Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
vagy mikor már nem érzem a bűzt akkor pl karanténba vonulok énTünetmentes fertőzöttektől megvéd .)Kiveve aki koronás, mert az ozibozi szagát se érzi.Ha elég büdös vagy, betarták a másfél métert, még többet is 😊Egy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
De pár napnál szerintem nem több
Chargers LT
ozibozi
bcsarli
Vagyis ez a technika pont szart se ér.
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 5 éve
Tünetmentes fertőzöttektől megvéd .)Kiveve aki koronás, mert az ozibozi szagát se érzi.Ha elég büdös vagy, betarták a másfél métert, még többet is 😊Egy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
bcsarli
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Jól csak a Píszívével lát az ember, szóval már arcra megmondja valaki előre, hogy itt valami tuti bűzleni fog 😊Kiveve aki koronás, mert az ozibozi szagát se érzi.Ha elég büdös vagy, betarták a másfél métert, még többet is 😊Egy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
bcsarli
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én egy ilyenre vágyom 😊 :ejobbanálcsárlikámBar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Tegnap kijott az uj eljarasrend, hogy Eu dolgozo ha nem tunetes dolgoznia kell hiaba szoros kontakt. Aki erti, erti, aki nem az nem.
Ma kuldtek ki az emaileket 50 orvost vezenyelnek el HOLNAP reggeli munkakezdessel Szekszardra.?Pecsrol. ( kerem ne irjad le war forumtars, hogy a katonak is hadgyakorlatoznak 2 hetig, mert szarom le es jelen posztomhoz irrelevans)
Eddig birta a rendszer.
Ugyhogy hordjatok azt a kibaszott maszkot!!! Ha kell szabadteren is, minimalis komfortcsokkenes, de adott esetben elet!
Kurva kemeny vilag jon, segitsetek amiben tudtok (maszk)
Ennyit akartam csak
diverdoc
Mondjuk ma maszkban, meg kapucniban egy Stalkerre emlékeztettem 😊
bcsarli
www.pittsburghstoreonline.com/Black-Chase-Claypool-Pittsburgh-Steelers-Washable-Reusable-Face-Mask-With-PM25-Filter-6082.html
sutianap
több mint 5 éve
ejobbanálcsárlikámBar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Tegnap kijott az uj eljarasrend, hogy Eu dolgozo ha nem tunetes dolgoznia kell hiaba szoros kontakt. Aki erti, erti, aki nem az nem.
Ma kuldtek ki az emaileket 50 orvost vezenyelnek el HOLNAP reggeli munkakezdessel Szekszardra.?Pecsrol. ( kerem ne irjad le war forumtars, hogy a katonak is hadgyakorlatoznak 2 hetig, mert szarom le es jelen posztomhoz irrelevans)
Eddig birta a rendszer.
Ugyhogy hordjatok azt a kibaszott maszkot!!! Ha kell szabadteren is, minimalis komfortcsokkenes, de adott esetben elet!
Ennyit akartam csak
diverdoc
bcsarli
www.pittsburghstoreonline.com/Black-Chase-Claypool-Pittsburgh-Steelers-Washable-Reusable-Face-Mask-With-PM25-Filter-6082.html

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
2 éve volt egy hasonló film Natalie Portmannel - Annihilation címen (Expedíció magyarul)Egyszer biztos megnézem a filmet, de még nem érzem elég erősnek magam hozzá 😊azok a könyvek a játékokhoz vannak közelebbA könyv borítója ugrott be amikor szembejött egy tükör 😊max a játékból 😀Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
bcsarli
mer a filmbe nem votl maszk 😀
Negritis
Így megnézve azért túlzás volt 😊
bcsarli
www.youtube.com/watch?v=ouDqtmgK8_o
a film egy spirituális utazás, nem akció
Negritis
Bár én már megnéztem a Vasisten gyermekeit is, az se semmi. Nem biztos hogy egy műfaj, mert a Stalkert még nem láttam. Hangulatra hasonló lehet.
Most látom, az ncore-ra HD-ben felkerült. 20 év után újranézem!!! 😊
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyszer biztos megnézem a filmet, de még nem érzem elég erősnek magam hozzá 😊azok a könyvek a játékokhoz vannak közelebbA könyv borítója ugrott be amikor szembejött egy tükör 😊max a játékból 😀Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
bcsarli
Negritis
bcsarli
Negritis
Bár én már megnéztem a Vasisten gyermekeit is, az se semmi. Nem biztos hogy egy műfaj, mert a Stalkert még nem láttam. Hangulatra hasonló lehet.
Most látom, az ncore-ra HD-ben felkerült. 20 év után újranézem!!! 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
azok a könyvek a játékokhoz vannak közelebbA könyv borítója ugrott be amikor szembejött egy tükör 😊max a játékból 😀Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
bcsarli
Negritis
bcsarli
több mint 5 éve
A könyv borítója ugrott be amikor szembejött egy tükör 😊max a játékból 😀Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
bcsarli
Negritis
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
max a játékból 😀Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
bcsarli
több mint 5 éve
Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Hordjuk doki, hordjuk. Kezdem megszeretni, az én arcomnak kifejezetten előnyös, és még a hideg ellen is jó lesz 😊
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
több mint 5 éve
Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Doki, kitartást! Néha írd meg meg a gondolataidat, mond el, mi van nálunk, mert itt kint nekünk nem sok fogalmunk van.....
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak
diverdoc
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Itt van ez a 2 mondat:Speciel ez a kettő nem ellentmondásos.
Az iskolákban korábban bevezetett preventív intézkedések elegendők a koronavírus elleni védekezéshez
– mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, Maruzsa Zoltán a Kossuth Rádióhétfő reggeli műsorában.
Maruzsa Zoltán közölte továbbá, hogy október 23-tól őszi szünet lesz az iskolákban, ami
alkalmas lehet arra, hogy a fertőzött intézményekből „kisöprődjön” a vírus.
Most akkor prevenció van, vagy bent van a vírus?😊
NB2
Pl. a lakásom nem egy koszos, szutyok, disznóól, de egy fullos nagytakarítástól méginkább csillogna-villogna, kisöprődne minden porszem és foltocska.
több mint 5 éve
Bar megfogadtam nem irok, de utoljara meg is megteszem, mert az orszag fenysebesseggel rohan a katasztrofaba!Tegnap kijott az uj eljarasrend, hogy Eu dolgozo ha nem tunetes dolgoznia kell hiaba szoros kontakt. Aki erti, erti, aki nem az nem.
Eddig birta a rendszer.
Ennyit akartam csak

