Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Milyen jó lenne, ha a sok gyökérrel meglehetne tenni!
empty taxi
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nemcsak buta, még büszke is rá. 🤦♂️Micsoda jellemfejlődés pár hónap alatt 😹 pic.twitter.com/JkWpeWgkZB
— Szondikapitány @VicePoint🥥🌴 (@Szondikapitany) October 11, 2020
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201010/orban-viktor-erosodni-fog-a-jarvany-dontottunk-az-oszi-szunetrol-es-uj-szabalyok-lesznek-a-haziorvosoknak-452346?ampMi ez, EUR-HUF árfolyamgrafikon?
Főleg a grafikonok szépek
warr_b
Amúgy nem kell ezen csodálkozni.
Múlt hét vasárnap voltam Drezdában, jó idő, nagycsomó ember, nulla maszk, csak ahol kötelező.
Mondjuk néztek is, hogy én minek hordom...
több mint 5 éve
Micsoda jellemfejlődés pár hónap alatt 😹 pic.twitter.com/JkWpeWgkZB
— Szondikapitány @VicePoint🥥🌴 (@Szondikapitany) October 11, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ja, de 😁Hát nem hallottad a belügyből kiszűrődő zajokat, hogy kijárási tilalom lesz?!Tudom, de szerintem pont ennyi változás lesz.Nyilván erre gondoltamAzt gondolom az őszi szünet után változások lesznek.....Igen, október helyett november 🙄😆
csi77
warr_b
csi77
Az október 12-re dátumozott óriásplakátok sem kerültek elő...
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hát nem hallottad a belügyből kiszűrődő zajokat, hogy kijárási tilalom lesz?!Tudom, de szerintem pont ennyi változás lesz.Nyilván erre gondoltamAzt gondolom az őszi szünet után változások lesznek.....Igen, október helyett november 🙄😆
csi77
warr_b
csi77
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tudom, de szerintem pont ennyi változás lesz.Nyilván erre gondoltamAzt gondolom az őszi szünet után változások lesznek.....Igen, október helyett november 🙄😆
csi77
warr_b
csi77

több mint 5 éve
Nyilván erre gondoltamAzt gondolom az őszi szünet után változások lesznek.....Igen, október helyett november 🙄😆
csi77
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Azt gondolom az őszi szünet után változások lesznek.....Igen, október helyett november 🙄😆
csi77

több mint 5 éve
Azt gondolom az őszi szünet után változások lesznek.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
444.hu/2020/10/11/a-mostani-a-legrosszabb-het-a-jarvany-magyarorszagi-torteneteben
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201010/orban-viktor-erosodni-fog-a-jarvany-dontottunk-az-oszi-szunetrol-es-uj-szabalyok-lesznek-a-haziorvosoknak-452346?ampFőleg a grafikonok szépek

több mint 5 éve
A felsoroltak közül Ceglédi a legkevésbé pöcs. A többi esetében nem tudnék sorrendet felállítani. Hangulatfüggő.És tényleg.Nyelvnáci ONAzért haza is kell jönni.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
Úgy esett, hogy a Korányiban lévő koronavírusos osztályra vezényeltek ki mint életerős fiatal szakorvost. Megerőltető a munka, de jó a csapat és bírni fogjuk.
Sajnos a Korányi a jó levegő miatt Budapest-Budakeszi határára épült, nekem Zuglóból napi 3 óra bkvzás. Mivel a mostani találgatások szerint 3-6 hónapot fogok itt tölteni, ezért kiadó szobát vagy olcsó kicsi garzont keresek a II., XII. kerületben illetve Budakeszin. Ebben kérném a segítségeteket, ha tudtok ilyet, azt nagyon megköszönöm 😃
Egy kérdést mindenképpen megér. Egyébiránt meg maradjon mindenki egészséges, húzzuk ki ezt is egymást segítve és ép ésszel. 😊
diverdoc
warr_b
diverdoc
Amúgy a napi 3 óra hogy jön ki? Az Örstől metró, 22-es busz, max 50 perc.
warr_b
Lényegtelen, hogy 2 óra vagy 3, az az idegesítő, ha kötelező, és nem így tervezték az életüket.
