Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Feleségemet tesztelték, övé is negatív, de mindketten pont úgy, mint te. Annyi, hogy elvileg az erőset érezzük, de még ezt kipróbálom, csak másik felem mondta, hogy azt érezte, de elvégre az nem íz 😀 Mindenesetre szombattól számolom mikorra jönnek vissza a drágák.Nekem ugyan negatív lett a tesztem de 5 nap tartós szaglás és ízlelés vesztésem volt. Hatodik nap is csak tompán éreztem az ízeket.Persze, azért ide írtam igen. Illetve igen, ezért csak így általánosságban, átlagban kérdeztem. Mire lehet számítani.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
De pár napnál szerintem nem több
Chargers LT
kristóf17
Mikor már csak az ízlelés volt a legnagyobb bajom kísérleteztem is. Megittam egy deci citromlevet, semmi reakció. Ettem nagyon csípős paprikát még csak le se főttem. Durva volt hogy ennyire nem reagál az agyam rá. Pedig én a csípős ketchupot se tudom megenni 😃
samu09
több mint 5 éve
csalóka már rég a napi esetszám mert a tesztek száma nem emelkedik ... szóval jelenleg megint nem tudunk semmit kb csak,hogy a kormány elengedte a dolgotwww.portfolio.hu/gazdasag/20201012/koronavirus-ha-nem-vedekezunk-jobban-kezelhetetlenul-nagy-jarvanyhullam-var-magyarorszagra-452352
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
csalóka már rég a napi esetszám mert a tesztek száma nem emelkedik ... szóval jelenleg megint nem tudunk semmit kb csak,hogy a kormány elengedte a dolgot
több mint 5 éve
azért tojásokat hipózdEgy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
több mint 5 éve
így van, nagy repülőkről szórnám a tisztítószert. Annyi értelme biztos lenne, mint a maszknak szabad levegőn.....klórgáz, ypern, jóötletÉn inkább a légteret fertőtleníteneém.....ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Eközben Szlovákia: kötelező kültéri maszkviselés, hat főnél több nem gyűlhet össze, a középiskolák áttérnek a távoktatásra.
Doktorminiszterelnökúr mikor ítéli olyannak a helyzetet hogy valami érdemit is lépjenek?
Vrij6
csi77
valamint ha szembejön veled valaki és leköhögöd akkor ugyanúgy elkapja
én nem bánnám ha bevezetnék és látom értelmét
nyilván jóval kisebb az esélye hogy az utcán fertőzöl le valakit, de azt sem baj ha csökkentjük az ésszerűség keretein belül
márpedig a maszk viselés ebbe sztem belefér
Negritis
csi77
sutianap
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Egy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
terjedt ott a korona? nem. naugye!klórgáz, ypern, jóötletÉn inkább a légteret fertőtleníteneém.....ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Eközben Szlovákia: kötelező kültéri maszkviselés, hat főnél több nem gyűlhet össze, a középiskolák áttérnek a távoktatásra.
Doktorminiszterelnökúr mikor ítéli olyannak a helyzetet hogy valami érdemit is lépjenek?
Vrij6
csi77
nyilván jóval kisebb az esélye hogy az utcán fertőzöl le valakit, de azt sem baj ha csökkentjük az ésszerűség keretein belül
Negritis
csi77
sutianap
q.e.d.
több mint 5 éve
klórgáz, ypern, jóötletÉn inkább a légteret fertőtleníteneém.....ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Vrij6
csi77
Negritis
csi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Én inkább a légteret fertőtleníteneém.....ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Vrij6
csi77
Negritis
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
modnjuk ha csak szaglás-ízlelés nem volt akkor simán lehet placeboNekem ugyan negatív lett a tesztem de 5 nap tartós szaglás és ízlelés vesztésem volt. Hatodik nap is csak tompán éreztem az ízeket.Persze, azért ide írtam igen. Illetve igen, ezért csak így általánosságban, átlagban kérdeztem. Mire lehet számítani.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
kristóf17
Mikor már csak az ízlelés volt a legnagyobb bajom kísérleteztem is. Megittam egy deci citromlevet, semmi reakció. Ettem nagyon csípős paprikát még csak le se főttem. Durva volt hogy ennyire nem reagál az agyam rá. Pedig én a csípős ketchupot se tudom megenni 😃
samu09
az agyad kizárta az érzékeléseket mert úgy gondolta hogy koronás vagy és a 2 összefügg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem ugyan negatív lett a tesztem de 5 nap tartós szaglás és ízlelés vesztésem volt. Hatodik nap is csak tompán éreztem az ízeket.Persze, azért ide írtam igen. Illetve igen, ezért csak így általánosságban, átlagban kérdeztem. Mire lehet számítani.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
kristóf17
több mint 5 éve
ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Vrij6
csi77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/10/12/koronavirus-pedagogusok-szakszervezete-psz-karanten-teszteles/vannak olyan iskolák az országban, ahol annyi krónikus beteg pedagógus tanít, hogy távollétükben nem tudnák működtetni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Köszönöm szépen!444.hu/2020/06/03/tartos-szovodmenynek-tunik-a-covid-betegseg-egyik-egzotikus-tunetePersze, azért ide írtam igen. Illetve igen, ezért csak így általánosságban, átlagban kérdeztem. Mire lehet számítani.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
kristóf17
empty taxi
De legalább 2 hétig szeretem a kolbászt 😂 Oké, remélem, hogy csak két hétig. 😊
több mint 5 éve
a tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
444.hu/2020/06/03/tartos-szovodmenynek-tunik-a-covid-betegseg-egyik-egzotikus-tunetePersze, azért ide írtam igen. Illetve igen, ezért csak így általánosságban, átlagban kérdeztem. Mire lehet számítani.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
kristóf17

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Persze, azért ide írtam igen. Illetve igen, ezért csak így általánosságban, átlagban kérdeztem. Mire lehet számítani.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
több mint 5 éve
a tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.1173/14
Vrij6
Ha megfordul az arány?☹️
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊
több mint 5 éve
a tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Az emberek döntöttek.
Vrij6
Áldás békesség, boldog karácsonyt.
több mint 5 éve
a tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Magyar - Izland meccs akkor is nézők előtt fog menni, ha addig megtelnek a temetők. Szóval addig semmi sem lesz
Vrij6
több mint 5 éve
a tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Eközben Szlovákia: kötelező kültéri maszkviselés, hat főnél több nem gyűlhet össze, a középiskolák áttérnek a távoktatásra.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
www.femcafe.hu/sites/default/files/images2017/4_lifestyle/okos_giphy_com_2017.gifJogos, ha elgázolod őket, koronavírusosak már biztos nem lesznek, sőt még másokat sem fognak veszélyeztetni!!!empty taxiMilyen jó lenne, ha a sok gyökérrel meglehetne tenni!
steelwolf
Kampman
több mint 5 éve
Jogos, ha elgázolod őket, koronavírusosak már biztos nem lesznek, sőt még másokat sem fognak veszélyeztetni!!!empty taxiMilyen jó lenne, ha a sok gyökérrel meglehetne tenni!
steelwolf