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Itt van ez a 2 mondat:Az iskolákban korábban bevezetett preventív intézkedések elegendők a koronavírus elleni védekezéshez
– mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, Maruzsa Zoltán a Kossuth Rádióhétfő reggeli műsorában.
Maruzsa Zoltán közölte továbbá, hogy október 23-tól őszi szünet lesz az iskolákban, ami
alkalmas lehet arra, hogy a fertőzött intézményekből „kisöprődjön” a vírus.
Most akkor prevenció van, vagy bent van a vírus?😊
több mint 5 éve
Megerősíthetem Romániában, hogy a koronavírus helyzete nagyon rossz.
több mint 5 éve
Kiveve aki koronás, mert az ozibozi szagát se érzi.Ha elég büdös vagy, betarták a másfél métert, még többet is 😊Egy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
bcsarli
több mint 5 éve
Így is hull rank a H2O, nem elég vegyszer az? Hála 8így van, nagy repülőkről szórnám a tisztítószert. Annyi értelme biztos lenne, mint a maszknak szabad levegőn.....klórgáz, ypern, jóötletÉn inkább a légteret fertőtleníteneém.....ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Eközben Szlovákia: kötelező kültéri maszkviselés, hat főnél több nem gyűlhet össze, a középiskolák áttérnek a távoktatásra.
Doktorminiszterelnökúr mikor ítéli olyannak a helyzetet hogy valami érdemit is lépjenek?
Vrij6
csi77
valamint ha szembejön veled valaki és leköhögöd akkor ugyanúgy elkapja
én nem bánnám ha bevezetnék és látom értelmét
nyilván jóval kisebb az esélye hogy az utcán fertőzöl le valakit, de azt sem baj ha csökkentjük az ésszerűség keretein belül
márpedig a maszk viselés ebbe sztem belefér
Negritis
csi77
sutianap
csi77
több mint 5 éve
Ha elég büdös vagy, betarták a másfél métert, még többet is 😊Egy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
több mint 5 éve
Chemtrailígy van, nagy repülőkről szórnám a tisztítószert. Annyi értelme biztos lenne, mint a maszknak szabad levegőn.....klórgáz, ypern, jóötletÉn inkább a légteret fertőtleníteneém.....ha folyamat rajtad kell hogy legyen akkor nincs abból konfliktus hogy fel kell venni boltba is mikor bemésza tesztek majdnem 14%-a pozitív, gyönyörűen emelkedik a kórházban kezeltek, meg a lélegeztetőn lévők száma is.Ezt már az olaszoknál sem értettem. A zsúfolt piacokon, tereken (nagyvárosokban) kívül mi a bánat értelme van ennek? Én mindent próbálok betartani, de ezt tényleg nem értem és nem is örülnék, ha bevezetnék....
Eközben Szlovákia: kötelező kültéri maszkviselés, hat főnél több nem gyűlhet össze, a középiskolák áttérnek a távoktatásra.
Doktorminiszterelnökúr mikor ítéli olyannak a helyzetet hogy valami érdemit is lépjenek?
Vrij6
csi77
valamint ha szembejön veled valaki és leköhögöd akkor ugyanúgy elkapja
én nem bánnám ha bevezetnék és látom értelmét
nyilván jóval kisebb az esélye hogy az utcán fertőzöl le valakit, de azt sem baj ha csökkentjük az ésszerűség keretein belül
márpedig a maszk viselés ebbe sztem belefér
Negritis
csi77
sutianap
csi77
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2020/10/12/szlovakia-igor-matovic-szigoritasok-vagy-lezaras
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Azt hittem pedig erről szól a hippokáresz eskü...és mások tojását séneazért tojásokat hipózdEgy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
briareos
hipózd
a
tojásodat!
tojásaidat, na
sutianap
Negritis
több mint 5 éve
és mások tojását séneazért tojásokat hipózdEgy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
briareos
hipózd
a
tojásodat!
tojásaidat, na
sutianap
több mint 5 éve
neazért tojásokat hipózdEgy megoldást látok: be kell fejezni a tisztálkodást, és amíg érzem hogy büdös vagyok, addig járhatok közösségbe. Persze szigorúan betartva az operatív törzs ajánlásait.A szaglás-ízlés általánosságban mennyi idő után jön vissza? 😊a Covid részéről gondolom... szerintem ez ugyanúgy egyén függő, mint, hogy produkálod-e valami jelét a fertőzésnek
kristóf17
Chargers LT
ozibozi
briareos
hipózd
a
tojásodat!
tojásaidat, na

Aki nem hiszi, annak utánajárnak