Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1176/15 :/
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
 index.hu/belfold/2020/10/08/koronavirus_teszteles_ambulans_mintaveteli_pont/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Úgy jönnek be az ukránok, hogy ha lőrinces záév stb, hogy kimegy a faszi naponta 2x beregszászra, és tranzitban behozza őket. /Kamutranzit és 2X fordul😉/ majd 1 nap múlva Budafoki útI Hivatalban váratlan munkavállalási intézés egy mezei akár kézzel írt méltányossági kérelem alapján, hogy mivel jött Szegényeknek a telefon, s ott hirtelen lemondták az osztrák-német soha nem volt munkát ezért inkább itt maradnának. Semmi teszt, semmi karantén.😉 még Egy papírt sajtcetlit sem kell a nem létező fogadótól, de ezt csak 4 cég csinálhatja büntetlenül. Igen Az a 4 cég.
ozibozi
Elég enyhe kifejezés. Egy orosz csajjal randizgatok egy ideje, nem győzzük kerülgetni az ukránokat Budapesten. Vendéglátóhelyek, plázák, tele ukránnal.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 268 — Cowboys fan
 24.hu/belfold/2020/10/08/koronavirus-meghalt-39-eves-tanar-pedagogus-szakszervezet-koveteles/
Negritis
Fater tanár, most volt egy hete 63, ettol az esettol fuggetlenul is féltem mint a fene.
Vrij6
Nekem anyám tanár, ő jövő hónapban lesz 62, átérzem.
empty taxi
nekem 65, de már tavaly óta nyugdíjban, nem kicsit örülök.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Úgy jönnek be az ukránok, hogy ha lőrinces záév stb, hogy kimegy a faszi naponta 2x beregszászra, és tranzitban behozza őket. /Kamutranzit és 2X fordul😉/ majd 1 nap múlva Budafoki útI Hivatalban váratlan munkavállalási intézés egy mezei akár kézzel írt méltányossági kérelem alapján, hogy mivel jött Szegényeknek a telefon, s ott hirtelen lemondták az osztrák-német soha nem volt munkát ezért inkább itt maradnának. Semmi teszt, semmi karantén.😉 még Egy papírt sajtcetlit sem kell a nem létező fogadótól, de ezt csak 4 cég csinálhatja büntetlenül. Igen Az a 4 cég.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 324 — Így remélem megfelelek nektek.....
 24.hu/belfold/2020/10/08/koronavirus-meghalt-39-eves-tanar-pedagogus-szakszervezet-koveteles/
Negritis
Fater tanár, most volt egy hete 63, ettol az esettol fuggetlenul is féltem mint a fene.
Vrij6
empty taxi
Feleségem 40 két kollégája kórházban 3. tesztre vár egyelőre szó nincs iskolabezárásról..... (ugye nem az igazgató vagy a fenntartó dönt)
dande
Nálunk több tanár is kidőlt, és az igazgató döntött: bezár a suli 10 napra, aztán meg úgyis őszi szünet.
Charlie Firpo
sajnos náluk nincs ehhez elég nagy szrszáma....
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Negritis
Vrij6
empty taxi
Feleségem 40 két kollégája kórházban 3. tesztre vár egyelőre szó nincs iskolabezárásról..... (ugye nem az igazgató vagy a fenntartó dönt)
dande
Nálunk több tanár is kidőlt, és az igazgató döntött: bezár a suli 10 napra, aztán meg úgyis őszi szünet.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 324 — Így remélem megfelelek nektek.....
Negritis
Vrij6
empty taxi
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Negritis
Vrij6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Negritis

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
azért a maszkba tüsszentés így elsőre elég nehezemre esett....de túl vagyok rajta!
kicsit gondolom hasonló lesz majd amikor ha megvénülök először fogok újra pelenkába pisálni! hogy jaj ne már...
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Medicovernél volt már valaki teszteltetni? Mennyi idő még elkészül? Ha esetleg van tapasztalat. 😊 (Délelőtti minta, másnapra megvan, csak mikorra?)
kristóf17
PCR vagy szerológiai?
Elvileg 48 óra.
De érdekesség, hogy mintavételi ponttól is függ.
Van ahol -szerológiait- megvárhatod, van ahol másnap, két nap múlva küldik emailben az eredményt.
Amikor leveszik a mintát kérdezd meg, az a legegyszerűbb, és utána hívogasd, baszogasd őket ha sürgős.
Sobri Jóska
PCR jajam. Hát, elvileg másnap 17:00 körül, ha délelőtt le lett véve előző nap, csak minél hamarabb annál jobb. Aztán hátha van sorstárs.
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Állítólag 2 hét múlva lesz magyar más típusú gyorsteszt. Talán azzal jobban lehet majd ezt kezelni.
dande
Ha olyan lesz, mint a magyar típusú homlokhőmérő, amikkel mindennap 34,2-36,1 között teljesítek, akkor.... 😀

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Medicovernél volt már valaki teszteltetni? Mennyi idő még elkészül? Ha esetleg van tapasztalat. 😊 (Délelőtti minta, másnapra megvan, csak mikorra?)
kristóf17
PCR vagy szerológiai?
Elvileg 48 óra.
De érdekesség, hogy mintavételi ponttól is függ.
Van ahol -szerológiait- megvárhatod, van ahol másnap, két nap múlva küldik emailben az eredményt.
Amikor leveszik a mintát kérdezd meg, az a legegyszerűbb, és utána hívogasd, baszogasd őket ha sürgős.

