Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ülök a rendelésemen, első beteg nem jött el. Azt hitte már nem rendelek, mert több milliót keresek.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.4 nap múlva kellene mégegy
samu09

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Kb az előtt egy héttel hogy tüneteket éreztem magamon kijött egy jó nagy herpesz a számon. Sose volt még ilyen és alig akart elmúlni.Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.Nálunk is van ismerős akinek elment az ízlése és szaglása. Háziorvos azt mondta lehet több dologtól is pl herpeszvírus, de felírta tesztelendőnek. Viszont tapasztalata szerint nem izgulják túl az ilyen esetet.
samu09
Matthew99
több mint 5 éve
Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.Nálunk is van ismerős akinek elment az ízlése és szaglása. Háziorvos azt mondta lehet több dologtól is pl herpeszvírus, de felírta tesztelendőnek. Viszont tapasztalata szerint nem izgulják túl az ilyen esetet.
samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Állítólag 2 hét múlva lesz magyar más típusú gyorsteszt. Talán azzal jobban lehet majd ezt kezelni.
több mint 5 éve
Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.Nálunk is negatív lett a lányom. A háziorvosunk szerint pedig biztos az, így karanténban maradunk.
samu09
Több ok lehet: éppen akkor és ott a torkodban nem volt anyag, rosszul vették le, az elemzés nem volt jó. A hozzáértők biztos tudják.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.
Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/10/08/bemutatta_a_kormany_az_uj_orvosi_fizeteseket/No kíváncsi leszek. Csak azt nem tudom miért kell ehhez covid... (a kérdés költői volt😊)
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=ji7yc3gEThk2 perc elég volt
na, csak kezdenek összeérni a szálak
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Építőiparban? Napi 7 deci vodka a fejadag 😀Ez volt már?Nekem ebben a leginkább ez szúrt szemet:
minap.hu/cikk/mintegy-200-fertozott-tiszaujvarosi-gyar-epitoi-kozott
Ők beleszámítanak a magyar számokba?
bcsarli
"A jelenleg érintett alvállalkozó mintegy 230, pozitív teszteredménnyel bíró munkavállalója a tesztelés időpontjától kezdve karanténban van. Mindannyian tünetmentesek és nem szorulnak kórházi kezelésre."
Mit kapnak ezek, hogy mind a 230 tünetmentes? 😊
Szesze
Így edzett immunrendszerrel még ez a vírus sem tud győzni. 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
-Hú baszki, én már nem vagyok jól.Ez volt már?Nekem ebben a leginkább ez szúrt szemet:
bcsarli
"A jelenleg érintett alvállalkozó mintegy 230, pozitív teszteredménnyel bíró munkavállalója a tesztelés időpontjától kezdve karanténban van. Mindannyian tünetmentesek és nem szorulnak kórházi kezelésre."
Szesze
-De jól vagy!
több mint 5 éve
A matematika szabályai szerint felfele vagy lefelé kerekítést, amit a járvány épp megkíván 😊Ez volt már?Nekem ebben a leginkább ez szúrt szemet:
bcsarli
Szesze
több mint 5 éve
És még ez is:
de most sajnos már október van, a sötét Somogy legnagyobb középiskoláját tegnap zárták be a hétre, addig full digitális oktatás folyik 😮
ui: ha valaki elmondja, hogyan tudom átméretezni a képeket, akkor kisebbre cserélem
slowmotion
444.hu/2020/10/08/nem-magyar-iskolasok-szerepelnek-az-iskolai-fertozesekrol-szolo-kormanyplakaton
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ez volt már?Nekem ebben a leginkább ez szúrt szemet:
bcsarli
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=ji7yc3gEThkna, csak kezdenek összeérni a szálak
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

de most sajnos már október van, a sötét Somogy legnagyobb középiskoláját tegnap zárták be a hétre, addig full digitális oktatás folyik 😮
ui: ha valaki elmondja, hogyan tudom átméretezni a képeket, akkor kisebbre cserélem
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Ez volt már?minap.hu/cikk/mintegy-200-fertozott-tiszaujvarosi-gyar-epitoi-kozott
több mint 5 éve
Az mindenképp jó hír, h tegnapig Hevesben összesen 558 esetet találtak, mára viszont már csak 549-et...
több mint 5 éve
same energy:
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Just staying Covid-safe wearing by the flayed skin of my younger self.
— Macaulay Culkin (@IncredibleCulk) October 7, 2020
Don't forget to wear your masks, kids. pic.twitter.com/RBd3X1AayD
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az alku pozíciója évek-évtizedek óta megvan az orvosoknak, mégse kommunikálják nyíltan mit is akarnak elérni. Nyilván a kamarai tagdíjból jópáran szépen megélnek, de azért nem ártana néha csinálni is valamit, tegyük fel transzparensen.Kérdem én ők mit javasoltak a halapenz kivezetésére azon kívül, hogy majd a több pénz szerintük mindent megold...
Egy nagypalyás alkudozo-zsarolo ravasz banda ellen ez baromi kevés lesz, akik szinkronban hadakoznak mindenki ellen (is)
több mint 5 éve
21 halott, elvileg tegnap óta 148-an kerültek kórházba (656 főről 804-re ugrott). 😕 (vagy ugye csak megjött sok már kórházban lévő embernél a teszteredmény) és +15-en lélegeztetőre :/
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
több mint 5 éve
Az a gáz ezzel a törvénnyel, hogy csak annyit kellene csinálni az egész egészségügynek, hogy innentől a protokollok szerint működnek (eldobhatós eszközöket valóban eldobják első használat után, csak olyan ügyelet/műszak indul el, ahol megvan a létszám, betartják az összes fertőtlenítési előírást akkor is, ha elfogy minden hónap 5-én a havi fertőtlenítőszer keret, akkor utána megáll az adott ambulancia, stb.). Mivel az új törvény biztos elvárja az új szabályok maximális betartását, így lehetne ezt tenni az aktuális működési szabályokkal is, amiket jelenleg nem lehet betartani az ellátás folyamatosságának veszélyeztetése nélkül.Szerintem ez nagyon bumeráng dolog lesz, a járvány közepén összeveszni az egészségüggyel hatalmas öngól lehet.
több mint 5 éve
Nem tudom, volt-e már, ez most jó hír?Linkeltem tegnap 😉
www.portfolio.hu/gazdasag/20201007/koronavirus-magyarorszagon-erdekes-napokat-igernek-a-friss-szennyvizadatok-451930
csi77
Nem értek hozzá, de azt is olvastam, hogy számít az is, mennyi csapadék volt a közelmúltban, mert az óhatatlanul hígítja az arányt, de abszolút nem értek hozzá, tehát lehet faszság. 😀
Valaki?
több mint 5 éve
Nem tudom, volt-e már, ez most jó hír?www.portfolio.hu/gazdasag/20201007/koronavirus-magyarorszagon-erdekes-napokat-igernek-a-friss-szennyvizadatok-451930
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png