Diverdoc meg ne nézze meg az új Öt-öt, bár ellenzéki műsor az ATV-n (Konok, Puzsér, Czeglédy, Hont), de ott Czeglédy azt elemezgeti, hogy a sok orvos a vírus első hullámában még szigorítást akart a lakosságnak, kötelező otthonmaradásokat a normális életük ellenében, ami ugye áldozattal jár, most meg saját maguk nem akarnak áldozatot hozni. Elég fura volt, de Czeglédy egy pöcs.
Sobri Jóska
A politológus az Ceglédi Zoltán, a DK-s politikus/ügyvéd a Czeglédy Csaba.
Nyelvnáci OFF
empty taxi
De mindkettő pöcs.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Éppen azt kellene elfelejteni, hogy teljesen feleslegesen elkezdjük egymást méregetni, kinek mennyire szr vagy nem ki hibás ki nem ki szmét ki nem ki sír ki nem. Együtt vagyunk a kkiban s mindenkinek a megoldást kellene keresni a maga szintjén a maga helyén. Ha csak annyit foglalkoznánk a másikkal hogyan segíthetjük, s mindenki végezné a maga dolgát már fél lépéssel előrébb lennénk 😀 😛 Legalább itt tekintsünk így egymásra 😉Ez a földhöz ragadt, idejét múlt "technológia" biztos működött a múltban, de ez itt már a 21. század, itt meg kell mutatni hogy mi mások vagyunk mint az elődeink... amúgy igazad van, de ez túl egyszerű lenne.
dande
Nem tartozik ide de ez a példa az orvosokkal sajnos megmutatta hogy az én elméletem az ország jobbá tételéről megbukna azonnal 😕
(én ha tehetném úgy csinálnám hogy különböző ciklusonként 1-1 ágazatra koncentrálnék. Például lenne x év amikor minden fejlesztést az egészségügybe tolnék a többi kárára, de akkor az fel lenne tornászva úgy hogy nagyon sokáig ne kellene hozzányúlni. Utána az oktatás, országosan az infrastruktúra, satöbbi. Közben meg a nép tolja az ország szekerét tudva h mondjuk 20-30 év múlva végigérünk úgy hogy az elsőhöz, az egészségügyhöz komolyabban még nem kell hozzányúlni. Én kis naív)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
És ha menő orvosként kint lakna az agglomerációban, teszem azt Biatorbágyon nem autózna napi 2 órát? Csak azért más mert orvos, akkor már ne bkv-zon? Nem értem a logikádat.Nem világvége, de egyrészt mindenkinek a saját bőrén érzékelhető kellemetlenség a "világvége", engem is téged is jobban zavar egy saját gyomorrontás, mint 200 indiai nyomora, akiknek a faluját elvitte egy sárlavina, vagy 500 vadidegen brazil koronavírusa.Ok, és vajon ezt a távot hány ember teszi meg minden munkanap? Szerintem elég sok ember idejéből elvesz 1-1 órát az hogy munkába jár Budapesten, nem ő lesz az egyetlen. Persze értem hogy ő nem önszántából teszi de azért ne is tegyünk már úgy mintha ez lenne a világvége.Nem csak az Örs esik Zuglóba, sőt, az a közlekedésileg legjobban ellátott területe, mert 16 perc alatt átértél Budára, 18 a Moszkva, 20 a Déli. no de odáig is el kell jutni, meg - amint már taglalták - a Budakeszi út napközben maga a nagyhalál, mindkét irányban.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
Úgy esett, hogy a Korányiban lévő koronavírusos osztályra vezényeltek ki mint életerős fiatal szakorvost. Megerőltető a munka, de jó a csapat és bírni fogjuk.