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
Háziorvos szerint ha fals negativ a tesztem az jelentheti azt is hogy kevésbé vagyok már fertőző. Újabb tesztet kettő-öt nap után javasolna, de esetemben csak akkor van erre szükség ha újabb tünet vagy visszatérő tünet jelentkezne.
Azért én megvárom hogy legyen 3 egymást követő napom mikor nem tapasztalok semmit. Addig nem megyek ki a házból.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2020/10/08/koronavirus-operativ-torzs-muller-cecilia-karanten-koronavirus-teszt-jarvany/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.
samu09
4 nap múlva kellene mégegy
diverdoc
Meglátjuk mit mond a háziorvos. De ha te is ki tudsz írni tesztre akkor küldök taj számot 😃
samu09
nem tudok, hacsak be nem fekszel hozzánk műtétre. Amit írtam, arra vonatkozik, hogy egy negatív teszt még nem zárja ki, többet láttunk, hogy második lett pozitív. Nagyon bölcs tőletek a karantén a negatív teszt ellenére. Viszont valószínű nem annyira virulens, ha fals negatív.
diverdoc
Cégen belül, valamerlyik külföldi telephelyen van egy legendás kolléga, aki 8 tesztél tartott amíg követtem, 1 pozitív, 1 negatív. 2 negatívat egymás után nem tudott produkálni 😊
bcsarli
Na de várj, ez a bosch-féle gyorsteszttel? Mert az akkor sok jóval nem kecsegtet ezeknek a hatékonyságáról
r.baggio
Na ezt nem tudom. Megpróbálok rákérdezni 😊

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 848 — no es importante
Megjött az eredményem: negatív lett. Csak most már nem tudom mitől nincs 4 napja íz érzékelésem. Idegesítő.
samu09
diverdoc
Meglátjuk mit mond a háziorvos. De ha te is ki tudsz írni tesztre akkor küldök taj számot 😃
samu09
nem tudok, hacsak be nem fekszel hozzánk műtétre. Amit írtam, arra vonatkozik, hogy egy negatív teszt még nem zárja ki, többet láttunk, hogy második lett pozitív. Nagyon bölcs tőletek a karantén a negatív teszt ellenére. Viszont valószínű nem annyira virulens, ha fals negatív.
diverdoc
Cégen belül, valamerlyik külföldi telephelyen van egy legendás kolléga, aki 8 tesztél tartott amíg követtem, 1 pozitív, 1 negatív. 2 negatívat egymás után nem tudott produkálni 😊
bcsarli
Na de várj, ez a bosch-féle gyorsteszttel? Mert az akkor sok jóval nem kecsegtet ezeknek a hatékonyságáról

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
samu09
diverdoc
samu09
diverdoc

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
samu09
diverdoc
samu09

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Ez volt már?
 minap.hu/cikk/mintegy-200-fertozott-tiszaujvarosi-gyar-epitoi-kozott
Ők beleszámítanak a magyar számokba?
bcsarli
Nekem ebben a leginkább ez szúrt szemet:

"A jelenleg érintett alvállalkozó mintegy 230, pozitív teszteredménnyel bíró munkavállalója a tesztelés időpontjától kezdve karanténban van. Mindannyian tünetmentesek és nem szorulnak kórházi kezelésre."

Mit kapnak ezek, hogy mind a 230 tünetmentes? 😊
Szesze
Teljesen jó kérdés. És teljesen irreális, hogy 230-ból 0 tünetes.
Mostanra már rengeteg ismerősöm, volt kollegám kapta el, esett át rajta, vagy tart még mindig nála, köhög, gyengélkedik.
Sokuk elég fiatal 20-30 közötti, legtöbbjüknél párjuk, rokonaik is elkapták, de egy olyat nem ismerek, és egy olyanról nem hallottam, aki full tünetmentesen megúszta. Igaz, korházi kezelésre se szorult senki.
Azt hiszem ezekben a hivatalos közleményekben a tünetmentes azt jelenti, hogy nem haldoklik, és a fájások, hőemelkedés, szaglás- és ízlelésvesztés, rossz közérzet nem számít tünetnek.

samu09
Jóbarátom, volt kollegám és egész családja szinte egyszerre fertőződött meg.
A 2 kamaszgyereknek pár napig enyhe tünetek, neki és a feleségének kb. 2 hétig, láz, fejfájás, rossz közérzet, ízlelés- és szaglásvesztés, fájt mindenük, még a hajuk és a szemük is. Kétszer tesztelték a 2 szülőt, barátom mindkétszer pozitív volt, felesége mindkétszer negatív, ugyanazon tünetekkel, ugyanakkor, ugyanazok által vett mintákkal.

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
samu09
diverdoc