év múlva tudhatjuk meg.
Addig elég botorság lenne erre várni.
De vélelmezhetően semmi komoly.
3. Semmilyen, mert előbb-utóbb kötelező lesz,nem kell "kérni", így arra nézve lesz csak szankció, aki elutasítja.
4. Számít?
Nem azért oltakozunk, hogy utazni lehessen meg fesztiválozni, meg legyen róla papírunk, hanem azért, hogy ne betegedjünk meg, ne haljunk meg, ne adhassuk tovább a fertőzést veszélyeztetettebb ismerősnek, rokonnak, idegennek, hogy lehessen NORMÁLISAN ÉLNI.
Ez így egy évvel a vírus megjelenése után még mindig nem egyértelmű?
Sobri Jóska