Sajnos a Korányi a jó levegő miatt Budapest-Budakeszi határára épült, nekem Zuglóból napi 3 óra bkvzás. Mivel a mostani találgatások szerint 3-6 hónapot fogok itt tölteni, ezért kiadó szobát vagy olcsó kicsi garzont keresek a II., XII. kerületben illetve Budakeszin. Ebben kérném a segítségeteket, ha tudtok ilyet, azt nagyon megköszönöm 😃
Egy kérdést mindenképpen megér. Egyébiránt meg maradjon mindenki egészséges, húzzuk ki ezt is egymást segítve és ép ésszel. 😊
diverdoc
warr_b
diverdoc
warr_b
meg a három óra gondolom nem az egy irányra vonatkozik, de oda-vissza másfél óra az már nem kevés.
(amikor még Csepelen laktam, akkor ajánlottak nekem állást a szentendrei Fordnál, de mondtam nekik, hogy kösz nem, nekem is rengeteget vett volna el a napomból a nettó minimum 9 óra munka mellett, annyit nem tudnak fizetni, hogy megérje. illetve nyilván tudtak volna, de az meg az ő elképzeléseikbe nem fér bele.)
slowmotion
Mondom, értem én az orvosok általános felháborodását de ez pont egy rossz példa.
davemayer
Másrészt egy orvos 6-9 évig tanul, uszkve 30 évesen kezdhet el "jól élni", és nem azért tette, hogy napi 3 órát buszozzon azokkal, akiknek még az érettségi is meghaladja a képességeit. Igen, sokan bkv-znak naponta órákat, de ha orvos lennék, én se élvezném. Te se.
Arról nem is beszélve, hogy ha korházba kerülnék, jobban örülnék ha nem másfél óra bkv-s, vírusveszélyes tömegölődés után vizsgálna meg a doki.
Sobri Jóska
A tanulmányaikról nem kell felvilágosítanod, a sotén tanultam gyógyszerésznek, kb három számjegyű az orvos ismerőseim száma 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A megyetérkép szerint felénk a legjobb a helyzet járványügyileg, remélem így is marad....Mondjuk ha mindenhol olyan a háziorvos mint nálunk akkor nem csodálom. Korona tünetekkel se nagyon jelent senkit hanem mindenféle más betegségre keni a tüneteket. Maszk nélkül nézeget mindenféle szájakba. Így könnyű alacsonyan tartani a számokat.
csi77

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Éppen azt kellene elfelejteni, hogy teljesen feleslegesen elkezdjük egymást méregetni, kinek mennyire szr vagy nem ki hibás ki nem ki szmét ki nem ki sír ki nem. Együtt vagyunk a kkiban s mindenkinek a megoldást kellene keresni a maga szintjén a maga helyén. Ha csak annyit foglalkoznánk a másikkal hogyan segíthetjük, s mindenki végezné a maga dolgát már fél lépéssel előrébb lennénk 😀 😛 Legalább itt tekintsünk így egymásra 😉Ámen testvérek!
dande
Ui.: és közben a háttérben felcsendül a Hallelujah
több mint 5 éve
Éppen azt kellene elfelejteni, hogy teljesen feleslegesen elkezdjük egymást méregetni, kinek mennyire szr vagy nem ki hibás ki nem ki szmét ki nem ki sír ki nem. Együtt vagyunk a kkiban s mindenkinek a megoldást kellene keresni a maga szintjén a maga helyén. Ha csak annyit foglalkoznánk a másikkal hogyan segíthetjük, s mindenki végezné a maga dolgát már fél lépéssel előrébb lennénk 😀 😛 Legalább itt tekintsünk így egymásra 😉
több mint 5 éve
Ebben nincs köztünk vita 😊És tényleg.Nyelvnáci ONAzért haza is kell jönni.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
diverdoc
warr_b
diverdoc
warr_b
Lényegtelen, hogy 2 óra vagy 3, az az idegesítő, ha kötelező, és nem így tervezték az életüket.
Diverdoc meg ne nézze meg az új Öt-öt, bár ellenzéki műsor az ATV-n (Konok, Puzsér, Czeglédy, Hont), de ott Czeglédy azt elemezgeti, hogy a sok orvos a vírus első hullámában még szigorítást akart a lakosságnak, kötelező otthonmaradásokat a normális életük ellenében, ami ugye áldozattal jár, most meg saját maguk nem akarnak áldozatot hozni. Elég fura volt, de Czeglédy egy pöcs.
Sobri Jóska
Nyelvnáci OFF
empty taxi
De mindkettő pöcs.
Sobri Jóska
Mondjuk a 2 pöcs közül Ceglédi mellé legalább annyi pozitívumot oda tudok tenni h van humora 😊

Madden hates me.
több mint 5 éve
És tényleg.Nyelvnáci ONAzért haza is kell jönni.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
diverdoc
warr_b
diverdoc
warr_b
Sobri Jóska
Nyelvnáci OFF
empty taxi
De mindkettő pöcs.
több mint 5 éve
Nem világvége, de egyrészt mindenkinek a saját bőrén érzékelhető kellemetlenség a "világvége", engem is téged is jobban zavar egy saját gyomorrontás, mint 200 indiai nyomora, akiknek a faluját elvitte egy sárlavina, vagy 500 vadidegen brazil koronavírusa.Ok, és vajon ezt a távot hány ember teszi meg minden munkanap? Szerintem elég sok ember idejéből elvesz 1-1 órát az hogy munkába jár Budapesten, nem ő lesz az egyetlen. Persze értem hogy ő nem önszántából teszi de azért ne is tegyünk már úgy mintha ez lenne a világvége.Nem csak az Örs esik Zuglóba, sőt, az a közlekedésileg legjobban ellátott területe, mert 16 perc alatt átértél Budára, 18 a Moszkva, 20 a Déli. no de odáig is el kell jutni, meg - amint már taglalták - a Budakeszi út napközben maga a nagyhalál, mindkét irányban.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
diverdoc
warr_b
diverdoc
warr_b
meg a három óra gondolom nem az egy irányra vonatkozik, de oda-vissza másfél óra az már nem kevés.
(amikor még Csepelen laktam, akkor ajánlottak nekem állást a szentendrei Fordnál, de mondtam nekik, hogy kösz nem, nekem is rengeteget vett volna el a napomból a nettó minimum 9 óra munka mellett, annyit nem tudnak fizetni, hogy megérje. illetve nyilván tudtak volna, de az meg az ő elképzeléseikbe nem fér bele.)
slowmotion
Mondom, értem én az orvosok általános felháborodását de ez pont egy rossz példa.
davemayer
Másrészt egy orvos 6-9 évig tanul, uszkve 30 évesen kezdhet el "jól élni", és nem azért tette, hogy napi 3 órát buszozzon azokkal, akiknek még az érettségi is meghaladja a képességeit. Igen, sokan bkv-znak naponta órákat, de ha orvos lennék, én se élvezném. Te se.
Arról nem is beszélve, hogy ha korházba kerülnék, jobban örülnék ha nem másfél óra bkv-s, vírusveszélyes tömegölődés után vizsgálna meg a doki.
több mint 5 éve
Nyelvnáci ONAzért haza is kell jönni.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
diverdoc
warr_b
diverdoc
warr_b
Sobri Jóska
Nyelvnáci OFF
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ok, és vajon ezt a távot hány ember teszi meg minden munkanap? Szerintem elég sok ember idejéből elvesz 1-1 órát az hogy munkába jár Budapesten, nem ő lesz az egyetlen. Persze értem hogy ő nem önszántából teszi de azért ne is tegyünk már úgy mintha ez lenne a világvége.Nem csak az Örs esik Zuglóba, sőt, az a közlekedésileg legjobban ellátott területe, mert 16 perc alatt átértél Budára, 18 a Moszkva, 20 a Déli. no de odáig is el kell jutni, meg - amint már taglalták - a Budakeszi út napközben maga a nagyhalál, mindkét irányban.Amikor rendőröket vezényelnek el, tömegszálláson laknak, a katonák a három hetes hadgyakorlaton meg sátorban.Szerintem meg jobban jarna, ha az allam biztositana neki a lakhatastAz elvezenylesek margojara, egy Pesti, gyermekes csaladanya Kolleganom mai FB posztjaSzerintem jobban jár, ha vesz egy olcsó kisautót...
Kedves Ismerőseim!
diverdoc
warr_b
diverdoc
warr_b
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal